duminică, 20 noiembrie 2022

DUHUL CEL PREA SFANT PURCEDE SI DE LA TATAL SI DE LA FIUL !


                                                            Dragii mei,

Sunt tare trista cand vad ca BISERICA ORTODOXA ROMANA,nu vrea sa accepte ca DUHUL CEL PREA SFANT purcede si de la TATAL si de la FIUL.
Iata:
 Intai este filioque. "Catolicii zic ca Duhul Sfant purcede si de la Tatal si de la Fiul. 
Aceasta greseala dogmatica este cea mai grea. Sfantul Evanghelist Ioan spune ca, Duhul Sfant purcede de la Tatal si este trimis in lume prin Fiul. ( Ioan )
Iar eu vin aici si aduc DOVADA ca ,BISERICA OROTODOXA ROMANA greseste total.
In aceasta privinta,BISERICA CATOLICA are perfecta dreptate,detine ADEVARUL LUI DUMNEZEU.
DUHUL CEL PREA SFANT purcede si de la TATAL si de la FIUL,deoarece ,impreuna Ei sunt TREIMEA,UNIMEA si ADEVARUL LUI DUMNEZEU.
Iata DOVADA ca ,IISUS HRISTOS a creat LUMEA,a suflat de la EL ,a suflat cu Gura SA PREA SFANTA,a suflat DUH SFANT peste ţărâna luata de jos:

                                         7 Aprilie 2016,ora 6,30 !

                                          Dragii mei, 

Astazi dimineață treaza fiind, poriveam cu ochii închisi, spre plafonul camerei mele, unde văzusem o miscare ca o umbra densa.
Cand am închis ochii mei, am vazut pe DUHUL CEL PREA  SFANT de un alb orbitor, cum sufla cu ciocul Său ca din Soare rupt, sufla spre mine ,O Lumina aurie orbitor de stralucitoare.
Lumina iesea din ciocul DUHULUI SFÂNT sub forma de raze multe,multe,care se deschideau ca un crin, cand ajungeau la mine,si îmi intrau in trup. 
Când trupul meu absorbea RAZELE DUHULUI SFANT, eu ma cutremuram pe pat,ca la un soc electric.
Simteam ca , nu vreau sa se mai termine aceasta MINUNE MARE.  
Doar cateva secunde ,iar Duhul Sfant a zburat spre înaltul Cerului,  si a apărut Scumpul nostru Mântuitor .

 

Iata ce spunea glasul Mântuitorului nostru Iisus Hristos:
”Aceasta este Ziua în care v-am creat!”
Iar in acest moment dragilor,am în fața ochilor închisi pe Însuși Domnul nostru Iisus Hristos în carne și oase, cu vesminte albe de lumina orbitoare. 
Scumpul nostru Mântuitor întinde Mâna Sa dreaptă spre mine roaba Sa,care eram la doar 2 metri distanta, după care ,Îsi deschide palma,și văd că are Pământ în ea.
Iisus Hristos dragilor, suflă cu gura Sa Duh Sfânt,peste Pământul din palma Sa, si astfel ,a voit ca sa ne arate prin mine roaba Sa, felul cum ne-a creat pe noi.
Deci, 
DUHUL CEL PREA SFANT dragilor,purcede si 

de la TATAL si de la FIUL,asa cum spune 

BISERICA CATOLICA! 

Asta nu inseamna ca, tot ce spune BISERICA

 CATOLICA este ADEVARUL absolut.

Categoric nu !

Biserica Crestin Ortodoxa detine ADEVARUL 

DUHULUI SFANT,ADEVARUL LUI IISUS 

HRISTOS.

29 nov. 2017 - "Biserica Crestin Ortodoxă ,este Biserica cea adevărată ! ... Toti ne vom mantui daca vom respecta CREDINTA in care ne-am nascut,Credinta ..... 

Dar, pe alocuri,unii PREOTI ai BOR,in frunte 

cu PATRIARHUL DANIEL ,se incapataneaza 

sa sustina anumite LUCRURI DIVINE,anumite

 idei, care sunt total gresite.

