sâmbătă, 19 noiembrie 2022

UN BRAD ALB PE CERUL SENIN DE ZIUA! CERUL A INCEPUT A SE ROTI PUTERNIC !

                                                 19 Noiembrie 2022,ora 15,12 !

                                          .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                                                                            

                                                       Dragii mei, 

Astazi dupa amiaza,desi eram preocupata cu alte treburi prin gospodarie,vad de parca as mai fi avut inca un ochi in crestetul capului,vad inspre Apus un Cer bleu senin de ziua, iar pe Cer,foarte aproape de pamant vad un Brad imens, din lumina alba stralucitoare. Bradul nu avea ramuri, ci arata ca un triunghi plin de lumina alba si stralucitoare.

In varful bradului au aparut doua inimi negre,iar mai jos putin de inimile negre, a mai aparut inca o inima neagra ,toate ca ornament in bradul imens de pe Cerul senin. 

Cerul insa, in clipa in care Bradul era asa impodobit ,a inceput a se roti foarte tare. 

Nu Pamantul se rotea,ci,Cerul senin cu tot cu Bradul impodobit cu 3 inimi negre.Cele doua din varful Bradului erau lipite una de cealalta, doar a treia era putin mai jos si singura.

Ceea ce m-a impresionat foarte tare,a fost rotirea Cerului in ordinea acelor de ceasornic, rotire foarte puternica si ametitoare.

Dragilor, ce insemnatate au toate cate mi s-au aratat,eu nu stiu a va spune.

Dar cu siguranta vom afla impreuna,atunci cand Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ne va descoperi noua Taina aceasta.

                                                           Cu dragoste,Maria.

7 comentarii:

  1. Inversarea cimpului magnetic al Pamintului in viitorul mai indepartat.polul Nord devenind Sud rotatia atmosferei se inversesza sau ce a—ti vazut e acum in emisfera de sud a Pamintului la sarbatorirea Craciunului,unde exista si o insula tropicala a Craciunului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar mai putea fi vazut vortexul polar care in urmatoarele zile ne aduce zapada si conditi mai grele de iarna in vestul Europei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Următoarea campioana mondială fotbal cred că va fi Spania.Am așa o presimțire pur omenească fiindcă au un stil de joc tiki tăia cu pase rapide stil Barcelona a lui Guardiola sau cel puțin va fi finalista .Sunt curios sa vad daca am dreptate.Dupa mă intitulez oracolul din Galați la fotbal.Glumesc!Am o mare mâhnire și regret că România nu participă la acest Mondial.sinnu a mai participat nici în ultimii 20 de ani însă asta e macar o avem pe Halep și pe David Popovici precum și fetele de la handbal .Cât regret că nu am văzut meciurile generației de aur la fotbal cu Hagi,Popescu, Dorinel Munteanu.Eu zic până una alta sa mai uitam de griji și rele și să prezinte vom spectacole,muzica,fotbal fiindcă Prof Dr.Ciurea neurochirurg renumit a zis că televizorul și mai ales știrile cu tragedii sunt nocive și aduc stres mare organismului iar dacă ne punem nădejdea în Dumnezeu nimic rău nu se va putea întâmpla căci El a zis că va fi mereu cu noi când Îl chemăm sau ne rugam Lui cu condiția să ne antrenam moralitatea,recunosc că asta e din ce in ce mai greu in 2022 in secolul acesta de consumerism și placeri promovate peste tot însă Dumnezeu știe și acest lucru că e greu și uneori o rugăciune sinceră și smerită către El face cat 10 participari la biserică la slujba.De asta trebuie sa avem o relație personală cu Dumnezeu înainte de toate și după și dacă dorim și simțim apoi cu Biserica .Sunt ortodox dar nu prea sunt cu biserica însă Dumnezeu m-a ajutat întotdeauna când am făcut o rugăciune sinceră,smerită și când l-am rugat ceva mai ales de sănătate.Si ptr asta țin să Îi mulțumesc și sa Îi spun că Îl iubesc așa în felul meu și modul meu fara biserică.Sper însă sa mai trăiesc că sa pot sa îmi mai antrenez moralitatea .Sănătate tuturor și zile senine sa avem!

    RăspundețiȘtergere
  4. La Bufalo in statul NY linga Niagara a nins intro noapte cu 30 cm pe ora dimineata era zapada de 1,5 metri .
    O fi de vina vortexul polar care va ajunge si in Europa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Și eu am de comentat cele 2 inimii sunt cele 2 flăcări gemene din divin care au venit pe pământ iar cea de jos este a fiului care se află aici

    RăspundețiȘtergere
  6. Am văzut un articol cu niște oi care se învârteau in cerc. Poate au legătura

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar mai mult la meteo anunta in zona de granita a americii cu Canada zapada de 2m si recomanda oamenilor sa stea in case
    La noi inca e bine-craciun.

    RăspundețiȘtergere