joi, 10 octombrie 2024

CRUCEA ! UNDE ŞI CUM A FOST GĂSITĂ CRUCEA,PE CARE A FOST RĂSTIGNIT IISUS HRISTOS !


                                             Dragii mei,  

        Mă întorceam  de la IASI dragilor, de la Sfanta Cuvioasă PARASCHEVA !
Am mers cu două prietene de suflet, foarte dragi mie.
A fost atât de minunat si linistitor pentru suflet .
 Daca aveti timp si posibilitate fratilor, sa mergeti si voi cu cei dragi.
Maica noastra,Cuvioasa Parascheva, chiar face Minuni.
În aceasta seară când mă întorceam de la Iasi, citeam in tren dintr-o Cărticică de Rugaciuni. Si astfel,la un moment dat, am auzit ceva uimitor si am văzut ceva uluitor.
Deci ,auzeam un glas tare frumos ,care se ruga aşa :


                       "Prea Sfântă Cuvioasă Parascheva , 
                  Roaga-te pentru noi....!"


Clipă în care ,văd cu ochii închişi ,văd inspre Răsărit , un Cer ca un amurg, iar sub Cer,adica jos pe Pământ, vad o Apă mare ca un Lac, care era circular.
În jurul Lacului era multă verdeaţă, multă iarbă verde, iar mai sus de iarba verde, se înălţa un munte nu prea înalt, tot verde.
Ca din senin , ies din Apa Lacului 4 Cocostârci (4 Berze ).
Cele 4 Berze,erau pozitionate precum colturile unui pătrat , folosit ca suprafaţă plană.
Două Berze sus ,precum A si B, iar celelalte două Berze,erau pozitionate  jos, precum C şi D,doar ca, erau la orizontală colturile în aer.
Asa erau pozitionate Berzele adevărate, adica,erau vii, în carne şi oase si care, au iesit instantaneu din Apa lacului, toate patru odată, si niciuna mai sus sau mai jos, toate erau la aceeasi distantă.
Se aflau la circa 2 metri mai sus de apă. 
Dragii mei, dacă cele 4 Berze au iesit din Apă, nu inseamnă că,le-am si văzut când au intrat în apă.
Ele au iesit din apă, dar nu au intrat în apă, nu le-am văzut intrând ! DUMNEZEU le-a făcut pe ele, acolo sub apă!
O MINUNE  MARE a fost ca ele să iese din apă,fără ca să intre în apă.  
Berzele aveau în ciocul lor galben ,precum spicul de grâu copt, aveau câte o bucată de lemn ud in cioc, lemn ce provenea de la o Sfanta Cruce si din care curgea apa ca la robinet.
Fiecare Barză, avea câte o mare bucată de lemn în pliscul ei.
Era un lemn de dimensiuni diferite ,si mai lung decât fiecare barză, de multe ori.
Şi greutatea lemnului era tot de foarte multe ori ,mai greu de cât ele.
Minunea Lui Dumnezeu, a fost ca fiecare Barză să poată ţine bucata mare si grea de lemn, din care curgea apa.
Un glas ce rasuna in Cer si pe pamant,  îmi spune chiar în acest moment când scriu,imi spune asa :

                  "Crucea  Lui  Hristos ! "

Berzele au rămas pe loc,adică, asa cum erau ridicate în aer deasupra Lacului, si -au pus cele 4 bucăţi din lemn ud, cap la cap, asa, cu ciocul lor.
Ele ţineau lipite cu ciocul lor bucăţile de lemn, le-au unit pe toate patru, si ce credeţi că au făcut, asezandu-le în aer, deasupra lacului, cap la cap ?
O Sfanta Cruce!
                                      
                                                        
   Da ,au refacut Crucea Mantuitorului Iisus Hristos, asta au format Berzele cu cele 4 bucăţi de lemn, scoase din adâncul Lacului, a apei limpede, precum roua dimineţii.  
O Cruce, precum aceasta :          
                                         
                   


                  ....

Dragilor, Berzele au scos din Apă cele 4 bucăţi ale Crucii Lui  Hristos, le-au unit în aer ,si astfel,au format Sfanta Cruce pe care a fost rastignit Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria. 
Dragii mei, noi cunoastem din Cartile sfinte,ca, Sfanta Cruce pe care a fost rastignit Mantuitorul,a fost descoperita de Imparateasa Elena,pe Muntele Golgota.
Iata istoria Sfintei Cruci a Lui Iisus Hristos:

