miercuri, 29 noiembrie 2017

BISERICA CEA ADEVARATA , ESTE BISERICA CRESTIN ORTODOXĂ !


                                       
                                      Dragii mei,

În timp ce scriam la articolul anterior, iata ca aud glas care spune tare si raspicat asa:

                "Biserica Crestin Ortodoxă ,este Biserica  cea adevărată !"


                     Image result for BISERICA IMAGINI.

Clipă în care dragii mei, desi eram cu ochii pe monitor,vad SFINTELE USI ale SFANTULUI ALTAR dintr-o Sfanta Biserică deschise larg,iar din ALTARUL SFANT ,izvora pur si simplu "un munte " de Lumina aurie orbitor de stralucitoare.
În Sfanta Biserica era intuneric, nu era nimeni inafara de mine si totusi in SFANTUL ALTAR era Lumina aurie ca de la o mie de Sori nevazuti.
Aud din nou glas care, repeta:
                     
               "Biserica Crestin Ortodoxă, este Biserica cea adevarata!"
Dragii mei, ce alte Dovezi mai ne trebuie,cand GLASUL LUI DUMNEZEU ne spune atât de clar,ceea ce ne-a lasat FIUL SĂU si DUMNEZEUL nostru al tuturor ,atunci cand, S-a nascut din FECIOARA MARIA si a PROPOVADUIT CUVANTUL TATALUI CERESC ,CUVANTUL SĂU ca DUMNEZEU si OM ?
Aceasta nu inseamna dragilor ,că acei Semeni ai nostri care au o alta RELIGIE, o alta BISERICA cu o alta CREDINŢĂ nu se vor mantui.
Toti ne vom mantui daca vom respecta CREDINTA in care ne-am nascut,Credinta ce nu se abate de la Cele 10 Porunci Dumnezeiesti.
Dar nimeni nu ne opreste fratilor, daca noi ne dorim cu ardoare ca sa trecem la BISERICA CRESTIN ORTODOXA ,care este BISERICA cea adevarata.
Deci,ne putem pastra CREDINTA in care ne-am nascut,sau, acum cand stim care este BISERICA cea adevarata, o putem schimba numai după voia noastra.
Glas din cer am auzit mai demult,care graia asa:
             Toti se vor mantui,daca vor implini CREDINTA in care s-au nascut ,intru PORUNCILE LUI HRISTOS!"
Sa nu aruncam cu piatra dragilor ,daca vreun frate de-al nostru are o alta Credinta si- o alta Biserica.
Sa-i respectam alegerea si Credinta si sa ne purtam cuviincios.
Atata timp cât si acesta implineste PORUNCILE LUI DUMNEZEU, si sufletul său se va mantui.
Sa iubim fratilor BISERICA CRESTIN ORTODOXA;sa venim cat mai des in SFANTA BISERICA;sa traim cu inima si cu sufletul nostru SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE macar in ziua Sfintei Duminici.

                  Image result for potirul sfant imagini
Sa nu amânam dragii mei a merge la PREOT ca sa ne spovedim păcatele,după care,sa ne invrednicim a primi SFANTA si DUMNEZEIASCA IMPĂRTASANIE cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Domnului nostru IISUS HRISTOS,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea ,Amin!
                              Cu dragoste,Maria.

66 de comentarii:

  1. Ca sa te mantuiesti trebuie sa implinesti ce scrie in biblie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeu a lăsat să se nască copii in TOATE religiile, asta nu inseamna ca daca nu sau nascut Ortodocși ,vor fi dati satanei.
    IISUS a spus ca fiecare suflet va fi judecat după legea sa .
    Sa nu ne "impaunam " noi ortodocșii ca suntem mai cu moț ,căci Dumnezeu judecă ca un Dumnezeu si nu ca un om .
    .....Căile mele nu sunt căile voastre. .....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 07:09 dezvaluie : "caile mele nu sunt caile voastre". AI DREPTATE SI AI GRAIT ADEVARUL.TI-A IESIT UN PORUMBEL DIN GURA "caile mele nu sunt caile voastre"
      Nu inteleg ce te deranjaza?...iar daca te derajaza ceva TE(VA) INVITAM SA-TI DESCHIZI UN BLOG SPECIAL CONFORM "caile mele nu sunt caile voastre" Paraschiva

      Ștergere
    2. Nu va mai certati. Dumnezeu nu are religie si nici nu a avut vreodata. O clipa opriti-va din iuresul vietii si constientizati ca tot ceea ce este VIU are ascuns pe Dumnezeu in el. Peste tot e o particica din frumusetea Lui. Copacii au religie? Florile au religie? Iarba are religie? Cerul are religie??? Etc. Cred ca raspunsul este NU! Toata creatia este perfecta, doar omul este cel care isi pune blocaje prin minte si ganduri.

      Ștergere
    3. 16:54Copacii florile etc.nu au religie dar nici suflet si nici mantuire!Lupta pt Adevar este lupta pt Mantuire si apartine doar ....omului!Iar astazi aceasta lupta e .mai acerba ca niciodata caci vrajmasul diavol se lupta din rasputeri sa strecoare tot felul de idei care mai decare mai "logice" care abat pe oameni de la adevarata invatatura a Lui Hristos.

      Ștergere
    4. 00:16 tot ce e Viu este parte din Dumnezeu, are Suflul Lui. Nu trebuie nici o lupta, trebuie doar sa iubesti si atat. Sa-L recunosti pe El in toata creatia si sa iubesti din toata inima ta, complet. Simplu. Daca le vei face pe acestea nimic rau nu sta in tine. Daca nu le vei face, raul te va stapani si vei deveni ceea ce au devenit destui: un robot biologic, fara inima, fara suflet.

      Ștergere
    5. Zici bine ceea ce zici tu, 00:16.

      Ștergere
    6. Zici bine si tu, 14:19.

      Ștergere
    7. 14 :19Si paganii iubesc dar nu se mantuiesc!

      Ștergere
    8. 04:44 nu cunosti iubirea izvorata din Divin, in acest caz, daca nu poti face diferenta. Cauta sa afli acest fel de iubire.

      Ștergere
  3. Perfect adevărat 07:09 eu sunt catolică dar am avut și am trăiri cum niciodată în viață nam avut pana acum.Respect pe toți în toate religiile lor.Va mulțumim Doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.08.31 eu sunt ortodoxa,dar stii care sfant imi este cel mai drag ? Ei bine,este un sfant...catolic ! Este Sfantul Francisc de Assisi.Nu stiu de ce,nu am o explicatie logica,dar de cand am luat la cunostinta de existenta lui(cu multi ani in urma) mi s-a lipit de suflet de parca l-as fi cunoscut dintotdeauna.Cred ca sfintii lui Dumnezeu,indiferent de confesiune,sunt cei care ne mai mangaie sufletele si ne alina deseori...

      Ștergere
  4. Doamna Maria ce poate fi mai frumos pe acest pamant nimic in afara de dragostea lui Dumnezeu Tatal. Doamna Maria Bunul Dumnezeu s-a binecuvinteze aceasta tara indiferent de dificultati este tara noastra(mama noastra). Cu mult respect pentru dv. doamna Maria care sunteti un inger purtator de lumina,o spun din tot sufletul si din toata fiinta mea. Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subscriu in totalitate si eu frumoaselor cuvinte.Cu o stima deosebita aceeasi Mineva P.

      Ștergere
  5. Anonim 07:09 felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  6. Caile Mele nu sant caile voastre si nici gandurile voastre nu sant gandurile mele .Deci mintea nu poate fi calea spre Dumnezeu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10:20Dar mintea poate primi gandurile lui Dumnezeu caci Domnul poate sa descopere celor alesi tainele Sale.Domnul spune":Cel ce va auzi Glasul Meu sa nu-si invartoseze inima".Dumnezeu este Adevarul dar El vorbeste in multe feluri de adevar.

      Ștergere
    2. 10:20Cei care resping totul zicand ca stiu ceva sunt cei indaratnici care nu stiu nimic.Adica...tu!

      Ștergere
    3. Mintea nu are voie sa fie Stapanul. Cand se intampla asta, (mintea care stapaneste sufletul) se pierde legatura cu Dumnezeu si apar mari blocaje.

      Ștergere
    4. https://www.youtube.com/watch?v=VZKLJ3DeTcI

      Ștergere
    5. 15:40Se pare ca il cotrazici chiar pe Stapanul.Citeste cu atetie VT si N T si vezi de cate ori vorbeste Domnul in mitea unora.Asta nu iseamna ca esti Stapan ci "rob" sau "fiu"ascultator.Falsa smerenie este egala cu neascultarea .Daca Domnul vrea sa transmita ceva oamenilor alege o minte ascultatoare nu una care respinge orice din falsa smerenie sau habotnicie.Caci si sf. PAVEL zice:"Ca Dumnezeul Domnului nostru Iisus Hristos ,Tatal slavei,sa va dea voua duhul intelepciunii si al descoperirii,spre deplina Lui cunoastere"Slava Lui Dumnezeu pt. toate!Amin!

      Ștergere
    6. 23:31 mintea trebuie supusa Sufletului. Ce este atat greu de inteles? Dumnezeu vorbeste sufletului nu mintii. Cand vorbim cu Dumnezeu mintea tace, doar sufletul vorbeste.

      Ștergere
    7. 15:30Tu la tine te-ai uitat? Asta inainte sa te apuci sa spui tampenii izvorate din necunoasterea dumitale. Nu te crede cu intelepciune, caci pe aceasta nu o ai. Daca ai fi avut-o ai fi inteles mesajul postat la 10:20.

      Ștergere
  7. Anonim29 noiembrie 2017, 10:20
    Daca asta creyi ca sunt gandurile mele, te inseli ! Eu nu scriu din gandurile mele, ci scriu din GRAIUL DUHULUI SFANT ! Aud GLASUL DUHULUI SFANT,asa cum ne auzim unii pe altii. Undeva ,mai la inceputul Blogului Dumnezeu Exista -Marturii,scriam ceea ce auzeam de la un GLAS DIVIN.
    Glasul intreba asa pe DUMNEZEU :
    "DOAMNE ,daca va crede ca sunt gandurile ei ? (adica ale mele),iar DUMNEZEU i-a raspuns asa:
    "NU ! Nu va crede ca sunt gandurile ei, ci va sti ca sa le discearna !"Deci, acesta este ADEVARUL,si este doar unul singur : ADEVARUL DUHULUI SFANT ! Nimeni nu se poate război cu DUMNEZEU ,asa cum incearca unii anonimi scriindu-mi tot felul de mizerii si amenintari. Acestia probabil ca nu au aflat inca,ca toate aceste mizerii si amenintari la adresa mea,inainte ca eu sa le sterg ,le trimit mai intai POLITIEI si PROCURATURII ,ca sa fie descoperiti si pedepsiti conform LEGILOR in vigoare. Dar vor afla pe pielea lor. Tot ! Absolut tot ce inseamna mizerii si amenintari de la ANONIMI la adresa mea,se afla in ARHIVA secreta a POLITIEI si a PROCURATURII ! Atunci cand le va fi lumea mai draga, se vor trezi ca sunt chemati de AUTORITATI ! Cu dragoste,Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria, cu siguranta anonimul 10:20 nu a facut referire la tine si nici la mesajele pe care le primesti ci la faptul ca pe Dumnezeu nu-l gasesti decat cu sufletul. Mintea este cea care genereaza gandul, iar gandul daca preia conducerea de multe ori, de forte multe ori strica sufletul. Calea spre Dumnezeu este cea iubind cu adevarat din suflet si din inima tot ce este viu, pentru ca Dumnezeu este peste tot; in orice care este viu, se gaseste si se ascunde El.

      Ștergere
    2. Din cate stim sau poate ca nu stim corect, fiecare poate sa-si exprime opinia liber(chiar daca unii pot doar sa-si exprime starea in care se afla ei, jignindu-i pe altii), iar detinatorii de blog-uri au libertatea de-a lasa liber acele cuvinte mai putin luminoase sau de-a modera . Din cate-am auzit, politia n-are treaba cu atitudinea celor care posteaza pe forumurile de socializare , pe blog-uri, in ziare sau in unele intalniri, gen conferinte, workshop , meditatii, ritualuri, s.a.m.d., ar insemna sa atenteze la libertatea de exprimare a omului. Acei oameni care jignesc, injura, practic cer ajutor in a se elibera de starile prin care trec, de a se elibera de raul care i-a cuprins si atunci, in opinia mea si nu numai a mea, trebuie lasata libera aceasta manifestare a lor. Bineinteles, daca se atenteaza fizic, atunci, deja este altceva si atunci se poate discuta de politie si procuratura. Oricum, daca cineva ne poate informa exact cum sta treaba cu exprimarea libera a oamenilor, ce-i in limita legii si ce nu-i, va rog sa ne informati si pe noi, care, probabil, nu stim cum sta treaba. Am scris asta nu fiindca eu am folosit vreodata cuvinte jignitoare la adresa cuiva, sau sa ma fi purtat urat cu cineva, nu, nu-mi sta in caracter asa ceva, ci, pentru ca asa stiam , ca fiecare om este liber sa-si exprime punctul sau de vedere.

