joi, 3 noiembrie 2022

UN CUTREMUR INTENS CU INCA O REPLICA IMEDIATA ,TOT INTENSA.

.
3 Noiembrie 2022,ora 3,47 !

Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori, m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte, lumina ce-mi lumineaza propria-mi camera in care stateam in pat,si astfel, vedeam cum peretii au inceput a se clatina foarte tare,dar fara sa se darame ceva. Cand Cutremurul slabise in intensitate si credeam ca se opreste, camera a inceput din nou a se clatina ,aproape cu aceeasi mare intensitate ca mai-nainte.
Da, era un Cutremur intens,priveam cu teama la plafonul camerei mele, dar in final Cutremurul pamantului se oprise si nimic rau nu se intamplase.
Dragilor ,stiu ca a fost un Cutremur de 5,2 astazi dimineata la 6,50,dar ,nu trebuie sa ne temem.Asa cum am spus adeseori, DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ne iubesc si nu ne va da pierzarii.
Aceste Cutremure care se produc zilnic, si care doar ne sperie,e si firesc,este omeneste ca sa ne temem, au rolul de a aseza si reaseza pamantul.
Va rog din suflet,sa nu plecati urechea de-acum incolo la toate stirile de pe oriunde ar veni ele, ca vine CUTREMURUL cel mare. Nu vine niciun Cutremur mare!
Cei care vorbesc intr-una despre un posibil CUTREMUR mare in Romania, sunt cei care vor neaparat sa iese in fata,sa fie laudati ca au stiut dinainte si sa se faca publicitate si chiar multi bani din aceasta publicitate care baga lumea in sperieti.
Da,vor mai fi Cutremure de acest fel, adica mai intense,dar nu vor muri oameni, vor cadea poate si cate un perete din pamant facut sau chiar tencuieli vor cadea ,dar nu vor fi victime.
Haideti sa nu intram in panica, ci sa ne linistim, sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa ne ocroterasca in continuare,asa ca pana acum. 
Doresc ca sa spun celor care comenteaza pe Blogul meu, ca nu le voi face publicitate in legatura cu un posibil Cutremur mare in Romania. Comentariile le voi sterge din start,daca aduc panica intre oameni. Daca vor sa scrie ca urmeaza Cutremurul mare in Romania, sa scrie unde vor ei,dar nu pe BLOGUL DUMNEZEU EXISTA -MARTURII !
Cat despre acest Cutremur care mi s-a aratat ca fiind in camera mea, este foarte posibil ca el sa se produca in alta parte, in alta tara sau chiar in Romania.
Eu nu stiu locul sau ziua cand se va produce.Dar stiu ca DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ne va ocroti in fiecare clipa.Sa ne rugam si sa multumim in fiecare clipa pentru aceasta ocrotire divina de care ne bucuram. 
Nu credeti dragilor in tot ce vedeti pe sticla sau auziti din diverse surse de informare,si nici din toate cate vedeti scrise peste tot.
Un CUTREMUR devastator nu se va produce in Romania!
"Imi pare rau "ca-i dezamagesc pe cei care-si doresc acest lucru,doar pentru a castiga ei faima!
Va imbratisez cu drag si cu multa dragoste sufleteasca.
Maria!


28 de comentarii:

  1. Alexandru Dima din Tulcea devenit parintele Nectarie prezentat pe tv in Africa ca misionar acum cu biserica in Ruanda-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cutremurul a fost extrem de puternic însoțit de o explozie înainte așa că țin sa va contrazic: erupția vulcanului de sub lacul sfânta Ana este iminentă...foarte curând depinde de depresurizarea vulcanică de azi dimineață...din punctul meu de vedere un mare cutremur de pământ este iminent in Romania.
    Mulțumită lui Avril Lavigne contul meu de Facebook este in proces de ștergere că așa am decis eu...o sa vin cu identitatea nouă într-un loc nou ca sa pot trăi o viață normală si poate așa o să par un om mai bun cu toate ca exact atunci voi fi omul cel rău plin de răzbunare a dreptății.
    Cel care este și va fi
    Isus Christos .
    Doamne ajută ai milă de noi osândiți căci camerele noastre ne sunt mormânt

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Plauzibila presupunerea ta ca zona interna a carpatiilor meridionali sub care e o punga mare de lava sa se destabilizeze si sa dea erupti vulcanice prevazut si de Gavris un vulcan care va erupe mai la nord cu lava ce va curge spre nord in Somes si dpre sud inspre valea Birgaului-craciun.

      Ștergere
  3. Sistemul electronic dupa model japonez pe mobile se spune pe tv ca ar fi sunat de cutremur cu 10 secunde inaine de a incepe-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim pentru aceste precizari!Sanatate sa va dea Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cutremurul recalculat la 5,4 mai precis se pare 5,35 semnalat inainte cu citeva secunde de RoAlert dar se pare netransmis pe telefoanele mobile pentru a nu creea panica.se spune ca s-a simtit pina in Serbia dar fara probleme.
    Seismologul din vrancea spunea ca e normal un cutremur intre 5 si 6 la 2-3 ani.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ministrul francez al armatei franceze vine la Cincu unde au ajuns deja doua convoaie cu blindate usoare urmind sa mai vina unul cu douasprezece blindate grele ,tancuri ce pot lovi tinte de la 4km si care la antrenamente fac probleme satelor din jur.
    Si la poligonul de linga sibiu au crescut tragerile cu arme usoare de vreo saptamina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Arhiepiscipia Constantei a deschis cont pe Tiktoc unde Teodosie in prima ora a transmis circa 6 mesaje pentru credinciosi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si manastirea Turnu .ro de la 7km de Ploiesti care a reusit sa ridice casute pentru copii abandonati cu ajutor din America doreste sprijin financiar pentru un cabinet medical.
      Manastire intemeiata de Brincoveanu caruia acum mai bine de o jumatate de an i-a si ridicat un bust
      Nu ca Iohannis care a ridicat doua statui criminalului de romani baronul Brukenthal care in testament mai si spunea ca nu vrea statui-craciun.

