vineri, 18 octombrie 2024

ALUNECARI MARI DE TEREN, INSPRE APUS! CASELE SI VILELE O LUAU LA VALE!

                                                        18 Octombrie 2024, ora 6,13 !

                                                    Dragii mei,

In aceasta dimineata, o lumina alba si stralucitoare foarte, imi lumineata Cerul inspre Apus,unde vad in fața ochilor mei inchisi(asa vad eu Minunile divine),vad o zona impadurita, erau atat dealuri cât si munti .

La poalele muntilor,erau multe si fastuoase case si vile.

La un moment dat, asa precum apa curge la vale sau precum plutesc frunzele pe apă,tot asa,casele si vilele luxoase alunecau cu tot cu fundatie la vale. Parca ar fi fost din carton si-ar fi plutit pe apă.

Nu vedeam sa vina muntii peste vile,ci vilele alunecau ,asa precum plutesc vapoarele pe ape.
.
Dragii mei, unde anume se vor produce aceste mari alunecari de teren, eu nu stiu a va spune.
Dar,din nefericire,vom auzi de ele.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului,ca sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni,si sa ne daruiasca,sanatate,iertare de pacate si mantuire.
Sa nu ne pierdem niciodata Credinta,sa fim buni,iubitori si milostivi cu cei necajiti,cu Aproapele nostru.
Cu dragoste,Maria.

10 comentarii:

  1. Maica Domnului, apără ne de tot răul! Amin 🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sfânta Treime și Maica Domnului,va curata și vestul țării ,de toți sataniștii români care au distrus tara,și au vândut o străinilor,și pe noi ne-a făcut slugi in propria tara,și mai vor să fure in continuare,că nu ia saturat Satana cat au fura din 1989 și până în prezent,au ajuns judecătorii ,doctori,profesori,primari ,polițiști să se îmbogățească prin vinderea de droguri,mai și preoții să vândă droguri și l-am Răstignit și noi pe Iisus Hristos,prin faptele noastre rele,prin minciună,razboi.
      Doamne ajuta-ne.

      Ștergere
  2. Au fist si vor fi alunecari in Italia si Franta pina si in Sahara-Maric, date ciclonele schimbarilor climatice de ploi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Regele Charles cu regina Camila a Uk in vizita in Australia va discuta si probleme de mediu
    Se vrea ruperea Australiei de monarhie constitutionala sa o dea pe Republica-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Or fi vilele lui Clanus Johanus Ciolanus ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim 21:26 mai făcut să râd 😂acest om stă pe șes,nu pe deal,
    Da și el socoteală ,tot ce nu este din munca cinstită se vor dărâma.
    Ce sa spun?
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa ne apere de așa nenorociri 🙏🙏
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc 🙏

    RăspundețiȘtergere
  6. Apa Mediteranei se incalzeste mai mult decit zonele din jur care devenind toamna reci prin diferenta de temperatura vor creea Motoare Termice cicloane cu ploi si chiar tornade in sudul Europei in sensul invers acelor de ceasornic care vor aduce si precipitaii intense care dupa canicula de vara patrunzind in crapaturile solului vor da pe zonele inclinate si terenuri slabe ale dealurilor si muntilor Alunecari de teren pe linga inundatii cu viituri ca cea din Judetul Galati care vor matura riurile si casele in zonele de lunca inundabile,
    dar pe o zona intinsa a sudului Europei antrenind pina in est si vaporii de apa de pe Marea Neagra , cum s-a vazut la Galati, intretin si prelungesc cicloanele spre rasarit compensind in umiditate peste seceta verii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Anul trecut a fost cel mai calduros an din istoria Romaniei
    In ultimii 65 de ani temperatura medie a crescut in Romania cu 2,3 grade fata de media globala de 1,8 grade si mai mare ca media europeana-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. In Romania cele mai afectate de valurile de canicula de vara sint Oltenia cu sudul ei Mehrdinti , Dolj si spre est zona judetului Galati si supriza nordul tarii cu zona Maramures-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. In Romania zona Breaza si Cimpina pe valea Prahovei si cartierele de blocuri de pe dealurile Clujului sint cu potential mare de alunecare cu terenurile inclinate-craciun.

    RăspundețiȘtergere