      Ștergere
    3. D-na Maria, cei care va jicnesc atat pe dumneavoastra, cat si pe cei care nu-s de-o parere cu ei, isi dau numele, de i-ati parat la politie si procuratura?! Sunt curios, ca am mai citit jigniri pe aici si prin alte bloguri dar fara a-si posta numele !

      Ștergere
    4. Cred ca cea mai buna solutie este sa inchideti sectiunea ,,comentarii''.


      Rolul dvs. nu este acela de a modera discutiile intre comentatori sau la adresa dvs., ci de a relata cele spuse . Pe de alta parte, orice persoana publica este expusa la tot ceea ce vine ca urmare a ceea ce ei sunt si fac .
      Daca va simtiti urmarita sau va este amenintata viata , atunci organele de control pot dispune anchete in amanuntime . Dar , tutelati-va si dvs. intr-un fel .

      Ștergere
    5. Toate ca toate,dar asta cu amenintari este deja foarte grav.Chestiuni de gen amenintari si blesteme denota o minte foarte "deranjata",iar asemenea oameni pot fi periculosi...si imprevizibili.Este normal ca dna.Maria sa ia masuri,niciunul dintre noi nu s-ar simti bine in locul dansei.

      Ștergere
  8. Cele zece porunci, și special primele două fac ceea ce înseamnă biserica lui Dumnezeu, indiferent în care parte a lumii și în ce religie se trăiește , aceasta este ceea ce cred Amin

    RăspundețiȘtergere
  9. Dumnezeu să ne miluiască pe noi vrednicii de ghenă! Nevrednici de viața aceasta suntem și prea miluiți în toate zilele!
    Doamna Maria, când aveți astfel de vedenii, puneți-vă repede in genunchi, faceți cruce și spuneți cu zdrobire de inimă: eu pământ păcătos și întinat să primesc astfel de descoperiri de la Dumnezeu? Cu ce sunt eu mai mare decât frații și surorile mele să primesc această cinste? Pleacă de la mine că nu am nimic bun in mine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. George, interesant ceea ce ne spui tu, aci !
      Doamne ajuta-ne pe toti !

      Ștergere
  10. Asa este ceea ce spuneti,O data am vazut pe Iisus la vreo cativa metri in fata mea si care spunea cu glas ceea ce scrieti dvs aici in articol. Si reproduc ceea ce mi-a spus Iisus in timp ce-l vedeam "Toți cei ce sunt din alte religii diferite dar rămân in cunoasterea mea si implinesc poruncile mele sunt ai mei"
    Exact asa a spus ..
    Si mi-a facut cunoscut chiar Mantuitorul insusi ca nu confesiunea din care facem parte contează atat de mult ci contează sa facem numai ceea ce El ne-a transmis prin Cuvântul Sau scrise in Biblie.
    Deci putem fi de orice religie dar sa rămânem in El ..împlinind ceea ce a spus El sa facem si asa ne vom mantui.
    Monica Meryah.

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamna Maria stiu doar ca acolo unde este un om al lui DUMNEZEU ASA CUM SUNTETI DV. IL LATRA CAINII. PACAT CA NU AU INTELES NIMIC DIN TOATE CATE ATI SPUS VAZUT DE LA DUHUL CEL PREASFANT MARE PACAT. NUMAI CATE S-AU ADEVERIT. PACAT.SUNTETI UN OM AL LUI DUMNEZEU SI BUNUL DUMNEXEU SA VA BINECUVINTEZE SI PE NOI PE TOTI. CU MULT DRAG SI IUBIRE.

    RăspundețiȘtergere
  12. MESAJ:
    Din suflet va rog NU mai sacrificati animale. NU le mai omorati. Si ele sunt fiinte ca si voi. Si ele au dreptul la viata, cum aveti si voi si copii vostri. NU mai comiteti raul. Este o crima impotriva Vietii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.15.24 ai perfecta dreptate,este o crima impotriva Vietii.Asta se intampla pentru ca oamenii(majoritatea covarsitoare)nu au EMPATIE ! La nivel declarativ toti sunt milosi si iubitori,dar faptele ii contrazic...Imi pare rau sa spun asta,dar cruzimea,indiferenta si egoismul sunt imense la nivelul omenirii...

      Ștergere
  13. NU ESTE POTRIVIT SI NICI CRESTINESTE CA PENTRU JIGNIRI SA FIE DATI PE MANA PROCURATURII--sfintii parinti crestini AU SUPORTAT MULTE PANA LA MOARTE--O INTREB PE D-NA MARIA CUM RESPECTA LEGILE DIVINE si pe D-NUL IISUS CARE AFOST RASTIGNIT daca ea insasi spune ca i-a reclamat pe cei care-o jignesc-EU NU-I RESPECT PE ACESTIA pentru ca nu sunt crestini autentici-daaaar cand ai un blog te poti astepta si la jigniri si la contraziceri etc-trebuie sa ne inarmam cu rabdare si fara razbunare--REPET DUMNEZEU NE-A CREAT DIFERITca altfel n-ar putea lucra cu oamenii spre mantuire

    RăspundețiȘtergere
  14. Paraschiva , .....Caile mele nu sunt caile voastre .....
    aceste cuvinte nu sunt ale mele , ci ale lui HRISTOS .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17:10. Cu deplina sinceritate imi cer scuze ptr ca am interpretat gresit randurile tale(simtisem un fior in inima)
      Iti doresc Sarbatori Fericite si o viata linistita. Te imbratisez cu drag. Parashiva

      Ștergere
  15. Deci mesajele noastre sunt pe masa,la politie,cu tot cu adrese de email.Bravo,d-na Maria!Si sa va mai scriem noi ideile noastre,asa cum ne rugati de multe ori.Glumesc,nu sunt printre naivii care ar putea sa creada ca un blog cu priza la public ca al dvs.nu e luat in vizor pe ici pe colo chiar si fara sa mai duceti mesajele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu dragilor ! Numai COMENTARIILE care aduc grave jigniri la adresa mea si la adresa CRESTINILOR ORTODOCSI ,precum si a cititorilor acestui BLOG ,dar si COMENTARIILE in care sunt amenintata cu tot felul de lucruri. Mi s/a spus din partea AUTORITATILOR ca este doar chestiune de timp, pentru ca acei ANONIMI sa fie descoperiti ! Cu dragoste,Maria Ghiorghiu!

      Ștergere
    2. Inchideti comentariile, doamna , lasati Politia sa se ocupe cu altceva. Serios . Stiti cati blogeri si vloggeri sunt ?
      Nu are nimeni gardian personal sa-i admonesteze pe toti si sa le inchida gura . Pe Sabagh realizatorul l-au batut tiganii si i-au spart masina in Bihor cand s-a dus sa filmeze despre hotii de motorina . Ati vazut finalul , nu , ati constatat ca nu sunt suficiente cadre sa ii apere pe toti ?!

      Ștergere
  16. Domnul Iisus nu a lasat biserica ortodoxa sau etc. Cine imi gaseste in biblie sa scrie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da.19.33...Domnul Iisus a fost TERANIAN....

      Ștergere
    2. Madus, esti tare glumetz, ai trait pe vremea Domnului Iisus?

      Ștergere
    3. Nu, dar am o amintire de atunci.

      Ștergere
    4. Madus,foarte interesant ce spui.Te rog dezvolta putin ceea ce ai afirmat mai sus,despre amintirea din timpul lui Iisus.Multumesc anticipat.

      Ștergere
    5. Amintire:Am 9 ani.tata vine acasă de la servici .e târziu si deja ațipisem.pregateste ceva de mâncare si ma trezeste.eu sunt somnoros si intru iar în pat.atipesc.deschid ochii.privesc prin ochii unui om cu trup matur.îmi dau seama de asta pentru că picioarele la care privesc sunt mature.îmi dau seama căci sunt în "pielea " altcuiva.nu simt nimic.privirea este puțin încețoşată.de fapt nu privesc decât prin ochiul drept cel stâng este grav "avariat".sunt gol puşcă.pus pe o cruce.privesc către picioarele care sunt cumva fandate în poziția unui schior şi suprapuse.străpunse de un piroi de fier uzat.da, fierul este prețios si ei îl folosesc la mai multe crucificări.vreau să privesc în jur ,moment în care clipesc ,iar privirea îmi este îndreptată din nou în jos către picioare.reiau de la capăt dar de fiecare dată când clipesc este ca o resetare.după 7-8 încercări îmi dau seama ce se întâmplă şi încerc să nu mai clipesc.privesc către dreapta şi îmi văd mâna vizibil zdrobită şi oasele fracturate.este legată de cruce cu o sfoară uzată folosită si alte dăți.tocmai pentru căci am oasele zdrobite şi nu mai am forța necesară de a scăpa din strânsoarea ei.privesc către mâna stângă şi este aceeaşi situație.cu toate căci am trupul zdrobit de lovituri nu simt nimic.începe să plouă.o ploaie caldă,măruntă şi curată menită parcă să mă revigoreze.întorc privirea mai mult catre în dreapta pentru că ceva mă jenează în creştetul capului şi nu pot privi în sus.ceea ce vad ma îngrozit mai mult decât tot ceea ce mi-au făcut mie.nenorociții au tăiat capul măgăruşului meu cu care intrasem în oraş,şi l-au înfipt în partea de sus a crucii.au făcut-o probabil după ce am leşinat..
      Prin ploaia măruntă întrezăresc ,la câțiva metri o siluetă feminina.stă în genunchi cu spatele la mine şi fața către în jos.are pe ea un voal lung şi albastru.un albastru senin poate cel mai senin albastru...
      Parcă simțind că o privesc întoarce privirea către mine.nu disting decât ochii dar o recunosc imediat.este fica mea.cea care prin naşterea ei a trezit în mine conştiința cristică.
      Simt căci trebuie să "plec".sunt împăcat.mi-am făcut "datoria" si mă consulez cu gândul căci data viitoare oamenii vor fi mai înțelepți şi mai evoluați pentru a crede în DUMNEZEU PĂMÂNTUL.sunt împăcat cu gândul căci de data aceasta nu am motiv să aduc pedeapsă asupra lor.poate nici data viitoare...cine ştie..poate nu va mai fi o nouă Atlantidă...
      Am 9 ani şi mă trezeşte o voce.dar acum sunt pe pervazul geamului ci nu în pat.vocea este a unui vecin care mă privea de afară.lângă geam în casă o vecină.....tata alertase tot cartierul căci timp de 2 ore nu ma găsit...

      Ștergere
    6. Madus,in primul rand multumesc pentru raspuns...Ceea ce am citit mai sus m-a lasat fara cuvinte...si totusi,intreb si eu ca un copil nestiutor...cine ...esti ? De la ce vine numele tau de user,Madus ? Cum ai interpretat ceea ce ti s-a intamplat la 9 ani,cum ti s-a schimbat viata ? Cum ti se par oamenii din zilele noastre ?...si iarasi intreb...CINE ESTI ? Sunt tulburata de ceea ce am citit mai sus,descrierea intregii intamplari e atat de vie(ai talent la scris),ai reusit sa transmiti in cuvinte un intreg tablou...insufletit !

      Ștergere
    7. Sunt doar o entitate întrupată.
      Nostradamus= nostra+ damus
      Nostra=nostru
      Damus=domnul
      Nostradamus=Domnul nostru
      D-a-m-u-s= 1-2-3-4-5
      m-a-D-u-s=3-2-1-4-5
      DAMUS=domnul
      Madus=mondul=mondial=întreaga omenire=lumea voastră.
      Viața nu m-i s-a schimbat .totul a fost scris dinainte.
      Trăim în "matricea" Pământ unde totul este calculat şi îngăduit ce unitatea centrală...conştiința din centrul planetei ...DUMNEZEU PĂMÂNTUL...
      Am mai spus-o şi o repet:Dumnezeu Pământul v-a dat liberul albitru...dar şi de această dată ați ales greşit..ați ales întunericul vidului cosmic în locul luminii interioare.si asta va atrage din nou o pedeapsă aspră.
      Eu sunt ochii lui acum.El vede prin ochii mei faptele voastre.dar când voi fi El nu voi avea nici o scuză să vă ierte aşa cum a avut Iisus.fericit a fost Iisus căci a fost trimis în timpurile acelea.
      Ca om pot ierta dar ca zeu ....
      Nostradamus v-a avertizat despre sfârsitul lumii voastre ...

