luni, 7 octombrie 2024

LUME, LUME, NU INCETA A TE DUCE LA SFANTA BISERICA !



                                                          Dragii mei,

In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea cu fermitate asa:

                        "Este Una Biserica Lui !

Dar un alt glas intreaba cu uimire:

                         Care a Lui?

Iar raspunsul veni imediat:

                            A Mantuitorului nostru,Iisus Hristos .

Iar din Cerul sfant se auzea un glas rasunator:

                       Lume ! Lume nu inceta a te duce la Biserica!

                   Căci din Pocalul Sfantului Dumnezeu  ......                               Total......Amin!"

Moment in care, vad o persoana ca o umbra densa si care tine in mainile sale un Potir sfant, cu totul si cu totul din aur.Acea persoana careia nu-i vedeam chipul, duce Pocalul(Potirul)la gura si bea totul din el.


Acea persoana care golise Potirul sfant,tocmai se impartasise cu Prea Sfant si cu Prea Scump Trup si Sangele Mantuitorului nostru Iisus Hristos.

Vad in acest moment Sfanta Cruce a Mantuitoului nostru bland si prea iubit, care este maro inchis pictata ca fond, apoi, pe IISUS HRISTOS pictat cu un auriu ca de soare.

De jur imprejurul Trupului auriu al Mantuitorului de pe Cruce,au aparut raze lungi aurii ,ca din soare rupte.

Razele pareau ca vin din Trupul Lui Iisus Hristos, din tot Trupul Sau Prea Sfant si Prea Curat si Iubit.

Prieteni dragi, sa mergem si noi la Sfanta Biserica a Mantuitorului nostru Iisus Hristos si a Maicutei Sale si a noastra a tuturor ,ca sa ne inchinam cu multa evlavie,sa ne spovedim la Parintele Duhovnic si sa ne invrednicim a bea,a gusta si noi din Pocalul din aur in care se gaseste cu adevarat  Trup si Sangele Mantuitorului nostru Iisus Hristos sub chipului painii si a vinului,  care ne va vindeca atat inima si sufletul, cat si trupul.

Porunca divina am primit cu totii dragilor, ca sa nu ne indepartam de Sfanta Biserica.

Indepartandu-ne de Sfanta Biserica a Lui Hristos-Mantuitorul Lumii,  care este Una singura, ne vom indeparta de Sfintele Taine din Pocalul de aur,ne vom indeparta de Sfanta Cruce a Mantuitorului nostru bland si drag,ne vom inderparta de Maicuta Domnului , si mai tare ,de mantuirea sufletului nostru.

                                            Cu dragoste,Maria.

P.S.

Dragilor, se apropie cu pasi repezi Marea Sarbatoare a Sfantului Dimitrie Izvoratorul de Mir (26 oct) si a Sfintilor Voievozi Mihail si Gavriil (8 noiembrie).Avem aici la Tecuci o Sfanta Biserica cu Hramul Sfantului Dimitrie Izvoratorul de MIR si doua Sfinte Biserici cu hramul Sfintilor Voievozi Mihail si Gavriil.

Ca intotdeauna la Hramul Bisericii,pregatim pachete cu mancare pentru saraci si credinciosi.Asa cum frumos spunea Parintele astazi la predică, pregatim o Agapă frateasca.
Cine doreste si poate ca sa ajute la aceste pachete cu mancare si la infrumusetarea Sfintelor Biserici macar la Zi Mare de Sfanta Sarbatoare, o poate face astfel:
              Telefonul meu il stiti deja:
                           0747226236, la care raspund doar eu.
Imi puteti lasa si Pomelnic de vii si pentru adormiti pe acelasi numar de whatsapp 0747226236 ,iar eu le voi da Parintelui la SFANTUL ALTAR!
 Iata si contul unic ,dragii mei:

RAIFFEISEN BANK

 Maria Ghiorghiu 

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307.   

15 comentarii:

  1. Si avocatul liberal Fenechiu spune ca CCR si-a depasit competentele.
    iar sesizarea ulterioara a procurorilor e o lucratira tardiva din moment ce un Psdist de vaza spunea dinainte de discutia la CCR, ca Sosoaca nu va ajunge sa candideze la Prezidentiale

    Evreul hun-gur Ludovic Orban in schimb ataca pe cei care iau apararea lui Sosoaca motivind ca e trompeta rusilor.
    Dar si hun-gurii care sint recunoscuti de Trompeta rusilor au avut un judecator la CCR care a votat contra lui Sosoaca

    Intre timp apar tot feliul de reclamatii pro si contra la procurori.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta noapte Israelul a bombardat sinagogi din Liban.
    Un evreu publica pe internet o harta a Israelului care ar contine inclusiv peninsula Sinai din Egipt pina la Edenul Irakian pe fluviul Eufrat.

