duminică, 20 octombrie 2024

MARIA POATE SA PREVADA ,CELE MAI FRUMOASE FILE DIN ISTORIA OMENIRII !


                                          

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                   28 Octombrie 2015 ,
                                      ora 5,34 zori de zi !
                                                                 .

                                             Dragii mei, 

Doresc să vă asigur dragilor, pe voi cei care aveti CREDINŢĂ în BUNUL  DUMNEZEU si-n MĂICUŢA  DOMNULUI, că toate câte eu scriu, numai de la DUHUL  SFÂNT scriu.
Astăzi 28 octombrie 2015, ora 5,34  zori de zi,aud un glas care răsună atât în Cer cât şi pe Pământ.
Glasul spunea tare asa :

                 "Maria  noastră !  
             Maria  de jos este singurătatea  Lumii întregi !
             Maria Duhului Sfânt are un DAR cu totul special!
             De fapt, Maria noastră poate să prevadă  cele mai frumoase File din Istoria  Omenirii !  
              Nu Maria  are halucinatii, ci  voi toti cei care nu credeţi în ceea ce ea vă  spune , voi aveti halucinatii!"
În această clipă dragii mei, camera mea s-a umplut de Lumină aurie, iar deasupra mea, deasupra patului meu era  un nor mai special.
Era un nor galben stralucitor, un galben crud, iar în mijlocul acestui nor, în inima lui , stătea un Porumbel alb pufos, un PORUMBEL  DUMNEZEIESC precum acel Porumbel alb care a apărut la BOTEZUL  DOMNULUI în Apele Iordanului.
Acest Porumbel dragilor, avea Aripile Tricolore: roşu, galben si albastru.
Precum straluceste Curcubeul pe CER, mai tare straluceau Aripile Duhului Celui Prea  sfânt, Aripi ce reprezentau  prin Lumina tricoloră, TRICOLORUL  ROMÂNIEI !
                       

Acest Porumbel, era Însuşi Duhul Duhul Cel  Prea Sfânt , EL era Cel care -mi vorbise.  
                         


 DUHUL  CEL PREA  SFÂNT,(Porumbelul ) a scos căpşorul din Norul stralucitor, S-a aplecat spre mine si a suflat asupra mea Raze de Lumină aurie. Aceste Raze  m-au curentat când au intrat in trupul meu, am tresăltat în patul meu.
După aceasta dragilor, văd cum norul galben stralucitor se face rotund precum Luna de pe Cer, iar in mijlocul Luminii rotunde văd cum Porumbelul ce luase culoarea fagurelui de miere, zboară, dă din aripi ca şi cum  s-ar fi aflat in mijlocul Lunii de pe Cer.
In mijlocul unei astfel de Lumini, Porumbelul ce luase acum culoarea fagurelui de miere, zbura, dădea din aripi si împreună urcau ţintă cu viteza luminii în înaltul Cerului.  
Dragii mei, am rămas uimită de toate câte am văzut si-am auzit, şi cu lacrimi pe obraji, lacrimi de bucurie, am inceput a scrie toate câte mi s-a spus si toate câte am văzut.
Iar acum fratilor, obligatia Sufletului meu in faţa Lui Dumnezeu si a Maicii Sfinte, este de a scrie si pentru voi, fie că nu credeti acum sau veti crede mai tarziu, ori deloc, toate câte mi s-au descoperit mie ,roabei Lui Dumnezeu Cel Atotputernic, Căruia I se cuvine toată Cinstea ,Slava si Închinarea ,Amin.
                                          Cu dragoste, Maria.

9 comentarii:

  1. Din Mesajul Maicii Lui Dumnezeu către Luz de Maria 14 Octombrie 2024

    Vine Avertizmentul (asteroidul care le scapă cercetătorilor)

    Iubiți copii, războiul continuă. Confruntările vin una după alta, iar nevinovații suferă. A venit vremea durerii, a plângerii, a atrocității din folosirea științei în mod abuziv împotriva omului, el însuși.

    Neorânduiala războiului (2) va duce la foamete în masă (3). Boala va apărea pe piele și se va agrava prin invadarea organelor corpului uman, cu sângerări externe. Vă chem să aveți uleiul Bunului Samaritean și calendula.

    Iubiți copii ai Inimii mele Imaculate, durerea se agravează în întreaga omenire. Vă chem să vă pregătiți spiritual și, de asemenea, să salvați alimente, ceea ce poate fiecare. Dacă nu reușiți să economisiți alimente, îngerii din cer vă vor aduce „mană” pentru a vă potoli foamea (cf. Ex 16,31; Ioan 6,31).

    Iubiți copii, cel mai iubit Înger al Păcii (4) se uită la voi prin faptele și acțiunile voastre. Suferă când îl vede pe Fiul meu Divin în mare durere din cauza acestei generații nerecunoscătoare. El suferă când simte durerea mea din cauza copiilor mei care nu ascultă.

    Prea iubitul nostru Înger al Păcii are o familie, care este persecutată de diavol.

    Preaiubitul nostru Înger al Păcii menține o relație strânsă cu prezentarea mea ca Fecioara Maria de Guadalupe.

    Preaiubiților, nu puteți înțelege iubitul nostru Înger al Păcii, care va veni să vă însoțească în cele mai dificile momente.

    Iubiți copii, voi trebuie să meritați viața veșnică. Fiecare dintre voi are misiunea dată de Dumnezeu și trebuie să o îndeplinească.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragă soră Maria, mă rog PreaBunului Dumnezeu să-ți spună ce trebuie să facă Corporația Romania, când are, din 1958 până în 2022, doar la oficial 22,3 milioane de avorturi, având în vedere că avortul este lupta împotriva Darului Vieții.

    Iată ce spune Tatăl Cerurilor: cine se atinge de unul din micuții Mei se atinge de cea mai intimă Fibră a Mea!
    (având în vedere că Dumnezeu ne-a spus: Sunteți Creați din Iubirea Inimii Mele! Sunteți Creați în asemănarea Duhului Meu!)

    Prin Harul dat de Dumnezeu Vizionarilor (precum sunteți), am scris aici, de multe ori, slavă Lui Dumnezeu că nu ați șters Mesajele. Spunețile urmăritorilor Dvs. să se roage să primiți Mesaj: ce trebuie să facă Națiunea de pe locul doi mondial la pruncucidere? Cum mai poate fi salvată?

    RăspundețiȘtergere
  3. Comunicarea Duhului Sfânt, 27.02.2008
    Pace vouă, dragii Mei fii de lumină, de pe pământul vostru românesc! O! De-aţi şti voi cât de mult vă iubesc! Pacea Mea se aşterne peste fiecare dintre cei veniţi astăzi aici, pentru ca fiecare dintre voi să plece încărcat cu Haruri şi binecuvântari şi cu inima fremătând de iubire, pentru a Tatălui milostivire. Nu sunteţi vrednici să primiţi toate acestea, dar mare este dragostea Mea faţă de voi şi puternică Îmi este milostivirea faţă de cei ce fac Voia Mea sau se străduiesc s-o împlinească pe Ea. Cu toată dragostea vă poruncesc: Iubiţi-vă între voi! - ca să păreţi o familie unită înaintea Mea, iar nu una dezbinată, căci adevăr vă spun vouă, iubirea voastră a unuia faţa de celălalt este cel mai frumos şi cel mai minunat dar pe care voi Mi-l puteţi oferi Mie, dublat de smerenia voastră. Acest dar va face să se umple Cerurile de bucurie şi vă vor fi primite şi cererile înaintea scaunului Celui Preaînalt, că dacă vă deschideţi ochii vedeţi că pentru voi toate se fac. Binecuvântez gândurile voastre cu care aţi venit azi la rugăciune! Binecuvântez lucrarea care se face acum pentru voi şi mângâi inimile voastre adânc întristate de cele de curând întâmplate şi binecuvântez cărarea fiecăruia dintre voi, ca să fie dreaptă şi neîntinată, după Voia Mea cea sfântă. Conlucrez cu fiecare dintre voi pe plan spiritual, ca să vă perfecţionez pe zi ce trece, căci timp mult nu mai este şi voi trebuie să fiţi curaţi la vreme; curaţi precum curat sunt şi Eu şi rămân, şi precum aş vrea să fiţi şi voi, copiii Mei. Vă strâng la pieptul Meu şi binecuvântez fiecare colţişor al inimii voastre, ca să şterg din ea toată durerea, ca să rămână numai bucuria de a vă regăsi plini de iubire şi de-a Mă dărui şi altora. Aştept rugăciunea voastră în continuare! Mergeţi acolo unde vă dictează conştiinţa voastră, căci bun este orice loc de rugăciune, atăta timp cât pelerinajul se va face cu gânduri bune, însoţiţi de rugăciune şi de-a Mea binecuvântare. Amin!

    Comunicarea Domnului Iisus Hristos, 11.04.2009
    Pace peste tot Pământul, dar şi în inimile voastre, ale celor care vă rugaţi pentru Sfântă Slava Mea şi ca prin voi să se împlinească Voia Mea cea Sfântă pe acest pământ românesc. Vă binecuvintez pe fiecare în parte, după puterea pe care o are, ca să se roage pentru cei mulţi, pentru care nu se roagă nimeni, şi care au nevoie de sfânta rugăciune a voastră. Oiţele Mele bune, faceţi în continuare rugăciune pentru voi şi pentru întreaga lume şi răbdaţi toate ispitele, luptând contra lor şi nelăsându-vă înfrânte, chiar dacă vă este greu. Vă binecuvintez cu binecuvântare cerească, ca tot ceea ce Eu vreau prin voi să se împlinească, şi să săvârşiţi în viaţă numai Voia Mea cerească. Amin!

    RăspundețiȘtergere
  4. Citește până înțelegi Române (din Corporația Financiară Internațională Maritimă), Dumnezeu te-a avertizat de mult!

    Comunicarea Domnului Iisus Hristos, 11.04.2009
    Pace peste tot Pământul, dar şi în inimile voastre, ale celor care vă rugaţi pentru Sfântă Slava Mea şi ca prin voi să se împlinească Voia Mea cea Sfântă pe acest pământ românesc. Vă binecuvintez pe fiecare în parte, după puterea pe care o are, ca să se roage pentru cei mulţi, pentru care nu se roagă nimeni, şi care au nevoie de sfânta rugăciune a voastră. Oiţele Mele bune, faceţi în continuare rugăciune pentru voi şi pentru întreaga lume şi răbdaţi toate ispitele, luptând contra lor şi nelăsându-vă înfrânte, chiar dacă vă este greu. Vă binecuvintez cu binecuvântare cerească, ca tot ceea ce Eu vreau prin voi să se împlinească, şi să săvârşiţi în viaţă numai Voia Mea cerească. Amin!

    Comunicarea Maicii Domnului, 27.04.2009
    Pace vouă dragi copii! Vă binecuvintez ca tot ce faceţi să fie spre slava Mea şi a întregii Divinităţi. Cu iubire se fac toate! Voi aveţi încredere că totul va fi bine! Rugaţi-vă în continuare şi resemnaţi-vă că asta e Voia Mea. Totul va trece! Nimic nu va rămâne neschimbat! Vine vreme grea peste români! Rugaţi-vă! Vă binecuvintez! Amin!

    Comunicarea Domnului Iisus Hristos, 27.04.2009
    Pace dragii Mei copii de lumină şi Har vouă de la Tatăl vostru Cel Ceresc! Smeriţi-vă, ca rugăciunile voastre să fie bine primite în faţa Sa! Va veghea mult asupra voastră, dar şi voi asumaţi-vă răspunderea faptelor voastre! Credeţi cu tărie în cuvintele Mele şi împliniţi-le pe ele! Pace vă spun din nou! Sunt cu voi mereu! Amin!

    RăspundețiȘtergere
  5. Anunt preliminar spune ca a trecut Referendumul de aderare a Moldova la Ue cu 50,16 procente
    Iar Maia Sabdu e pe primul loc la prezidentiale dar a pierdut in raionul sau natal posibil din cauza amintirii tatalui ei evreu care era renumit pentru
    colectarea fortata produselor agricole ale moldovenilor pentru tovarasii de la Moscova-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciun , ai făcut obsesie pt.evrei . Tatăl lui Maia Sandu nu este evreu și a fost doctor veterinar ! Cum nu-ți convine de cineva imediat îl ,,faci" evreu ! Doamne, mare e grădina ta !😳

      Ștergere
    2. Nu stiu daca e asa I -mi cer scuze, era o acuzatie de pe Tok Toc care poate e propaganda ruseasca,
      dar ar corespunde si cu faptul ca in raionul sau de bastina a pierdut primul loc-craciun.

      Ștergere
  6. Linga Petra in Iordania unde se faceau filmele cu indiana Jones cu Sfintul Graal in 1989 la locul unor camere mortuare subterane numite Tezaurul,acum au fost decoperite noi camere mortuare sub pamint cu schelete si artefacte in general obiecte de bronz si ceramica printre care un schelet care avea in mina o cupa de portelan de forma Sfintului Graal
    Morminte datate anterior anului 106 dupa Hristos-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. E bine sa te poti inalta sa citesti ceea ce e bun, frumos si de folos.
    Cu cat te inalti mai sus, cu atat esti mai expus.

    RăspundețiȘtergere