luni, 30 iulie 2018

CERNEREA !!! JUDECATA DE APOI , PE CHIPUL LUI DUMNEZEU !


                                   Noapte de 27 /28 Iulie 2018,ora 1,16 !

                                      Dragii mei ,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas care spune asa:

                 Ei,oamenii,nu stiu că Dumnezeu are pe Chip Judecata de Apoi !  
                                               
Imagini pentru JUDECATA DE APOI
           
Apoi glasul continua:

               Dumnezeu ne dă atatea frumuseti pe aici,numai oamenii de jos,nu stiu sa se bucure de ele !"

                                           Imagini pentru JUDECATA DE APOI.
Asa este dragii mei! Dumnezeu ne-a daruit atatea frumuseti ale naturii dar oamenii de jos,asa cum s-a exprimat glasul ,nu stiu sa se bucure de ele, nu stiu sa le pretuiasca.
După cum vedem cu totii,sunt oameni si jos,dar sunt oameni si Sus. 
Prin Voia DUHULUI  SFANT aflam ca sunt oameni jos,adica ,pe Pămant,oameni care nu stiu sa se bucure de frumusetile lasate de Dumnezeu,iar tot de aici reiese ca, sunt si oameni Sus,adica pe alte Planete ,oameni care stiu sa se bucure de frumusetile lasate de Dumnezeu.

Oamenii de jos fratilor,nu numai ca nu se bucura de toate frumusetile lasate de MULT PREA MILOSTIVUL DUMNEZEU, dar le-au distrus si le distrug in continuare;  le-au intinat si le intineaza in continuare.
Nu mai avem nimic curat si neintinat,asa precum le-a creat DUHUL CEL PREA SFANT.
Si-atunci ,cum sa ne mai suporteBUNUL DUMNEZEU?

Imagini pentru JUDECATA DE APOI.
Cum sa nu ne trimita INUNDATII,CUTREMURE,INCENDII, ALUNECARI DE TEREN?
Ce fel de oameni sunt acestia,daca se pot numi asa, care-si omoara copilul,care-si omoara părintele care i-a dat viata si l-a crescut?
Ce fel de Părinti sunt acestia, care-si omoara pruncul inca din pantece sau chiar după ce l-au crescut?
Ce fel de oameni sunt acestia care pentru niste bani murdari,plini de sangele nevinovat al celor ucisi, continua sa ucida cu sange rece prin diverse metode?
Ma intreba cineva pe BLOG,ce inseamna CERNEREA ? 
Din lipsa de timp nu am putut sa-i raspund,dar îi voi raspunde acum .
Iata un articol in acest sens,din 25 februarie 2017 :


25 feb. 2017 - Dumnezeu va cerne Pământul ,de orz -neghină !" .... Tot in biblie scrie ca nici Fiul nu cunoaste cand va veni vremurile din urma ,dar voi in ...

DUMNEZEU  VA  CERNE  PĂMÂNTUL 
                             de : Orz de neghină !

"POCĂIŢI-VĂ !!! CĂ  S -A  APROPIAT  ÎMPĂRĂŢIA  CERURILOR !"

                                 Image result for SFANTA TREIME IMAGINI..    Image result for SFANTA TREIME IMAGINI..

                          25 Februarie 2017 ,ora 8,38 dimineaţa !

                                   Frati Crestini,

Rugamintea mea pentru voi toti, este ca sa va intoarceti la DUMNEZEU si la MĂICUŢA DOMNULUI, cât mai curând!
Din Postarile pe care le veti citi pe parcursul zilei de astăzi,veti intelege că, VENIREA  LUI IISUS HRISTOS este foarte aproape.
Trebuie sa fim pregatiti sufleteste si trupeste ,pentru toate cele câte urmeaza a avea loc în Romania Duhului Sfant.
După cum vedeti, si exprimarea mea de astazi la inceput de articol, a fost cu :Frati Crestini!
Deci,Frati Crestini, haideti sa ne împăcăm cu Dumnezeu; haideti sa devenim mai buni chiar din acest moment; haideti sa implinim PORUNCILE LUI DUMNEZEU nu din frica iadului,ci din dragoste pentru Divinitate.
Este mult mai usor sa redevenim , noi cei care ne-am imbracat in Lumina Lui Hristos cand am primit Sfantul Botez, si mult mai greu pentru suflet ne este ,ca sa traim cu ură si ranchiună clipă de clipă,pentru a face rău celuilalt de langa noi, Aproapelui nostru,dusmanului nostru.
Atunci cand suntem împăcati cu toata lumea, dormim linistiti si plini de optimism. Dar cand suntem mâniosi si vrem raul dusmanului nostru,Aproapelui nostru, somnul nostru este un adevarat cosmar toata viata,iar pacea sufletului ne este spulberata de cumplitul diavol care, răcneste si urlă din toate mădularele sale hidoase,si ne impinge la ură si la păcat,soptindu-ne la ureche că încă mai avem timp de pocainţă. 