      Ștergere
    8. Aveti un fix cu deificarea planetei.Deja in istorie inlocuirea zeilor cu oameni a fost geniala,s-a ajuns la inchinarea in fata oaselor.Acum se inchina unii la pietre,care sigur,au viata,totul se misca.

      Ștergere
    9. Madus,mai am cateva intrebari : ce parere ai despre extraterestri,cine sunt ei ? Dar intraterestri ? Cum vezi tu evadarea din...Matrix ? Ce stii despre sufletele provenite din alte civilizatii,extraterriene,intrupate pe Pamant ? De ce unele dintre aceste suflete percep ca fiind aici cu o misiune,iar altele(tot extraterriene) percep intruparea pe planeta noastra ca o pedeapsa ?

      Ștergere
    10. Extratereştrii există cu siguranță.dar ei nu au forma care pe care o credem noi.imaginea despre extratereştrii este distorsionată si alterată de ocultă.civilizațiile extraterestre,ca şi noi sunt creația planetei de origine.dacă sunt o civilizație avansată tehnologic şi spiritual deja aceştia conştieNtizează faptul căci nu are nici un rost să consume resursele planetei lor pt a descoperi alte civilizatii constiintezând faptul căci acestea pur şi simplu există.deci civilizațiile extraterestre avansate caută să conserve resursele creatorului său prelungindu-i durata de viața cât mai mult şi implicit a lor ca si civilizație.în cele din urmă şi civilizația umană va ajunge la acest nivel.dar pentru a conştientiza acest fapt vor trebui să treacă prin mai multe nivele de haos (pedeapsă divină a planetei).
      Intratereştrii au chipul şi asemănarea noastră (doi ochi.un nas.o gură.2 mâini.2 picioare.....deci sunt creația planetei noastre.s-au adaptat vieții subterane pentru că este singurul mod de a scăpa din calea unui cataclism cosmic (lovirea de către un asteroid,explozii solare...).au capacități psihotronice şi ne influențează foarte mult evoluția noastră.datorită acestor capacități psihotronice ei pot controla mase de oameni dar nu neapărat (influențând doar liderii).
      Si-au pierdut capacitatea fizică de a crea (forța fizică)aşa căci aceştia apelează tot la oameni (răpiri sau întelegeri tacite cu guvernele puternice).
      Tot datorită capacităților lor psihotronice aceştia au pierdut "legătura"cu creatorul lor (Conştiința Terrei).nu sunt totuşi atât de evoluați căci altfel se aflau în situația extratereştrilor devaşi conserva planeta.această responsabilitate ne va reveni nouă oamenilor când peste sute de mii de ani vom conştientiza asta.
      Din MATRICE NU SCAPI DECÂT ATUNCI CÂND EŞTI UNA CU MATRICEA.
      Conştiințele care s-au întrupat de mai mult de 13 ori pot realiza căci sunt aici cu o misiune matricea ajutându-le în acest sens.ceke care au mai puțin de 13 întrupări nu o pot face.şi crede-mă căci fiecare animal are o conştiință.numărul conştiințelor acfost mereu acelaşi.chiar dacă unele au dispărut sub o anumită formă au apărut sub altă formă.ex.:oamenii au contribuit la extinția multor animale dar numărul oamenilor a crescut exponențial.deci conştiințele animalelor ucise sau întrupat în oameni.acum făi un calcul simplu raportat la durata de viată la numărul de animale si oameni si numărul minim de reincarnari a unei conştiințe (13)pt aşi realiza scopul final...

      Ștergere
  17. chiar si asa-COMENTARIILE MALITIOASE NU TREBUIE SA AJUNGA PE MASA PROCURORILOR--ASTA ADUCE A RAZBUNARE-NU-I BINE DELOC mantuirea se obtine cu truda si sunt putini cei care ating desavarsirea cum spune si MANTUITORUL

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19:55, si mie mi se pare un pic contradictorie toata treaba asta cu comentariile malitioase la adresa Mariei Ghiorghiu si la adresa altor comentatori de pe aici si treaba cu a se razbuna pe ei, dandu-i pe mana autoritatilor(Politie, Procuratura)! Ceva nu-i prea cosher , n-ar trebui s-o afecteze absolut deloc. Hmmm...pe noi, cei care nu suntem destul de purificati, probabil ca ne deranjeaza cum se caracterizeaza pe sine insusi cineva, prin cuvinte, atitudini, fapte, gesturi, insa, pe cei ca d-na Maria as zice ca n-ar fi cazul...dar, bineinteles, era doar un gand ce mi-a venit si mie, gandindu-ma la cat de putini oameni reusesc sa atinga desavarsirea, d-apoi sa se poata mentine! Toate cele bune !

      Ștergere
    2. 19:55, tanti Maria nu va intelege niciodata ce inseamna sa fii crestin in adevaratul sens al cuvantului! Niciodata! Anonim 23:28, subliniaza foarte finunt cum DOAR unii reusesc sa atinga desavarsirea... Tanti Maria nu va cunoaste nicioadata nici aceasta parte. E mult prea egoista si orgolioasa. Ea si-a facut altarul in casa ei . Biserica e camaruta ei, unde se roaga. Ma rog, ea spune "24/24"... Ce zice preotul in biserica nu e bun. Si multe altele spuse de ea.
      Cat despre comentarii puse pe masa politiei.... imi vine sa rad. Tanti Marie ai consilier prost in acest sens... Esti femeie matura de 60 de ani. Ce este comprtamentul asta tanti Maria?

      Ștergere
    3. 23.28 Desavarsirea apartine sfintilor ! Iar pe aici , nu exista niciunul .

      Ștergere
    4. Eu zic sa nu dam verdicte,nu stim ce are doamna Maria in suflet,doar Dumnezeu ii cunoaste inima,in plus,noi nu stim prin ce trece,daca a primit inclusiv amenintari puneti-va putin in locul dansei,cum v-ati simti ?

      Ștergere
  18. Doamna Maria sant anonim 10:20 de ce va revoltati pt ca am scris un verset din VT de parca vas fi reprosat ceva ? eu am scris in contextul celorlalte comentarii. Cititi versetul 8 si va lamuriti {unde dai si unde creapa !}http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=43&cap=55

    RăspundețiȘtergere
  19. https://fiibiruitor.wordpress.com/2009/03/13/are-dreptul-un-crestin-sa-judece-pe-altii/

    RăspundețiȘtergere
  20. Mai incet cu "tanti Maria"ca nu va trageti de sireturi.Poti sa comentezi si sa-ti exprimi parerile,oricare ar fi ele,pe un ton reverentios.Altfel devii strident si inadecvat.

    RăspundețiȘtergere
  21. SMERENIA este cea mai mare virtute a omului , cine o are ,simte ca trebuie sa-l ierte pe dusmanul sau ,si sa se roage pt îndreptarea lui.
    Smerenia omului este mult plăcută lui HRISTOS.

    RăspundețiȘtergere
  22. Acum am inteles,ca de justitie va este.frica dar de Dumnezeu nu,nu il respectam pe Dumnezeu,comentam tot ce ne vine in minte,ne credem foarte destepti,ca stiinta a avansat.foarte mult,ca asa a vrut Dumnezeu sa ne pregatim pentru venirea Mantuitorului,nu o sa mai avem nici o scuza ca nu am stiut ca El va veni; n Romania.Toata lumea a aflat de tara noasta ca va deveni sfanta,de aceea avem foarte bine dezvoltata tehnologia in comunicatii.Justitia in Romania lasa de dorit,eu sapte ani am fost; n proces pentru minciuna,dar cu post si rugaciune am adus adevarul la suprafata,pentru ca Dumnezeu este mai puternic decat cel rau.Vrasmasii au ajuns si in casa sa-mi puna microfoane,poate.si camere ascunse,telefonul este ascultat,nu mai am incredere decat in Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  23. PANA IN SEC IV en. NU EXISTA NICI O RELIGIE-asadar ortodoxia este considerata cea adevarata pentru ca pastreaza datinile din primele secole de dupa rastignirea DOMNULUI--de am putea noi crestinii ortoocsi sa ne mentinem pe linia de plutire! si sa nu ne manddrim ca suntem alesii

    RăspundețiȘtergere
  24. Ortodoxia este urmarea incercarii ET creatori ai omului de pe Pamint de a ne spune adevarul: ca ei sint creatorii si ca nu exista nimic dupa moarte(suflet sau viata vesnica). Dar oamenilor nu le-a convenit,in special popilor manipulatori. Cum sa spui ca nu exista nemurire? Sau ca dumnezeu e doar o onenire ca a noastra?.mitu

    RăspundețiȘtergere