luni, 7 noiembrie 2022

IADUL EXISTA ! BALAMALELE IADULUI AU FOST SPARTE !

                                               6 Noiembrie 2022,ora 4,11 !

                                               

                                                   Dragii mei, 


In aceasta dimineata ,m-a trezit un glas care graia asa:

                                   "Atentie sporita!

                            Balamalele iadului au fost sparte!"

Dupa care ,glasul a disparut.

Ce inseamna acest lucru?

Din pacate, nu ne vesteste nimic de bine.Ci numai ingrijorare la nivel mondial.

Vedem cu totii in zilele noastre si mai ales acum,cum Tarile lumii intregi se inarmeaza,se cearta intre ele, se ameninta cu razboiul unii pe altii.

.
Dar,sa fim ferm convinsi dragilor, de faptul ca,numai CREDINTA in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului cu Sfintii Sai,ne poate salva,ne poate ocroti de tot raul si de tot necazul.
Chiar daca Bunul Dumnezeu a ingaduit ca iadul sa se dezlantuie, tot El ne va ajuta ca sa nu suferim,de avem Credinta fierbinte si iubire fata de Aproapele nostru.
.
Sa nu ne fie teama de razboi,dezastre, de orice ne-ar aduce suferinta,deoarece,Dumnezeu si Maicuta Domnului cunoaste gandurile noastre,vede suferinta noastra si ne va ajuta fara de tagada ,daca Ii vom cere ajutorul.
Sa multumim Domnului si Maicutei Domnului pentru fiecare rasarit de Soare de care ne bucuram, pentru fiecare gura de aer curat,pentru fiecare clipa petrecuta alaturi de cei dragi.
Niciodata sa nu ne pierdem Credinta,Nadejdea si Dragostea in Prea Sfanta Treime si-n Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu cu Sfintii Sai,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea Amin!
Cu dragoste, Maria.


13 comentarii:

  1. Iadul=Razboiul al treilea Mondial aici pe Pamint deja inceput,plus minciuna,manipulare fara limite pentru foloasele unora mai ales straini si vinduti strainilor .
    Niste tradatori care lupta sa ne manipuleze pentru interesele altora-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce e pe pamant e trecator! Alegeti BINELE si RAIUL vesnic! Prin faptele bune si adevarata credinta in Dumnezeu, Iisus si Maica Sa, prin sfintii grabnic ajutatori, veti dobandi Raiul, adica viata vesnica!

      Ștergere
  2. Ponta-Gradul de ticalosie morala si tradate fara limite cu Armata lor de ocupatie cu Kovrdi cu Bruxelul cu Nesmtu cu lupta anticoruptie fara limite,sa ne conduca strainii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred doamna Maria că s-au spart balamalele iadului la câtă răutate este în lume,Satana urlă sa apuce cat mai mulți la el și din păcate mulți sunt adepții lui.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa nu ne lase să cădem în ispită,ci sa ne izbăvească de cel rău
    Amin🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  4. Ajuta-mi Doamne, sa trec mai departe
    Ajuta-mi Doamne, sa invat sa țin balamalele raiului deschise

    RăspundețiȘtergere
  5. Secretar general Onu- Suntem pe o autostrada spre Iadul Climatic cu piciorul pe acceleratie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Kazastanul tradeaza si face un gol in tabara lui Putin anuntind ca doreste sa ia locul Rusiei in exportul de hidrocarburi spre uniunea Europeana-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Secretar general Onu la intilnirea pentru schimbari climatice Cop 27 in Egipt-Ori facem un pact pentru stabilitate climatica ori un Pact pentru Iad-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu stiu daca are legatura cu acest mesaj, dar am vazut undeva deasupra oceanului Atlantic o sfera de materie neagra sau energie de joasa vibratie ( nu stiu ce era) care la un moment dat s-a despartit in patru. O parte a plecat catre California, o parte catre Italia, o parte catre Japonia iar ultima a intrat in pamant prin polul sud.

    RăspundețiȘtergere
  9. Se discuta de o scufundare fie urmare miscarilor tectonice urmare a incalzirii globale sau un meteorit care va lovi Pamintul.
    Zonele care ar ajunge sub apa ar fi Japonia ,vestul si centrulsudic al Sua cit si Italia care e in cea mai expusa zona seismica dar si la cresterea nivelului oceanic,iar la poli e vorba de schimbarea axei Pamintului prevazuta dar vazuta si in mesajele doamnei Maria.
    Nu stiu cum ai vazut dar toate sint zone critice prevazute in viziuni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cea ce era de demonstrat
      Azi doua mari cutremure in jur de 6 in mijlocul Cismei Italia tot in zona Achila de ani trecuti resimtit bine si la Roma cu doua replici vazute se pare ca de doamna Maria-craciun.

      Ștergere
  10. sunt ANONIM5 -duhovnicul meu vazator in DUH a spus la multa lume-iadul exista , este locul IN INTUNERIC UNDE SE CHINUIE CONSTIINTA iar lumina este DUMNEZEU care are putere absoluta a tot si toate acolo este raiul-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere