marți, 15 octombrie 2024

O INIMA MARE CARE S-A DESCHIS PE MIJLOC, PE CERUL CU STELE AURII !


                                                                        Dragii mei,  

In aceasta seara ,in timp ce scriam aici pe Blog, vad de parca as mai fi avut inca un ochi in crestetul capului,vad un Cer de noapte albastru violet, iar in aer, sub un astfel de Cer catifelat vad inima mare si rosie,inima vie brodata cu stele aurii stralucitoare, incepand de la margine cat si pe interior. Toata inima care pulsa,era imbracata in stele aurii stralucitoare.

,
Inima imbracata in stele aurii stralucitoare, pulsa,batea asa precum ne bate inima noastra in pieptul nostru,impreuna cu toata broderia din stele. 
Aud un glas care spune asa: 
"Dar nu se deschide deloc! 
Nu se deschide inima aceasta ,deloc!"
Moment in care, Inima s-a deschis exact pe mijlocul ei, iar toate Stelele auriiintrau in inima care pulsa,ieseau, dansau si se bucurau.Mare bucurie se facuse intre Stelele aurii, in clipa in care inima s-a deschis, s-a rupt in doua parti pe mijloc fara ca sa curga sange. 
Fiecare jumatate de inima, era tinuta de Stelele aurii stralucitoare care au imbracat-o.
Si tocmai cand Stelele se bucurau foarte tare, ca inima s-a deschis pe mijloc,aud si un glas care spune asa:
"Uite ca s-a deschis !
S-a deschis inima!"
Si toate stelele aurii de pe Cerul de noapte,toate au coborat in acea inima vie,toate se bucurau, toate o cuprindeau in joaca lor.
Dragii mei, sa ne deschidem si noi inima si sufletul, sa ne rugam mai mult, sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine,si niciodata sa nu dam voie tristetii si necazurilor,ca sa ne inchida inima, ca sa ne-o transforme in inima de piatra.
Sa primim totul cu inima deschisa si cu sufletul curat si sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa fim sanatosi si tari in Credinta.
Cu dragoste,Maria.

5 comentarii:

  1. Cred ca asta a fost bucuria de la Sărbătoarea Cuvioasei Parascheva ❤️

    RăspundețiȘtergere
  2. Vă Confruntați cu Avertismentul
    Mesaj de la Sfântul Mihail către Luz de Maria. 10 Octombrie 2024
    Postat inițial de: RevelacionesMarianas.com
    Iubiți copii ai Sfintei Treimi, protecția Mea este cu fiecare dintre voi.

    VIN ÎN NUMELE SFINTEI TRINITĂȚI SĂ VĂ AVERTIZEZ.

    Vă chem la convertire, la rugăciune, pentru a-l primi pe Regele și Domnul Nostru Iisus Hristos pregătiți corespunzător.

    Fiți iubire, așa cum Sfânta Treime este Iubire (cf. I Ioan 4,7-9). Este de datoria fiecăruia dintre voi să vă concentrați și să fiți conștienți de acțiunile voastre personale, deoarece acestea vor determina modul în care veți rezista înșelăciunilor celui rău, care atacă ființele umane prin dorințe, în gândurile, în mințile și în inimile lor, pentru a le determina să cadă și pentru a le menține în mocirlă, incapabile să își ia din nou zborul.

    Copii ai Sfintei Treimi, vă confruntați cu Avertismentul (*). Veți vedea o lumină venind de sus, care va lumina chiar și umbrele. Apoi, pe măsură ce sunteți zguduiți de acest mare eveniment, va veni tăcerea. Nu veți auzi nimic și nimic nu se va mișca. Totul va fi în tăcerea lui Dumnezeu, unde fiecare dintre voi va fi în fața propriei conștiințe și vă veți examina pe voi înșivă, în acțiunile și faptele voastre, chiar dacă nu doriți să faceți acest lucru.

    Acest act de Milostivire Divină este, pentru toată omenirea, ocazia de convertire. Înainte de această revărsare a Milostivirii Divine, decideți-vă să vă schimbați interior și, deși vă veți fi examinat păcatele, binele pe care nu l-ați făcut și binele pe care ați refuzat să îl primiți, le veți vedea și vă va durea.

    ANGAJAREA FERMĂ DE A AVANSA TRANSFORMAREA INTERNĂ A UNUIA (cf. I Ioan 8-10)
    ESTE O COMOARĂ PENTRU CEI CARE O DORESC.

    Iubiți copii ai Sfintei Treimi, voi, ca rasă umană, veți continua să vă confruntați cu asaltul naturii.

    Copii ai Sfintei Treimi, veți suferi din cauza emanațiilor soarelui care provoacă furtuni electrice neașteptate, climate diverse în America și Europa. Mai multe țări nu vor avea electricitate. Apa și vântul nu se vor opri; ele vor continua să fie biciuiri pentru omenire.

    Ființele umane simt că au trecut testul și râd de anunțurile Casei Tatălui; dar când se uită în jur, văd ceea ce a fost anunțat. Uraganele și fenomenele atmosferice care vă vor surprinde continuă.

    Rugați-vă, copii ai Sfintei Treimi rugați-vă pentru Statele Unite și Mexic: ei suferă din cauza naturii.
    Rugați-vă, copii ai Sfintei Treimi: rugați-vă pentru America Centrală, în special pentru Honduras și Guatemala.
    Rugați-vă, copii ai Preasfintei Treimi, rugați-vă pentru America de Sud: vine boala.
    Rugați-vă, copii ai Sfintei Treimi: războiul continuă să se intensifice.

    Copii ai Sfintei Treimi, acestea sunt vremuri dificile pentru această generație dusă la indulgență, desfrânare și plăcere păcătoasă în neascultarea Sfintei Treimi. Sunteți mulțumiți să mergeți împotriva a ceea ce vă cere Dumnezeul Treimic.

    VĂ INVIT SĂ VĂ PĂSTRAȚI O REZERVĂ ALIMENTARĂ, DAR MAI PRESUS DE TOATE, SĂ RĂMÂNEȚI FERMI ÎN CREDINȚĂ ȘI SĂ GĂSIȚI ASTFEL PUNCTUL CULMINANT AL VIEȚII ÎN MISIUNEA CARE A FOST ÎNCREDINȚATĂ FIECĂRUIA DINTRE VOI.

    Rugați-vă, rugați-vă la Sfânta Treime și la Regina și Mama Noastră. Rugați-vă cu inima pentru a minimiza atacurile care vin la voi, dacă aceasta este Voința Divină.

    (1/2)

    RăspundețiȘtergere
  3. (2/2)
    Țineți minte că nu tot ceea ce vine asupra omenirii este inițiat de Sfânta Treime, ci este cauzat în mare parte de ființele umane.

    Rugați-vă fără încetare și faceți reparații pentru cei care disprețuiesc apelurile divine...

    Fiecare dintre voi are o misiune personală:
    Unii nu o cunosc și trebuie să o descopere.
    Alții o cunosc și o disprețuiesc.
    Unii tânjesc după Voința Divină, iar alții o resping ...

    În orice moment și în orice loc, noi avem misiunea de a vă apăra de rău, și astfel o îndeplinim.

    Păstrați siguranța protecției divine; fiți creaturi ale binelui.

    Eu vă binecuvântez.

    Sfântul Arhanghel Mihail
    SALUTARE IMACULATĂ MARIA, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT
    SALUTARE IMACULATĂ MARIA, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT
    SALUTARE IMACULATĂ MARIA, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT

    (*) Despre avertisment, citiți ...

    COMENTARIUL LUI LUZ DE MARÍA
    Frați și surori:
    Iubitul nostru Sfântul Arhanghel Mihail ne avertizează să reflectăm asupra vieții interioare fără a cădea în excese. De asemenea, el ne cheamă să reflectăm asupra comportamentului aerului, apei, cutremurelor care se înmulțesc, precum și asupra bolilor. Sfântul Arhanghel Mihail ne avertizează cu privire la bolile care vin și de care poate nici nu suntem conștienți.

    Frați și surori, să ne gândim la misiunea noastră personală; poate fi să ne rugăm și să facem reparații pentru cei care nu o fac - și aceasta este o mare misiune. Poate că misiunea voastră este să predicați - și aceasta este o altă mare misiune, sau poate că este să fiți martori ai iubirii lui Dumnezeu pentru frații și surorile noastre - și aceasta este o mare misiune. Din rândul din spate, toți avem misiuni mari de îndeplinit. Să-i cerem Maicii Domnului să ne ajute să continuăm să împlinim Voința Divină.

    Frați și surori, să rămânem atenți la elementele care biciuiesc ființa umană.

    Să ne rugăm ca Sfântul Arhanghel Mihail și legiunile sale cerești să ne ajute în fiecare moment.

    Amin.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vizibila seara pe cer o cometa spre apus la inserat dar si mai tirziu mai sus pe cer-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Deschide Inima deschidea si Mintea pentru a nu mai vota aceiasi Casta de Tradatori Alogeni care au vindut toata Tara la akegerile de peste o luna de zile-craciun.

    RăspundețiȘtergere