miercuri, 30 noiembrie 2022

ÎNCEPE CERNEREA ! ROMÂNIA ESTE POPORUL ALES ! DUMNEZEU SI MĂICUTA DOMNULUI SA FIE CU NOI CU TOTI !


                                        Dragii mei,

În aceasta dimineata devreme, ma trezeste un glas care spune asa :

                 "Trebuie să ne adunăm într-un loc ! 
                Începe Cernerea !
            România este Gradina Maicii Domnului si Poporul ales al Lui Dumnezeu,pentru Fiul Său Iisus Hristos, pentru Venirea în Cel de-al Doilea Nou Ierusalim !"
Clipă în care dragii mei, vad sub plafonul camerei mele care disparuse, vad un Cer luminos albastru catifelat, iar la nici 3 metri de patul in care stateam culcată,vad Tronul Prea Sfintei  Treimi si pe Măicuta Domnului cu Prea Sfant si cu Prea Cinstit Acoperamântău Său pe bratele -I sfinte.

                  Image result for SFANTA TREIME.

Prea Sfanta Treime Prieteni dragi,arăta asa precum O cunoastem din Sfintele Icoane.
DUMNEZEU TATAL îmbracat în Vesminte largi albastre violet cu altele rosii pe sub pelerina albastra.
Iisus Hristos imbracat cu vesminte rosii largi si cu pelerina albastra peste vesmantul rosu, ţinea Sfanta Sa Cruce din lemn maro,o ţinea pe umărul Său stang,iar Duhul Cel Prea Sfant cu aripile-I largi deschise inconjurat de Lumina sa alb-aurie orbitor de stralucitoare sufla RAZE de peste tot din jurul Său catre DUMNEZEU si  MÂNTUITORUL HRISTOS.
Ca un SOARE vedeam in jurul si-n spatele PORUMBELULUI alb, adica, al DUHULUI SFANT.
                    Image result for maica domnului cu braul.
Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu era in picioare la picioarele Prea Sfintei Treimi si tinea pe bratele Sale Sfantul Sau Acoperamant care ,se intindea de la Răsarit pâna la Apus,asa precum un Curcubeu mare si stralucitor.
    Maica Domnului privea spre mine si mi-a spus doar trei cuvinte.
Acestea erau :

                     "Iubiti-vă între voi !"

După care dragii mei, Cerul ÎMPĂRĂTIEI LUI DUMNEZEU se inchide si vad din nou in faţa ochilor închisi,văd Cerul nostru firesc de noapte, cu toate ale sale vazute si nevazute. 

Fratii mei si surorile mele Intru Hristos, haideti sa lasam supărările deoparte, haideti sa ne impacm si cu cel mai aprig dusman al nostru.
Lui DUMNEZEU asa Îi este bineplacut ,ca sa traim ca fratii si sa ne iubim unii pe altii si nicidecum sa ne urâm.
Suntem POPORUL ALES al LUI DUMNEZEU! Sa nu va indoiti de acest minunat DAR si HAR niciodată !!!
Haideti sa dam dovada ca meritam toate câte BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ne daruieste.
De ce sa fim supărati ,cand putem fi bucurosi ca ne-a dat Dumnezeu viata si pe cei dragi lanaga noi ?
De ce sa ne urâm unii pe altii si sa stam supărati si tristi,cand putem spune: Doamne ,asa precum tu ma ierti pe mine,si eu îi iert pe toti cei care m-au supărat si mi-au gresit !
De ce sa stam la televizor in Duminica Sfanta,când putem merge la SFANTA BISERICA ,acolo unde este CASA Sufletului nostru si-asa chinuit de toate necazurile vietii de zi cu zi? Ne vom simti atât de usori si plini de Nadejde in Dumnezeu si-n Maicuta Domnului, asa precum ne simtim cand ,după o sete apriga primim un pahar cu apa rece si ne racorim inima si sufletul.
Aceasta inseamna SFANTA BISERICA a LUI HRISTOS si a MAICII SALE;înseamna VIAŢA si DRAGOSTE DIVINĂ , înseamna HRANA pentru Suflet si Mântuire !
                   .
                                        Image result for MAICA DOMNULUI.
Este SFANTUL POST al CRACIUNULUI dragilor,este SFANTUL POST al NASTERII PRUNCULUI IISUS HRISTOS din PREA CURATA FECIOARA MARIA.
            Image result for NASTEREA DOMNULUI.
Să postim si noi de la răutatile inimii si a sufletului si sa nu mai păcatuim cu voia noastra.
Să punem frână limbii noastre care aruncă cu vorbe de ocară ,si care, aduce durere si mare tristete Aproapelui nostru.
Să mergem in Sfanta Biserica macar in Ziua Sfintei Duminici si sa ne contopim cu Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie,fara ca sa privim in stanga sau in dreapta noastra, in spatele nostru sau in faţa noastra la semenii nostri. Ci sa privim cu ochii firesti si cu ochii Sufletului numai spre SFANTUL ALTAR acolo unde este Duhul Cel Prea Sfant,acolo unde HRISTOS se rastigneste din nou pe Cruce pentru noi robii Săi.
Sa ne marturisim la Părintele care săvarseste SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE, ca apoi,sa ne invrednicim a primi SFANTA si DUMNEZEIASCA IMPĂRTASANIE cu PREA SFANT si cu PREA CURAT TRUP si SANGELE DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS,Căruia I se cuvine toata Cinstea,Slava si Inchinarea ,Amin!
                                       Cu dragoste,Maria.

