vineri, 25 noiembrie 2022

DUMNEZEU NE - A DAT VIAŢA CA S-O TRĂIM FRUMOS SI IN CREDINTA TARE !

                                                        

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  
      
..

Dragii mei,

Viaţa  noastra este cel mai de nepretuit DAR,pe care l-am primit de la Bunul  Dumnezeu. 
Viaţa ,trebuie trăită aşa cu bune si cu mai puţin bune.
Fiecare părticică din viaţa noastra,trebuie traita întru Poruncile Domnului,întru Dragoste de Dumnezeu si faţă de Maica Domnului.
Viata noastra dragilor,trebuie s-o traim cu folos si sa lasam ceva in urma noastra,ceva care sa foloseasca sufletului nostru.
Faptele bune,milostenia,iubirea faţă de Aproapele,Credinţa  ,toate aceste Virtuti trebuie sa fie legate între ele,intr-un mod cât mai armonios.                                                                         .
Iată ce spunea un glas,in aceasta zi în zori :
                                "Dumnezeu ne-a dat viaţa,ca să o trăim şi să nu o muncim în zadar!
    Veţi vedea câte-n lume or fi ,despre  cei care cuvântă , în care, nimeni nu cuvântă !"
Si astfel dragilor, cu totii vom vedea cate in lume vor fi, vom auzi Cuvantul Lui Dumnezeu,iar acest lucru minunat ne va intari in Credinta si-n iubire fata de Aproapele.A trai frumos viaţa,înseamna ca sa ne pese de necazul Aproapelui nostru ,înseamna sa facem fapte de milostenie,mai inseamna sa mergem Duminica la Sfanta Biserică.
A trai frumos , inseamna a implini cu Dragoste si din Dragoste ,PORUNCILE DOMNULUI si Mantuitorului nostru Iisus Hristos,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin. 
                                           Cu dragoste,Maria.

 

Un comentariu:

  1. ca sa traim frumos trebuie fapte si cuvinte de DUH- in plus posibilitati materiale si mult suflet- azi lipsurile ne-au facut mult rau si ne-a indepartat de lume si familie

    RăspundețiȘtergere