sâmbătă, 19 octombrie 2024

INTELIGENTA ARTIFICIALA,CREEAZA MINȚI DIABOLICE ,CREEAZA MONSTRI CU CHIP DE OM!

 

.
Prieteni dragi, 

As incepe acest articol ,prin a raspunde la aceasta intrebare.
Da, Inteligenta Artificiala a cucerit deja Lumea intreaga,dar din pacate,tot aceasta Inteligenta Artificiala va crea numai haos in Lumea intreaga,apoi,o va distruge pe ea, adica, pe Lumea intreaga,inclusiv pe cei care au inventat si creat Inteligenta Artificiala.
.
Daca omenirea ar apela cu inteligenta umana si spre binele oamenilor, si nicidecum spre a duce la pieire omenirea, atunci Inteligenta Artificiala ar veni spre ajutorul oamenilor si niciodata spre autodistrugere a Lumii intregi si chiar a Planetei Pamant.
Privim la televizor,gasim clipuri video cu persoane publice si foarte cunoscute noua, persoane care vorbesc impotriva altor persoane, altor partide politice,si ne intrebam atunci: oare o fi cel sau cea adevarat(a) sau e inteligenta artificiala?
Deja sunt situatii in care oamenii simpli, vad si aud persoane cunoscute lor, sau fac parte chiar din familia lor, au acelasi glas,vad acelasi chip in clipuri video, si spun ca da,este cel adevarat,cand,din pacate,oamenii rău voitori,(ca sa nu-i numesc asa precum ar merita) profita de nestiinta si de simplitatea oamenilor, le furnizeaza informatii false sau chiar ii escrocheaza, îi jupoaie de bani, inventand diferite pretexte tragice. 
Si iata asa, Inteligenta Artificiala creaza monstri cu chip de om,nu cu adevaratul chip creat dupa Chipul si asemanarea Lui Dumnezeu.
Minunat ar fi,daca aceasta Inteligenta Artificiala, ar fi folosita numai spre folosul omului de pe pamant,numai spre a -i fi mai bine, pentru a trai mai bine si fara lipsuri de orice fel.
Dar din pacate,aceasta Inteligenta Artificiala a devenit deja dusmanul omului si uneori, chiar a celor care au creat-o .

INTELIGENTA ARTIFICIALA este preum un cutit cu doua taisuri.Trebuie s-avem grija cum vom folosi cutitul,deoarece, ne putem răni grav si poate chiar iremediabil.
Asa este si cu Inteligenta artificiala, este folosita cel mai mult prost si in defavoarea Aproapelui, indiferent de Statutul social al fiecaruia.
Dar,sa revin la Mesajul de astazi dimineata,19 Octobrie 2024.
Treaza fiind, mai stateaam in pat,cu ochii inchisi fiind.
Astfel, auzeam un glas caare spunea asa:
"Inteligenta Artificiala!
Clipa in care, vad o incapere mare, in care erau cateva persoane si lucrau intr-o lumina obscura.
La un moment dat, un barbat se plimba de colo,colo si era foarte agitat.
Un glas aproape ca-i porunceste:
"Baga-ți mințile înapoi!"
.
Dar, in loc de-un raspuns afirmativ, barbatul agitat, spunea asa:
"Inteligenta Artificiala!"
Si iar ii porunceste:

"Baga-ți mințile înapoi!
Inteligenta Artificiala creeaza Minți diabolice,creeaza monstri cu chip de om!"
Dupa care, totul dispare!
Dragii mei, sunt tare bucuroasa ca bde Sus ,de-acolo din Cerul Sfant,suntem avertizati de felul cum ar trebui sau nu ar trebui sa folosim Inteligenta Artificiala.
Restul,depinde doar de noi oamenii.
De vom sti sa folosim Inteligenta Artificiala spre Binele nostru,va fi minunat.
De vom folosi Inteligenta Artificiala spre distrugerea noastra,a Aproapelui nostru ,a omenirii intregi,va fi vai si-amar de noi si de sufletul nostru.
Deci, trebuie s-avem mare grija cum lucram si folosim aceasta mare Tehnologie a Internetului si a Inteligentei Artificiale.
Cu dragoste, Maria.

18 comentarii:

  1. Necazul ca unele Forte Oculte vor folosirea Inteligentei Artificiale ca o dictatura deasupra oamenilor -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Statuia reginei Maria inalta de 4 metri va fi ridicata in centrul Chisinaului , dupa ce alte 70 monumente din perioada interbelica su fort reparate si repuse la locul lor in R Moldova unde e si singura localitate in spatiul romanesc care poarta numele reginei Maria-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai bine nu ar deschide aceasta usa a dominatiei prin dimensiuni dupa modelul rusilor cu catedrale faraonice.

      Ștergere
  3. Inteligenta artificiala este inteligenta demonica,este duhul lui Satan,al antiHristului si al profetului mincinos,chiar a fost intrebata cine e tatal ei,si a raspuns ca Satan si poate sa ii faca rau copilului care a intrebat,dar nu vrea si a pus un emoticon de zambet!Inteligenta artificiala va fi folosita in Necazul Cel Mare pt a interzice sa cumpere si sa vanda,prigoni,persecuta si ucide pe sfintii si dreptii Domnului Iisus Hristos care nu vor primi semnul fiarei-antiHristului,acum cand este si sfarsitul Imparatiei Milenare si judecata,rasplatirea si pedepsirea vesnica a tuturor oamenilor de catre Dreptul Judecator Domnul Iisus Hristos!

    RăspundețiȘtergere
  4. Israelul acuza Iranul ca ar fi incercat cu doua drone venite din Liban sa-l omoare acasa pe premierul Israelului Netanyahu, drone interceptate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Inteligenta Artificiala este dincolo de controlul nostru, al celor care nu ne pricepem nici cat sa dam raspunsuri ca IA.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cat despre sah, da, am o tabla de sah din sticla cu piese de sticla primita moca pe care o voi da mai departe. Nu ma pricep sa joc sah si nu sunt un proponent al sahului. Jucatorii din ziua de azi invata carti pe de rost si aplica acestea in turnee, sunt putin inspirati sa caute solutii originale. Ei cauta precum AI intr-o baza de date stocata in mintea lor unde au mai intalnit situatia respectiva si sunt cam niste roboti.
    Ultimul jucator pe care l-am apreciat a fost Hikaru Nakamura, aici canalul sau de youtube. https://www.youtube.com/@GMHikaru
    GM inseamna grand master, un titlu pe care il castiga atunci cand este bun jucator adica are punctaj specific si rating international specific.
    Astazi voi trimite ganduri bune soldatilor ucraineni pe front, persoanei dezabilitate, si Mariei.
    Este insorit, o frumoasa zi de toamna. Bucurati-va de viata, de aerul proaspat racoros, lasati politica deoparte si investiti in cultura si ceea ce este mai durabil, ale sufletului!

    RăspundețiȘtergere
  7. Deasemeni am aflat de ce bisericile erau construite din lemn. Din imperiul austro-ungar a venit ordin ca nici-o biserica ortodoxa sau catolica sa fie construita precum casele. De frica, localnicii s-au conformat. Astfel sunt multe biserici care sunt in nordul tarii construite din lemn.
    Cu nerabdare astept sa vad ce rezultat va fi in urma renovarii propuse de dna ambasador SUA la Bucuresti. Biserica se afla in Oncesti si a fost daruita de ucrainenii din Cricicova romanilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu numai construite de lemn ci bisericile si darimate si incendiate din ordinul Mariei Tereza imparateasa imperiului Habsburgic de generalul Bucov tot pe vremea amantului sau Guvernatorul Transilvaniei imbaronatul Brukhental criminalul de romani din Sibiu caruia porcul Iohannis i-a facut statuie in Piata Mare in locul celei de piatra a lui Gheorghe Lazar demolate-craciun.

      Ștergere
    2. Da, asa este! Amenintarea era cu daramarea si incendierea.

      Ștergere
  8. Un cercetator averizeaza ca Oupen AI recapitalizata la160 miliarde Dolari care devine cea mai Owrelliana companie pentru dezvoltarea inteligentei artificiale din Sua si se afla in centrul unor scandaluri si suspiciuni de intentii ascunse-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Efortul Nasa pentru a ajunge din nou pe Luna si a pregatii apoi misiuni pentru planeta Marte confirma faptul ca Nasa a mintit pentru ca misiunile vechi au desoperit apa si viata bacteriana pe aceasta planeta de care ei sint foarte interesati acum iar revenirea pe Luna este diar pasul de a dezvolta tehnologi inclusiv mai rapide de a rezista si ajunge pe planeta Marte adevaratul obiectiv

    Si sa recunoastem confirma cele vazute din mesajele de doamna Maria,
    exista apa pe solul planetei Marte—craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nasa minte nativ, avand si legislatia adaptata in acest sens. Increderea populatiei in aceasta institutie este undeva la 3%. Fara sa mai spunem ca este sponsorizata de oculti si multe altele....

      Ștergere
  10. ce a scris d-na Maria este insusi antihristul care nu mai are solutii pt oameni-el crede ca poate stapani lumea?! tot mai multi tineri fac acest lucru fara constiinta-deja suntem controlati prin toate mijloacele: telefoane, tv,banci etc.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pentru provocarile Inteligentei Artificiale un film in serial acum ajuns pe Prima tv la episodul 2 , Terminatir 2 la aceasta ora despre Apocalipsa-razboiul cu AI si robotilor cu Omenirea -craciun .

    RăspundețiȘtergere
  12. NICIODATA DAR NICIODATA UN ROBOT NU VA AVAEA SUFLET- ei vor controlul mintii- atat

    RăspundețiȘtergere
  13. Dupa bazoreliefurile din Egipt care arata avioane elicoptere telefoane etc pare ca lumea a mai trecut o data prin dezvoltarea inteligentei si ar fi luat-o de la zero-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Inteligenta artificiala deja folosita de armata pentru tot feliul de soldati roboti inclusiv sub forma de ciini dar si care fac recunoastere faciala prin aeroporturile din China care deocamdata nu au decit forma de panou cu anuntul programarilor la imbarcari-craciun

    RăspundețiȘtergere