duminică, 20 octombrie 2024

VINE SODOMA SI GOMORA PESTE OMENIRE !


 Imagini pentru SODOMA SI GOMORA IMAGINI


                                        Dragii mei,

În aceasta noapte,cand abia ma bagasem in pat si-mi facusem Rugaciunea,spuneam in soapta Lui Dumnezeu si Maicii Domnului asa :
                  "Te iubesc Doamne si Stapana noastra!"
În aceasta clipă dragilor, aud glas care spune asa:

               Sodoma si Gomora .

Imagini pentru SODOMA SI GOMORA IMAGINI.
Deoarece ramasesem muta de uimire la auzul acestor cuvinte,glasul spune si mai hotarat:

     "Vine Sodoma si Gomora peste omenire ."

Imagini pentru SODOMA SI GOMORA IMAGINI.

Dureros ! Extrem de dureros acest MESAJ.
DUMNEZEU si-a intors FAŢA SA de la noi Fiii Săi care mult L-am supărat.
Ne vom duce CRUCEA fiecare dintre noi,asa după cum meritam. După vorbele noastre,după faptele noastre, după CREDINTA si IUBIREA care o avem faţă de DUMNEZEU si de MAICA DOMNULUI ,precum si faţă de Aproapele nostru.
Imagini pentru SODOMA SI GOMORA IMAGINI.

Nu trebuie ca sa deznadajduim,ci dimpotriva, trebuie sa ne intarim in Credinta si sa facem ca sa-nfloreasca Dragostea si Iubirea in inima si-n sufletul nostru,si astfel,vom birui pe cel rău care,va da startul in Lume pentru SODOMA si GOMORA. Aceste orase in care, oamenii faceau numai nelegiuri; femeile traiau cu femei,barbatii cu barbati si toate urateniile pămantului se gaseau in aceste doua orase SODOMA si GOMORA,pe care ,DUMNEZEU le-a sters de pe faţa pămantului nemaisuportand neascultarea Fiilor Săi,destrabalarea si desfranarea.
În urmatorul articol dragilor,veti revedea si vedea ca,OMENIREA nu va mai dura mult.JUDECATA IMPARATULUI CERESC asupra noastra,este foarte aproape.
Sa ne pregatim prin curatenie trupeasca si sufleteasca, prin Sfanta si dreapta SPOVEDANIE la PREOT si prin invrednicirea de a primi SFANTA si DUMNEZEIASCA IMPARTASANIE cu PREA SCUMP si cu PREA SFANT TRUP si SANGELE DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea ,Amin.
                            Cu dragoste,Maria.

5 comentarii:

  1. Da vine nemarxismul ateist progresist si casatoriile homosexuale impuse de Bruxell tarilor din Ue-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Noua nebunie a Globalistilor , Oamenii care se cred si comporta ca animalele-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sodoma și Gomora a fost depășită de această generație cu mulți ani în urmă, iată confirmarea

    Dumnezeu Avertizează Dur Guvernanți, Profesori, Medici, Preoți, Cercetători, Monahi ...!

    Cuvântul Lui Dumnezeu Adresat Omenirii!
    Prin Sf. Pr. Sofian Boghiu. Ucenicul Părintelui, Iulie 2004
    A fost chemat la cer împreună cu mai mulți Sfinți de către Domnul Iisus Hristos, pentru a li se aduce la cunoștință ultimele comunicări. Acolo era o liniște deplină, nici îngerii nu mai cântau “Sfânt, Sfânt, Sfânt Domnul Savaot” și numai Maica Domnului stătea în ghenunchi de două luni și se ruga pentru întreaga omenire: genunchii îi sângerau și numai plânsul și suspinul Maicii Domnului se auzea. Maica Preacurată s-a ridicat iar rochia purpurie cu care era îmbrăcată era udă de lacrimi și la ghenunchi plină de sânge șiroind până la tălpi.
    Maica Domnului îl implora pe Fiul zicându-i: “Fiule, mai lasă-i, mai iartă-i!”
    Domnul s-a mâniat și I-a pus mâna pe gură spunându-I:
    “Gata, ajunge, M-am săturat de murdăriile lor, până când să-i iert. Au întrecut Sodoma și Gomora!”
    În acel moment, la mania Domnului când a ridicat brațul, cerurile s-au deschis și toți cei de față au văzut cum pământul se despica în două. Iar Domnul a zis: “E ultima dată când îi mai iert.
    Aștept să văd cum vor ține Postul Maicii Mele și după aceea va venii secerișul!”
    Domnul a mai adăugat: “Preoții M-au înșelat, nu fac Liturghia după tipic, nu citesc pomelnicele creștinilor, umblă după cele lumești, după avuție, Monahii nu își respectă jurământul călugăresc.
    Creștinii nu postesc, nu se spovedesc, iar când bat clopotele la biserică, ei unde sunt?

