duminică, 20 noiembrie 2022

ASIA ! O COMISIE POLITICA MOBILIZATOARE !

               Imagini pentru DUHUL SFANT

                                                    19 noiembrie 2022, ora 23,45 !

                                                                Dragii mei, 

Iata cum, in timp ce scriam la articolul anterior,aud un glas care spune asa:

                      "O Comisie politica mobilizatoare ale Asiei....!"     

Iar glasul se opreste,moment in care,vad o Sala imensa ca de sedinte,la pupitrul careia statea un barbat tanar,imbracat la costum negru,camasa alba si cravata.

Barbatul se ridica iute de pe scaun,priveste speriat spre in fata si aproape ca o ia la fuga ca sa iese cat mai repede din acea sala.

Dragii mei, ce inseamna aceasta,eu nu stiu a deslusi. Dar stiu ca, vom auzi cat de curand vorbindu-se despre ASIA si despre o asemenea situatie.

                                                              Cu dragoste,Maria.

11 comentarii:

  1. Poate China va încerca să facă negocieri încununate de succes pentru a opri războiul din Ucraina Țin să amintesc ltuturor că China nu susține acest război și a îndemnat mereu la pace în Ucraina ei fiind mult legați și de Occident cu afaceri multe Oricum daca China va reuși să facă pace și negocieri pt pace va câștiga respectul întregii omeniri însă cu condiția să nu atace taiwanul ceea ce Xi Jinping i-a promis lui Joe Biden la recenta întâlnire dintre cei doi .Oricum un război sau o cucerire nu aduce nimic bun omenirii în general nici chiar țării care începe războiul(vezi Rusia)deci mai bine oamenii și-ar uni forțele pt a scăpa de sărăcie Africa,pentru a incetini procesul ncălzirii globale ,pentru a descoperi noi tratamente pentru bolile cronice sau chiar pentru a se putea detecta un cutremur cu 1 ora dau jumătate de oră înainte.Doamne ajuta,,războiul nu e plăcut lui Dumnezeu indiferent că Rusia cică ar fi mare tare ortodoxă,Romania se dezice de Rusia din 89 și o va face in continuare ,cred că și biserica ortodoxă română il vede altfel pe Kirill și pe biserica rusă după declarațiile lor și după războiul asta infect pornit de o Rusie fără rațiune și cu dorința de a face rău sau a cuceri când ei deja au o țară foarte foarte mare,deci o Rusie lacomă,comunistă și criminala.Dumnexeunsa binecuvânteze Romania,NATO,UE și U.S.A adică forțele binelui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ced că nu s- spus tot. Rzboiul contra Ucrainei este pentru distrugerea laboratoarelor producătoare de ,,virusi" ,care sa distrugă omenirea. Putin asta a urmarit, că dacă voia , putea in orice moment sa cucereasca Romania .Multe lucruri au fost masluite de Zelinski pentru a duce lumea in eroare si a o căra într-un razboi. Numai ca bunul Dumnezeu are grijă..

      Ștergere
    2. 23,22.asa este, jos globalistii-sorosistii 👎

      Ștergere
  2. Se pregatesc de lupta si chinezii profitind de razboiul rusilor in Ucraina.
    Dar e vorba de viitor nu stim in ce timp-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. In ucraina se etimeaza pina acum 250 ooo de oameni morti din rusi si ucrainieni din care 50 ooo de civili si se pare ca Marile Puteri pun la cale de o pace.
    Dar in timpul asta rusii duc un Razboi Hibrid nedeclarat in RMildova.
    Lupul schimba parul dar Naravul Ba,
    Cu cit cistiga mai mult Pofta si pretentiile Rusiei cresc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar cresc o data cu actiunea din R Moldova si provocarile pentru atragerea Romaniei in Razboi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Melonii cistigatoarea de dreapta a alegerilor in Italia ,atac dur la colonialista Franta care in Burkina Faso-Africa careia ii exploateaza resursele dar refuza intrarea navelor cu migranti a africani in Franta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.facebook.com/100070257485482/videos/1318107045394359/?app=fbl

    RăspundețiȘtergere
  7. Comisia mobilizatoare din Asia ar putea fi intilnirea Grupului G20-1 Rusia care au dat Declaratia pentru pace in Ucraina la a carei realizare se mindrea presedintele Indiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ar putea fi si intrunirea climatica Cop 27 , a 27-a de la Car men Seic nu stiu daca nu e prin Sinai-Asia mica care erau si in mesajul cu cifrele 20 ,la G20 si 27 ,la COP 27 vazute pe cer-craciun.

    RăspundețiȘtergere