vineri, 18 noiembrie 2022

DUHUL CEL PREA SFANT M - A IMBRATISAT ! MANTUITORUL ISI DUCEA SFANTA CRUCE CU MARE GREU SI CU MULTA SUFERINTA !


                                                            Dragii mei,
                  Imagini pentru DUHUL SFANT

Era in zori de zi si dormeam, dar în timpul somnului meu vedeam o Lumina albă orbitor de strălucitoare ,lumina care mă încălzea şi-mi aşternea în suflet Pacea şi liniştea Lui Dumnezeu.
La această oră, mă trezeşte această Lumina orbitoare, nu deschid ochii, deoarece, vedeam cu ei închişi ceva minunat ! 
Deasupra patului meu ,precum ar fi sub plafon, într-o LUMINĂ albastră - violet, văd un Porumbel alb cu aripile foarte lungi si intinse lateral,păreau că sunt mai mari de 10 metri. Porumbelul alb era extrem de strălucitor si privea spre mine, mă acoperise toată cu aripile  Sale, aşa de mare era. 
Am stat aşa cu ochii închişi preţ de câteva secunde bune, privind la Duhul Sfant sub Chip de Porumbel care -mi ocrotise sufletul pe timpul somnului.
De atata mare bucurie,lacrimile-mi au inceput sa curga pe obraji,moment in care,Duhul Sfant Isi strange usor Aripile Sale sfinte ,astfel incat,m-a imbratisat si a revarsat asupra mea multa iubire si pace sufleteasca.
Dupa ce m-a cuprins cu ale Sale aripi sfinte ,Duhul Sfant si-a luat zborul divin inspre Rasarit.
Dar,ceva tare trist si dureros s-a intamplat.Vedeam in locul Duhului Sfant, într-un nor albastru transparent, în veşminte roşii-grena si foarte subţiri, vedeam pe Insusi Mantuitorul Hristos .
Scumpul nostru Mantuitor Isi ducea  Sfanta Cruce  din lemn brut si foarte grea pe umărul  Său stang ,fiind tare chinuit ,iar Coroana de spini care o avea pe cap, Ii insangera foarte tare fruntea Sa sfanta.Iisus arata dragii mei, precum in Saptamana Patimirilor Sale,dinainte de Sfintele Pasti.
Fraţilor, sa ne indreptam si noi  cât mai este timp ,spre adevarata Credinta,spre Bunul Dumnezeu şi spre Maicuta Domnului ! 
Daca nu avem Credinta dragii mei, toate-s pulbere si cenusă şi ne vor duce la pieire !
Credinta,Nadejdea si Dragostea dragii mei, sunt cele 3 virtuţi dumnezeieşti care, dacă le vom împlini după Voia Lui Dumnezeu,vom câştiga Împaratia Cereasca.
                             Cu dragoste, Maria.

5 comentarii:

  1. Domnul sa binecuvinteze poporul roman, Noul Lui Ierusalim" Asa sa ne iubeasca Dumnezeu cum va iubeste pe d-umnevoastra d-na Maria!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bunul Dumnezeu să fie cu noi la tot pasul. Slavă lui Dumnezeu și Maica Domnului și tuturor Îngerilor. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  3. oare de ce apare in viziuni DUHUL SFANT ca un porumbel?!- eu cred ca omul nu ar suferi marea energie emanata de DUMNEZEIRE- nu suntem pregatiti noi oamenii sa-l vedem in slava pe CREATOR

    RăspundețiȘtergere