marți, 22 noiembrie 2022

REALITATEA NU MAI EXISTA ! CEEA CE EXISTA,ESTE DE FAPT, DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI !

                                                21 Noiembrie 2022,ora 5,11 !


                                                         Dragii mei, 


In aceasta dimineata m-a trezit un glas, care spunea asa:

                                                            "Realitatea nu mai exista.

                                               Nimic nu mai exista!

                                            Ceea ce exista,este de fapt......"

Iar glasul nu mai continua,insa, vad Sfanta Icoana a Prea Sfintei Treimi plina de lumina alba si stralucitoare.

Era Dumnezeu Tatal, Dumnezeu Fiul,Duhul Cel Prea Sfant si Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu ,ingenuncheata in fata Prea Sfintei Treimi.

Asa este dragilor,DUMNEZEU este vesnic,El ne-a ramas,El este adevarata realitate!

                                       

Apoi, putin mai la distanta pe solee in Sfanta Biserica, vad si Sfanta Icoana a Maicii Domnului ,era ca din argint aurit si foarte stralucitoare.

                               .

O forta nevazuta imi apropie Sfanta Icoana cu Maica Domnului,pentru a vedea cu nu avea nimic in plus pe ea.

Asa precum straluceste Soarele pe Cer,asa stralucea Sfanta Icoana a Maicii Lui Dumnezeu.

Apoi,aceeasi forta nevazuta ,o aseaza inapoi pe solee, de-a stanga Sfintelor Usi Imparatesti,moment in care, intre Pruncutul Iisus si Mana Maicii Sale,apare ceva scris cu cifre de aur, orbitor de stralucitoare.

                           

Care erau acele cifre,exact in ordinea lor?

Acestea erau,in inima Sfintei Icoane cu Maica Domnului si cu Pruncutul Iisus in brate:

                                                 "03"

Doar ca, erau foarte mari si stralucitoare cat 10 Sori la un loc.

03 pulsa in mijlocul Sfintei Icoane,precum pulseaza inima in pieptul nostru.

Prieteni dragi, trebuie sa fim ferm convinsi de faptul ca, DUMNEZEU este Creatorul nostru al tuturor ,si numai EL a fost si ne este adevarata Realitate,impreuna cu Maica Domnului cu ai Sai Sfinti.

Sa ne rugam dragilor, sa ne rugam la Prea Sfanta Treime si la Maicuta Domnului cu Sfintii Sai ,ca sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni si sa multumim pentru fiecare zi pe care o traim alaturi si impreuna cu cei dragi.

                                                               Cu dragoste,Maria.

          

18 comentarii:

  1. Doamne Maria, eu cred ca dumneavoastra primiti mai multe mesaje si viziuni decat ne lasati sa credem. Eu cred ca Dumnezeu va arata trecutul indepartat al pamantului si civilizatiile care au locuit pamantul inaintea noastra. Si aici ma refer la cei care au construit marile piramide din africa, india, cele doua americi, inclusiv asia. Totusi in ceea ce va este transmis, cum putem noi avea acces la vasta cultura de dinaintea potopului biblic care exista inainte de Noe? Si nu puteti sa imi spuneti ca nu este adevarat pentru ca ati scapat ”firmituri” despre planeta Nibiru, si este cunoscut ca o asemenea planeta a trecut la un momendat pe langa terra si din mareele extrem de puternice au ramas in urma marile canioane maritime si terestre. Nea-ti spus la un momendat despre doi ”sori” si se poate verifica in trecut pe blog unde ne-ati spus despre ei, asta rezulta ca sisemul nostru solar este de tip binar si asta confirma ”teoria corzilor” cum ca tot universul este legat si particulele si planetele comunica intre ele prin legaturi energetice. De aceea eu cred ca dumneavostra primiti mai multe informatii dar nu ni le puteti destainui complet. Nu stiu de ce.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mesajul Duce cam in aceiasi directie schimbarea mersului omenirii prin interventie Divia direct de sus fapt care daca ne luam dupa ultimele tehnologii ca si computerele inclusiv cele mai perfectionate telefoane mobile ar fi si inceput .
    Avea doamna Maria si un mesaj la care la o intilnire planetara erau multi extraterestrii care se schimbau devenind reptilieni Solzosi dar si oameni paminteni ca Bil Gates care are si nume predestinst Gates=Poarta Stelara si chiar un roman printre ei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romanul e blogul asta pe care tu scrii-craciun.

