duminică, 13 noiembrie 2022

SE TEM DE O CATASTROFA ! DAR DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI NE OCROTESC!

                                           13 Noiembrie 2022, ora 6,45 ! 


                                                    Dragii mei, 


Tot in aceasta dimineata, aud un glas care spune asa:

                               "Ei se tem de o catastrofa!

Dar un alt glas adauga:

                                Dar, indiferent de vremi si vremuri, sa nu ne temem de nimic! Dumnezeu si Maica Domnului ne ocrotesc ! 

.
Clipa in care, O vad pe Maica Domnului cu Pruncul Iisus Hristos pe un varf de munte,munte de pe care curgeau suvoiae de apa ,ca in mai multe cascade.

.
                     Intai mi se arata muntele indeaproape,si vedeam cum apa curgea ca in mai multe cascade, apoi,o forta nevazuta indeparteaza muntele, iar in varful muntelui,in varful apelor de curgeau de pe munte,statea MAICA DOMNULUI cu PRUNCUL IISUS in brate.

Asadar dragilor, asa cum am spus adeseori,si nu de la mine am spus ,ci de la Duhul Sfant si de la Maicuta Domnului , sa nu ne temem de nimic din ce vine in viata noastra,mai bune sau mai putin bune.

Sa credem cu toata fiinta noastra in ajutorul Lui Dumnezeu si al Maicutei Domnului,sa credem in Romania Adevarului Duhului Sfant, sa ne rugam Prea Sfintei Treimi si Maicii Domnului cu Sfintii Sai,si  sa multumim pentru ocrotirea divina de care ne bucuram si ne vom bucura in continuare.

Sa nu plecam urechea dragilor la toate stirile si la toate informatiile care apar de peste tot si de oriunde,informatii care sunt planificate anume, ca sa aduca neliniste si panica in sufltele noastre.

Toata nadejdea si toata speranta noastra sa ne fie in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului,caci ne vor ocroti.

Mesajul primit astazi dimineata,este o Dovada divina!

                                                  Cu dragoste,Maria.

23 de comentarii:

  1. Atentat carnagiu la Istambul intr-0 piata cu 6 morti cel putin-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dughin ameninta cu inlaturarea lui Putin dar mai ales cu arma Nucleara dupa retragerea de ieri.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. O să intrăm și în Era Vărsătorului in curând care va aduce un salt și un progres spiritual și moral umanității dar și în alte sectoare.

    RăspundețiȘtergere
  4. La categoria Schimbari Climatice
    In Valencia -estul Spaniei inundatii date de ploi de 90 litti pe metru patrat date de incalzirea spei Mediteranei cu 3 grade.
    In schimb seceta de la spanioli s-a Mutat in tari ca Romania si altele si a generat anul asta 15000 decese.
    Traditionalisti spun ca e per total e un echilibru si nu e nici o incalzire globala
    Poate se trezesa Realitate la bacanie unde preturile cele mai mici si banale la piine ,lapte fructe toate au trecut de 10 lei .
    Deci nu prea e echilibru si la preturi e inflatie si e mare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Alte prorociri mai vorbesc de autoaprinderea hidrogenului sulfurat din marea neagra -cauza ar putea fir raboiul inceput de rusi,urmat de secarea Marii Negre- din cauza incalzirii din zona si reducerii debittelor riurilor.
    Asta inseamna tot zile negre pentru agricultura si preturi mari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu te auzi ce spui?
      Cum să sece marea, poate să crească!

      Ștergere
    2. Teoretic ai dreptate marea Mediterana poate sa creasca dar eu spuneam de cele prezise de alti si marea neagra prin evaporate aprinderea usoara a hidrogenului in rszboi si misare tectonica de fali tectonice in Bosfor care e doar cit un riu mediu pot opri contactul cu Mediterana si redeveni un lac mic cum a si fost initial si cum spun multi prezicatori-craciun

      Ștergere
    3. Nu vă mai luaţi după fel de fel de preziceri sumbre. Nu se spune în Sfânta Scriptură că în vremurile de pe urmă vor fi mulţi prooroci mincinoşi? Gândind după ce zic aceştia, atragem răul asupra noastră, oameni buni. Gheorghe din Focşani.