    Cit despre Romania ar vrea prin cele doua legi interzicerea criticarii evreilor si obligarea invatarii Istoriei evreilor.
    Deci ar vrea persecutarea Romanilor in propria tara
    , apropo de cazul Sosoaca,
    cum au procedat si cu palestinienii numiti in istorie cananitii din Palestina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Terhes despre interzicerea candidaturii lui Sosoaca—Nu vad nici un motiv din Costtuti
    In anul acesta nu ma e lupta intre Dreapta si Stinga
    ci intre Suveranitate si Vasalitate intre Libertate si Tiranie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Premiu Nobel in medicina pentru descoperirea microARN ului care controleaza genele si fara care apar boli precum Cancer Diabet si Autoimune-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Când Sfânta Jertfă a Sfintei Liturghii este Abolită...
    Mesaj de la Dumnezeu Tatăl. De Sulema Gomez. 12 Iulie 2024
    Mesaj de la Fecioara Maria, Regina Păcii Adu-ți aminte de minunile pe care le-a făcut Domnul.

    Fă-ți cruce și scrie, fiica mea, acoperită cu Sângele Prețios al Fiului meu divin, Iisus Hristos Domnul. Pregătiți-vă, pentru că se apropie ziua în care veți căuta să primiți Sfânta Euharistie, să ascultați Cuvântul lui Dumnezeu.

    Nu ați luat în serios cuvintele noastre; ați crezut că o altă generație va trăi împlinirea profețiilor. Îi aud pe oameni spunând: „De câte ori cerul ne anunță lucruri, iar ele nu se întâmplă? Așa că avem timp să ne amuzăm și să sărbătorim”. Voi nu știți ce spuneți.

    Pregătiți-vă și convertiți-vă înainte de a fi prea târziu. Timpul nu mai este timp - puținul timp care v-a mai rămas este pentru a vă ruga și a vă pregăti. Am nevoie de rugăciunile voastre pentru a atenua consecințele a ceea ce se va întâmpla de la o clipă la alta. Rugați-vă pentru pace în lume, vă cer asta în mod constant.

    Războiul va provoca mari suferințe, ceva ce nu vă puteți imagina. Rugați-vă, postiți și oferiți sacrificii.

    Când toate aceste evenimente se întâmplă, amintiți-vă de minunile pe care le-a făcut Domnul. Când Sfânta Jertfă a Sfintei Liturghii va fi abolită, inimile voastre vor plânge, iar apoi veți regreta timpul pierdut. Ceea ce vă va rămâne este să vă rugați și să lăudați pe Domnul, pentru a fi în pace și bucurie. Rugăciunea Sfântului Rozariu va fi singurul lucru care vă va rămâne și veți fi în pace.

    Curaj, copiii mei, nu veți fi singuri în această perioadă de suferință.

    Amintiți-vă de minunile Domnului și nu uitați niciunul dintre beneficiile Sale.

    Fiți binecuvântați în Numele Tatălui + în Numele Fiului + și în Numele Duhului Sfânt. Amin! Aleluia!

    RăspundețiȘtergere
  6. CCisti dela CCR s-au Incurcat in procedur iar momentul spunea Cioroianu si multi alti- e periculos-contrar Democratiei ,ca si altele rele facute de CCR la referendumul de suspendare a lui Basescu care nu da Motivarea dar continua sa faca doar Declaratii Politice contrare atributiilir sale din Constitutie.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. CCR a anulat Constitutia Romaniei cu cele 3 puncte de anulare a candidaturii lui Sosoaca inventind alte criteriu politice de Delict de Opinie din vremea CC istilor comunisti
    Traiasca Dictatura CCistilor vopsiti in CCR si condamnarea Delictului de Opinie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Este noaptea mintii, Romania condamna vizitele unor politicieni la ambasada Rusiei din România dar tine deschisa ambasada rusiei pe teritoriul Romaniei. Pai daca tii deschisa ambasada rusiei pe teritoriul tau ca tara dar condamni functionarea ei mi se pare de noaptea mintii. Noapte buna Romania la tine nu este doar dictatura este vorba si de imbecilitate la nivel de stat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Masmedia iudeo-comunista din Romania militeaza pentru- Lichidarea politica a lui Sosoaca -
    pentru ca deranjaza Casta Evreiasca de Dictatura in Romania de zeci de ani ,cu crimele si hotiile ei despre care nu putem vorbi pentru ca ar incalca Dreptul la Opinie si la Istoria ei Masluita de sicari -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Scoaterea lui Sosoaca din cursa prezidentiala cu argumente -metode nedemocratice nu e bine-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ajungeți la Cei de Salvat Înainte de Avertisment
    De către Armata Rămășiței Mele
    20 Septembrie și 30 Septembrie, 2024
    Notă de la Webmaster:

