joi, 17 noiembrie 2022

ROMÂNIA ÎN INIMA LUI DUMNEZEU SI A MAICII DOMNULUI !


                                 Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi ,ma trezeste o lumina puternica, si astfel,vad stand in pat cu ochii inchisi, ma vad pe mine cu mâna pe intrerupătorul de curent electric.
Vreau ca s-aprind becul,iar cand am atins cum palma ca sa apăs,spre uimirea mea,vad cum tot intrerupătorul de jur imprejur ,si-n mod mai special la partea de sus,se-mbraca intr-un Soare auriu cu multe raze aurii de jur imprejurul lui.
Era asa ,precum un Soare mic ar fi acoperit întrerupătorul, cand eu am atins cu mâna mea.
Era orbitor de stralucitor si cu raze aurii sub forma de Coroana imparateasca, la partea de sus.


                        Imagini pentru DUMNEZEU.

Cineva nevazut de mine,imi spune fara glas ca sa merg si la al doilea intrerupător din camera mea.
Ma indrept spre al doilea intrerupător, si cand il ating cu palma mea cu degetele mele,intrerupătorul se îmbraca in Soare auriu precum Aureola de Soare de deasupra Sfantului Cap al MANTUITORULUI,tot la fel arata intrerupătorul al doilea,dar si primul intrerupător.

              Imagine similară.

În urmatoarea clipă fratilor,vad in mijlocul camerei mele, vad o INIMA mare,o INIMA formata din trei culori.
Acestea erau :ROŞU,GALBEN si ALBASTRU !
Era TRICOLORUL ROMÂNIEI sub forma de INIMĂ vie,INIMA care batea ,precum inima din pieptul nostru.

                      Imagini pentru inima tricolor

                   Imagini pentru DUMNEZEU.

Totul a durat cateva secunde bune,după care, a disparut. 
Iar eu dragilor, m-am grabit ca sa va aduc aici si vesti bune,vesti divine in care trebuie sa credem.
DUMNEZEU ne iubeste fratilor! DUMNEZEU Îsi va recladi NOUL SĂU IERUSALIM in ROMANIA SA,in ROMANIA DUHULUI SFANT! Sa nu va indoiti de acest lucru minunat!
Dar aceasta fratilor,nu inseamna ca va curge numai lapte si miere. Trebuie sa aiba loc o curatare Romaniei,a poporului român, pentru ca MANTUITORUL sa vina in NOUL SĂU IERUSALIM, numit ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT.
Dar ,cei care dintre noi vor avea Credinta macar cât un graunte de mustar, acestia vor fi ocrotiti si păziti de tot răul si de toata suferinta.
Mai sunt doar 2 zile pana cand incepe SFANTUL POST al NASTERII DOMNULUI, si este bine ,ca sa ne pregatim asa cum se cuvine,adica,prin bunatatea inimii, prin curatarea sufletului de păcate,adica,prin Sfanta Spovedanie, prin POST (cine poate si îi permite sanatatea)si Rugaciune fierbinte catre PREA SFANTA TREIME si MAICA LUMINII,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                                   Cu dragoste,Maria.

23 de comentarii:

  1. Summitul G 20 de la Bali a celor mai puternice si dezvoltate tari posibil legat de mesajul cu cifra 20 vazute pe cer-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ajuta doamna Maria 🙏
    Posibil să aibă legătură ce energia electrică sa nu avem probleme.
    Poate Dumnezeu le da minte celor care ne conduc și fac ce trebuie.
    Zic și eu dar cine știe?
    Credință în Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului ață sa avem că de restul se ocupa Dumnezeu și Maicuta Domnului 🙏
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand va reveni Isus pe pamant Romania va fi reintregita??

    RăspundețiȘtergere
  4. Blue Air preluata de stat ,cu circa 450 de Angajati
    cu datori la salariii si la banca Exim Bank-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. In timp ce exploatarea gazelor romanesti din Marea Neagra asteapta turcii au inceput linga productia de gaz iar la Doicesti au fost darimate turnurile termocentralei pentru a face loc unei centrale nucleara-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NEA PETRE,AVEM CERNAVODA.NU AVEAM LIPSA DE CENTRALE EXPERIMENTALE DE ZECE ORI MAI POLUANTE SI NESIGURE IN CAZ DE CUTREMUR.ADICA INCHIZI MINTIA SI O VINZI PRETENULUI COMANESCU PE NIMICA KA EZAKT AIA NOUAZECI DA MELEOANE AI VIN PRIN PNRR SHIII,KONZDRUEJDI ZENTRALA HATOMOKA KARE MEREPERE KU CE PARTAIE,KU KOMBUZDIBIL NUKLEAR,NU CU LEMNE DIN PADURE.DE CE O FACI DACA NU AI KOMBUZDIBIL.ADEKA CUMPARAM MASINARIE HAMERICANA SI FONCTIONEEEAZA KU COMBUZDIBIL DA LA RUSI PE KARE AI SCUIPI DE CATE ORI TE ASMUTE BIDEN,UK SI UE.DE NOAPTEA MINTII.

