luni, 28 noiembrie 2022

PIROANELE ERAU PREGATITE , INCA INAINTE DE NASTEREA PRUNCULUI IISUS HRISTOS !


                              Dragii mei, 

In aceasta dimineata, treaza fiind , vad dragilor deasupra patului meu ,vad Cerul de noapte si nu mai exista niciun obstacol pe oriunde as fi privit.

Iar pe Cerul de noapte, la doar doi metri distanta de  mine,vad un norisor bleu luminos foarte,si-n acest norisor,in mijlocul lui,a aparut o palmuta de copilas.
O palmuta rozie, o palmuta adevarata incadrata intr-un contur rosu,exact dupa  forma ei si a degetelelor.
Related image..
Era dragilor, palmuta Pruncutului Iisus ,Fiul Lui Dumnezeu si -al Prea Curatei Fecioare Maria.
In mijlocul palmutei,exact in podul ei, a aparut o Lumina alba orbitor de stralucitoare,mare cat un bob de mazare,Lumina ce pulsa incontinuu si -mi spunea fara cuvinte:

               `"Aici, se vor bate piroanele !"

Da,Prieteni dragi !  
Mai avem doar putine zile  pana cand ,vom sarbatori NASTEREA PRUNCULUI IISUS.
Si iata ca ,DUHUL CEL PREA SFANT a voit ca sa ne arate noua tuturor, ca inca din pantecele Fecioarei, PRUNCUL IISUS stia ca va fi rastignit si de faptul ca ,in palmutele Sale fragede si sfinte,se vor bate cuie mari si va curge sange sfant si nevinovat.
Dragii mei, sa incercam macar in aceste zile premergatoare NASTERII DOMNULUI,ca sa devenim mai buni la inima si la suflet, sa ajutam pe cei necajiti si pe cei bolnavi,sa ajutam pe vaduva si pe sarman,fara ca sa ni se ceara acest ajutor, sa mergem la Parintele duhovnic ca sa ne spovedim ,dupa care,sa primim SFANTA si DUMNEZEIASCA IMPARTASANIE.
De vom face asa dragilor, vom simti cu adevarat IUBIREA DIVINA a NASTERII PRUNCUTULUI IISUS HRISTOS.Amin!
                              Cu dragoste,Maria.

23 de comentarii:

  1. Rusii interzic schimbului trei sa intre la lucru in centrala nucleara de la Zaporojie pe care se spune ca o devalizeaza furind tot ce se poate de parca s-ar pregatii de retragere-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Miine incepe la Bucuresti intrunirea reprezentantilor tarilor Nato urmare a pericolului actiunii Rusiei in Ucraina se intareste apararea antiaeriana pur defensiva pe tot flancul estic din sud pina la tarile Baltice ca in caz de necesitate fiecare stat sa stie unde exact isi va pozitiona resursele-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Presedintele Jeferson -Prefer Libertatea periculoasa decit Sclavia pasnica-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Jurnalist R Moldova-Rusii nu se mai simt ca oameni Liberi ci ca oamenii Statului Rus care pentru a devenii imperiu au nevoie de Ucraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Jos sijinping-protestele incep sa se intinda in China pornite din vestul tarii de la uigurii musulmani se intind spre estul metropolelor mari pornite de la Covid deocamdata.
    Tot dorinta pentru Li-Ber-Ta-Te care e molipsitoare desii opozantii sint inchisi si impuscati-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si Cutremurele despre care se vorbeste in Biblie nu sint asa des ale pamintului ci de obicei sociale revoluti si revolte economice-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Chinezii ajunsi la a treia zi de proteste cer acum Demisia presedintelui Xi.
    In timp ce Zelenski al Ucrainei avertizeaza ca Putin pregateste un nou val de atacuri cu rachete si nu vor sa predea centrala nucleara de la zaporojie asa cum scrie presa internationala desii Rusii clameaza discutii de pace prin papa Francisc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Iohannis -Este nevoie de mai multa forta de aparare pe flancul estic.
    In timp ce Stoltenberg spune-Nu putem lasa Rusia sa cistige in Ucraina pentru ca asta ar indemna si pe altii sa faca la fel-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Protest cu fermieri pe tractoare pe centura de la Satu mare afectati de seceta care-i obliga sa vinda animalele vor sprijin financiar de la guvern,
    Ei ameninta ca daca nu sint sprijiniti vor extinde protestele in 15 judete-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Interpretarea visului lui Nabucodonosor spune in Daniel cu 2 ca ultima uniune cea a Europei nu va rezista simbolizata prin picioarele de fier si lut ale statuii visate si lovite simbolic de o piatra ce reprezinta Noua imparatie vesnica a lui Iisus la venirea lui a doua oara pe Pamint-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Prima palma data de exemplu de seful Nato e faptul ca a venit cu un avion de linie Tarom fata de ingimfatul Iohannis caruia nu-i mai convin numai cu avioanul privat ori unde se duce pe la vizite inclusiv turistice pe la piramide-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E vina voastra toata ca-l lasati. E vina voastra ca Danciloaia a spart un munte de bani, 40k pe 3 zile la hotelul lui Trump. Banii sunt si cu greu se fac. Se duc repede si va intrebati unde. Votati si iesiti la vot cu cine trebuie! La asta e buna democratia nu sa va puneti poalele-n cap sa fugiti de politica ca dracu de tamaie. Cand o sa fiti responsabili indeajuns, o sa va puteti administra singuri. Pana atunci degeaba visati revolte si ca faceti ca spargeti. Nu faceti nimic si nici nu apreciati Vestul. Cand lectia va fi invatata atunci nu se va mai repeta. Cat timp insa avand toate parghiile in mana si refuzandu-va nu doar voua ci si copiilor vostri un trai mai bun, ce mai poate argumenta omul cu voi? Nimic! Banii sunt toti ingropati in cei ce au furat si fura fara jena, PSD-ul caruia nu le-ati controlat niciodata de unde le vin averile si apoi va mirati ca in aplauzele voaatre femei continua sa se tarasca pe pietre, e drept de marmura, si nu aveti nici-un cuvant de spus pentru ca atunci cand a trebuit ati ales sa taceti fara sa ripostati. Fiecare isi merita soarta.

      Ștergere
    2. Vorbești sa te afli în treaba, parca nu ai ști ca, nu contează cine și câți votează, contează cine le numără, vezi Primăria sector 1 Buc. Asa ca nu te mai da rotund...

      Ștergere
  12. Ilie Serbanescu fost ministru-Sua ,Rusia ,si China vor fiecare Noua lor Ordine Mondiala.
    Daca din asta nu iese un mare Razboi inseamna ca avem mult noroc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Si in toata vinzoleala asta Romania si Ue se saboteaza singure iar Sua sprijine prin boicotul economic al Rusiei, pe marele sau adversar China spre care indreapta energia ruseasca ieftina necumparata de occident-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Stoltemberg-Trebuie sa ne pregatim de cit mai multi refugiati ucrainieni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Rusia si-a scos Tupolev-urile bombardiere grele aliniate pe pista la baza din Saratog-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Aurescu Goldenberg la intrunirea la ministerul de externe cu secretarul de stat Sua-Azi audiere in Sua pentru noul ambasador Sua in Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Fostii estgermani Protest antiNato si contra scumpirilor energiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Presedinte Peiu -Atit de mult s-a aplecat Iohannis in fata sefului Nato incit mi-era mie rusine-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Putin raspunde intrunirii Nato de la Bucuresti prin accelerarea integrarii celor 4 noi regiuni ucrainiene cu instante judiciare rusesti-craciun.

    RăspundețiȘtergere