duminică, 6 noiembrie 2022

COD ROȘU LA ICOANE !!! VEȚI ÎNTÂLNI STAULUL TIMPULUI !


                                           Dragii mei, 

Astazi în zori de zi ma trezeste un glas,care strigă asa:

               „ Cod roșu la Icoane !
             Veți întâlni Staulul timpului .
           Codul roșu la Icoane!”

După care,glasul dispare dragilor, iar eu ma grabesc a scrie in caietul meu de căpătâi.
Dragii mei, vom întâlni multe situatii din care nu vom sti cum să iesim. Dar ce ne facem când, ni se spune ca sa fim atenti la Sfintele Icoane, deoarece ,avem un COD  ROȘU ? 
Prieteni dragi, de-ar fi sa platim cu viața ,sa nu ne lepădăm niciodată de  Credința noastra,sa ne apărăm SFINTELE ICOANE,deoarece, ele reprezintă Chipul Prea Sfintei Treimi,Chipul Maicii Domnului si al tuturor Sfintilor.
Image result for icoane
 Image result for icoaneImage result for icoaneImage result for icoane Image result for icoane        Image result for icoaneImage result for icoaneImage result for icoaneImage result for icoaneImage result for icoaneImage result for icoaneImage result for icoane
Sfintele Icoane crestin ortodoxe reprezintă fratilor,VIAȚA nevazuta de ochiul firesc,Viața care ne dă nouă Viață! 
DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI ne-a lasat noua Crestinilor orotodocsi Sfintele Icoane,pentru ca noi să le aducem închinare,cinste si slavă,Amin!
                                    Cu dragoste,Maria. 

15 comentarii:

  1. Planul sexomarxistilor prin Ursula colonialista care voia sa ne schimbe si numele crestine-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciunele, de unde ai scos-o p'asta cu sexomarxistii ???

      Ștergere
    2. Din discursul lor cu lgbitistii di traiul la comun-craciun.

      Ștergere
  2. Masoneria romana prin generalul Savoiu , spre deosebire de un alt mare Maestru, ataca Marea Resetare de la Davos dar si prin Biden de reducere a populatiei lumii al partidului Democrat din Din Sua unde au fost si demisii din cauza politicii rasiste si cu inlocuirea cuvintului de mama cu femeie care Naste si inlocuirea cuvintului de Dumnezeu.
    Mai multe clarificari vor fi Duminica la ora 21 cind la tv Realitatea cu Alexandrescu va veni timp de citeva ore buzoianul Calin Georgescu care se lauda a cunoaste grupul Davos din interior unde ar fi fost secretar-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De când e C. Georgescu buzoian, zicea ca e din Buc.?!

      Ștergere
    2. Asa e nascut in judetul buzau-craciun.

      Ștergere
  3. Rusii vorbesc in Ucraina de Transumanism pentru crestinism si lupta Armaghedonilui cu bombele lor nucleare si criminalii din inchisori angajati in prima linie In timpul asta in Sua un apropiat drmocrat vorbeste de inlaturarea lui Biden pe motive de Sanatate mintala care ar fi avut si Covid de trei ori,in baza amendamentului 25 la Constitutia Sua tocmai in timpul luptei de alegeri pentru congres si camera reprezentantilor dar si multi guvernatori de state ce au loc duminica 8 noiembrie fapt ce ar avea mari influente nu numai interne dar si in politica internationala si in razboiul din Ucraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Lista celor 193 de pacate pe care nici nu te gandesti ca le comiti

    https://www.libertatea.ro/stiri/lista-celor-193-de-pacate-pe-care-nici-nu-te-gandesti-ca-le-comiti-trebuie-sa-ti-aduci-aminte-de-ele-la-spovedanie-1076766

    RăspundețiȘtergere
  5. Apropo Ursula pusa sefa la Bruxel mare scandal pentru ca nu a fost aleasa si face afaceri de miliarde cu vaccinul Covid pe spatele romanilor cea mai saraca tara din Ue condusa de Tradatorii Castei evreiesti ca Iohannis,Ciuca Maciuca Ungureanu,Tariceanu,Aurescu-Goldelberg ultimii trei vinzind pe nimic fundatia ortodoxa Gojdiu de la Budapesta printre multe Multe altele si Altele-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Terhes-Tara adusa la sapa de lemn de un guvern iresponsabil care creste consumul si inchide pe promisiuni producatorii ca Mintia si muli altii fara sa puna nimic in loc importind de la Ungaria energie de la centrala nici Pechi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Apropo de Pech cu centrala noua nucleara,e si regiunea din Ungaria de sud unde traiesc cei mai multi secui si unde la anul 1241 se retrageau fugind din fata mongolilor cumanii negri.
    Ungaria nu recunoaste minoritatea evreiasca si secuiasca dar vrea o regiune a secuilor in Romania unde i-a deportat in Bihor si in curbura Carpatilor..
    Secui mai exista si in Serbia impreuna formind in total o minoritate de aproape doua milioane cu o limba de origine turcica pe care Ungaria incearca sa o maghiarizeze cu Ajutoare materiale ca si pe ciangaii din Moldova dar care opun si ei rezistenta iar in trecut secuii au dus multe razboie cu maghiarii incepind de acum 800 de ani pina mai incoace la Gheorghe Doja sau la batalia de pe dealul Sumuleul Ciuc de linga Miercurea Ciuc unde secuii au refuzat sa treaca fortat la protentantii luterani maghiari cei fara cruci pe biserici majoritari in Ungaria de Vest spre deosebire de cei din est de Tisa care e mai bogata in cruci ale ortodoxilor trecuti si ei mai milt Fortat la grecocatolici pentru a scapa de persecutiile maghiare si ale generalului austriac Bwcov din vremea imparatesei habsburgice Maria Tereza de laViena care a omorit si in Ardeal multi romani ortodoxi la care le distrugea bisericile cu tunul pentru ai alunga de pe cursul marilor riuri de pe drumurile principale de circulatie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bulina Rosie e semnul tipic al asazisilor evrei Kazari doar prin religia mozaica ,care o puneu pe cladirile lor prin toata Europa dupa ce au fost alungati intii din Rusia si Ucraina-unde omorau comerciantii si le confiscau averileau ,unde au revenit, de unde de la rosu—=Red in engleza dar in germana asemanator care e tot limba saxona unde au fost alungati le aveau pe cladiri de unde si vine numele celui mai mare banchet al lor Rotthcaild sub nume de Pauer in statul in stat City of London unde mituesc pe Cromwel alunga regele si instaleaza un Kazar care pleaca in Anglia unde e sediul lor bancar condus tot de familia lui plecata si stabilita acum in Sua.
    Asa ca semnul lor de cod-bulina Rosie are dubla conotatie Si Kazara dar si Anticrestina prin religia evreiasca mozaica.
    Includiv razboiul de acum din Ucraina are dubla conotatie prin faptul ca atit Sua cit si Rusia lupta pentru razbunari vechi ale Kazarilor dintre care unul e si Zelenschi dar bulina o folosesc si pe case in Bucuresti si Sibiu unde e evreul Iohannis care e si fillmat cu ciupolica evreiasca la o intrunire cu masonii si care a si declarat ca vrea sa fie si membru la ei-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca mai adaugam complexul Sinagoga-scoala -hotel construit ilegal fara autorizatii de constructie acum trei ani de evrei mai ales
    din Sua la Sighetul Marmatiei si pofta lor dovedita prin cumpararea de terenuri ieftine arabilein Romania ,Ungaria ,Polonia si doar in Ucraina 17 milioane hectare,atunci intentia este Clara formarea unei tari evreiest=Kazare in aceasta zona central Europeana conform vechiului lor plan enuntat in anul 1899 la intrunirea lor de la New York ,ceia ce automat duce la conflite in statele din aceasta zona-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sondajul romanesc asupra razboiului din Ucraina da ca vinovati pe primul loc Rusia pe doi Ucraina dar trei Sua dar din sondaj lipseste complet un Vinovat din Umbra care sint Bancherii mondiali Kazari care prin cumpararea masiva de terenuri dovedesc intentii ascunse Istorice revansarde din Umbra in centrul Europei fiind cele mai bune Terenuri in conditiile schimbarilor climatice si viitoarelor inundatii pe tarmurilor continentale date de cresterea nivelului oceanic di schimbarea Axei Pamintului fiind o zona mult mai sigura dar si bogata nu numai in terenuri agricole Bogate dar si resurse subterane ale partii centrale a muntilor Carpati vulcanici.
    Deci Precis razboiul lupta e prntru o Mare putere economica Sigura ca pozitie si resurse materiale concrete pentru Viitor de Pamint,Apa,Energie si Minerale.
    Un fel de Nou Ierusalim dar Pamintesc si foarte Material si Pragmatic al evreilor Kazari dar si statele din UE si Rusia care se pare ca toate adulmeca Prada fara ca statele din jur sa-si dea seama Inca de Miza Mare a acestui Razboi care pare sa se amplifice la scara Globala-Mondiala-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca planul evreiesc reuseste pe linga conducerea statelor si a Ue sa formeze un stat european propriu cu religie dominanta de stat evreiasca mozaica la care se adauga ateismul de stat deja dominant in Franta si alte state mai ales din nordul Europei .
    Motivul pentru care Ue nu a adopta in actele sale constitutive ca religie dominanta Crestinismul care a stat la temelia Europei si care era singurul in masura sa asigure unitate prin traditii comune si ar fi putut fi liantul de legatura al Ue si probabil singura sansa ca aceasta sa nu se destrame ,lucru valabil si pentru Sua-craciun.

    RăspundețiȘtergere