vineri, 18 noiembrie 2022

CINCI SFINTE CRUCI ASTEAPTA CA SA LE ADOPTAM, SA LE LUAM IN INIMA SI-N SUFLETUL NOSTRU!


 


.
Prieteni dragi, 

Astazi la Sfanta Biserica cu Hramul Sfantului Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir, m-a rugat Parintele Paroh Gheorghe Virlan, ca sa fac cunoscut nevoia de ajutor de la iubitorii de Dumnnezeu si de Maicuta Domnului cu Sfintii Sai, pentru a putea achita aceste 5 sfinte Cruci,care sunt deja inaltate pe acoperisul Sfintei Biserici.
Fiecare Sfanta cruce costa 2750 lei!
Avem nevoie de ajutor pentru a achita cele 5 Sfinte Cruci care sunt puse deja pe Acoperișul Sfintei Biserici ,Sfântul Dimitrie Izvoratorul de Mir din Tecuci.Telefon Parintele Paroh Gheorghe Virlan 0722631700! Fiecare Sfanta Cruce costa 2750 lei.Putin cate puțin, putem sa ajutam la achitarea lor și sa le punem sub Aripile Duhului Sfant pe Acoperișul Sfintei Biserici!Ajutând, Îl ajutam chiar pe Iisus Hristos si-L strângem la pieptul nostru! 

Sa ne inchipuim dragilor, cum va fi peste ani,cand Sfintele Cruci din inox vor straluci pe acoperisul Sfintei Biserici si sa ne spunem in inima noastra,uite si eu am contribuit cu putin la cumpararea Sfintelor Cruci care vor fi acolo si peste 100 de ani.
Daca ajutam la cumpararea lor, pe IISUS HRISTOS Il ajutam,care sta rastignit pe Sfanta Cruce pentru ca noi sa ne mantuim.
Iata cum putem ajuta:

PAROHIA SFANTUL DUMITRU Tecuci,Banca Cooperatista CREDITEC Tecuci.
Cont in lei:
COD IBAN:


RO36CRCOX180300000241450.

Sau, cont BRD -VÎRLAN GHEORGHE 

Cod IBAN : RO04BRDE180SV09058821800 

Este contul PĂRINTELUI PAROH - VÎRLAN GHEORGHE !

Telefon Parintele GHEORGHE VÎRLAN : 0722631700 !

Ne rugam pentru toti cei care se vor milostivi si vor ajuta SFANTA BISERICA,ca sa va daruiasca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sanatate,mantuire si bucurii la toti cei dragi dvs,iar SFANTUL DUMITRU IZVORATORUL de MIR sa va ocroteasca in fiecare clipa .

Donatorii sunt rugati ca sa ia legatura cu Parintele sau chiar si cu mine,pentru a lasa un Pomelnic de vii si un altul pentru cei adormiti intru Domnul,pentru ca PARINTELE sa le citeasca in Sfantul Altar!

Daca se mai intampla si nu reusiti ca sa vorbiti cu Părintele,puteti sa ma sunati pe mine la 0747226236 si stabilim toate detaliile .

Va multumim si sa fiti binecuvantati de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului,Amin!
Ne rugam pentru voi toti dragilor si pentru cei dragi voua! Doamne Ajuta !
                                 Cu dragoste si cu pretuire,Maria.
P.S.

  Iata dragilor, ce spune un glas chiar acum:

                 "Ajuta-mi Doamne,sa ajut la Inaltarea  celor 3 Sfinte Cruci la inaltimi de jumatate de ora!"

Iar noi sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI asa:

          "Ajuta-ne Doamne si Maicuta Domnului, ca sa putem ajuta la cumpararea celor 5 Sfinte Cruci, si astfel,sa ajutam la inaltarea lor pe acoperisul Sfintei Biserici!"

26 de comentarii:

  1. Angel=Inger in limba Engleza.
    Angel Tilvar evreu venit din Israel dar cu Doctorat plagiat Dovedit de functionarii de stat din Focsani facut si pus ministrul La Aparare ,in locul lui Dincu, Evreul a scris carti despre evreii din Romania avea un citat-Daca te voi uita Ierusalime sa fiu uitat si eu pe veci de la drepturi- ar putea oricind pentru interesele evreilor de la noi ale castei Evreiesti sau ale evreului Zelenki,fara sa cliprasca, sa ne bage oricind in razboiul din Ucraina drept Carne de Tun contra lui Putin si pentru interesele masonilor care au cumparst milioane de hectare de terenuri arabile in Ucraina dar si in Romania unde inca din 1889 evreimea de la New York au hotarit sa faca un stat Israel de la Maramuras unde au construit acum doi ani complexul ilegal Sinagoga,scoala,hotel si pina la Marea Neagra unde obligator au nevoie de o iesire maritima-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Totul e planificat, cu zeci, sute de ani înainte, totul cu voia lui Dumnezeu, ce sa mai comentam! Craciunita.

      Ștergere
    2. Subscriu în totalitate. Domnule Crăciun sunteți bine informat, sunteți în temă cu tot ce se întâmplă, mă bucur să întâlnesc astfel de oameni pe acest blog, sunteți un bun român.

      Ștergere
    3. Apropo Craciunita adevar graieste ,fara sa vrea.
      Evreii i-au omorit pe Eminescu si Creanga si l-au obligat pe Caragiale sa fuga si sa moara la Berlin in 1912.
      Tot pofta lor criminala pentru pamint romanesc a provocat si omorit 11000 de romani la rascoala contra lor in 1907 a taranilor ,tirgovetilor si mosierilor romani tot de PNL Evreiesc condus de evreul Bratianu si premierul Averescu evreu venit din Buceac,si a caror dosare su fost distruse de Carol I pentru a ascunde Adevarul si adevaratii vinovati evrei dintre care era si regele-craciun.