      Ștergere
    2. Daca te referi la roman asta numai doamna Maria stie-craciun.

      Ștergere
  3. Oficial Nato spune ca Putin din cauza armatei lui slabe ar putea folosii arma nucleara tactica pentru a cuceri cit mai mult teritoriu in Ucraina caz in care Rusia ar putea primii o riposta militara Nato in bazinul Marii Negre.
    Pe internet apare si o harta cu Ucraina Ruseasca pe care o doresc rusii harta ce cuprinde 90 procente din tara vecina inclusiv sudul si nordul Basarabiei si Bucovinei cu Odesa,Kiev si Harcov.
    Din Ucraina ar mai ramine doar o mica republica ,mai mica decit Ungaria,in zona Liovului…deocamdata si aia
    In timpul asta oficialitati ucrainiene au facut razie la o manastire din Kiev unde ortodoxii au cintat cintecul Mama Rusie si chiar uniforme militare rusesti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Casta evreiasca a Romaniei in loc sa indexeze si sa repare pensiile dupa legea veche votata de 3?ani prefera sa tina pensionarii cu pensii mici pe post de rezerva electorala cu ajutoare=Santaj tip pomana aprobata periodic la mina puterii Alogene iohanniste a PNL Evreiesc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Prin sistemul asta de -ajutoare=Santaj la pensii Casta Evreiasca reinventeaza chivuturile medievale evreiesti marxite masonice cu legatea electoratului de glia PNL Evreiasca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Evreul Ciuca Maciuca si ciolacu Malacu speriati de discursul Gabrielei Firea pe tema scaderii natalitatii vor sa faca si ei un kivut electoral evreiesc a la Marx citire cu Ajutoare pentru mame pentru cresterea copiilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Prevăd că Anglia va câștiga Cupa Mondială 2022 100%.Sa vedem la sfârșit dacă am dreptate In cel mai rău caz daca nu va câștiga Anglia o va face Spania.Dar cred că Anglia are cele mai mari șanse d.p.d.v astral

    RăspundețiȘtergere
  8. Anglia va câștiga 1 milion % Campionatul Mondial de Fotbal 2022 apoi peste puțin timp se va destramă monarhia la ei.O spun din surse sigure(cărți,analize,calcule) și va fi o republică semi-prezidentiala ca la noi.

    RăspundețiȘtergere
  9. Unii oameni de știință au spus că noi trăim într-un joc pe calculator ,noi defapt suntem cum ar fi personajele unui joc jucat de niste Entități Superioare.Vazusem o știre care zicea asta.Evident nu se știe dacă e așa și nici ce este cu viața asta pe Pământ.Sunt multe ipoteze dar la nivel științific nu știm de ce am apărut noi și Universul și nici unde și dacă ne vom duce după moarte.La nivel spiritual și religios se spun multe .Oricum bine ca exista o speranță care o dă religia și spiritualitatea in legătura cu viața după moarte ca in principal speranța tine omul în viața,dacă nu am avea deloc speranța în suflet,ne-am sinucide cu toții.Doamne ferește!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu numai religia da o speranta pentru ca e confirmata si prin stiinta si prin extraterestri ca sintem mai mult decit carne.
    Mai citeste toate religiile converg cu istoria si stiinta o vonfirma sintem si fiinte de lumina spirituale
    Cauta si citeste si vei gasi ca toate converg ,e plin si pe Tv de cautatori care integistreaza spirite dezcarnate,morti care vorbesc si chiar se vad, de aceia exzista telepatie ,clarviziune si decirporalizare.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Casta evreiasca vor sa ne transforme in milogi la mina lor in loc sa respecte legea si Constitutia pe care o incalca sistematic.
    Vor sa ne manevreze si manipuleze prin pensii mici cum a manipulat evreul Iohannis vointa Electoratului la toate alegerile inclusiv prin evenimentul Planificat de la Colectiv care a fost GENOCID mai rau decit a facut Hitller cu incendierrs Reichstagului parlamentul Germaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. pt craciun- BILL GATES este reptilian ca toti magnatii lumii-nu este POARTA=GATES -portile ascunse lumii le stiu putini pamanteni

    RăspundețiȘtergere
  13. sunt ANONIM 5 si de la duhovnicul meu am auzit asa- trupul acopera ce este important=sufletul-asadar dam prea mare atentie trupului cand de fapt nu ne punem intrebarea simpla CE-I TREBUIE TRUPULUI CA SA MAI MISTE? acel cordon de lumina legatura cu vesnicia-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere