vineri, 18 noiembrie 2022

ANESTEZICELE VOR LIPSI ?

 

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

.
18 Noiembrie 2022,ora 22,22 !

Dragii mei, 

In aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, vad undeva dincolo de monitor,vad un Cer de noapte albastra, iar sub Cer, deasupra pamantului la circa 2 metri inaltime,vad scris un singur cuvant.
Acel cuvant era:
"Anestezice !"
Aud un glas care intreaba asa:
"De ce au ramas fara anestezice?"
Dupa care, glasul a disparut.
Dragilor, este posibil ca intr-un viitor mai scurt sau mai lung ca timp, sa auzim de aceasta lipsa a anestezicelor in spitale.
Ce anume va determina aceasta,eu nu stiu a va spune.Dar stiu ca va afecta pe toti cei bolnavi care  vor avea nevoie de o operatie urgenta.
Sa nadajduim totusi, ca nu va fi atat de rau,incat cei cu probleme de sanatate sa fie foarte afectati.
Cu dragoste,Maria.

28 de comentarii:

  1. Vor lipsi mai multe si medicamentele ieftine cam multe si mai ales cele de onciologie-anticancer
    Dar la marea majoritate din romani vor lipsi banii pentru a le cumpara furati de casta evreiasca pentru preturi crescute artificial la curent gaz si Alimente, un genocid planificat prin evreul Virgil Popescu -craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mănîncă în fiecare zi 3-4 ardei iuți și nu vei avea cancer niciodată. Mănîncă în fiecare zi usturoi și nu vei avea gripă. Mai sunt o grămadă de buruieni pt ciorbe și mîncăruri, care sunt antibiotice naturale cum ar fi busuioc, coriander, tarhon etc etc. Tata a trăit 14 ani cu cancer pt că mînca o grămadă de ardei iute și pe deasupra mai era și alcolist. Deci, se poate și fără antibiotice cu chimicale.

      Ștergere
    2. Acum daca era alcoolist a avut sansa sa traiasca mai mult, dar alcoolul reduce drastic durata vietii. In plus cauzeaza extrem de multe afectiuni.

      Ștergere
  2. Un anestezic cu faima veche este Tinctura de spinz
    cules primavara cu radacina de pe pasuni fiind printre primele flori mari ,desi e si toxic e cel mai bun in dureri reumatice date ca poliartrita sau artroze si ca unguent se gaseste la naturiste.
    Spinzul are proprietatea ca se injumatateste in corp la 12 zile dupa care poate deveni mortal.
    De aceia se foloseste cu masura si in perioade de timp limitate sub o saptamina in cazul cind e baut in cantitati mici sau mai indelungat si putin periculos ca ungurnt pe zona dureroasa ca genuinchiul cu osteoartroza la care se poate si opera cu succes si monta o proteza care anuleaza automat si durerile mai ales la femeile care sufera mult de Osteoartrita-o gonatroza-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In sfârșit ,un comentariu bun -craciun !👍

      Ștergere
    2. Un anestezic mai sigur si fara efecte secundare toxice este injectia cu Procaina= Gerovital H3 care se gasea in farmacii si care sub doctor Ana Aslan a fost testata cu succes si in Sua cofirmind ca nu are efecte secundare dar care in corp in singe se descompune in acid alfa colina benefica creierului pentru ca doar sub aceasta forma poate trece de bariera de la git in creier plus o vitamina benefica in reumatism dar nedovedita cu efecte aniimbatrinire pentru care doctorita romanca trata sefi de stat la clinica din Otopeni functionala si acum-craciun.

      Ștergere
  3. greu pentru cei care trebuie operati urgent dar si in caz de atac de la vecini cu raniti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru cei interesati de Tinctura de Spinz in special cu mentiunea de mai sus pentru dureri reumatice dar cu adausul ca producatorul il recomanda pentru eliminarea parazitilor si acumularea colectiilor putulente dar Nu si pentru copii si femei in timpul sarcinii sau alaptarii cu toate aprobarile necesare de Ion Bonchis la Aroma Plant din Bihor informatii si comenzi si informatii la aromaplantbonchis @yahoo.com tel 0722 328 896;0727 388679 sau0359806934-craciun.