      Ștergere
  6. Teama ,Frica pazeste bostanaria.
    Daca e vorba de ape au mai fost vazute si in alte mesaje ale doamnei Maria si a multor prezicatori,ele vor acoperii tarmuri,metropole si tari joase unde oamenii traiau mai comod.
    Dar tot muntele si locurile mai inalte vor fi mai sigure si mai cautate inclusiv in caz de razboi.
    Si razboiul pare tot mai cert si aproape deci salvatea e din nou muntele si vaile dealurilor pentru ca razboiul e relativ rapid si trebue sa foloseasca cai de acces drepte si scurte ocolind muntele.
    Rusii care s-au impotmolit de 13 ori in Romania au o vorba-Romania e un drum intortochiat pe un loc drept, deci au tot interesul sa o ocoleasca daca vor sa atace tarile puternice cu toata forta initiala in cel de al treilea Razboi Mondial cind se vor alia cu chinezii dar se pare ca vor pierde.
    Deocamdata ei tatoneaza doar terenul prin razboi hibrid si armele ca in Ucraina si R Moldova -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dna Maria primise un mesaj că prunca șapte se va naște în joia mare

    RăspundețiȘtergere
  8. Azi in parlament se comemoreaza evenimentele din 15 noiembrie 1987 din Brasov dar dupa cum spune si are dreptate Alexandrecu nu si de intreprinderi ca Tractorul Brasov care facea export in 100 de state distruse dupa anul 2000 de stat prin de casta evreiadca ce conduce La Dezastru Romania prin bancheri si politicieni corupti ca Isarescu si Iliescu criminali si Sabotorii incepind cu furtul celor 10 miliarde dolari din bancile romanesti care au falimentat tot includiv Tractorul ,Aro si multe altele cu sute de mii de salariati romani-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Despre aromanii suddunareni
    Apreciati la circa doua milioane,a facut vilva un nepot al lui Becali care numea pe Simona Halep ca cipani numiti si Tipani confundata Gresit cu tigani
    .Aromani au diferite denimiri dupa valea cu satele de origine ei au un patriotism foarte puternic care ii fac sa se casatoreasca doar intre ei pentru a nu-si pierde originile fapt ce i-a facut sa reziste in Balcani peste 2000 de ani.
    Desi cipanii sint din Macedonia ca si faserotii lui Becali intre ei apar des dispute.
    Unii dintre acesti aromani stau la baza unor sate vestite din Ardeal sau Vrance ca cei din Rasinari linga Sibiu care exportau rasina de brad pentru corabiile grecilor multi din ei intelectuali cu constinta nationala romaneasca atit in Ardeal ca Gojdiu etc dar si la sud de Carpati-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mircea Cosea-Isarescu discurs dezamagitor,el spune nu mai luati credite in loc sa spuna ce e de facut pentru Dezvoltare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Tot Cosea -Avem nevoie de un guvern stabil nu de alegeri anticipate -cum vorbea Ciolacu- in conditi de razboi si posibil conflict la Marea Neagra-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. https://www.facebook.com/watch/?v=653062512952355

    RăspundețiȘtergere
  13. Cu 32,8 procente Romania pe primul loc la Saracie din Ue maxima deci peste la copii de unde si minimul Istoric la Natalitate si un Maxim la emigratie de 8 milioane peste o treime din populatie si mai nou si la sinucideri pe cauze de saracie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. iata ca si in Chile cutremur de 6,2 resimtit si in Argentina-se ingroasa gluma- Apocalipsa e in derulare-cei bogati stiu asta

    RăspundețiȘtergere
  15. Transalpina si Transfagarasanul inchise de joi
    Se strica vremea dar cu o intirziere de o luna fata de alti ani-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. Pentru Bali ,Elon Mask a vorbit prin internet despre calatoria cu racheta in o ora oriunde prin spatiu si despre extraterestrii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. 34 ooo mineri din domeniul energiei carbunelui vor ramine someri pentru hotaririle SABOTATIRILIR de la conducerea Romaniei din Casta Evreiasca in timp ce firmele mici se vor inchide in majoritate din cauza energiei scumpe-craciun

    RăspundețiȘtergere
  18. Se poate sa sece, ferească Dumnezeu și Maicuta Domnului de un cutremur subacvatic,se poate crapa fundul marii și se poate duce apa în alt loc.
    Nu ați văzut vârtejuri de apă înghițind tot ce era la suprafață?
    Cred și sa ferească Dumnezeu și Maicuta Domnului sa nu crească în altă parte și de acolo inundații și dezastre,orice este posibil.

    RăspundețiȘtergere
  19. daca ai copii mici si parinti batrani nu ai cum sa nu te temi ca nu-i poti ajuta- stiu teama e de la necurat dar nu poti trece usor peste catastrofe si sa spui ca nu ai teama

    RăspundețiȘtergere
  20. pt craciun- ELON MUSK-isi permite orice dar viata este darul lui DUMNEZEU pe care nu-l poti cumpara cu bani!

    RăspundețiȘtergere