duminică, 13 octombrie 2024

PORUNCA DIVINA : SA NE RUGAM MAI MULT CA NICIODATA,IN ACESTE ZILE!

 


                                                           13 Octombrie 2024, ora 5,09 !

                                                                     Dragii mei, 

In aceasta dimineata, m-a trezit un glas care intreba pe cineva nevazut de mine, asa:

                                "Unde mergi?

Iar celalalt glas,a raspuns asa:

                            Merg sa ma rog in sat.

Si iarasi ,primul glas intervine:

                            Tu singur?

Iar primul glas, raspunde foarte frumos asa:

                           Da, singur!

In acest moment,glasul spune de rasuna Cerul si pamantul, spune asa:

                            Tot satul sa se roage!

                     Intregul sat sa se roage, asa sa le spui.

                    Tot satul sa se roage!"

In aceasta clipa,ambele glasuri se pierd ca un ecou.

Dragii mei, iata cum din Cer, porunca divina a venit,ca un intreg sat sa se roage.

Ce se va intampla intr-un anume sat sau cand, eu nu stiu a va spune.

Dar stiu cu certitudine,ca Rugaciunea noastra a fiecaruia, chiar ajunge la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului cu Sfintii Săi.

Sa ne rugam dragilor, sa ne rugam cu inima si cu sufletul,cu toata fiinta noastra in fiecare clipa a vietii noastre.Oriunde ne-am afla,sa ne rugam si-n gandul nostru atunci cand simtim in inima si-n sufletul nostru.

Sa nu deznadajduim niciodata dragii mei, ci sa ne punem toate grijile si toata nadejdea in Mantuitorul Iisus Hristos si-n Maicuta Domnului cu Sfintii Săi,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin.

                                                           Cu dragoste,Maria.

17 comentarii:

  1. Concluzia pare a spune ca e nevoie de rugaciuni multe pentru problemele mari ce urmeaza in lume-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu v-am mai văzut sau auzit demult,doamna Maria.Chiar mă bucur.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne,îți mulțumim și Te iubim,la tot ce primim de la divinitate,dar credem din tot sufletul nostru că lucrezi prin Toți Sfinții,că sa ne ajute pe noi toți care le cerem ajutorul.
    Doamne,mult s-ar bucura credincioșii din Romania,daca Sfânta Cuvioasă Parascheva de la Iași,ar fi adusă și la Timișoara și în alte județe din țară , că toti cei care cred în minunile sfinților să fie ajutați.
    Doamne iarta- ne .

    RăspundețiȘtergere
  4. Investitii de zeci de milioane in vilele orgoliului lui Iohannis dupa gesturi ce jignesc poporul, ca terenuri de golf,
    Nu poporul i-a votat pe astia ci serviciile in direct pe B1 si nu-i pasa ce spunem noi cind se plimba prin Africa ,care i-a bagat sub nas ca daca nu era presedinte si raminea primar in Sibiu, Iohannis acum era proprietar pe jumatate din sibiu pe meditatii.
    -o spune un fost sereist -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Triada masonica, servicii si biserici
    intilnita la Paris a anuntat si Decis desfintarea bisericilor nationale si formarea unei noi Biserici prin Rescrierea tecstelor vechi Biblice ca oameii sa nu se mai inchine unui Mincinos-Hristos , vir fi schimbate digmele
    ca oamenii sa accepte Pecetea si spun ca
    -cei care se opun vor fi storsi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Luptati cu iadul serviciilor si comunistilor prin iubirea voastra intre voi!

    RăspundețiȘtergere
  7. La Parlament se anunta doua proiecte pachete de legi ale Min Apararii National care modifica si alte legi care incalca si Constitutia facund Tradare de tara unde oamenii romanii sint numiti-Resurse Umane
    -unde CSAT capata putere suprema peste Parlament peste justitie peste tot decide in secret oentru -Situatii Potentiale de irice tip - cum a fist cazul covid cu boli si tratamente inventate de afoni- ca conducerea armatei si politiei vor fi externalizate in afara tarii in numele Interesului Comunitar-peste dreptul Condtitutional si individual al natiunilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dictatura e pe repede înainte și este de vina Diana Puțin.

      Ștergere
  8. Mihaela Margareta Pop de la Parlament spune ca
    -se grabesc cu aceste legi pentru ca le este frica si pot decide in secret confiscari de proprietati si de conturi bancare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. După indicațiile luciferului din vestul Vestului,adică să fie că la ei democrație sa ne iasă pe ochi că doare mai tare in dos pe uscat.

      Ștergere
  9. Avicata Pop spune in concluzie ca legile propuse incalca Constitutia si drepturile civile ale stapinului poporul Roman si vrea subordonarea poporului une institutii Armata in realitate subordonata legal si financiar poporului schimbind ordinea de stat data prin Constitutie si punind practic de o Dictatura-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Rectific era avocat de la Parlament Maria Ioan Alexandru in disputa cu Generalul Rosu-ea soune ca s-a incercat punerea acestor piloni in Pandemie cu Certificatul Verde zis al vietii dar nu au reusit din cauza celor care Lupta -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. inseamna ca d-na Maria avertizeaza ?sunt ANONIM 5 - asa si este vremuri bune nu sunt acum, dar batalia este LUMINA CU INTUNERICUL- da sa ne rugam mereu sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  12. Avea diamna Maria un Mesaj despre drepturi sporite ale viitorului Presedinte al Romaniei care conduce prin CSAT

    Pai tot asta spunea Avocata de la parlament dar si candidata USRista Lasconi pentru functia si Declaratiile ei de Presedinta candidata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Din cauza asta a si fost Faultata cadidatura la Presedentie a lui Sosoaca prin Incalcarea Constitutiei de Frica Ocupantilor Romaniei- poporul talmudic- cum spunea istoricul Manole-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. sunt ANONIM 5 - duhovnicul meu zicea: o rugaciune din inima a unui pacatos poate salva un popor iar rugaciunea unui popor ar putea salva un pacatos-asadar la DUMNEZEU e cu dus-intors-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să înțeleg că la niniviteni s_ar fi putut ruga doar împăratul și pe restul sa ai doară fix in basca.Ma cinciule,adică în cer și cu susunjos iar la noi cu josunsus.Te gândeai la altceva atunci și nu ai fost atent.

      Ștergere