      Ștergere
  4. Mă uit la unele comentarii pro Rusia de pe blog și concluzionez că cine susține un stat terorist numit Rusia cu un conducător criminal Puțin se face asemenea cu ei,nicio.deosebire.Cum e posibil să susții Rusia și pe Putin când la ordinul lui au murit sute de mii de ucraineni ,femei,copii,bărbați cu idealuri,vise .Gândiți -va mai bine pe cine defapt susțineți.Slava Domnului că România e in NATO și UE atât zic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MA OMULE,IO SUSTIN TARA ROMANA ORTODOXA CARE POATE TRAI PASNIC CU RUSIA,MARELE PRETEN ORTODOX.NOI TRABA SA NE AVEM BINE CA VECINI ORTODOCSI.CAND O VINIT BUNICUL MEU IOAN DIN PARTEA MAMEI DIN PRIZONIERAT,FEMEILE RUSOAICE AI DADEAU DE MANCARE CA AL VEDEAU CU CRUCEA SI ICOANA MAICII DOMNULUI LA GAT SI LE SPUNEA CA ARE ZECE COPII CAREL ASTEAPTA ACASA.NU MAI BAGA TU DE SAMA LA OAMENII OBIDITI SI MAI BINE CAUTA UN POST MAI ONORABIL.

      Ștergere
    2. Nu e chiar asa. E mai rau!
      https://youtu.be/uU0DNCV22dU
      Toti care au facut zidul acela aveau nevoie de operatie cum spuneti dvs. si iata ca daca va fi criza de anestezice...
      De aici s-au si inspirat cu "z" pe tancurile rusesti.
      O fi fost o profetie cu filmul, de unde sa stiu eu? A fost facut inainte de pandemie care i-a lasat pe multi cu sindrom inflamator de merg ca zombi pe strada si-s cufuriti continuu. Eu sunt unul din ei. Domnului sa ne rugam!

      Ștergere
    3. Prietene, esti prea mic sa poti intelege ce se intimpla. Putin nu conduce singur Rusia, mai există acolo si o Duma de stat si multe alte structuri echivalente cu cele din marile democratii din vest.

      Ștergere
    4. De plictiseală ti am citit elucubrațiile, e o chestie și asta să nu poti dormi de grija că sunt unii care nu îți impartasesc preferintele. Asa-i în viață nu toata lumea tine cu fcsb mai sunt unii care tin si cu alte echipe. Pentru cultura ta până și Râmaru a avut fani. Este bine că te gandesti pe cine sustii mai ales că in cazul unui război nuclear și cei pro-ucraina și cei pro-rusia vor crăpa la fel iar faptul că ai fost pro-ucraina nu îți va asigura un loc in rai. Păi tot mai sunt indivizi care nu cred in ucraina in mască si vaccin ? Păi ce ne facem cu astia dom'le care nu se aliniaza ,,democratiei,, nazistoide și neaga virusul si ucraina? Le blocam facebook-ul că este gunoiul american parfumat cu numele ,,democratie,, sub umbrela caruia nazismul,abuzul si coruptia infloresc.

      Ștergere
    5. Nimeni nu are de castigat dintr-un razboi!!!!!
      Un razboi lasa in urma numai si numai pierderi.
      Li se luau interviurile unor rusi si spuneau ca desi locuiesc in Rusia, au rude in Ucraina si chiar poporului in mare parte ii parea extrem de rau pentru ce se intampla.
      Pentru ambitiile de putere ale unora sufera poporul sau popoarele...

      Ștergere
    6. Sculpturile de mii de ani in piatra in Egipt si alte tari ca Irak,Pachistan ,India ,Japonia arata rachete ,telefoane mobile ceasuri si mijloace de transport ,avioane masini inclusiv antigravitationale ca acum mii de ani pamintenii aveau chiar un nivel de dezvoltare tehnica mai evoluat decit acum .
      Si Sint urme de explozii nucleare deci s-au autodidtrus cum e pe punctul ca oamenii sa repete prin razboi aceiasi gresala-craciun.

      Ștergere
    7. 00,34. Dumnezeu sa te binecuvanteze cu pace in suflet.
      Mesajul dv nu are nici o legatura cu acest acest blog .
      Si , cum spunea Mihai Eminescu intr-o poezie
      Eu (noi romanii) imi apar saracia si nevoile si neamul...!.
      Suntem un popor pasnic si ne rugam la Bunul Dumnezeu sa faca DREPTATE cum stie EL mai bine.
      Doamne ajuta.
      ps. Oricum . multumim ca ti-ai deschis sufletul si ne-ai avertizat , sa avem grija pe cine sustinem (((DAR ROMANII SI-AU DEMONSTRAT GENEROZITATEA FATA DE POPORUL DV PRIN GESTURILE DE SUSTINERE FATA DE FAMILIILE REFUGIATE ))).

      Ștergere
    8. Nici macar un popor nu isi doreste razboi. Pentru anumite interese de ce sa patimeasca popoarele care nu au vreo vina? Popoarele nu vor sa plece la razboi, nu vor sa fie pierderi de vieti, raniti, distrugeri...

      Ștergere
  5. Dar sensul poate fi altul,vor lipsi anestezicele din cauza ranitilor din razboi care cresc Necesarul pentru a trata fara dureri pe cei raniti multi
    Caci va fi razboi Mare
    La
    Medias au inceput simularile pentru lipsa fe curent ca in Ucraina,deci cumparati panouriFotovoltaice si truse minime de prim ajutor dar si generatoar de curent chinezesti ca sint bune dar si o rezetva de benzina prntru ele si combustibil prntru incalzire si Alimente-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Neintelegerile au prelungit cu o zi negocierile pentru clima din Egipt la COP 27 pentru a putea lua o decizie construciva care sa ajute tarile afectate.
    Bogatii elitele fac tot mai multi copii pentru a-si transmite genele ca Elon Mask pentru a ramine in frunte pentru totdeauna platind multe sotii si tratamente pentru fertilitate-o investitie pentru societate.
    Nice in Filozofia Moralei care l-a inspirat pe Hitler ca si anticii care au luat mintile bogatilor care vor refucerea proportiei celorlalti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Casa de pensi se lauda cu o noua evaluare a pensiilor de la inceputul anului viitor, functie de o noua lege pentru ca legea veche pesedista a lui Dragnea nr 229 de trei ani din 2019 desi votata si in vigoare a fost neaplicata fiind mult mai prea avantajoasa pentru pensiile mici in timp ce de pensiile mari speciale ale Castei Evreiesti se tace milc desi reducerea lor facea parte din obligatiile statului luate prin Pnrr motiv prntru care se incearca tot feliul de inginerii financiare ale Comorei Comuniste care blocheaza majorarea pensiilor mici cu probleme furate Dovedit si esentiale de supravietuire pentru majoritatea pensionarilor desi fosta lege a fost semnata si de Boul de Iohannis care ar putea ajunge in viitor la judecata cel putin prin Vot a cetatenilor si mai ales a pensionarilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. FDA federatia americana se pregateste pentru introducerea in alimentatie a carnii artificiala din celule cultivata in rezervoare fara antibiotice si emisii de metan ce imita carnea din vita sau pui a caror celule sint crescute in laborator care intr/un an va ajunge si in Ue si Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu chiar nu concep cum poți să susții Rusia
    după atrocitățile comise.Nu concep pur si simplu nu concep ,trebuie sa fii profund îndoctrinat comunisto-socialist să susții Rusia.Pe Lenin nu îl susțineți?Pe Hitler?Pe Mao Zedong?Că văd că pe Putin îl.sustineti.Trist și regretabil.Ce idoli aveți,cred că semănați cu ei.L-as alege pe Joe Biden și Donald Trump și Bush,Obama,Macron,regele Charles ,Zelenski sau Merkel de o mie de ori în fața lui Putin,Kim Jong-Un și Lukașenko care sunt trebuie să recunoaștem niste lideri odioși,ăștia trei plus Cu Jinping nu au ce căuta în fruntea unei țări,trebuie peste tot instaurată democrația originala americană ca ea aduce bunăstarea,U.S.A a fost de când a apărut ea democratică profund și e un exemplu pentru toate țările de civilizație ,prosperitate,econie,cultura,valori ,credință etc