23 de comentarii:

  1. Zona noastra cu Marea Neagra devenita epicentrul cu portavionul din Crimeea iar zona din Nord scutul Europei ca pe vremea lui Stefan cel Mare implinind mesajul cu acesta vazut cu sabia in mina sub forma de Cruce aratind ca rezista cei cu Credinta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. R Moldova poate fi aparata doar daca e o credinta puternica intr-un viitor comun pentru care si trebuie actionat ca atare-craciun.

      Ștergere
    2. Pe Realitatea Tv profesorul istoric Manolea de la Iasi cel ce vorbea si despre cetatea Lerici din Crimeea a lui Stefan cel Mare-craciun.

      Ștergere
  2. Nato venita in Romania tocmai stabileste planul de Aparare cu batalioanele de lupta pe toata frontiera de est unde Iohannis tocmai spunea ca e nevoie de o forta mai mare.
    Pacat ca noua ne lipsesc conducatorii ca cei din Polonia care stiu sa si pregateasca industria-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Economist Mircea Cosea—Mariri de salarii la stat in conditiile economiei Precare care nu poate asigura cresterea salariilor si pensiilor cu inflatia,In conditiile unei economiei de Razboi trebue reduse cheltuelile-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce înseamnă "începe cernerea"?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se alege ce-i cu credinta întru Domnul și prea cinstita sa maica și ce-i ne credinciosi!

      Ștergere
  5. Tulburarea din Siria reprezintă începutul „Războiului creştin Cernerea” sau al Treilea Război Mondial. Urgia militară care va cuprinde întreg globul va dura 27 de ani. Nu va scăpa de război nici ţara noastră, care, deşi este protejată de Divinitate, va trebui să fie curăţată prin foc, apă şi boală. Pentru a depăşi necazurile vom avea nevoie de credinţă adevărată în Dumnezeu.
    Evreii americani vor dori să ocupe lumea. Americanii se vor lupta, în primul rând, cu ruşii!? Aceştia din urmă vor să cotropească România. Ungurii vor şi ei Ardealul!? Pregatiti-va! Va fi greu, dar, cu credinţă şi încredere în Dumnezeu, vom ieşi la capăt.