NU  MAI ESTE  TIMP,FRATILOR !!!

Iata ce spunea un glas astazi dimineata cand ,eu mai stateam inca in pat,asa ca sâmbata:

               "Şi vine CERNEREA !!!

               CERNEREA  PĂMÂNTULUI !!!
              Dumnezeu va cerne Pământul ,de orz -neghină !"
După cum vedem dragilor, glasul divin si trist tare de tot,  nu a grait ca va alege grîul de neghină !
Ci a grait asa: 
                     Dumnezeu va cerne Pământul ,de orz -neghină !"
                                    Frati Crestini, 

In acest MESAJ fratilor,ORZUL reprezinta pe oamenii credinciosi,smeriti cu inima si cu sufletul, oamenii care-si iubesc Aproapele ,si nu-l urasc,nu -i vrea raul.
ORZUL fratilor, reprezinta oamenii cu frica de DUMNEZEU,oamenii care respecta cele 10 PORUNCI dumnezeiesti; oamenii care fac fapte bune si iubesc BISERICA LUI HRISTOS si pe MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA.
Orzul (oamenii credinciosi si buni) vor sta de-a dreapta LUI IISUS HRISTOS la JUDECATA de APOI ; in timp ce Neghina (oamenii necredinciosi,hulitorii, cei mândri si plini de sine, cei care urasc pe Aproapele Său si-i fac numai rău )va sta de-a stanga LUI IISUS HRISTOS ,loc in care se vor duce drept in focul iadului.
CERNEREA dragii mei,este alegerea ORZULUI de NEGHINA,după care ,va veni HRISTOS IMPARATUL si DUMNEZEUL nostru si ne va judeca pe fiecare după faptele noastre,după Credinta noastra.
Cum va fi CERNEREA?
O vedem deja cu ochii nostri!
Aceasta se manifesta prin INUNDATII,prin CUTREMURE,INCENDII, prin furtuni si vijelii cumplite,prin RAZBOAIE si VULCANI care erup pe neasteptate,si prin tot felul de alte CATASTROFE.Dragilor,rolul meu pe acest Pămant este ,acela de a scrie GRAIUL  DUHULUI SFÂNT asa cum imi este adus de Sus,
fara nicio modificare,fara nicio spoire,fără învelis din foiţă de aur pentru a arata frumos si sa dea bine la Lumea intreaga,sau ,să le adaptez după vremurile si vremile de azi,pentru a fi in ton cu lumea dea azi!
NU fratilor! De-ar fi sa platesc cu propria-mi viaţă ceea ce eu scriu aici, voi fi fericita s-o fac,stiind că,nu m-am abatut de la CUVANTUL LUI DUMNEZEU ,ci dimpotrivă,am primit cu stoicism toate câte mi-au fost si-mi sunt aruncate în faţă de Semenii mei, si fericita sunt că ,nu am cedat răutătilor lor.
Datoria mea în faţa PREA SFINTEI TREIMI si a MAICII LUI DUMNEZEU,este aceea, de a vă uni pe toti intr-o Credinţă si-ntr-un singur DUH, si anume: 
            DUHUL  LUI DUMNEZEU,si-n IUBIREA MAICII PREA CURATEI  FECIOARE MARIA,Cărora Li se cuvine toata cinstea ,slava si închinarea,Amin!
                                 Cu dragoste,Maria.



P.S.                    JUDECATA DE APOI !

La Judecata de apoi Hristos va judeca si pe oameni si pe ingeri, adica pe diavoli si toate popoarele lumii. Atunci cand va veni Fiul Omului intru slava Sa, va pune pe pacatosi de-a stanga Sa si pe drepti de-a dreapta Sa si va rasplati fiecaruia dupa faptele lui.
Dar sa stiti ca judecata universala a lumii va fi anuntata mai intai prin aratarea semnului Sfintei Cruci pe cer. Ca zice : Si vor vedea pe norii cerului semnul Fiului Omului, adica Crucea Mantuitorului, Care va veni pe nori si va straluci mult mai tare decat soarele.
Cand vor vedea Sfanta Cruce toate popoarele pagane, si cei ce nu o cinstesc, ca vine inaintea Imparatului Hristos pe norii cerului, ca o aduc ingerii si va lumina toate popoarele, atunci, cum zice Evanghelistul Matei : Vor plange toate popoarele lumii.
Atunci vor cunoaste al cui semn este semnul Crucii, Cine vine dupa el, Cine a avut Cruce si Cine S-a rastignit pe ea, adica Hristos Mantuitorul lumii.
Era obicei la romani si la egipteni, cand avea sa vina imparatul intr-o cetate, sa-i aduca sceptrul inainte. deci, mergea toiagul imparatesc de aur, pe care il duceau niste slugi si ziceau : " Vine in urma Imparatul !" Asa vor aduce ingerii Sfanta Cruce pe norii cerului, inainte de a veni judecata lumii.
Si cand vor vedea ca straluceste Crucea, toate marginile lumii, toate popoarele pagane care au hulit Crucea si cei ce au fost crestini si au injurat-o si nu s-au pocait si toate sectele ce s-au lepadat de Cruce, in mare frica si cutremur vor fi, stiind ca in urma Crucii vine Acela, care S-a rastignit pe dansa si Care a avut-o ca arma cu care a daramat iadul.
Dupa aratarea Sfintei Cruci, alt semn al judecatii este trambita, glasul trambitei de apoi. Dar fac intrebare unii din sfinti : " Oare o trambita va fi ?" Ca apostolul zice ca toti ne vom schimba la glasul trambitei de apoi, intr-o clipeala a ochilor. Iar Evanghelia spune asa : Cand va trimite Dumnezeu pe ingerii Sai cu trambite. Oare o trambita va fi ?
Nu. Cand auzi glasul trambitei, este glasul lui Hristos. Iar cand auzi ca va trimite pe ingerii Sai cu trambite, aceste trambite vor fi purtate de milioane de ingeri.
Care ingeri vor veni cu trambitele acestea ? Ne arata Sfantul Grigorie Teologul, si anume : ceata incepatoriilor sau a capeteniilor. Acestia sunt care pazesca cum hotarele imparatiilor lumii. Fiindca fiecare tara are ingerul sau, fiecare oras are ingerul sau, fiecare sat are ingerul sau, fiecare regiune are ingerul sau, cum arata dumnezeiestii Parinti.
Acesti ingeri care pazesc satele, orasele, tinuturile si tarile sunt ingerii din ceata incepatoriilor.
Cea mai de jos este ceata ingerilor, a doua este ceata arhanghelilor si a treia este ceata capeteniilor sau a incepatoriilor. Aceasta misiune o au ei. Dupa cum stapaniile ocarmuiesc vazduhurile si vanturile, accestia pazesc hotarele limbilor.
Este ceea ce a spus marele Prooroc Moise : Si au pus hotarele tarilor dupa numarul ingerilor lui Dumnezeu.
Dar nu numai fiecare tara si oras si sat are ingerul ei, ci si fiecare om are cate un inger pazitor de la dumnezeiescul Botez. Aceasta este cinstirea cea mare a crestinismului ! Popoarele pagane de-abia, au cate un inger pazitor la fiecare sat si oras, iar la crestinii ortodocsi, fiecare are ingerul sau pazitor.
Ce vor face acesti ingeri la judecata ? Vor suna cu trambite de aur. Si auzi ce spune Sfantul Grigore Teologul in " Cuvant la Judecata de apoi ", cat de puternice vor fi aceste trambite : " Ce trambite, zice, vor fi acelea care vor spinteca vazduhurile, vor desparti stihiile, vor deschide mormintele, vor sfarama portile iadului, vor deschide deasupra portile cerului ? Atata cutremur va fi,incat se va clatina pamantul ca o frunza, cand vor incepe aceste trambite.
Toate popoarele vor fi atunci in mare spaima si, de-ar putea sa mai moara atunci, ar muri de mii de ori de glasul cel jalnic al trambitelor. Si cand vor suna aceste trambite, ganditi-va, se vor deschide mormintele de la inceputul zidirii lumii, de cand a murit primul om, pana astazi; si la glasul acestor trambite Duhul Sfant va veni sa invie pe toti oamenii de la inceputul zidirii lumii.