    Ce dacă rușii sunt ortodocși ca noi?America are mult mai mulți practicanți adevărați creștini chiar daca Rusia are mai multe biserică și se da mare că e ortodoxă și credincioasă pe când rușii se declară ortodocși în număr mare și defapt multi sunt nepracticanti la fel că ortodocșii de peste tot și asta va spune un creștin ortodox.America are imn si monede in care scrie despre Dumnezeu și credința lor,rușii au cel mult clopote și biserici cu fata lui Kirill și Puțin la intrare și consumație mare de alcool .Civilizația in lume așa cum e ea cat de cat a venit de la țările europene și de la U.S.A,uite de asta susțin Occidentul și U.S.Asi sper că țara mea Romania sa adere 100%la toate valorile europene dar mai ales americane fiindcă cum spune reclama chiar merita și așa e cel mai bine lăsând în urmă Orientul,comunismul și mentalitatea asta balcanica,de est europeni .U.S.A reprezintă modelul de urmat asta dacă vreți să fie bine și în țară noastră nu sărăcie că în Rusia,dar noi din păcate încă mai avem mentalitate de estici,orientali,balcanici,comuniști ,unde mită ,șpagă și pomana e la loc de cinste.Dar asta se va schimba odată cu venirea conducătorului din Bucovina din acea profeție peste ceva ani,din ce am mai citit pe net despre acel conducător bucovinean care va face din Romania o tara prospera,puternica și cu prestigiu va fi pro U.S.A și s va inspira după America când va lua decizii în România la nivel politico-soviap și asta e bine Doamne ajuta sa fie așa.Sanatate tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Bravo oo,59,dar pe Ilie nu-l vei convinge ca are prea multe legaturi vechi de familie cu estul si cu cei care conduceau atunci.
    Si nici ce ne vine si lasa vestul dupa ce astia cu cozile lor de topor au demolat si carat tot dupa ce au distrus economic nu e cel mai bun exemplu si ne-au mai plantat cu oamenii lui Soros la noi sa ne conduca Alogeni o Casta intreaga de alta natie veniti multi cu misiune speciala din strainatate ca Agaton cel cu Dracula care a omorit o familie caruia i-a luat cele doua case vindute legal de tatal sau sau actualul Angel Tivar venit special cu misiune tot din Israel cu cartile lui dusmanoase revansarde sau unii tot din Israel care in neamul lor nu au fost niciodata in romania care au fabricat acte false ca ar fi nascuti aici pentru a fi pusi ministri Ca unul Alen Svarterberg cam asa are nume de romanesc de il si gresesc scrisul.
    Cum sa aiba romanul incredere cind toate bogatiile si profitul pleaca afara iar Casta Evreiasca Straina si Alogena face jocurile in toate posturile putind sa ne bage oricind in razboi drept carne de Tun pentru interesele lor economice pentru ca ei aplica planul din 1899 de la New York pentru un Israel de la Maramures unde au facu complexul ilegal Sinagoga scoala ,Hotel pina la Marea Neagra unde au nevoie de iesire maritima pentru milioanele de hectare arabile cumparate planificat si declarat de presedintele fost al Israelului in -ucraina,Polonia,Ungaria si Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. CEI MAI MARI TERORISTI SUNT USA,UK SI UIE.

    RăspundețiȘtergere
  12. IAR NU AI SOMN USOR DE GRIJA ALTORA.CAUTA SI VEZI CATE RAZBOAIE AU PROVOCAT USA,UK SI UIE LA UN LOC DUPA AL DOILEA WW.CINE A JEFUIT ROMANIA DI 89INCOACE.CINE A JEFUIT INDIA,CHINA,COREEA,AFGANISTANUL,LIBIA,EGIPTUL,IRAKUL,SIRIA,MAROCUL.CINE A BOMBARDAT SERBIA,CINE A SUBJUGAT ECONOMIC GRECIA,SA NU MAI SPUN DE HAITI,FILIPINE,PERU,VENEZUELA

    RăspundețiȘtergere