Iar eu Prieteni dragi,va spun cu toata 

convingerea, ca noi nu ne tragem nici din 

maimuță cum sustin unii ”înțelepți ai
 lumii”,si 

mai nou,nici din Extraterestri cum sustin
 altii.
Total gresit !!!
 Noi suntem creati,după Chipul si asemănarea Lui Dumnezeu.
Din pământ am fost luati, si-n Pământ vom merge.Iar Sufletul nostru se va intoarce la Creator,pentru JUDECATA cea dreaptă.
Asadar fratilor, sa ne rugam DOMNULUI si MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS,ca sa ne daruiasca iertare de păcate, dragoste infinita față de Aproapele, precum si Credință tare si neclintita,intru PREA SFANTA TREIME si Sfintii Săi, si în PREA CURATA FECIOARA MARIA, NĂSCĂTOAREA DE DUMNEZEU si MAICA  noastra a tuturor,Căruia I se cuvine,toata cinstea,slava si închinarea ,Amin. 
                                   Cu dragoste,Maria. 

13 comentarii:

  1. Incendiu la Palatul Regal din Bucuresti pornit de la un scurtcicuit fara pagube mari pentru ca tablourile de mare valoare au fost evacuate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Parintele Calistrat despre -romanii emigrati fara simtul istoriei ,al stramosilor si al gliei stramosesti-Turcitii astia intre Occident si orient intre Dumnezeu si Satana-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tot Calistrat-La referendumul pentru familie au stat linistiti acasa,asa cresc si copii ca plantele in sera si fara lumina lungi si nesanatoase-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Tot Calistrat-De ce in 20 de ani nu am terminat temelia la un spital si stam cu cele de la Pezvante Chiorul ,gresala guvernului spitalele sint cadavre resuscitate iar banii se duc alandala cu hirti ingropati noi putem sa murim ca nu-s vinovati doctorii ci menagerii jmecheri care sifoneaza-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Calistrat -Toata ura si dezbinarea in poporul Roman a facut -o presedintele jucator Basescu cu judecatori si procurori corupti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Tot parintele Calidtrat-Pina la urma cu atitea datorii nici aurul nu ni-l vor mai fa cei din Anglia.Trebuie tineri dar nu astia de la Usr-clociti de necurat in Danemarca fii de nomenclaturisti cu oamei neresponsabili ministri care au alta meserie pus in alt domeniu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Fostul ministru sindicalist Mitrea- din grupul Keovesi si coldea,Monica Macovei nu Bruxelul a facut MCV-ul cu un ticalos Badescu ei sint antiRomani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Probleme in paradisul masinilor electrice .
    Pretul mare la curent fac ca infintatea de noi statii de incarcare sa fie redusa.
    Iar la inlocuirea transportilui in comun cu autobuze electrice pentru reducerea transportului individual cu masina, fac ca din costul prea mare al energiei sa nu se incadreze la costul biletului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. In timpul asta desii oprita sub ocupatia rusilor la centrala nucleara Zaporoje la doar 400 km de tarile romane,luptele continua la cea mai mare centrala nucleara din Europa ducind la creste riscul unui acident nuclear in cazul intreruperii curentului la instalatiile de racire a combustibilului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. O viziune deosebita... Daca e dumnezeu adevarat din dumnezeu adevarat... asa ar trebui sa fie...

    RăspundețiȘtergere
  11. Doi soti pensionari romani gasiti inghetati pentru ca faceau economie la energie in casa.
    Din care batrinul si-a revenut dar sotia declarata moarta.
    Si uite asa a ramas o pensie in plus pentru pensiile speciale ale Castei evreiesti pe care evrei de la conducerea Romaniei nu vor sa le reducs desi ar fi obligati prin Pnrr.
    Dar pentru astia pot sa moara toata Romania sa le ramina lor pensii mai mari inclusiv celor din Israel care dupa spusa lui Saron mai vor si Tot terenul pentru un Nou Israel in Romania si Ucraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca au murit de frig au murit nu ca sa faca economie, ci pentru ca nu aveau din ce sa plateasca.
      Multi oameni sunt nevoiti sa renunte la caldura, la hrana, la multe...

      Ștergere
  12. da DUHUL SFANT PURCEDE DE LA TATAL CEL PREA SFANT

    RăspundețiȘtergere