      Ștergere
  2. Strainii vin unde e descisa usa-o spune acum pe Realitatea tv Ciprian Porumboiu un fermier cu multe hectare arabile din zona Husi-Vaslui arendate,roman terminat de cei din afara tarii ajutati de unii din interior sistematic pentru bani din institutii de stat paralizate de la cel mai inalt nivel-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Lichidarea economica a producatorilor agricoli romani pe o anumita zona geografica creeaza premizele de baza pentru anularea si a autoritatii statului Roman pe acea zona de catre dujmani si interese statale straine care profita de cea ce se numeste burta slaba a statului .
    Slabit economic si este un Razboi hibrid chiar daca de cele mai multe ori la inceput este nedeclarat oficial cum s -a intimplat si cu lichidarea intreprinderilor romanesti care au fost lichidate prin demolare si taierea lor la fier vechi pentru a transforma tara in piata de desfacere si un stat in profund dezechilibru de plati-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, aveți dreptate, de 33 ani România este jefuita de către clasa politică, de către trădătorii care au vândut-o pe bucăți, iar profitorii au fost străinii, foștii nomenclaturiști și securiști ai PCR. Bravo domnule Crăciun, sunteți un bun român. Dumnezeu va ajuta poporul român și ne va binecuvânta cu mult har.

      Ștergere
  4. Luptele dintre PNL Evreiesc si Psd ar putea duce la o cerere mult dorita si semnata de romani pentru Parlament ,suspendarea presedintelui Alogen Iohannis-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Terhes-Romanilor l-i sau incalcat drepturi fundamentale pe vaccinuri netestate cu 10 vaccinuri cumparate si in masa aruncate,cu cerificat si incalcarea dreptului la circulatie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Big brather
    Urmarirea in viitor a omului prin tehnologie 5G care pare contractata cu Franta prin amprenta de carbon cu date ce arata unde si cu ce calatoresc ,cit si ce maninca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prin card (daca cititi invers va ingroziti!) va "vad" bine "amprenta de carbon". De unde a mai iesit si nascocirea asta de "amprenta de carbon"?

      Ștergere
    2. Amprenta de carbon arata proportional legatura intre Carbon din atmosfera ,bioxid de carbon si incalzirea globala care se vrea evitata pentru a nu creste nivelul oceanic,cutremure si dereglatea prin modificarea axei pamintului -craciun

      Ștergere
    3. 22.01, pamantul era mai sanatos si oamenii, natura, tot... pana sa se masoare amprenta lui peste prajit!

      Ștergere
  7. Terhes-unde au cistigat useristi e haos la Timisoara,Brasov ,am fost la Bucuresti unde la bloc in Drumul taberei nu au caldura si apa calda-
    Eu as mai adauga pe cel din Alba Iulia care a demolat statuile romanilor ce au facut unirea si a montat statuia bozgorului Gabor Bethlen si apoi a spus ca el nu a stiut decit de For Public si asta cu contributia lui Ioha-hanis sef la PNL Evreiesc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Filmari cu Huntar junior fiul lui Biden cu trei leptopuri furate cu documente si declarati compromitatoare facute prostituatelor si anchetat acum de camera reprezentantilor dominata de o saptamina dupa alegeri de republicanii lui Trump-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Viitorul președinte al României va fi Mircea Geoană conform previziunilor unora.Oricum va fi mai bun ca și Băsescu plus Iohannis de 1000 de ori .Geoană nu degeaba e secretar adjunct la NATO ,e cel mai bine pregătit politician din România.Dovada că a ajuns nr.2 din NATO

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E prea iesman-craciun.

      Ștergere
    2. Iar un Yesmsn ca Gioana e peicol mare in caz de razboi unde mai are si obligatii pentru dalaril enorm primit tot fin Nato.
      As spune ca e ls fel de periculos ca si Slugoii Alogeni evrei ai Castei Evreiesti Ioha-hannis,ciuca Maciuca,Angel Tilvar,Daniel Virgil Popescu etc-craciun.

      Ștergere
  10. Chireac -Romania nu mai are diplomatie functionala,ministrul de interne austriac nu ne vrea nici el in Senghen-cei ce taie tot lemnul Romaniei, pentru ca Iohannis nu face nimic nici macar sa dea un telefon -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Gurile rele vorbesc despre viata din tinerele si legaturile lui Macron cu Istaelul si familia kazara Rothchaild dar si de faptul ca sotia sa ar fi fost operata de curind de ptostata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crăciun, te auzi ce debitezi?!

      Ștergere
    2. Da inseamna ca ai priceput bine aluzia si e doar o mica parte din poveste care inainte multa este dar din respect pentru blog m/am limitat la atit.
      Ca aici vor sa ne aduca si pe noi sexomarxisti cu atacul lor la familie si religia crestina vazut in viitor si intr-un mesaj— dar si in trecut la pozitia alogenului sef la referendumul pentru familia Crestina-craciun.

      Ștergere
    3. Actuala coalitie este precum cu sexomarxismul,un anus contra naturii ,sau cum zice Sorin Rosca Stanescu -un spagat -craciun.

      Ștergere
  12. Sorin Rosca Stanescu- spre deosebire de francezi care protesteaza,romanii vecini cu razboiul fac din spirit de turma front comun cu niste conducatori, dar care nu merita.
    Mie mi-e teama cind romanii vor exploda-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Republicani in Sua atac dur pe zeci de pagini la Hunter junior si Biden pe care ii acuza de evaziune furt si tradare.
    Deci pot sa se ia de brat cu ai nostrii ca au avut afaceri si in Ucraina si Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere