miercuri, 16 octombrie 2024

PLOAIE DE STELE DIVINE,PESTE ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT !


Dragii mei, 

In aceasta dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare,lumina ce-mi arata inspre Rasarit sub un Cer de noapte transparenta,HARTA ROMANIEI SFINTE!
Desi era noapte,in jurul Hartii Romaniei s-a facut ziua frumoasa si stralucitoare.
Brusc,toate Stelele galbene si stralucitoare a Boltii Ceresti,au cazut,s-au revarsat peste ROMANIA SFANTA,precum o ploiae torentiala.
Tot Cerul era in noapte,doar Romania Sfanta era luminata de un Soare alb si orbitor de stralucitor.


Apoi,in mod tainic,din Cerul noptii curgeau precum izvorul,Stele galben -aurii.

Era ceva cu totul divin, ceea ce vedeam. 

Peste Romania dragilor,curgeau siruri de Stele galbene si stralucitoare.

Toata Romania era imbracata in Stelele Cerului noptii,Stele ce curgeau in siruri de sus in jos.

Dragii mei,sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca sa binecuvinteze Romania Sa,Romania Duhului sfant si pe noi deopotriva.

                                Cu dragoste,Maria 

6 comentarii:

  1. Ploie cu lacuri pe nisipul Saharei in Sudestul Marocului de la cicloanele atlantice care au tot venit spre Europa ultima luna si care au dat si la noi inundatiile in Galati-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu de ce mie mi-a venit imaginea bombardamentelor cu fosfor. Cautati pe google images dupa phosphorus bomb. Zici ca ploua cu stele galben stralucitoare... un astfel de bombardament.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa-i cand esti milionar iti bati bățul de toate institutiile statului roman ba chiar si presa proasta sta ca boul la poarta noua si se uita la tine. Dupa ce platesti oameni sa-ti rapeasca de la mamă copii si inscenezi rapiri joci teatru cu reintalniri la malul marii. Cum au trecut granita rapitorii cu trei copii ? Asadar sa vedem daca am chef sa raspund invitatiei politiei ca atunci cand esti milionar razi de parlitul stat roman si de găgănaii de-si zic presa din România. Inca odata statul esuat își dă în petec !

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu-i de bine. Semn de moarte. Imi pare rau!

    RăspundețiȘtergere
  5. Au dat iama procurorii pe la Tataru prin cabinet. Ii cauta ouale si gainile. Cât pnl a fost cu ,,noi,, nu ia interesat despre coruptia Tatarului. De parca este vreun secret ca in romanistan daca nu dai spaga nu esti operat si ca spitalele la noi adapostesc intregi retele mafiote care functioneaza doar pe spagi si hotii. Pe la Radauti a iesit la iveala mercurialul spagilor din spital chiar si pentru concursul de brancardier. Dai spaga ajungi brancardier si dupa asta iti montezi aparat de taxat la targa. Acest sistem de nesanatate condus de un urmaș al tovarasilor provenit dintr-un partid care duce inainte PCR ul adica pile cunostinte si relatii continua traditia romanistanului de stat hot si corupt. In timp ce alte tari traiesc in civilizatie si trimit oameni si rachete pe alte planete la noi stau doctorii cu gainile in sacoșa de rafie si brancardierii si asistentele cu mana intinsa ca milogii in fata bisericii. Nu ne mai facem bine. Am ramas in neoliticul tarziu si ne furam caciula unul altuia de foame in circul foamei romania.Nu mai votati partidele care de 35 de ani promoveaza coruptia si hotia si din cauza carora suntem aici in mizerie si hotie adica PSD si PNL acest cancer al tarii. Ciolacu de ce vrea presedinte ca sa conduca nestingherit acest sistem corupt si hoțoman si sa ajunga tara mai rau decat suntem acum ? Psd este o retea mafiotă care a instalat in România o structura mafiotă cu un stat corupt si opresiv !

    RăspundețiȘtergere