    M-am uitat în jos și unul nu mai era la rugăciune. Îi voi pierde cu foc și cu apă, voi dărâma munții peste ei, le voi pierde toate, să vadă că sunt ale Mele nu ale lor, pentru că muncesc în Dumineci și în Praznice!
    Femeile umblă nelegate la cap, necununate, nespovedite, în nelegiuiri, în păcate mari și
    avorturi.
    Tineretul este pierdut, umblă în desfrâuri, modă, muzică, droguri, tutun, baluri.
    Lumea umblă după cele lumești și după îmbuibare.
    Am azvârlit pe pământ pe toți Sfinții Mei, Sf. Nicolae, Sf. Spiridon, Sf. Nectarie, Sf. Ilie, Sf. Mc. Filoftea, Sf. Ecaterina, Sf, Cuv. Paraschiva, Sf. Mc. Mina, Sf. Vasile cel Mare, Sf. Prc. Ioan Botezătorul, Sf. Ciprian, Sf. Justina și alți Sfinți și Sfinți Îngeri, Cetele Arhanghelilor și Cetele Cerești, dar lumea tot nu-i ascultă, chiar sunt batjocoriți!”
    De față erau și căpetenii ale iadului care, văzând mania Domnului, se bucurau, se hlizeau și își dădeau coate.
    Domnul a mai adăugat: “Păsările și animalele își păstrează legea lor, dar nu mor de foame pentru că nu li se dă de mâncare.
    I-am lăsat să facă și un film despre patimile Mele, așa cum au fost în realitate la început și la sfârșit, și așa cum n-au crezut atunci n-au crezut nici acum!”
    De față erau și Sfinții Serafim de Sarov, Paisie, Velicicovschi, Paisie Olaru, Părintele Argatu, Ștefan cel Mare, Sf. Brâncoveni, și toți Domnitorii României, precum și Sf. Ioan cel Mare de la Suceava care a murit pe pământ românesc.
    Domnul le-a dat poruncă celor de față să meargă și să spună omenirii mesajul Său, zicând: ”Mergeți și spuneți oamenilor cuvintele Mele și Îi aștept să se întoarcă la Mine. Este ultima Mea chemare, de nu, îi voi pierde, va veni secerișul!”

    RăspundețiȘtergere
  4. Dragă Soră Maria, sunt fratele tău, Ion, care, prin Voia, Harul și Milostivirea Lui Dumnezeu a orânduit să fim Vii, acum, în aceste timpuri de sfârșit de generație, în care TOȚI Sfinții care au trăit vroiau să îl trăiască, pentru că, deși mulți nu văd, nu simt, nu aud, au început acele timpuri Biblice, terifiante, care nu au fost și nu vor mai fi, deoarece omul Creat, lucrează cu satana împotriva Creatorului.

    Mai avem foarte puțină pace, mulți deja sunt în război, puțin timp în care să mai găsim mâncare la magazin, foarte puțin timp de pregătire, Dumnezeu ne azertizează de zeci de ani să ne pregăti, ne-a spus textual cum și cu ce, absolut fiecare pregătire cum să o facem, dacă era o emisiune la TV, era foarte urmărită, mulți pentru un spectacol călătoresc la capătul pământului dar, Dumnezeu care Este singurul care ne Iubește cu adevârat, fără interese și este LÂNGĂ NOI, nu-L lăsăm să intre în inima noastră, dar alte ordine și îngrădiri le acceptăm, ba ne batem cu familia și prietenii (și când apare public că a fost o mare înșelăciune, ne facem că nimic nu a fost).

    Am urmărit Mesaje din întreaga lume, Vizionari parcă sunt unul, mai ales în ultima vreme.

    Sper că lume să mai înțeleagă de ce vor fi foarte puțini aleși, pentru că prea mulți dorm, dorm Viața și sunt treji pentru viața lumească, în ultima vreme se dă mult circ, spectacole peste spectacole, cine a citit la istorie de Romani știu, ce rea înainte și după pâine și circ.

    Domanul Hristos: Trezire și Unire!

    RăspundețiȘtergere
  5. Iubiți de Dumnezeu, vă trimiteam aici, pe Dumnezeu Există - despre dalele de piatră de pe fundul oceanelor, că vor fi scoase când păcatul omului aproape va distruge Creația (suntem copiii de Dumnezeu), uitați un Mesaj ajutător, continuator, din păcate nu-i de bine absolut deloc. Maica Domnului, a câta oară ne avertizează. TREZIIREAAA UMANITATE, satana a dat cu prafuri de adormire și intrare în ne-simțire, ne-a pus televizorul în față (tronul satanei, scoteți-l din case acum, a spus Dumnezeu Tată) și ne tratează cu spectacole și băuturi drăcești, Halloween = Hell Will Ween = Iadul va învinge = sărbătoarea satanei, Maica Domnului spunea: stați în case de Halloween și rugați-vă cu putere, se fac lucruri oribile!

    COMENTARIUL LUI LUZ DE MARÍA
    Frați și surori:
    Ne confruntăm cu cele mai puternice evenimente, ca și copii ai lui Dumnezeu.

    Sfânta noastră Mamă mi-a permis să văd consecințele războiului, nu doar cele care au loc în diferite părți ale Pământului, ci și acele bătălii din interiorul fiecăruia dintre noi, pe măsură ce ne străduim să împlinim Voința Divină peste liberul nostru arbitru, care vrea să ne conducă pe o cale diferită.

    Frați și surori, am văzut orașul New York distrus. Pot spune că a fost de nerecunoscut, cu adevărat o scenă dantescă. În același timp, am văzut Japonia aproape sub ape și cutremurele constante de pe tot inelul de foc, fără răgaz, venind spre umanitate.

    Frați și surori, am văzut cum Statele Unite sunt prudente pentru a nu fi târâte în război, care se va încheia cu utilizarea energiei nucleare [arme]. Am văzut cum, în Orientul Mijlociu, locurile unde există petrol ardeau și, odată cu aceasta, existau morți -
    Prea iubitul nostru Înger al Păcii are o familie, care este persecutată de diavol.

    Preaiubitul nostru Înger al Păcii menține o relație strânsă cu prezentarea mea ca Fecioara Maria de Guadalupe.

    Preaiubiților, nu puteți înțelege iubitul nostru Înger al Păcii, care va veni să vă însoțească în cele mai dificile momente.

    Iubiți copii, voi trebuie să meritați viața veșnică. Fiecare dintre voi are misiunea dată de Dumnezeu și trebuie să o îndeplinească.

    și cum foametea ființelor umane a fost satisfăcută de îngerii lui Dumnezeu. Acesta este motivul pentru care trebuie să ne păstrăm credința, pentru că nu suntem singuri.

    Frați și surori, așa cum ne spune Maica Domnului astăzi, să ne eliberăm de tot răul și să ne rugăm pentru a-l aștepta pe Îngerul Păcii, pe care Sfânta Treime îl trimite pentru a ajuta omenirea în cele mai grele momente ale luptei.

    Frați și surori, să continuăm să ne rugăm în aceste momente, știind că rugăciunea este hrana care întărește spiritul și ne menține tari în credință.

    Amin.

    RăspundețiȘtergere