joi, 24 noiembrie 2022

ZIUA LUI IISUS HRISTOS ESTE, IN PRIMA ZI DE CRACIUN !


              .


Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune asa:
"Căci a Ta este ziua!
Căci a Ta este prima zi de Craciun!"
Iata dragilor,inca o confirmare daca mai era nevoie,că prima zi de Craciun este a Mantuitorului nostru bland si iubit ,Iisus Hristos!
Nu mai este prea mult timp pana la Sfantul Craciun,pana la Nasterea Domnului nostru Iisus Hristos.
Sa ne rugam ca sa fim sanatosi si cu mare iubire si Credinta,iar dupa puterile noastre sa incercam sa tinem post mai ales de la rautate,de la ură, de la faradelegi,iar impreuna cu acestea,cine poate si ii permite sanatatea,poate sa tina post de la anumite alimente.
POSTUL dragilor, nu inseamna abtinerea de a manca anumite alimente oranduite de Sfanta Biserica.
Postul inseamna sa ai Credinta tare in Prea Sfanta Treime ,in Maica Domnului cu Sfintii Sai,inseamna ca sa nu urasti si sa nu jignesti pe nimeni,nici macar pe dusmani,si nu in ultimul rand,Postul inseamna bunatate,mila si iubire față de Aproapele nostru.Postul ami inseamna ca sa daruiesti din toata inima ta si din tot sufletul taumdin puținul tau sa daruiesti si celor necajiti si amărâți!
Sa multumim Mantuitorului Hristos si Prea Curatei Fecioare Maria,pentru toate cate am primit in DAR ,si niciodata sa nu ne lipsim de Hristos si nici de Maicuta Domnului,Carora Li se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea,Amin!
Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

  1. nu se stie exact cand s-a nascut Domnul nu exista scrieri pentru ca numai evreii bogati stiau sa scrie-in plus IISUS DOMNUL nu a fost acceptat si cand s-a nascut, Irod a dat porunca sa fie ucisi toti pruncii pana la 2 ani- noi sa ne bucuram ca timpul este a TATALUI

    RăspundețiȘtergere
  2. Este bine că îl serbăm de fiecare dată atunci când este vremea și este un lucru minunat.
    Iubirea către el contează,daca doamna Maria zice că în prima zi de Crăciun așa este ,cred tot ce spune doamna Maria care primește de la Dumnezeu și Maicuta Domnului toate câte le spune pe acest blog.

    RăspundețiȘtergere