      Ștergere
  6. Anaful vorbeste in 18 septembrie de speculatii artificiale cu pretul energiei electrice cumparate si revindute unor entitati legate prin aceiasi patonate si apoi ajunse scump romanilor care platesc oalele sparte pentru ca Statul Tace-Comira castei Evreiesti cu securistul Daniel Popescu ministrul energiei si el cu afaceri in Domeniul Cosa Nostra-crsciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Republicanii lui Trump au preluat majoritatea simpla prin votare putind bloca initiativele Democratilor lui Biden si influenta si ajutoarele militare pentru Ucraina, dar nu au reusit acest lucru si cu Senatul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa Ucraina, vine Polonia. Pe tacute vor fi si alte tari asimilate in liniste totala Rusiei. Baba Vanga a avut dreptate. Rusia este de neoprit.

      Ștergere
    2. Cred ca vine rindul la R Moldova unde doamna Maria are un mesaj clar,apoi la noi Revolutia si abia apoi al Treilea razboi Mondial in faza sa Apocaliptica.
      Deci vrem nu vrem vom fi tocati la moara Rusiei care in final va pierde inclusiv Siberia la aliatul ei China-asta o spun inclusiv prezicatorii lor calugari si preoti rusi inclusiv Biblia in Apocalipsa cu calatetul Galben-craciun.

      Ștergere
    3. Stiti cumva cine mai vine dupa China? 🥂
      Vinul e de post ca altfel nu mi-as permite. - hic!

      Ștergere
    4. Da dupa mesaje dupa china va veni Iisus-s-Hic-craciun.

      Ștergere
  8. Pas cu Pas sub ochii CSAT-ului statul prin menejmentul Ticalos a scumpit fraudulos Energia la care spune ca plateste ajutor din banii Ue dar el Statul Castei Evreiesti Iohannis cu protejatii sai evrei Virgil Daniel Popescu si Ciuca Maciuca prin asta A Scumpit Artificial toate produsele de la Piine pina la Lapte Furind si Gituind pe Romani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mircea Cosea fost ministru-Astia care conduc nu au cele mai comune cunostinta si Viziune despre Economie,ei traiesc numai pe Inflatie pentru ca nu creaza bani din fondul de pensii si inventeaza tot feliul de asazise ajutoare pentru ca distrug locurile de munca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Depresia Financiara a facut ca sa creasca Stresul ,Anxietatea si Depresia ,Atacul de Panica Diminuarea Atentiei etc care au facut ca numarul internarilor la spitalul de psihiatrie Socola-Iasi sa fie zilnic de 10 oameni dublu fata de inceputul anului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. de acord sa aducem laude CREATORULUI SI MAICII DOMNULUI-mai putin romanilor-nu toti

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu cred ca tradatori au existat dintotdeauna incepand cu Iuda. Desi Dumnezeu spune sa iti iubesti dusmanul ca pe tine insati, mai sunt si semeni care nu au incredere nici in Cristos. Sa continuam drumul anevoios! Cu sau fara delasatorii in coasta, viata este un cadou primit si datoram parintilor nu propriilor minti ca inca nu ne-am eliminat de la nastere incoace. Cine pricepe ce spun, pricepe. Cine nu, timp este destul inainte. Viata e frumoasa si fara sa auda ce spun toti. Beethoven era surd si ce frumoase concerte a compus in mintea sa!

    RăspundețiȘtergere
  13. Mai putin Aligenilor evrei care conduc Romania de 33 de ani si au distrus tot mai ales Evreul Isarescu Groparul economiei Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NEA PETRE,UNA DIN MARILE TICALOSII ALE LUI ISAR O FOST CAND NU O VRUT SA SEMNEZE PENTRU BANII DE COMBUSTIBIL AI FLOTEI NAVALE SI AU RAMAS ARESTATE IN DIFERITE PORTURI.ACOLO O PUS UMARUL SI PETROV BETIVANUL ,TOT CU SORTULET SI EL CA SI NASTASE.

      Ștergere
  14. Conform unui sondaj aproape 60 procente din romani spun ca Romania este intr-o situatie mai proasta decit cea din 1989 cu o poluare mai mare a apelor si cu paduri defrisate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ucrainienii au inceput sa invete limba romana unii de Est in R Moldova si altii limba romana de vest.
    Asa ca avem si noi tara mare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vin sa moara de foame aici in Romania, alaturi de romanii muritori de foame?

      Ștergere