marți, 8 noiembrie 2022

SFANTUL ARHANGHEL MIHAIL - INGERUL DREPTATII , A VENIT ÎN CAMERA MEA !

 




                               Dragii mei,

Dormeam ,dar ma trezeste propriul meu glas care se roaga  incontinu la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI, chiar si atunci cand eu dorm.
Deci, ma trezesc, deschid ochii si vad in plafonul camerei mele, chiar deasupra patului meu, vad O UMBRA neagra care se misca, pulseaza fara intrerupere, era de marimea unei palme.
Inchid ochii ca sa vad mai bine ce este acolo pe plafon, si astfel, vad O LUMINA alba si orbitor de stralucitoare care pulseaza ca o inima.                    
Ca prin MINUNE,  LUMINA alba se topeste de la suprafata spre interior si apare in locul ei, SFANTUL ARHANGHEL MIHAIL imbracat cu vesminte albastre si cu pelerina rosie, incercuit de  O LUMINA AURIE stralucitoare,Lumina care radia raze in jurul ei, in noaptea albastra.
Deasupra capului ARHANGHELULUI MIHAIL, exista O AUREOLA rotunda de culoare aurie stralucitoare foarte. In MÂNA SA DREAPTĂ, ARHANGHELUL MIHAIL ţinea o SABIE de LUMINA alba și stralucitoare foarte ! 
MÂNERUL SABIEI de LUMINA ALBĂ extrem de stralucitoare, avea  de -a stanga si de-a dreapta, un semicerc tot alb stralucitor (ca niste urechi).
ARHANGHELUL MIHAIL tinea SABIA cu MÂNERUL in palma SA dreapta, iar SABIA propriu zisa era sprijinită de bratul stang al SFANTULUI ARHANGHEL MIHAIL.
Vazand aceasta mare MINUNE, am plans de bucurie si de teama de a nu gresi, stiind ca  niciodata nu o sa pot eu rasplati Lui  DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI, pentru toate cate mi-au daruit si-mi daruiesc.
Dragii mei, nu stiu ce ganduri are DUMNEZEU cu mine,dar ceea ce stiu cu fermitate, este faptul ca, eu trăiesc numai  pentru a-I sluji Lui DUMNEZEU, scriind si marturisind semenilor mei CUVANTUL  SĂU.
Multumesc cu inima si cu sufletul ARHANGHELILOR MIHAIL si GAVRIIL  care ,de multe ori au vegheat deasupra patului meu,
pentru ca nu cumva sa se apropie de mine duhurile rele, dar si pentru ca sa am un somn linistit.
Este extraordinar, este minunat ca sa inchizi ochii si sa vezi LUMINA LUI DUMNEZEU, LUMINA INVIERII LUI HRISTOS si toate cate mi se arata, toate pe care le  vad si  le-aud.
Dragilor sa  aveti CREDINTA in BUNUL DUMNEZEU, in MAICA DOMNULUI si in SFINTII SĂI, caci mare RASPLATA veti primi  in CERURI.
                                                  Cu dragoste,
                                                                       Maria

3 comentarii:

  1. Nu există duhuri bune sau rele !!!
    Duhul este Unul Singur și Acela este Parte din Tatăl Nostru !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gresit! Sunteti indus rau in eroare! Fals ce indrugati acolo!
      Cum sa nu existe binele si raul? Daca nu stiti, nu mai vorbiti, ca stiti zicala aceea: "ca daca taceai, filozof ramanea". Asa... v-ati dat in vileag nestiinta si ii mai induceti in eroare si pe altii si vi se adauga in Cartea Vietii si dati socoteala.

      Ștergere
  2. Ce frumusețe trăiți! Domnul și Maica Sa sa ne apere și sa ne ierte greșelile!

    RăspundețiȘtergere