vineri, 25 noiembrie 2022

BISERICA ESTE UNA, SI ESTE A LUI IISUS HRISTOS! LUME, NU INCETA A TE DUCE LA BISERICA!


                                               25 Noiembrie 2022,ora 5,14 !

                                                          Dragii mei,

In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea cu fermitate asa:

                        "Este Una Biserica Lui !

Dar un alt glas intreaba cu uimire:

                         Care a Lui?

Iar raspunsul veni imediat:

                            A Mantuitorului nostru Iisus Hristos .

Iar din Cerul sfant se auzea un glas rasunator:

                         Lume ! Lume nu inceta a te duce la Biserica!

                   Căci din Pocalul Sfantului Dumnezeu Total......Amin!"

Moment in care, vad o persoana ca o umbra densa si care tine in mainile sale un Potir sfant, cu totul si cu totul din aur.Acea persoana careia nu-i vedeam chipul, duce Pocalul(Potirul)la gura si bea totul din el.


Acea persoana care golise Potirul sfant,tocmai se impartasise cu Prea Sfant si cu Prea Scump Trup si Sangele Mantuitorului nostru Iisus Hristos.Vad in acest moment Sfanta Cruce a Mantuitoului nostru bland si prea iubit, este maro inchis pictata ca fond, apoi, pe IISUS HRISTOS pictat cu un auriu ca de soare.De jur imprejurul Trupului auriu al Mantuitorului de pe Cruce,au aparut raze lungi ,aurii ca din soare rupte.

Razele pareau ca vin din Trupul Lui Iisus Hristos, din tot Trupul Sau Prea Sfant si Prea Curat si Iubit.

Prieteni dragi, sa mergem si noi la Sfanta Biserica a Mantuitorului nostru Iisus Hristos si a Maicutei Sale si a noastra a tuturor ,ca sa ne inchinam cu multa evlavie,sa ne spovedim la Parintele Duhovnic si sa ne invrednicim a bea,a gusta si noi din Pocalul din aur, in care se gaseste Trup si Sangele Mantuitorului nostru Iisus Hristos, care ne va vindeca atat inima si sufletul, cat si trupul.

Porunca divina am primit cu totii dragilor, ca sa nu ne indepartam de Sfanta Biserica.Indepartandu-ne de Biserica Lui Hristos care este Una singura, ne vom indeparta de Sfintele Taine din Pocalul de aur,ne vom indeparta de Sfanta Cruce a Mantuitorului nostru bland si drag,ne vom inderparta de Maicuta Domnului , si mai tare de mantuirea sufletului nostru.

                                            Cu dragoste,Maria.


8 comentarii:

