marți, 15 octombrie 2024

PROTESTE MARI IN FRANKFURT ?

                                              

.
15 octombrie 2024, ora 6,21 !

Dragii mei, 

Tot in aceasta dimineata, m-a trezit un glas care spunea asa:
"Frankfurt!
Frankfurtul nu libereaza strazile si drumurile !"
Dupa care, glasul dispare.
Dragilor, iata cum, vom auzi de cel mai mare oras din landul federal german Hessa si al cincilea oras ca marime din Germania,oras in care toate strazile si drumurile vor fi blocate. 
Daca vor fi blocate de Proteste sau de alte imprejurari, eu nu stiu.
Cert este faptul ca, se va v orbi mult despre FRANKFURT si strazi,drumuri blocate in acest oras.
Frankfurt este situat pe râul Main și are o populație de aproximativ 670.000 de locuitori. Numele colocvial al orașului este Frankfurt, însă numele său oficial este Frankfurt am Main, care se traduce Frankfurt pe Main. În Frankfurt își au sediul numeroase instituții financiare. Aeroportul Internațional Frankfurt este cel mai mare aeroport german și se situează pe locul opt în lista celor mai mari aeroporturi din lume, având peste 52 de milioane de pasageri anual.
Cu dragoste,Maria.

11 comentarii:

  1. Si se afla in zona cea mai populata a Germaniei rascruce de drumuri pe unde intra si ies cam toate produsele in si din Germania.

    Altfel zona prielnica economic dar ar putea fi mai multe proteste ca vor trecere de la motoare disel la cele electrice si pe hidrogen unde deja conduce China
    ,
    Ar putea fi si un blocaj de circulatie in caz de retragere a populatiei in caz de razboi Mondial estimata de serviciile secrete germane peste vreo 6-7 ani,cum a fost in Ukraina la inceputul razboiului -craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romanii sunt prima nație,care vor fi dați afară din toate țările lumii,așa le este soarta că și-au bătut joc de tara natala și Sfânta România,Gradina Maicii Domnului.
      Romania va fi dată afară din UE.

      Ștergere
  2. Se afla pe o falie, dupa cum am aratat, oamenii ar atrebui avertizati, asa doresc Ingerii si Extraterestrii, Cataclismul e foarte apropiat...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va fi nici un cataclism.
      Nu înțeleg de ce toți încearcă sa creeze o panică generală.
      De pe timpul comunismului toți ghicitorii zic de dezastre și cataclisme mondiale inclusiv marele cutremur mult așteptat-crsciun

      Ștergere
  3. Serviciile secrete germane spun ca o bomba planificata de rusi pentru un avion german a explodat anul trecut doar din intimplare inainte de a fi pusa in avion.

    Apropo serviciile secrete sint tot timpul in razboi pentru furtul de secrete ale altora
    si pentru apararea secretelor propri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Kamalla Harris in Sua doar la 1,7 procent in fata lui Trump, practic in marja de eroare a sondajului si sprijinita de Obama-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Romania risca sa piarda 1,1 de. Miliarde Euro din Pnrr prost facut de alogenii din Romania.
    Dar ramin in schimb jocurile Tradatorului evreu fiu de securist Daniel Virgil Popescu care huzureste in totoliile de la Bruxell si se face ca nu mai stie limba romana iar romanii obligati sa platesca cea mai scumpa energie care falimenteaza si firmele pe care le alunga ca si pe romani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bibi Netanyahu premierul evreu l-a anuntat pe Biden care sint tintele pe care le va lovi in Iran pentru care mai sint doar ore de pregatire a atacului Israelului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. In timp ce corienii de nord lupta alaturi de rusi in Ukraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Blumerg face o analiza cu grupul G7 situatie critica in Ue si Uk aproape de Colaps msi ales dacava cistiga Trump si din lipsa de viziune fara curaj .

    Germania in criza auto data prin Chinezi si Criza Climatica si fara crestere anul asta dar creste pretul la energie si gaze
    .
    Romania cu resurse dar fara investitii Si fara presedinte. Dar obligata la privatizari ca Eon gaz la unguri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. au inceput nemultumirile peste tot in lume-la noi nu mai spunem

    RăspundețiȘtergere