duminică, 13 noiembrie 2022

PESTE 3 ZILE !

                                          

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                                                                                                                 .           

                                                     13 Noiembrie 2022,ora 5,11 !

                                                   Dragii mei, 

In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:

                                  "Peste 3 zile !"

Moment in care,vad o mana ce deschide o agenda de catifea grena la suprafata,iar in interior avea cateva pagini invelite in catifea neagra. Agenda era la doar un brat intins distanta de mine.

Pe prima pagina, vedeam un mare auriu si stralucitor ca Soarele, apoi,mana mai da o pagina ,iar aici vedeam un mare  auriu, la fel de stralucitor precum cifra de pe prima pagina.Totul a durat circa 5 secunde dupa care a disparut.

Prieteni dragi, ce se va intampla peste 3 zile sau ce inseamna cifra 7 dupa cele 3 zile,eu nu stiu a va spune. Daca va fi vorba de 3 zile imediate sau de 3 zile dupa un anume eveniment ,iarasi nu stiu a va spune.

Dar stiu ca, aceste cifre au o insemnatate deosebita si nu vor trece neobservate.

Sa nadajduim ca va fi numai de bine,pentru noi toti.Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca sa ne ocroteasca in fiecare clipa a vietii noastre ,si sa ne daruiasca sanatate si mantuire.Sa nu uitam ca sa multumim pentru fiecare rasarit de soare,pentru fiecare zi in care ne bucuram de viata si de cei dragi inimii noastre.

                                                  Cu dragoste,Maria.

28 de comentarii:

  1. Se zicea pe aici ca pe 20 noi.va fi un "eveniment" Ar fi peste 7 zile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Peste 3 zile revine Domnul Iisus pe Pământ,este sfârșitul lumii sau se va naște Prunca Șapte.Cred că mai degrabă ultima varianta,sa speram.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cifrele sunt luminoase , aurii - va fi ceva de bine . De regula cand sunt evenimente sumbre , cifrele apar marcate cu negru .
      Doamne ajuta , sa fie ceva de bine !

      Ștergere
    2. Cam toate cifrele vazute in mesaje sint auri dar se refera la evenimente negative mai ales ca ne aflam in Agenda cuiva ca facind parte din Meniu in evenimente viitoare pe care nu noi le stabilim dar noi sintem tema din agrnda altcuivs-craciun.

      Ștergere
  3. Sosoaca spune ca -daca vom fi atacati Nato are termen de raspuns si a actiona 72 de ore-
    Uite unde sare iepurele 72 ore= 3 zile
    Mai depine de cind dupa Sosoaca de cind vom fi atacati,ea mai citeste o declaratie parlamentara care declara in 1991 orice referendum in teritoriile anexate fortat la Ucraina ca NULE.
    Da,dar ulterior spare tratatul Tradatorului evreu Constantinescu-Patapievici parca il chema inainte de a-si romaniza -ascunde numele ca toti evrei Castei Evreiesti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sosoaca-am scris si un articol si o scrisoare serviciilor -Pas cu Pas sau Putin cite Putin- pe care le si invita la un raport la parlament-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sosoaca -Mafia italiana e in Romania in mafia gunoaielor dupa cum se vede si in procesul din Italia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Trei e SFĂNTA TREIME iar șapte nr divinităti

    RăspundețiȘtergere
  7. Maica Sipcon prezicatoare engleza inainte de Nostradamus vorbeste de 7 zile si 7 nopti cind vuetul oceanului va acoperi pamintul dar si de chinezi care se vor culca-Alia cu Ursul-Rusia pentru a cistiga razboiul fara sa reuseasca dar vor distruge pamintul dupa care va veni un sarpe-ozn care va aduce de sus un nou tip de finta -extraterestri asemanatori cu oamenii care va convetui cu oamenii si invata sa deschida inca un ochi-premonitia celui de al treilea ochi ,deschizind o noua era a supravietuitorilor putini ai omului dar pe terenuri noi ridicate de sub ape-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Se naște Prunca 7 ,Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Maria e posibil sa se nască Prunca Șapte sau s-a născut deja?Eu la asta m,a gândesc cu mesajul asta.Ar fi o minune.Deci ar fi pe 16 noiembrie sau pe 17 nașterea.Ar fi bine sa fie asta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce va fi peste 3 zile?Trambita 7?

    RăspundețiȘtergere
  11. In ce zi ziceați că se va naște Prunca Șapte?Sau nu era o zi anume?Că nu mai știu.Daca e cu litere aurii și nu negre cum a mai zis cineva înseamnă că e ceva de bine ori se oprește războiul ori se naște Prunca 7.Pe 16-17 noiembrie.O să trăim și o să vedem.Doamne ajuta sa fie bine la toată lumea!

    RăspundețiȘtergere
  12. 16-17 noiembrie asta e data din mesaj.Da sperăm că va fi ceva de bine,poate venirea păcii sau intrarea într-o eră mai buna căci 7 e număr divin deci ceva de bine o minune iar 3 la fel numar divin.

    RăspundețiȘtergere
  13. Următorul președinte din Romania va fi Mircea Geoană.

    RăspundețiȘtergere
  14. Răspunsuri
    1. Dă Zele o nucleară la noi sau la polonezi di zice că rușii, ca n-a mers din prima planul. Am ajuns 8 miliarde si sunt disperați boșii : vor război mondial cu orice preț,sa scape de noi, oricum au roboți si insule.Nu le va ieșii pentru ca rușii vor doar ce-i al lor,nimic mai mult :(

      Ștergere
    2. Si in alte vremuri erau "cata frunza, cata iarba" oameni pe lumea asta. E loc pentru toata lumea. Apa exista pe Planeta din plin - peste 70-80% apa! Doar ca trebuie mai multa iubire fata de aproape, mai multa toleranta si bunatate!

      Ștergere
  15. Doamne ajută să fie de bine !

    RăspundețiȘtergere
  16. Paginile erau învelite cu catifea neagră 😢😢😢 oare este ceva de rău ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca e de rau nu conteaza culoarea agendei si nici a scrisului-craciun.

      Ștergere
  17. Se spune ca de azi vom fi 8 militaries de locuitori inseamna ca se va naste prunca 7

    RăspundețiȘtergere
  18. Sa speram că este de bine.
    Poate peste 3zile se naște prunca 7 doamna Maria 🙏
    Doamne ajuta Măicuța Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏🌹

    RăspundețiȘtergere
  19. Două rachete rusești rătăcite au căzut în Polonia. Apărarea antiaeriana ucraineană a deviat rachetele la granița Poloniei. Ar putea fi un pretext pentru excaladarea războiului!

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu cred că se va întâmpla o minune în Romania

    RăspundețiȘtergere
  21. Rusia va ataca Polonia și Polonia va reacționa așa cum ați mai spus-o mai demult.Polonia va declanșa Războiul cel Mare.

    RăspundețiȘtergere