    După cum mulți dintre voi știți, Diaconul John Martinez a fost instruit să creeze o nouă slujbă. În timpul fazei de înființare a acestei slujbe, vedem cum Duhul Sfânt aduce mulți oameni noi în acest demers și îi binecuvântează cu diferite daruri ale Duhului Sfânt, inclusiv darul profeției. Această nouă vizionară este un astfel de suflet și este acum sub conducerea spirituală a lui John. Ea a cerut să îi dau doar prenumele, Amber, din California, SUA. Ea primește mesaje private din 2018, dar din septembrie 2024, i s-a ordonat acum să înceapă să își aducă mesajele în public înainte ca Avertizarea să aibă loc. Aceasta este prima dată când mesajele ei au legătură cu Iluminarea și au fost primite în timp ce ea se afla în Medjugorje.

    Pe Dealul Aparițiilor, Medjugorje
    20 Septembrie 2024

    Dealul Aparițiilor

    BVM: Vei ajunge acolo. Așteaptă-mă.

    Tot ceea ce ți-ai dorit vreodată este pe cale să se întâmple. Ai încredere în Mine și ai încredere în Fiul Meu.

    Te-am adus aici pentru a-mi începe armata. Totul începe aici. Acesta este motivul pentru care te-am adus. Acesta este motivul pentru care ați venit. Momentul pe care l-am așteptat a sosit acum. Te voi conduce de mână. Nimic nu ne va sta în cale. Nimic nu ne va opri. Spune-le ce ți-am spus. Spune-le chiar dacă ei nu cred. Lumina inimii mele coboară la toți. Flacăra mea de iubire.

    Pentru a aprinde toate inimile din întreaga lume. Cei din armata Mea rămasă. Să ajung la cei care trebuie salvați înainte de Avertisment. Milostivirea divină a Fiului Meu nu poate dura prea mult înainte de venirea judecății Sale. El este aici cu noi Acum pecetluindu-i pe aceia pe fruntea. Cei care au fost aleși, cei care au fost chemați. Asta e tot, fiica mea. Începeți lupta.
    Începe purificarea.

    BVM: Nu plânge. Mă ai în inima ta. În curând vei fi o inimă curată. Transformarea ta începe. Vei fi o rază de lumină pentru națiuni. Nimeni nu te poate opri pentru că nimeni nu ne poate opri pe noi. Dumnezeu Tatăl te-a ales să conduci. Ai acceptat în ciuda pericolului.

    Mai târziu, în acea seară, în timpul Sfintei Liturghii, în timp ce consumam Euharistia:

    Iisus: Fiica Mea, tu ai ascultat și ai ascultat bine. Eu te trimit în noapte. Noaptea tuturor nopților. Pentru a face voia Mea sfântă. Stabilită de la începutul pământului, stabilită de la începutul timpului.

    Te iubesc, Iisuse.

    În timpul adorației, Medjugorje
    30 Septembrie 2024 [Vaticanul recunoaște astăzi roadele de la Medjugorje].

    „Fiica mea. Uită-te în sus la Mine, ce vezi?”

    Văd o flacără. Flacăra ta de iubire.

    „Această flacără se consumă în fiecare împărtășanie consacrată la Sfânta Liturghie. Eu aprind flacăra Mea în fiecare inimă a credincioșilor. Harurile Mele sunt nesfârșite în inima dispusă, în inima hotărâtă, în inima perseverentă. Nu profitați de iubirea Mea, cei care Mă primesc cu nevrednicie. Eu sunt un Dumnezeu zelos, un Dumnezeu iubitor.

    Preoții Mei aleși pentru epoca viitoare vor trece prin creuzet. Aleși de la început, ei sunt cei mai asemănători cu Inima Mea Sacră. Nimic nu va trece de ei. Ei vor examina totul. Rămășița Sfântă este stabilită. Falșii profeți vor veni. Vor fi mulți.

    Ai încredere în Mine, fiica Mea, când îți vorbesc. Împărtășește mesajele celor dornici să asculte.

    Propaga Fața Mea Sfântă. Aceasta este misiunea la îndemână.

    În timpul slujbei de consacrare a Sfântului Mihail:
    Viziune când am primit Euharistia.

