luni, 21 octombrie 2024

MANTUITORUL IISUS HRISTOS,ACUM 2000 DE ANI SI PESCUIREA MINUNATA!



          Duminica a XVIII a dupa Rusalii-Pescuirea minunata - Buna Vestire.

                                     Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare,lumina ce-mi arata inspre Sud o apa mare,iar pe apa, sub un Cer de ziua, vad o Barca la care vâsleau mai multi barbati.

                             Duminica a XVIII a dupa Rusalii-Pescuirea minunata - Buna Vestire.

Brusc,in barca lor apare Însusi Mantuitorul Iisus Hristos .Era imbracat in vesminte albe ca lumina.
In jurul Bunului si Prea Iubitului nostru Mantuitor, vad o lumina alba orbitor de stralucitoare, sub forma ovala.
Deasupra capului Lui Iisus Hristos ,a aparut o lumina aurie sub forma de raze ,raze care s-au asezat precum o Coroana Împarateasca pe capul Lui IISUS.
Ucenicii Domnului vâsleau cu putere ,cand ,la un moment dat,IISUS le spune ca sa arunce mreaja in apa .
Si cand aruncau ei mreaja in apa,deasupra Lui Iisus si a tuturor celor din barca,vad un Porumbel alb ,de un alb orbitor,Porumbel care se apropie foarte mult de toti cei care trageau mreaja plină de pesti.
In acea clipa dragilor, vad cum mreaja pescarilor s-a umplut cu peste, si abia daca reuseau ca s-o scoata la suprafata apei.
Totul a durat cateva secunde,după care , a disparut tot asa brusc precum a si aparut.
Sa ne rugam si noi dragii mei,sa ne rugam Bunului Iisus ,Mantuitorul Lumii intregi si Prea Curatei Fecioare Maria,ca sa ne daruiasca iertare de pacate,sanatate si mantuire.
                           Cu dragoste,Maria.
P.S.
Iata dragii mei, si Sfanta Evanghelie cu Pescuirea minunata:
Duminica a XVIII a dupa Rusalii-Pescuirea minunata - Buna Vestire

Evanghelia pescuirii minunate

Luca 5,1-11

In vremea aceea Iisus sedea langa lacul Ghenizaret; a vazut doua corabii oprite langa tarm, iar pescarii, coborand din ele, spalau mrejele. Si urcandu-se intr-una din corabii care era a lui Simon, l-a rugat s-o depar­teze putin de la uscat. Si, sezand in corabie, invata, din ea, multimile. Iar cand a incetat de a vorbi, i-a zis lui Simon: Mana la adanc si lasati in jos mrejele voastre, ca sa pescuiti. Si, raspunzand, Simon a zis: invatatorule, toata noaptea ne-am trudit si nimic nu am prins, dar, dupa cuvantul Tau, voi arunca mrejele. Si facand ei aceasta, au prins multime mare de peste, ca li se rupeau mrejele. Si au facut semn celor care erau in cealalta corabie, sa vina sa le ajute. Si au venit si au umplut amandoua corabiile, incat erau gata sa se afunde. Iar Simon Petru, vazand aceasta, a cazut la genunchii lui Iisus, zicand: Iesi de la mine, Doamne, ca sunt om pacatos. Caci spaima il cuprinsese pe el si pe toti cei ce erau cu el, pentru pescuitul pestilor pe care ii prinsesera. Tot asa si pe Iacov si pe Ioan, fiii lui Zevedeu, care erau impreuna cu Simon. Si a zis Iisus catre Simon: Nu te teme; de acum inainte vei fi pescar de oameni. Si tragand corabiile la tarm, au lasat totul si au mers dupa El.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu