luni, 21 noiembrie 2022

VINE LEGEA MONDIALA ! SEFII STATELOR VOR PLECA UNUL CATE UNUL !

                                                  

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  
      
.

                                                     21 Noiembrie 2022,ora 6,30 !

                                                        Dragii mei, 

Totin aceasta dimineata,aud un glas care spunea asa:

                                           "Sefii Statelor vor pleca unul cate unul!

                                 A venit mondialul peste noi.

                                 A venit Legea mondiala!"

Dragilor, nu e deloc de mirare acest Mesaj divin, mai ales ca, traim deja aceste vremuri tulburi si pline de tot felul de griji.

Dar, sa nu deznadajduim niciodata dragii mei, ci sa ne punem nadejdea in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului cu Sfintii Sai.

Sa ne rugam cu inima si cu sufletul, cu intreaga noastra fiinta,sa fim buni si milostivi si sa ne bucuram de fiecare zi de viata.

Sa nu uitam dragilor, ca sa multumim Domnului si Maicii Domnului pentru tot ce ne-a daruit si ne daruieste in fiecare clipa a vietii, pentru faptul ca suntem sanatosi si ne bucuram de cei dragi inimii noastre.

                                                      Cu dragoste,Maria.

                      

42 de comentarii:

  1. Anglia sau Franța vor câștiga Cupa Mondială la fotbal.

    RăspundețiȘtergere
  2. Argentina sau Brazilia câștigă CM 2022.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cupa Mondială fotbalistică o va câștiga Anglia 100% .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e vb.de nici o "cupa mondiala"..... Te pomeni ca pt. Cupa mondiala vor pleca șefii de state, pffff.. E vb.de guvernul mondial, eu asa cred.

      Ștergere
  4. Asta chiar e Noua Ordine Mondiala visata ,planificata si executata de sute de ani De FrancMasoni unde multe oameni din pozitiile de putere au fost captati ca membrii,inclusiv Iohannis se lauda cu asta fiind si filmat cu ciupilica evreiasca. Faza mai avansata la noi si ucranieni care si importam conducatori-stapini din Israel cum e ultimul Angel Tilvar cel cu plagiat Dovedit. Si pus ministru la Aparare in Romania.
    Conform FrancMasonilui italian si Albert Piche pentru scopul asta au si planificat cele Trei Razboaie Mondiale si multe pandemii din care primele doua Razboaie s-au desfasurat perfect Pas cu Pas conform planului si ar urma al treilea razboi mondial si desfintarea monedelor.
    Inclusiv Marx facea parte din acest plan vinovat si de omorirea a 100 de milioane de oameni.
    Mai erau membri de frunte FrancMasoni Lenin,Stalin si chiar Napoleon Bonaparte sau Napoleon al III-lea si multi alti toti aveau ca semn dinstinctiv pozitia cu mina dreapta la inima cam cum saluta Iohannis doar ca cu palma sub partea stinga de jumatate ascunsa sub reverului hainei observat cel mai des la marii conducatori ai Americii si in poze sau tablouri cum e in cea a lui Truman sau Curchil-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Atentie si la monedele tip schema Poni tip Cripta pardon Cripto de pe internet aflate in cadere libera pe plan Mondial une acum se pierd averi colosale fata de care inflatia pare doar o gluma-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. George simion evreu dupa mama si bobi Paunescu asemenea care se pregatesc de schimbul de Putere se vorbeste despre ei ca ar vrea sa dea o lege in Parlament pentru revenitea in tara a 800 mii de evrei cu compensarile si implicatiile in vigoare in situatia interna si externa planificata de…-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crăciun, l-ai băgat și pe Simion la ovrei?! 😁

      Ștergere
  7. Nava americana Artemis a ajuns in jurul lunii unde va dori sa depuna trei manechine inaintea oamenilor.
    In timpul asta visul evreilor e sa ajunga in Romania unde ei deja s-au trimis manechinele deja inainte in ciuda faptului-sau poate tocmai pentru ca ,tara e in vecinatatea razboiului din Ucraina si din ambele tari sint alungati bastinasii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Preferata mea este U.S.A .Mi-ar placea sa câștige Statele Unite Cupa dar e în vis cam irealizabil,dacă nu e Romania ,macar sa fie U.S.A însă foarte bine că nu participă Rusia la campionatul asta și cred că nu prea va mai participa că a fost exclusă din UEFA și FIFA după ce au început razboiul inutil

    RăspundețiȘtergere
  9. Noi avem încă 1 prieten foarte bun pe lângă Moldova,pe U.S.A,defapt moldovenii ne sunt frați iar americanii prieteni.Si sunt foarte mândru de asta!Dumnezeu să binecuvânteze Romania și U.S.A,2 tari profund creștine chiar daca una eortodoxă și una catolică și neoprotestanta ,sunt 2 tari unde credință în Dumnezeu e o tradiție ,o valoare și o mandrie.Si o spun verificat .

    RăspundețiȘtergere
  10. Aici se vorbeste de o singura putere in toata lumea, deci legea mondiala (anticristul) si nu se vorbeste de fotbal TREZIREA POPOR.

    RăspundețiȘtergere
  11. Si v’Victor Orb-an pregatea prin Trump Noua Ordine Mondiala cind oaia Ungaria va deveni turma prin Romania Slovacia Serbia si Croatia,fapt ce acum il viseaza cu Putin cu care vrea si constructia unei centrale nucleare la Pech in sudul ungariei unde au colonizat cu 800 de ani insinte pe cumanii negri de unde i-su deportat apoi prin Serbia di Transilvania fara ai recunoate acasa in Ungaria ci doar ca minoritate a lor in tarile vecine-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La meciul oii Ungariei cu Grecia ,Victor Orb-an si-a expus fularul cu harta Ungariei Mari de la Triest pina in Bacau .
      De ce nu si Asia lui Putin de unde au si venit prin Europa??-craciun.

      Ștergere
  12. Si șeful mondial va fi bucovineanul nostru din previziunile indiene însă mai întâi va fi la conducerea României și după va fi lider mondial iar Planeta și Romania vor înflori in timpul conducerii viitorului bucovinean președinte
    Deci va mai dura cel puțin 10 -15ani până va fi un guvern mondial și asta deoarece sunt multe țări care sunt naționaliste însă până la urmă se va impune guvernul mondial că așa și trebuie dar nu e vorba de niciun antihrist și nicio Apocalipsa ce scrie in Biblie sunt basme,Dumnezeu nu are contracandidat și nu își va autodistruge planeta printr-o Apocalipsa și nici Antihristul nu exista ci e o născocire adică își poate imagina cineva că există o chestie care face rau oamenilor mereu și planetei fiind contracandidat lui Dumnezeu și Dumnezeu lasandu-l sa își facă de cap și să provoace suferință pe care Dumnezeu o îngăduie dar îl va învinge la pastele cailor într-o apocalipsa inventata?Dar ce ,in lumea asta reală e că în filmele cu supereroi sau desenele animate din Marvel, sa fie unul bun și unul rău care ăla rău face mult rău până la final când îl învinge ăla bun și se termină totul cu bine?Astea sunt basme.Dumnezeu nu are contracandidat,diavolul și Antihristul nu exista,nu va fi niciun sfârșit al lumii biblic iar Dumnezeu desigur El exista cu adevărat însă e o Forță ,o Energie Superioara Cosmică ce a creat viața și materie și a lăsat niste legi gen legea karmica,legea atracției,legea compensației,legea iubirii ,legea cauzei și efectului,legea creatoare etc iar omul e parte din Dumnezeu ,o părticică din El,noi avem fiecare dintre noi ingredientedin Dumnezeu iar la sfârșitul vieții ne vom uni cu întregul adică cu Dumnezeu,noi fiind eterni
    Asta e toată treabă.Cititi cărțile lui Pavel Corut și sau Secretele Întregii Vieți și Conversații cu Dumnezeu și o să înțelegeți mai multe despre viața,Dumnezei,om și răspunsurile la întrebările misterioase existențiale ale omenirii.Viaya și Universul nu este chiar așa cum o arată Biblia și vor sa o arate religia organizată

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.07 MERGI LA CULCARE SI LASA BASMELE PTR COPII,DUMNEZEU EXISTA SI SATAN LA FEL AI CAPUL IN PUNGA COPIL MIC MERGI LA GRADI CA MAI UN PIC SPUI SI TU CA OMUL E FACUT DIN MAIMUTA DAR TOT CREZI CA CIPUL ESTE PTR CE SPUN MINCINOSII ...BINELE NOSTRU,HAI PAAA.SOMN USOR ,DE UNDE STIAU INAINTASII NOSTRI CA VOR VENII ACESTE VREMURI DE SCRIE IN BIBLIE,,,IA SPUNE ATOTSTIUTORULE..

      Ștergere
    2. Nu pune botul la orice, că nu orice zboară se mănîncă. La treaba aia cu Indianul nu te contrazic dar la treaba cu apocalipsa ar trebui să o citești cu atenție mare cît și noul testament. Nu crede în toate cărțile scrise de oameni, că multe te duc la pierzare. Oricum vei înțelege asta cît de curînd,

      Ștergere
    3. Bucovineanu profetit este Gheorghe Flutur😁

      Ștergere
  13. Fara sa vreau sa supar pe nimeni sincer intreb și eu oare când că deveni Romania Noul Ierusalim că nu înțeleg și nici nu se vede in realitate și nici nu sunt semne care sa arate că așa va deveni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa mesajele doamnei Maria vine Revolutia Razboiul Mondial apoi Isus cu judecarea oamenilor in Romania care ar fi protejata in razboi de extraterestrii tocmai cu acest rol-craciun.

      Ștergere
  14. Eu propun ceva:Iohannis sa facă schimb de locuri cu Maia Sandu,el sa se duca președinte la moldoveni și Maia Sandu la români că România chiar ar merita un președinte ca Maia Sandu nu și nu pe schiorul semi-adormit Iohannis

    RăspundețiȘtergere
  15. Rusia nici nu știi cât de mică incepi sa fii.Va pierde războiul că toată planeta e împotriva lor în afara de 5-6 tari in rest majoritate covârșitoare de partea Ucrainei și pro UE și U.S.A

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca si in primele doua razboie va stirni dispute pentru probleme vechi intre interesele statelor.
      Dar mai grav decit razboiul mondial va fi omorita doua treimi din populatia globului de cresterea nivelului oceanic si acoperirea tarmurilor prin schimbarea axei de rotatie a Pamintului avind cauza in incalzirea medie Globala care da topirea ghetarilor dezechilibrind tot Pamintul va da inclusiv cutremure si emisii de gaze-craciun.

      Ștergere
  16. Vadim Tudor de trăia președinte poate era.Dar poporul nu l-a vrut alegând prost apoi plângând.
    Adevărul că acum multi îl plâng pe Vadim și lucrul asta se vede pe internet pe YouTube și le Facebook însă e mult mult prea târziu.L-ati vrut pe Iliescu,Constantinescu,Băsescu,Iohannis numai nu pe el și toți ăștia numai unul și unul mă refer la președinții care i-am avut.Slabi rău.Corupto.Lenesi.Hoti.Incinpetenti.Nepatrioti,nepăsători însă dragilor Vadim nu era așa.Dar ce vorbesc gata ce a fost a fost însă mare atenție de acum încolo pe cine votați președinte însă ceva îmi spune că tot prost o să votati că așa w romanul .Votează cu partidele cele mai cunoscute și mai mari gen PSD și tine cu FCSB,nu cumva sa voteze pe cineva din PRM sau AUR președinte la fel cum tine cu FCSB majoritatea in loc de echipele locale din oraș.fen Otelul Galați,Poli Timișoara sau Universitatea Craiova ,nu degeaba se spune că românii se pricep cel mai bine la fotbal și politică adevărul fiind că doar să își dea cu părerea despre ele se pricepe,că de priceput cu adevărat nu se poate pune problema .

    RăspundețiȘtergere
  17. Anonim 22:07 , interesant comentariul tău ! Cine este bucovineanul ? Este născut ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se crede ca romanul e nascut in 2005 in strainatate dupa Vanga si va veni cu armata Nato in razboi in tara stramosilor sai Din Bucovina in timpul viitoareI Revolutii cum spune indianul alungat prima data de Ceausescu caruia nu i-a convenit ce spunea nici el nici Vanga caci i-au prevazut moartea ca si Arsenie Boca pe care l/ar fi batut de moarte cu securistii in padurea Sinaia si care era se spune urmarit de maicuta ce-l ingrija-craciun.

      Ștergere
    2. Cauta pe net despre prezicerile Pr. Arsenie Boca si vei intelege.

      Ștergere
  18. Azi Un frantuz de la grupu New Europ venit la congresul Usr de la Bucuresti o lauda in discurs pe frantuzoica Clotilde ca a ajuns primar in primul cartier al..Budapestei.
    Pai ce credeati ca numai americanii il critica pe Biden ca e prea batrin si ramolit pentru functia prea inalta pentru el???_craciun

    RăspundețiȘtergere
  19. Este vorba cred de guvernul mondial care se va instaura

    RăspundețiȘtergere
  20. am observat ca s-a sters mesajul despre seisme-iata in Indonezia cutremur cu morti si raniti-eu stiu un adevar-ca in Indonezia sunt multe confruntari intre crestini si musulmani- in general tarile asiatice nu au primit crestinismul- ma refer la China, Japonia si Indonezia- chiar si India desi majoritar budista au primit crestinismul-ex sf apostol Toma

    RăspundețiȘtergere
  21. Vedeți asta urgent:
    https://www.facebook.com/100070257485482/videos/1318107045394359/?app=fbl

    RăspundețiȘtergere
  22. Un razboi mondial inceput e greu de oprit chiar daca ar pleca seful de stat ca Putin de la Rusi care e criticat de ai sai subordonati ca ar fi prea moale pentru ca sistemul e precum balaurul cu 7 capete care se autoreproduce cind ii tai capul apare altul ademenea lui,iar la un razboi mondial toate tarile ridica conducatori asemenea sistemului militarizat.
    O solutie care ar putea venii de sus ar putea fi trimiterea printre oameni a extraterestrilor de lumina si ridicarea oamenilor conducatori si inlocuirea lor cu acesti extraterestri care sa aiba chipil si sa substituie conducatorii si care sa actioneze pentru oprirea Razboiului si sa preia Pas cu Pas conducerea Pamintului pentru a limita si cel mai mare pericol inclinalrea axei Pamintului data de cresterea nivelului oceanic .
    Pentru salvatea Pamintului ar trebui sa vina extraterestrii cu noi tehnologi si soluti tehnice pentru reducerea incalzirii globale.
    Lucrul asta se pare ca s-a mai intimplat pe Pamint daca ne uitam la primii faraoni care se spune ca erau din neamul zeilor sau daca ne uitam in Biblie la Geneza sau Enoch scos de Constantin din Biblie sau de ce nu chiar la Noe.
    Avea doamna Maria un mesaj cam asa-Omenire de acum tu nu te vei mai schimba si vei face doar ce vrea Dumnezeu-citat din memorie.
    Oricum eu nu m-as supara sa inceapa cu Iohannis si casta lui de evrei si asta cu cit mai repede cu atit mai bine desi pentru postul lui de Guvernator marioneta e cam micut rolul pentru schimbarea planetei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. Seful spionajului israelian spune ca Iranul ar pregatii un atac militar in Asia Mica teminduse ca nu mai respecta acordul cu Sua pentru nedezvoltarea de arme militare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate nucleare! Când Iranul va ataca nuclear Israelul, atunci va începe WWW

      Ștergere
  24. Da doamna Maria,așa este se pregătește din toate părțile o Noua Ordine Mondială.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏
    Știm că toate sunt îngăduite de la Dumnezeu.
    Sa ne rugăm de sănătate și mântuire,răbdare și credință și trecem peste toate.
    Nu a fost atât de multă vânzoleală că acum de când lumea.
    Toți caută putere și bani,dar uita că Dumnezeu este mai presus de puterea și banii lor.
    Poporul român este învățat cu suferința și neajunsurile vom trece mai ușor.
    Cat despre conducătorii statelor să rămână câți am botezat eu.
    Să rămână cei cu adevărat credincioși poporului și Bunului Dumnezeu și Maicuta Domnului 🙏
    O Nouă Ordine Mondială este pregătirea lui Antihrist,se împlinește Scriptura.
    Doamne ajuta Măicuța Domnului la toată lumea,cu credință și dragoste de Dumnezeu vom trece peste toate.

    RăspundețiȘtergere
  25. Putin a stabilit noua ordine mondiala. China se alătură Rusiei. Va pregăti cea mai mare si mai dotată armată din lume. China va prelua si Taiwanul dar vor lua și o parte însemnată din Rusia_

    RăspundețiȘtergere
  26. Da asa sustin previziunele calugarilor rusi iar alor nostri inclusiv un mesaj al doamnei Maria spunea ca -China va primii granita la Dunarea de jos-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  27. ROMANIA nu va fi inconjurata de cercuri de foc= razboi daaar statele puternice vor impune legile mondiale si to aia e - ne vor obliga sa ne dam si casele- ca asa spunea si marele ieromonah ARSENIE BOCA ca ne vor impune taxe care nu vor putea fi platite ,deci si aerul il vom plati

    RăspundețiȘtergere