Descoperirea Crucii răstignirii

După moartea şi Învierea Domnului, ucenicii Lui au îngropat lemnul crucii, stropit de dumnezeiescul sânge, la poalele Golgotei. În altă variantă a acestui episod, se spune că soldaţii romani care L-au răstignit pe Iisus, după punerea Lui în mormânt, ar fi aruncat cele trei cruci într-o cisternă săpată în piatră, din imediata apropiere a Golgotei, unde se colecta apa de ploaie necesară consumului oraşului. Golgota rămăsese un loc blestemat. Gunoaiele Ierusalimului au fost aruncate cu timpul acolo, în vechea cisternă, acoperind crucile. După trei secole, în anul 326, împărăteasa Elena, mama împăratului Constantin cel Mare, ajunsă la Ierusalim în căutarea Locurilor sfinte, a poruncit să se sape în cetate. Aşa s-au descoperit cele trei cruci de lemn. Crucea pe care fusese răstignit Mântuitorul a fost uşor identificată, fiind singura care avea cuie bătute în ea, fiindcă cei doi tâlhari fuseseră legaţi cu funii pe crucile lor. Pentru o mai bună verificare, crucea a fost aşezată peste un mort, care a înviat şi a rostit cuvinte de slavă lui Dumnezeu. Aceasta este crucea despre care Sfântul Apostol Pavel scrie: „Căci cuvântul crucii este, pentru cei ce pier, nebunie, iar pentru noi, cei ce ne mântuim, este puterea lui Dumnezeu, căci scris este: pierde-voi înţelepciunea celor înţelepţi şi ştiinţa celor învăţaţi o voi nimici.“ (1 Cor, 18-19).

Iar mie dragilor, mi s-a arătat în acest fel, cum a fost găsită SFÂNTA  CRUCE pe care a fost răstignit Iisus Hristos.
Din ceea ce mi s-a arătat, reiese clar că ,Sfanta Cruce pe care a fost răstignit Iisus Hristos, a fost aruncată într-un Lac,intr-o Apa mai mare sau mai mica, iar mult mai târziu a fost  scoasă şi reîntregită de cele 4 Berze, care -şi ţineau perfect aripile întinse,iar picioarele lor, erau la fel de întinse si de drepte, ca si cand ar sta in picioare în aer, si aveau culoarea si strălucirea aurului.
Afara, era o vreme ca un amurg cu ceaţă transparentă.  
                                               Dragii mei! 
Eu nu pot decât , să scriu exact ceea ce mi se arată, si exact ceea ce mi se spune.

Dar ,până la urmă, ADEVĂRUL  este doar unul singur !
 Iar eu cred cu tărie în acest MARE  ADEVĂR, despre care am scris si pe care l-am văzut numai cu ajutorul si cu voia Duhului Celui Prea Sfânt .
Dragii mei, fiecare dintre voi este liber ca să aleagă ceea ce simte în inimă şi-n suflet!
Eu nu mint cu nimic, nu inventez absolut nimic, ci am curajul ca să vorbesc si sa spun Lumii intregi Adevarul,descoperit mie de Duhul Sfant. 
Eu mă tem doar de DUMNEZEU,si de nimeni altcineva! 
Daca nu as fi scris acest ADEVĂR, atunci mi-ar fi fost teamă de ...(voiam sa scriu Dumnezeu ),dar un glas în dreapta mea ,îmi continuă propozitia chiar acum, şi-mi spune ca să scriu :
 "Mânia  Duhului  Sfânt asupra mea!"
                                              Da,fratilor !
               Mânia Duhului Sfânt ar fi fost asupra mea, dacă nu scriam despre acest Mare Adevăr ! 
Despre cum a fost găsită Crucea sfanta, pe care a fost Răstignit Domnul nostru Iisus  Hristos, Fiul mult Prea Iubit al Lui Dumnezeu şi al Prea Curatei Fecioara Maria,Cărora Li se cuvine, toată cinstea, toată slava şi închinăciunea ,toată inima noastră şi toată dragostea noastră ,acum şi pururea şi-n vecii vecilor,Amin! 
                                  
                                                                     Cu dragoste ,Maria.

5 comentarii:

  1. asta inseamna ca sf ELENA nu a gasi cele 3 cruci pe Golgota!

    RăspundețiȘtergere
  2. La tv dupa loviturile de incalzire cu tepe stil caritas si muraturi spaga la doctor scuze parca judecatorii luau la noi muraturi ca spaga breaking news i-au mai gasit lui Iohannis o gaura. Cica gaura i-au gasit-o mai greu ca era bine dosita si asta doar datorita profesialismului presei romanesti. Gaura de golf bineinteles doar nu v-ati gandit la altceva. Oricum dupa cum a inceput razboiul in forta se anunta doua luni de mare show in România. Daca ar fi sa dau un pronostic gigeilor este cam greu si fara sorti de izbândă sa te iei de presedinte ca are in mana serviciile si poate sa-l primeasca la un spa Vantul pe Ciolac si sa mai stati o tura pe bară !

    RăspundețiȘtergere
  3. Austria ne-a dat iar cu flit . Nu avem ce cauta in Schengen. Ciolacu si guvernul lui sa ascuns de rusine. Romania si-a luat ce merita a incercat sa calce apa in timp ce neregulile si spaga la vama este la ea acasa. Nu tine nu pacalesti tari cu veche democratie cu smecheriile tipic romanesti mangleala si vrajeala. Romania nu va intra in veci in Schengen condusa de securisti, pensionari speciali si gloabe comuniste. Parte dintre acestia sunt si CCR adica un soi de stat in stat care jupanesc cine are voie sa ajunga presedinte. Apucaturile bolsevice nu trec cu una cu doua. Reveniti peste 30 de ani cand astia vor fi oale si ulcele pana atunci mai aprobati-va inca o pensie sa fie pensia super-speciala care vine in completarea pensiei speciale.

    RăspundețiȘtergere
  4. Franța și nu numai, vor fi răscolite de vijelii și ploi-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. schengen e bun pt fugarii de la lege!!!

    RăspundețiȘtergere