      Ștergere
  8. Eu nu am nevoie de faima,ci fac asta pt a avertiza la pocăință,și știu 100% ca asa va fi cum a prezis și părintele Arsenie Boca ca acest cutremur catastrofal din România va distruge Bucureștiul si il va transforma intr-un morman de moloz pt ca acolo forfotesc toate pacatele spurcate,curvii,avorturi,fumat,jocuri de noroc,pariuri și nu doar Bucureștiul ci și multe alte orașe din România vor fi rase de pe fata Pamantului din partea nordica,estica și sudica a României!A venit Mânia Lui Elohim Dumnezeu și a Domnului Iisus Hristos și dacă nu pocăim acum cu abstinenta,plâns,post și rugaciuni DE ACEEA VINE PANICA ȘI DEZNĂDEJDEA DE LA DIAVOL care spune prin mulți asa zișii predicatori și profeți ca în România va fi lapte și miere și ca noi meritam sa trăim în puf,TOTAL FALS,acest popor român a atins apogeul pacatelor și dacă nu luam aminte la Domnul Iisus Hristos Care a spus plangeti-va faptele și va tanguiti,vom ajunge în iad,deci dacă ne pocăim de toate păcatele nu avem cum sa intram în panica și deznădejde indiferent de cutremur,inundatii,foamete,boli,război sau de orice alta calamitate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cutremurul, războiul va distruge Bucureștiul! "când se va oua a 3-a oara peste Buc." (Părintele Arsenie Boca)

      Ștergere
    2. Sa speram ca nu va ajunge Romania in stadiul Sodomei si Gomorei, desi... se cam indreapta cu pasi repezi spre pierzanie...

      Ștergere
  9. organizatia mondiala a Meteorologiei trage semnal de alarma asupra incalzirii de doua ori mai puternica in Europa decit pe Glob cu scaderea precipitatiilor si ani secetosi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Marmureanu spune ca -prin tectonica multi ani de aici inainte vom avea probleme cu vrancea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nicusor Dan -in Bucuresti 2000 de cladiri care necesita consolidate la cutremur-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Rusia a mutat arme nucleare supersonice in Belarus si in Kalenningrad , ele zboara cu de 10 ori viteza sunetului si pot fi lansate si din avioanele mari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Un exemplu de cioclu evreu care cumpara si dezmembreaza fabrici este Ilan Laufer care a si fost ministru al Mediului desi are biografie falsificata nici el nici parintii nefind nascuti in Romania -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Udrea in inchisoare prin incalcarea hotaririi CCR iar procurorul Portocala liber sub motiv Fals ca faptele nu exista iar magistratii rasplatiti cu pensie de peste 5ooo Euro lunar inaintea virstei de 50 de ani in timp ce romanii obijnuiti pensionati la 65 de ani cu pensia medie de 1700 lei cind pentru un trai decent s-a calculat ca e nevoie de 3600 lei lunar -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Eon averizeaza ca nu gaseste energie in piata pentru perioada de iarna si anul viitor din cauza pretului spun ei Mic stabilita de guvern in timp ce R Moldova primeste de la noi energie ieftina iar Maia Sandu ne indeamna sa economisim pentru R Moldova-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. pamantul e imprevizibil doar Dumnezeu stie exact producerea de cutremure- nici japonezii nu stiu desi au aparate performante

    RăspundețiȘtergere
  17. Si Iordania ia pozitie contra interventiei rusesti si invadarii Ucrainei in timp ce Rusia acuza Uk ca ar fi livrat sistemul acvatic prin care Ucraina a atacat navele din Sevastopol-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Maghiarii de la Patria Noastra partid in Budapesta vorbesc la Sfintu Gheorghe in Romania despre necesitatea spinzurarii unei ziariste din Tirgu Mures-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. O fosta muzeografa din muzeul din Focsani spune ca teza de doctorat a noului ministru al apararii Tilvar scrisa de ea si alti angajati din muzeu de la zero deci inca un plagiat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Un expert seismolog spune ca un cutemur mare la noi nu poate avea loc pina in 2040.
    Depinde ce principiu ca in principiu si incalzirea globala se spunea ca va fi limitata la 1.5 grade celsius ceia ce acum dupa datele mai noi se spune ca nu mai poate fi tespectat asa ca vom avea surprize din cauza atit la erupti vulcanice cit si la cutremure-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. iarasi apar erori de la captcha

    RăspundețiȘtergere
  22. este cat se poate de clar stiinta prin navele spatiale au cartografiat placile tectonice - asadar pamantul pluteste pe placi iar nucleul pamantului lichid si sub presiune impinge aceste placi= cutremure sau eruptii vulcanice-pamantul nu este in siguranta niciodata-trebuie sa fim convinsi de acest fapt- doar DUMNEZEU CREATORUL poate sti si schimba evenimentele

    RăspundețiȘtergere
  23. Duminica dimineata s-a produs un cutremur de 3 grade Richter, dar la o adancime foarte mica de 15 km.
    O conducta s-a spart dupa cutremurul de 5.4 grade Richter.

    RăspundețiȘtergere