marți, 15 noiembrie 2022

VINE NINSOAREA !

                                                               14 Noiembrie 2022,ora 5,28 !


                                                                      Dragii mei, 


In aceasta dimineata in zori m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata inspre Est,Sud-Est un Cer de noapte albastru-violet,iar din Cer cadeau lin fulgii mari de zapada.

Era o priveliste de vis !

Lipsea din decorul divin, doar Mos Craciun cu sania cu reni.
.

Prieteni dragi, noi sa ne prtegatim sufleteste  si trupeste pentru Sfintele Sarbatori,iar de toate celelalte are Bunul Dumnezeu grija si ni le adauga.Sa nu uitam sa fim buni dragilor, sa fim optimisti si sa avem Credinta fierbinte in Bunul Dumnezeu si in Maicuta Domnului cu Sfintii Sai, si vom fi fericiti si plini de speranta pentru un viitor mai bun atat pentru noi ,cat si pentru cei dragi noua.
Cu dragoste,Maria.


9 comentarii:

  1. Iarna+ scumpiri energie+ la alimente+rate casa+copii=Faliment sau Revolutie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NEA PETRE,AUZI UNA FAINA.ION CU MARIA.TU MARIE,AM INTRAT IN SCHENGEN.MA IOANE,IO TIAM ZAS DE ATATEA ORI SA TE UITI BINE PE UNDE CALCI😆

      Ștergere
  2. Ilie Serbanescu fost ministru -BNR se da nationala dar dupa cum se comporta nu prea e-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ciutacu-Sint doua personaje care trebuiau sa plece de mult,unul e Isarescu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa va spun ceva legat de politică adica vreau sa deschid și eu un subiect politic adică doar sa îmi spun și eu o părere: politica Romania merita mai mult,merita un destin mai bun ,merita pe Vadim președinte!Corneliu Vadim Tudor era cel mai potrivit să ne fie noua românilor președinte multi multi ani ,un adevărat patriot,luptător pentru dreptate și patrie,luptător anti mafie și anti hoție și corupție.
    El putea face "curățenie" în România și dreptate,poate nu mai existău șmecheri,interlopi ,mafioți,hoți,corupți,criminali etc
    Păcat că în 2000 poporul l-a ales pe cel care e vinovat moral de moartea oamenilor de la Mineriade și Revoluție Ion Iliescu.
    Vadim Tudor putea sa fie un președinte perfect pentru tara ptr că trebuie aleși numai oameni care iubesc cu adevărat Romania și țin la ea,oameni Patrioti nu că Ihannis vânzătorul de țară.De aceea poate îl alegem pe George Simion sau Sosoaca in fruntea țării acum că nu mai e Vadim deși recunosc că cei doi nu se pot ridica la înălțimea marelui patriot Vadim Tudor,poet,publicist,istoric ,sociolog ,politician etc.
    Dumnezeu să îl odihnească în pace pe Vadim Tudor iar pe noi poporul român să ne inspire Dumnezeu să alegem ce e mai bine pentru România în toate rândurile de alegeri din 2024.Desi ar trebui să îl reînviem pe Vadim că cu actualii nu prea avem nicio șansă.
    Uite,fiica sa parca știam din presa că a înființat Partidul Vadimist in care se regăsesc oameni de valoare patrioți la fel că Vadim putem vota acest partid sau chiar PRM că încă mai există sau poate AUR Și de ce spun asta?Pentru că numai un partid patriot,naționalist așa zis extremist de către actuala mafie politica pot scoate Romania șdin criza și să o ridice sus cum era în vremea lui Ceaușescu.
    Oricum că Vadim nu se mai naște nimeni patrioții să trăiască,NUMAI PATRIOTIi și iubitorii de TARA și de NEAM sunt potriviți pentru conducerea ROMANIEI nu O hannis.
    Semnat Alin P.,un admirator înfocat dar cumpătat și rațional al lui Vadim Tudor,al PRM și al naționalismului și patriotismului din Romania.
    Și cum spunea Vadim Tudor in campania electorală din anii 2000,JOS MAFIA,SUS PATRIA!.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aur, partidul statului paralel mafiot, simion trădător de țară omul guvernului trădător pus să strice mitingul din 2 octombrie. Omul securiștilor
      ..se știe ce studii are??? dar carte de muncă are?
      Sosoaca este nesantajabila, inteligentă profesionistă și își iubește țara cu adevărat. Le-o spune verde-n față la mafioții din parlament de aceia nu este lăsată să apară pe la TV cumparate de mafioții care ne conduc
      În schimb "patriotul" simion bate toate televiziunile guvernului trădător seară de seară.
      ..
      Trezirea români că dormiți de 33de ani !!!!

      Ștergere
  5. Da dar a venit epoca castei evreiesti Genocidului Iohannis cu arsii de la Colectiv si Spitale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria a fost destul de bine până acum,ce sa mai spunem?mulțumim Domnului pentru aceasta vreme foarte frumoasă și bună.
    Se anunță ploi de joi .
    Sincer nu iubesc iarna,aș minți dar e bine să ningă și la noi pentru pământ.
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc 🤭🥰🙏🌹

    RăspundețiȘtergere