    Sfântul Mihail mă poartă pe aripile sale.

    Sfântul Mihail: Vino cu mine. Te voi ajuta să-i aduni.

    Sfânta Față (vezi pe copertă)

    RăspundețiȘtergere
  12. In argumentele din motivare CCR nu e aparatorul Constitutiei ci
    Propagandist ideo-comunist care -apara poporul- de dujmanul anticomunist din interior prin incalcarea Constitutiei si apararea Dictaturii -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. toti anonimii vorbesc despre alte subiecte in afara de biserica-ne ducem cei care pot si sunt sanatosi ,dar bolnavii cu boli f grave ce fac?doresc raspuns daca puteti d-na Maria

    RăspundețiȘtergere
  14. Preaiubiți de Dumnezeu,
    Tatăl Ceresc a anunțat prin Profeți și Vizionari că în August începe.
    După cum vedeți și tot mapamondul ar trebui să vadă a început în plin, inundații, alunecări de teren, găuri în pământ, injustiție pe față, satanism pe față și tiranie strigătoare la Cer.

    Îi mulțumesc Sorei Maria pentru amabilitatea de a nu șterge Mesajele Cuvântului, precum fac alții.

    Dumnezeu ne cere să alocăm mai mult timp pentru rugăciune.

    Peste Romania și ale țări perverse, trădătoare și mai ales pruncucigașe, Dumnezeu a transmis că va cădea foc, apă și munții peste ei. Dumnezeu mai are multe cuvinte pentru Corporația Romania, va trece ca prin creuzet și în Mesajul Sorei Ioana de prin 2007; voi permite să cadă foc peste Guvern.

    Acum că antihristul (2 Octombrie 2024) a primit puterea de la elitele globale, totul se va accentua, ploi, inundații, alunecări de teren, foamete, lipsa apei și adevărul va fi minciună și minciuna lege de stat/corporație. Dumnezeu a transmis și nu o dată că în ceea ce se întâmplă omul are o contribuție foarte mare.
    Aici Dumnezeu ne exemplifică ceva ... HAARP, 5 și 6G, energia atomică, CERN cu deschiderea de portaluri, crime oribile ... Satana s-a întins peste lume.

    Tatăl Ceresc cere convertirea urgentă și, cei care iubesc viața și mai ales pe Dumnezeu, au datoria din naștere ca ființe umane și mai alas Copii ai Celui PreaÎnalt, Creator a TOT, să-și trezească frații și
    surorile.

    Domnul Hristos: Timpul nu mai este timp! Timpul este acum!
    Eu am scurtat timpul pentru a nu-i pierde pe ai Mei!

    Adevărul este că lumea este într-un somn teribil.

    Maica Domnului: 85% din omenire este în drum spre iad! Credință mai este 12%! 60% din preoți au trădat!

    Domnul Iisus Hristos: nimic nu va mai fi cum a fost!

    Pregătiți-vă rucsace, alimente neperisabile și apă, mijloace de locomoție, învățați să supraviețuiți și, pregătire spirituală URGENTĂ. Nu-i uitați pe cei sărmanii sau și bolnavii. Faceți grupuri de rugăciune.

    Maica Lui Dumnezeu este pe pământ cu Arhanghelul Mihail puls Legiuni de Îngeri la fel cum și satana cu antihrist cu tot iadul sunt aici.

    Sunt vizionari din întraga lume Creștină, ale căror mesaje aproape sun identice, deși nu se cunosc între ei și mai sunt și pe continente diverse. Nu încape îndoială că începutul Venirii Lui Hristos Dumnezeu este un fapt în desfășurare și, împlinirea prorocirilor Sfinților Părinți în legătură cu zilele de pe urmă și golirea iadului, le trăim ACUM.

    Dumnezeu Tatăl plânge strigând după Copiii Lui să stea de Veghe și ne spune: Eu Vin!

    Mântuitorul: Trezire și Unire! Acum!

    Fie ca binecuvântarea PreaSfintei Treimi, a Maicii Lui Dumnezeu, a Sfintelor, Sfinților și Îngerilor, să fie peste noi toți. Fiat (Da/Facă-se). Amen (Amin).



    RăspundețiȘtergere
  15. Aici cu sosoaca este lucratura jidovilor care au cotropit Romania, obligând da se învețe în școlile românești istoria lor. Ei calcă constituția României în picioare prin jidovii aflați în funcții de conducere. Dacă nu se trezesc românii să ne recuperăm tara, vom ajunge că palestinienii. Sunt cei mai răi oameni din lume, am lucrat la ei, râdeau de Romania și de români, etc, etc

    RăspundețiȘtergere