  1. credinta vine din cartea sfântă.aceea sa nu lipsească din nici o casă.rugaciunea de acasă este cea mai de folos...
    Oricum mergeți la biserică pentru a va etala țoalele scumpe pentru a da 50 de lei la pomelnic și după va besteliti si jigniți aproapele fără a va schimba nimic din ce a citit preotul...unele vă duceți sa vă etalați rujul și să ispitiți sexual prin tinute vreun curvar care se se uită la chiloții voștri când vă puneți in genunchi sau dresurile voastre ispititoare.
    Mai bine ma simt acasă lângă Dumnezeu,ca îl cert ca are El dreptate ca am Eu asta este.
    La cine sunt Dumnezeu ar fi trebuit sa trimită stareța unei mănăstiri pentru mine si mama mea sa fie îngrijită.
    Mama fecioarei Maria vrea prea multe.
    Dumnezeu are puse condiții de Lucifer va ieși război si lupte pe tronuri și Lucifer a cerut moartea celor 2 martori ca Isus sa se nască peste 23 de ani.
    Lucifer ca sa se nască Isus fiul lui Dumnezeu a cerut moartea arhanghelui Mihail care este si Christos.
    Din punctul meu de vedere Maria Ghiorghiu sunteți o femeie destul de opacă și redusa mintal in ceea ce privește înțelegere biblică ar fi bine sa nu adăugați niciodată de la dumneavoastră ce credeți dumneavoastră dacă nu examinați biblia si nu înțelegeți nimic din ea.
    Ar fi bine sa respectați dreptul meu la liberă exprimare oferit de constituția României prin articolul 30 chiar daca este blogul dumneavoastră dreptul meu este inviolabil la a îmi exprima opinia.
    Va simțiți jignita de cuvintele mele vă anunț ca putem merge la tribunal sa ne judecăm eu folosesc testele poligraf și scrierea biblica dumneavoastră ce doriți dar spun clar si răspicat sunteți destul de redusă mintal.aveti dreptul la răspuns la acest comentariu sau puteți merge sa depuneți plângere.
    Daniel cap.9
    25. Să ştii şi să înţelegi că de la ieşirea poruncii pentru zidirea din nou a Ierusalimului şi până la Cel-Uns - Cel-Vestit - sunt şapte săptămâni şi şaizeci şi două de săptămâni; şi din nou vor fi zidite pieţele şi zidul din afară, în vremuri de strâmtorare.
    26. Iar după cele şaizeci şi două de săptămâni, Cel-Uns va pieri fără să se găsească vreo vină în El, iar poporul unui domn va veni şi va dărâma cetatea şi templul. Şi sfârşitul cetăţii va veni prin potopul mâniei lui Dumnezeu şi până la capăt va fi război - prăpădul cel hotărât.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tu vrei sa fi respectat dar nu prea respecti pe altii.
    Cit despre mesajele doamnei Maria pot sa spun pe pielea mea ca sint autentice prin singurul care arata o discutie politica acasa la mine
    .Daca ai curiozitate si rabdare cauta mesajul din 4 Februarie 2021 cu titlu Pace vrem Pace pe Pamint-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fara cei 2 martori ai Lui Dumnezeu lumea pe acest pământ nu va mai exista si Lucifer nu își va mai primi nici cele 1260 de zile.deja eu fiind unul din cei 2 martori am renunțat la toți bani care mi se cuveneau am indurat tot felul de siluiri ca inger sperme pe peste in mâncare, dejecții si sperme in apă...
      Pentru voi și Lucifer din punctul MEU de vedere ca martor pentru existența voastră s-a încheiat veți muri toți pe acest pământ exact cand trebuia sa înceapă zilele de domnie ale lui Satana.asta este concluzia și judecata mea dreaptă cu omenirea de pe acest pământ la acest moment.
      Vor fi luati doar o parte socotită de Dumnezeu și sfinți dintre cei de pământ si aici este sfârșitul basmului.
      Christos

      Ștergere
    2. Crăciun nu a venit Crăciunul dar ai dreptul sa îți exprimi părerea liber.nu mă îndoiesc ca am o doză sarcasm pentru oamenii reduși mintal si retarde cu iz mari banchere din România.
      Romania autoritățile provoacă un black out financiar...
      Banii din banci si ce face Raed Arafat acum este black out si criza financiară.
      Arafat saci de dormit si corturi tiruri cu săli fe operatie mobile si tiruri cu saloane medicale ai până acum...nu le spuneți si lor adevărul și îndemnați sa nu cheltuiască banii decât pe conservaria și apă o perioadă de timp.ulei conservaria și apă
      Retragerea banilor din banci trebuia sa se facă cel târziu la sfârșitul lui august si treptat până in decembrie 2022.
      Ce face autoritățile române este o criză financiară in România.
      Oamenii trebuie sfătuiți sa retragă trepta banii din bănci nu toti odată începând de mâine in 4-5 tranșe lunare daca mai apucă cineva...
      Trebuia să urmăriți pagina mea de Facebook să luați aminte la ce am scris pe ea din anul 2019 până octombrie 2022.

      Ștergere
    3. Crăciun, nu te mai da rotund, e doar o coincidenta!

      Ștergere
    4. Arhanghel Mikhail27 noiembrie 2022, 02:46
      La spitalul 9 sunt multi ca tine care se cred Dumnezeu, Eminescu, in fiecare ceas se cred altceva si altcineva decat sunt.

      Ștergere
  3. SA.ti fie rusine frate,te.ai nascut ca noi toti din păcat,dar nu vrei sa te lepezi de el,tii deja ba sf.Biblie an mana,rastamacesti cuvantul bunului D.zeu la fel ca ,,fratii tăi,, citeste biblia cu rugandute la D.zeu sa ti dea antelepciune,a schimba cuvantul lui d.zeu e unul din păcatele capitale fara iertare,gândeste de 100 de ori sa poți dă un sfat bun nainte de al da vezi daca tie ati este bun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La inceput de cuvant se scrie cu î, nu cu â!!!!!!!!

      Ștergere