duminică, 20 noiembrie 2022

VINE IISUS SALVATORUL ! DUMNEZEU TATAL GRAIESTE CU FIUL SĂU SI DUMNEZEUL NOSTRU !


                                                   Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma  trezeste un glas care spune asa:

                               "Coboara Cerul în jos !
                         Vine Salvatorul !"


Imagini pentru isus pantocrat imagini
Clipă în care, mi se arata interiorul Turlei din Sfanta Biserica cu IISUS HRISTOS PANTOCRATOR,asa ca in imaginea de mai sus.
Cercul cu inscrisurile era de un alb orbitor.
Fiecare litera ,fiecare cuvant pulsa precum inima noastra din piept.
Pe marginea Cercului cu inscrisuri albe, orbitor de stralucitoare,vad un INGER care sta asezat ca pe un scaunel si cu mâna Sa dusa la obraz cu ingrijorare .
Chiar acum cand scriu dragilor, in acest moment,mi se arata USILE SFANTULUI ALTAR si SFANTA TREIME deasupra Mesei Sfinte.Adica,in aer deasupra Mesei sfinte.

.

Si vad dragilor,stand in pat cu ochii inchisi,vad pe Dumnezeu TATAL imbracat cu vesminte rosii -grena si cu o barba alba si lunga pana la cosul pieptului.
Dumnezeu Tatal era vesel si vorbea cu Fiul Său mult prea iubit.
DUMNEZEU TATAL arata exact asa ca in SFANTA ICOANA cu SFANTA TREIME.
Totul era foarte aproape de mine,totul era viu si dumnezeiesc de frumos.
Asadar fratilor,pana la urma, Dreptatea ne este numai la Prea Sfanta Treime si la Maica Domnului. 
IISUS HRISTOS Salvatorul Lumii intregi, Vine ! 
Va veni cat de curand ca sa salveze omenirea de la pieire.
Sa ne rugam si noi fratilor,sa ne rugam Prea Sfintei Treimi si Maicii Domnului ,si sa multumim cu inima si cu sufletul pentru toate cate ne-a daruit si ne daruieste in fiecare clipă.
Sa fim fericiti ca DUMNEZEU ne-a ales ca sa fim NOUL IERUSALIM, si sa fim buni cu Aproapele nostru,daruindu-i iubire si dragoste sufleteasca .
                                 Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. Sfârșitul lumii sau Apocalipsa nu va veni niciodată.Dumnezeu nu își distruge propria creație niciodata..Desigur poate să revină Domnul Iisus sa repare Raul de pe Pământ dar planeta nu va fi distrusa cum nu a fost atâtea zeci de milioane de ani și atâtea miliarde de ani daca e sa ne referim la Univers
    Noi și Dumnezeu suntem UNA,iar Dumnezeu nu se autodistruge adică nu își distruge propria creație care e parte din El,fiecare dintre noi avem o partida cică din Dumnezeu deci Dumnezeu sau Creatorul nu își face rău singur asta ar însemna să se autodistrugă,înțelegeți ba rog că suntem parte din Dumnezeu , partea cele din El și nu avem cum sa fie distruși noi fiind eterni că și Dumnezei de altfel.Iar Dumnezeu e un Observator care a lăsat niste legi divine in lume să funcționeze matiral,când nu se întâmplă ceva rău deci nu Dumnezeu ne pedepsește cu noi încălcăm acele legi care sunt și acționează la fel că legile fizice.Le incalci ai probleme.Legile divine sunt legea karmei,legea atracției,legea cauzei și efectului,compensației,dharmei etc
    Dumnezeuu e Inteligenta Pura și Superioara nu un bătrânel in cer care da cu fulgere celor ce se înjură sau celor ce nuerg la biserica,se autosatisfac etc
    Eu așa am descoperit și învățat din cărți dar simt și eu că asta e adevărat,rezonează cu mine.Multa sănătate tuturor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine punctat! Domnul să ne Binecuvinteze pe toți! 🙏

      Ștergere
    2. Adică vrei sa spui ca tu sti iar doamna Maria nu știe bine?

      Ștergere
    3. 01.13, daca oamenii pacatuiesc precum cei din Sodoma si Gomora, Pamantul va fi nimicit din cauza atrocitatilor si pacatelor omenirii. Sodoma si Gomora au fost rase de pe fata pamantului din cauza pacatelor de moarte pe care le faceau locuitorii de acolo.

      Ștergere
  2. Dumnezeu e mult indurator - noi pamantenii suntem belicosi-mai ales marii miliardari nu suporta sa mai lase omului din buzunarele lor-si de aceea vor distrugerea populatiei globului-mare si actual exemplu cu SODOMA SI GOMORA chiar ce traim azi-DUMNEZEU a creat barbat si femeie si legi caci EL este CREATORUL SI STAPANUL- mandria omului nu suporta cuvantul STAPAN

    RăspundețiȘtergere
  3. https://www.facebook.com/100070257485482/videos/1318107045394359/?app=fbl

    RăspundețiȘtergere