    RăspundețiȘtergere
  6. Gabriel Biris avocat-Legea pentru unii ciuma pentru alti muma cu cei cu pensii speciale la 40 de ani La fel sectoare economice in privat cu drepturi speciale duc la Distrugerea Solidaritatii sociale a Romanilor ,oamenilor l-i se face lehamie nu se mai duc nici la Vot .
    Asta e Omorirea Romaniei-
    Da dar nu oricum ci Pas cu Pas de Casta Evreiasca de la conducere -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Augustin Hagiu presedinte FRONT -Romania a devenit doar un buton pe care se Apasa de la Ue , la fel e si in domeniu economic si petrolier.
    O masa de oameni care se descurca la greu si o conducere Niste Nemernici care crede ca pot face orice si o Tradeaza si Vind Bucata cu Bucata.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Stoltenberg -anuntam contributii noi pentru a putea sprijini Ucraina cu generatoare, nu vedem Cina ca adversar dar trebuie sa fim prudenti.
    An discutat despre terorism si atacul recent de la Istambul.
    Vrem sa crestem cooperarea cu Moldova si Georgia pentru a le creste apararea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Stoltemborg-Bosnia si Hertegovina care se pling de presiunea Rusiei ,le vom sprijini pentru alederi democratice contra interferentei straine pentru a se putea apara.
    Despre Georgia ce se plinge de ocupatia rusa spune ca trebue sprijiniteAcum-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. R Moldova lovita in energie cu un necesar de 75 procente neasigurata din lipsa de curent dar si de retele de legatura in care nu s-a investit pentru integrarea ei energetica.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Rusia a deplasat 23 de nave militare in Marea Neagra si mai au 20 in marea Azov-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. O scrisoare a explodat la ambasada Ucrainei de la Madrid-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Avioane militare 2 chinezesti si 6 rusesti venite dinspre Marea Chinei spre Coreea de Sud,China motiveaza exercitii comune-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Medicii germani au facut un spital specializat pentru afectiunile date de vaccinurile Arm contra Covidului constatind ca multiplica proteina Spike in tot corpul spre deosebirea de boala cu virusi Sarcov-2 cind aceasra actioneaza majoritar pe tractul respirator care e dotat imunitar pentru a se apara.
    Vaccinurile cotra covid produc celule si inflamari in tot corpul ducind la boli ale vaselor mici ca
    Endotelita,cheaguri amiloide si Biorefringenta cu un fel de cristale in munschi si chiar celulele adipoase si in gambe numita Microvasculita cu inflamatii si umflare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Coronavirusul ce da boala Covid numit Sars-cov-2 a suferit cel putin doua modificari artificiale la o universitate din Sua si China in paralel pentru a se putea agata de celulele umane si pentru care sau obtinut patente de brevet pubicate pe internet
    Vaccinurile au raportat la Pfizer peste 24 procente =un sfert de cazuri grave afectini nervoase ,conjuctive,gastro-intestinale ,imunitare pe organele de reproducere,piele si ureche interna,poliartrita reumatoida etc ,din care majoritatea la tineri sub 34 ani conform analizei facute de Agentia medicamentului din Franta si care cuprin doar o mica parte din sesizarile pacientilor pentru ca presiunea asupra medicilor le-au facut sa nu raporteze decit 10 procente din complicatii -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Patru brevete romanesti de anticorpi fara efecte secundare cu efect bun prin picaturi nazale si spreiuri care blocheaza proteina Spike din coronavirusul Sars-cov -2 care poate fi fabricata in tara dar se impiedica de birocratie si nepasare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Discutia despre dezarnarea nucleara de la Cairo din 29 noiembrie si 6 decembrie intre Sua si Rusia a fost anulata de Rusia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. se vor pune interdictii de care unii oameni nu vor putea trece- pot fi diverse arme sau pandemii

    RăspundețiȘtergere
  19. Se vede doamna Maria că deja a inceput războiul Sfânt Cernerea.
    Război,cutremure,inundații și multă răutate care duce la pieire nu ne mai miram,așa este.

    RăspundețiȘtergere
  20. Va incepe Judecata ..la sf ei vor fi ramas in viata doar o treime din populatia globului ( emisfera Nordica putin mai avantajata numeric)...reducere in 2 faze principale pina la care vor mai fi inca razboaie ..urgia cataclismica planetara fiind faza 1. A doua faza ultima treimeva fi orin.morti subite.

    Legat de Romania urgia o va prinde afara din UE ( Romexit asumat politic) si din Nato aliata militar cu Rusia care va fi ajuns pina la Prut si putin peste.. si fara 12 judete din est si fara tezautul BBR vindut rapid pt tinerea in frau oarecum a leului care va cade grav dupa Romexit si alte cele ..legiferate.
    Abia dupa urgie chiar Dumnezeu insusi Venire biblica inca neteologizata va stabili granitele finale ale Romaniei Mari pe care o va renumi Dacia.
    O profetie interbelica numea viitoarea Romanie Romania dodoloaza adica rotunda...pt ca forma finala va fi oarecum rotunjita ..va contine cite jumarate din Timocul azi sarbesc din Cadrilater si din campia Panonica precum si suprafete din nord Basarabia cu Bugeacul si pina la Nistru dar fara fasia Transnistria care va fi redata Ukrainei care o vanduse privat lui Mircea Cel Batran.
    Vom readera la UE ( si ea se va reforma) chiar si Noua Rusie va adera iar dupa un nr de ani Ukraina se va alipi Rusiei ca si Belarusul dar citeva zone se vor separa de ea cele nevorbitoare de rusa in mare parte.

    RăspundețiȘtergere