miercuri, 9 octombrie 2024

SA DARUIM IUBIRE DIVINA, SI VOM PRIMI IZVOR NESECAT DE SANATATE SI BUCURII !26 OCTOMBRIE-SFANTUL DIMITRIE IZVORATORUL DE MIR ,8 NOIEMBRIE-SFINTII VOIEVOZI MIHAIL SI GAVRIIL !

                                                  Dragii mei, 


Ne pregătim pentru Hramul Sfintei Troite al Maicii Lui Dumnezeu Potirul Nesecat,dar si al Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil care este in 8 noiembrie !

Haideti sa-i bucuram pe SFINTII VOIEVOZI si pe MAICUTA DOMNULUI ,si sa împodobim frumos atat SFANTA TROITA cat si Sfintele Biserici.

Sa lasam si Pomelnice atat pentru vii cat si pentru cei adormiti intru Domnul pentru vesnicie,pomelnice ce vor fi citite de Parintele în Sfântul Altar!🙏🙏🙏🔥





Iata ce frumos straluceste Sfanta Troita in asteptarea marii si sfintei Sarbatori a Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil.
Candelutele ard zi si noapte la Usa Sfintei Troite ,pentru toti cei care au ajutat cu multa iubire si cu multa dragoste la ridicarea ei, cat si pentru toti cei dragi lor ,dar si pentru cei care au plecat la Domnul! 🙏🙏🙏🔥


Ca in fiecare an,avem si o Sfanta Biserica cu Hramul SFANTULUI DIMITRIE IZVORATORUL de MIR,pe care o sarbatorim prin Rugaciune curata si prin a darui pachete cu alimente la cei necajiti, si prin bucuria de a o impodobi cu flori si cu dragostea noastra infinita pentru BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI cu SFINTII Săi ,dar si pentru semenii nostri care asteapta dupa Sfanta si dumnezeiasca Liturghie din 26 octombrie,ca sa primeasca un pachet cu mancare.



Anul trecut,la hram,asa arata SFANTA BISERICA cu ajutorul nostru al tuturor, iar credinciosii au plecat fericiti acasa,deoarece, la sfarsitul Sfintei si dumnezeiestii Liturghii au primit atat hrana pentru suflet,cat si pentru trup.


Sa daruim si anul acesta din toata inima noastra si din tot sufletul nostru,si astfel, ne vom face casa in IMPARATIA Lui DUMNNEZEU,casa pe care o vom gasi in viata vesnica.

Acestea si nu numai,sunt frumusetile divine pe care noi le-am zidit in IMPARATIA Lui DUMNEZEU,in SFANTA BISERICA a MANTUITORULUI nostru bland si drag, IISUS HRISTOS si a PREA CURATEI FECIOARE MARIA cu Sfintii Sai.

Am ajutat intotdeauna aceste Sfinte Biserici, care nu au avut si nici nu vor avea vreodata posibilitate de a se descurca singure in tot ce inseamna infrumusetare divina,  in tot ce inseamna a bucura pe credinciosii mai necajiti .
Iata dragilor, cele 3 filmulete de la Sfintirea Troitei Maicii Lui Dumnezeu-Potirul nesecat:

FILMUL CU SFINTIREA TROITEI MAICII DOMNULUI ,DIN 4 IUNIE 2021 !

..
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va rasplateasca si sa va binecuvinteze impreuna cu toti cei dragi inimii voastre.
Ne rugam pentru fiecare dintre voi si pentru toti cei dragi inimii voastre.
Iata filmuletul integral pe care l-am adaugat ulterior:

IUNIE 2023
\
.
IUNIE 2024.

                            

                                                 Dragii mei, 

Va multumesc din suflet pentru intelegere si pentru rabdarea voastra,in ceea ce priveste publicarea filmuletului cu sfintirea Troitei din 22 Iunie 2024.

In aceasta seara, a venit Parintele Constantin si mi-a adus stikul cu fimul sfintirii Troitei din 22 Iunie 2024.

Îi multumesc din tot sufletul pentru ajutorul dat, pentru felul cum a aranjat toate imaginile si pentru cuvintele alese, cuvinte de suflet pentru noi toti.

M-am gandit dragilor,ca de acum inainte, in fiecare an, in Sambata Mosilor de vara,sa ne adunam cu totii la Sfanta Troita a Maicii Lui Dumnezeu si a Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil,pentru a trai cu inima si cu sufletul Sfanta Slujba a Aghezmei Mici savarsita de un Sobor de Preoti,care vor citi atat Pomelnicele pentru vii si pentru cei Adormiti,iar la final, sa stam la masa cu totii si sa gustam din bucatele alese si sfintite.

Maica Domnului ,impreuna cu Sfintii Arhangheli Mihai si Gavriil si cu toti Sfintii Săi,se vor bucura sa participam cu totii la Marea Sa Sarbatoare din fiecare an,adica,din Sambata Mosilor de vara,la Potirul Nesecat.

SFANTA TROITA A MAICII DOMNULUI-POTIRUL NESECAT SI A SFINTILOR ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIIL,Tecuci,judetul Galati.
          .

Sambata Mosilor de vara (Pomenirea Mortilor)din fiecare an, sa fie pentru noi toti si Ziua Sfintei Troite a Maicii Domnului -Potirul Nesecat si a Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil.

Dragii mei, va multumesc din tot sufletul, tuturor care v-ati ostenit si ati ajuns in 22 iunie 2024,la Tecuci, la sfintirea Troitei Maicii Domnului din Tecuci.

Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ajute si sa va ocroteasca cu mila si cu dragostea Sa,si sa va daruiasca voua si la cei dragi inimii voastre,sanatate, bucurii si impliniri, Credinta tare si multa ocrotire divina.


Cu dragoste, Maria.

20 de comentarii:

  1. Deocamdata a inceput pelerinajul la Iasi la moastele sfintei Parascheva unde se asteapta 300 ooo romani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chireac -Este o nebunie iresponsabila iesirea Pnl de la Guvernare pornita de la legea doar pentru el a lui iohannis pentru a candida la senat cind tara are atitea probleme economice in zona irationalului din cauza unui presedinte Iohannis orgolios Romania nu va mai primi fonduri si relocari de companii din China , Coreea si Ukraina -
    liberalii vor doar jocuri personale, arunca tara in aer in prag de iarna cind tara are nevoie de stabilitate, dupa pofta liberalului Stoica-
    - cel ce a dat cu Basescu Legea Pensiilor Speciale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Comandorul de aviatie Radu Teodoru general veteran la 100 de ani

    -noi trebue sa fim lucizi,
    Romania a facut 23 august 1944 pentru Rusi si occident dar ultimii nu recunosc numai Stalin a recunoscut ca asa am salvat un milion de militari rusi si ne-au retras cazacii din tara ne-au dat navele si griul inapoi si Ardealul.

    Putin face politica lui Stalin si a bombardat toate fabricile Lui Rothciakd din Ukraina

    , el are inca o toleranta pentru romani si trebue sa profitam altfel bombardeaza barajele Bicazul, Vidraru si Portile de fier si Romania e Terminata,
    pentru ca pregatim in tara comandouri ucrainiene-

    Cam asta spune si Aur cu motiunea lor de astazi
    ca avem un regim condus de afara prin Iohannis
    Sau cum spunea cineva din strada -
    Ne trebue un lider acolo sus care sa munceasca pentru tara -craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine nea Petre,siapai el de ce si_o pus pe cap chifa khazara in loc de clop???

      Ștergere
  4. Tot disutia cu Teodoru releva jaful facut de evrei Romaniei cind ei erau criminalii si creatorii comunismului in Romania si Rusia
    primesc despagubiri ca victime ale cimunismului din Romania in Israel fiecare cite 700 Euro ca indemnizatie lunara de victime cind ei au fist de fapt Calaii Comunismului asupra Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da de două tranșe de douăzeci de miliarde de euro făcute cadou statului khazara ce mai spunea Petre???

      Ștergere

    2. Mosadul conduce Romania, jidovii fac ce vor ei în România

      Ștergere
  5. BBS spune ca un vas aduce in Romania 51 detinuti romani pe o insula militara din Mauritius ca voiau sa treaca in 2021 in Canada si pentru ca s-au automutilat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Un rabin evreu descrie sistemul pregatit de evrei pentru omenirea speculata pentru plata de impozite la propriile proprietati si intoxicarea copiilor cu scoli si muzica si multe alte speculatii evreiesti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Tudose despre gafa lui Ciuca generalul
    -Doamne apara si ne pazeste
    ,asta ne baga in Razboi crezind ca e pacea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Scandal in sport Trafic de persoane femei sportive pentru servicii sexuale din Romania prin Letonia, Germania si Elvetia incepind din 2013 ajunsi intr-un dosar penal doar acum.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ialomiteanu-Ritmul de crestere a datoriilor impun cresteri de taxe inclusiv TVA sau mai bine ar fi reducerea cheltuelilor ca avem pe an deficit de 8 procente-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Rectific era virba de 56 Srikanlezi migranti de pe insula pe care englezii ar vrea sa-i aduca in Romania tocmai cind
    Victor Orban de la presedentia Ue spune ca vrea Bulgaria si Romania in Schengen si limitarea migratiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. In jud Botosani s-a descoperit un tezaur mare de monede dacice din secolul 4-5 inainte de Hristos .-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacii nici nu băteau moneda atunci,vezi Vasile Pârvan!

      Ștergere
    2. Nu stia Pirvan totul despre daci cum niciodata nu vom sti totul.
      Cea ce nu stim e mult mai mult decit cea ce stim si mereu aflam lucruri nestiute-craciun.

      Ștergere
    3. De fapt politrucii -istorici-neocomunisti nici nu prea vor sa stim multe din Istoria dinaintea iudeo-comunista, de aceia nu sint cercetate movilele artificiale care impinzesc tara din , Moldova si in plina cimpie a Baraganului sau Ardeal unde italienii descriau acum 700 de ani si un OZN ingropat-craciun.

      Ștergere
    4. Cit despre cea ce stim e despre hoarda de Aur a lui Gingishan,Hun-guri ,iudeo—comunisti inclusiv putinistii rusi de acum,alte Scursuri ale Asiei care vor sa ne convinga ca Istoria Europei a inceput odata migratia cu ei dar nu vor sa stie de cetatile dacice de multe mii de ani ca Piroporidava de pe valea Siretului care apara drumurile comerciale de pe Siret spre Nordul Europei si cel ce trecea Carpatii spre Transilvania-craciun.

      Ștergere
  12. Victor Orban la presedentia rotativa a Ue spune ca va bloca un imprumut de 50 miliarde dolari acordat pentru Ukraina pina dupa alegerile din Sua.

    In schimb Rusia activa cu bani pentru boicotatea referendumului din 20 octombrie din R Moldova care are nevoie de 33 procente din electorat prezenta stiind ca un milion sint plecati in strainatate,
    Si probleme cu regiunile separatiste ,
    de apropiere si aderare la Ue dar si pentru alegerea la presedentie unde Rusia ar vrea un nou Kaleningrad in sud la M Neagra motiv pentru care filorusii vor boicot-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Pe de alta parte administratia lui Biden anunta ca aloca anul asta toti banii planificati de 35 miliarde Dolari ai Sua pentru ajutorul militar dati Ukrainei-craciun.

    RăspundețiȘtergere