Corpul omului este facut din cele patru stihii : din pamant, din apa, din aer si din foc. La Judecata de apoi, intr-o clipeala a ochilor se vor preface trupurile noastre inapoi in aceste patru elemente din care au fost facute, cat am trai pe pamant.
Aceste trambite, cand vor suna si vor scula toate popoarele de la zidirea lumii pe pamant si toti oamenii vor fi rapiti in vazduh, dupa cum spune Sfantul Apostol Pavel si vor sta intru intampinarea Domnului, ca pamantul nu-i va incapea, de-ar fi cat furnicile de mici. De aceea vor sta in vazduh, iar tronul judecatii va sta deasupra Vaii Plangerii.
Care ati fost la Ierusalim, stiti ca Valea Ghetsimani este la rasarit de Ierusalim, numita si Valea Plangerii sau Valea lui Iosafat, pe unde curge paraul cedrilor. Deasupra aceleiasi vai si a Muntelui Eleon va sta, in vazduh, tronul Mantuitorului, iar vazduhul si tot pamantul va fi plin de ingeri si de oameni inviati, de sufletele dreptilor adunati la infricosata Judecata.
Atunci cand vor suna trambitele acestea, nu vor avea putere sa sune numai in jos, ci si in sus. Odata cu deschiderea iadului, odata cu deschiderea cerurilor, va chema nu numai sufletele oamenilor la judecata, ci si pe toti diavolii care nu au numar, toate duhurile le va scoate din iad si ii va chema la judecata sa dea seama de ce nu s-au supus poruncii Ziditorului si de ce au inselat lumea atatea mii de ani si au indemnat pe oameni sa faca rau.
Atunci se va implini ceea ce spune proorocul David : Chema-va cerul de sus si pamantul de jos, ca sa aleaga pe poporul Sau. Cand auzi ca va chema cerul, inseamna toate puterile ingeresti, toti ingerii din cer se vor cobori la glasul trambitelor.
Si cand auzi ca va chema pamantul de jos, inseamna toti oamenii care sunt pe pamant si toate duhurile din iad vor fi chemate in vazduh sa dea seama de rautatea lor. Ca zice : Chema-va cerul de sus si pamantul de jos. Pentru ce ? Ca sa aleaga pe poporul Sau.
Atunci va desparti, cum spune Evanghelia, pe cei drepti de cei pacatosi, precum desparte pastorul oile de capre; si vor merge cei ce au facut cele bune in viata vesnica, iar cei ce au facut cele rele, intru munca si osanda vesnica.
Dar, fratii mei, cand va suna trambita judecatii si milioane de trambite vor invia pe toti oamenii, oare asa o sa inviem si noi, cum suntem acum si cum murim ? Cutare om sau cutare femeie asa va invia ?
Doamne fereste ! La judecata nu este varsta si nu este materie care o poti vedea, ci toti vor invia la varsta de treizeci de ani. Nu mai este copil si batran, ci varsta pe care a avut-o Mantuitorul la botez. Toti vor fi de treizeci de ani.
Afara de asta, sa stiti, cand vor invia miliardele si miliardele de oameni, fiecare trup v astraluci dupa cum i-au fost faptele. Iata, nici sufletele nu vor fi exact unul ca celalalt, ci dupa faptele lor. Cei ce vor fi pacatosi, vor avea trupuri intunecate; cei care vor fi mai pacatosi, vor avea trupuri si mai intunecate si altii vor fi ca diavolii de intunecati.
Iar cei buni vor fi albi, si altii foarte albi si luminosi. Ca zice Sfantul Efrem Sirul : " Dupa asezarea cea din afara, la judecata se vor cunoaste faptele omului ".
Si nu numai atat. Cand vor intampina pe Domnul in vazduh, cei pacatosi si foarte rai nu vor merge in vazduh, ci vor ramane pe pamant. Iar cei drepti, dupa masura dreptatii, au sa se ridice de la pamant. Unii au sa fie de un metru de la pamant, altii, de o suta de metri; altii, de o mie; altii, in nori, dupa fapte.
De aici are sa se cunoasca dreptatea lui Dumnezeu. Te-a tras pamantul ? Ai slujit pamantului in lumea asta si faptelor pamantesti ? De aceea stai pe pamant, ca de acolo mergi in iad !Iar cei drepti, de s-au ridicat o palma de la pamant, in vecii vecilor tot in sus vor merge. Merge-vor din putere in putere, cum ati auzit ca spune Proorocul david, din slava in slava spre Dumnezeu, Care n-are margini. Ca acestia s-au invrednicit sa zboare de la pamant. Iar cei ce-au ramas pe pamant merg cu diavolii in jos, unde vor fi osanditi. Asa va fi la judecata !
Trupurile pe care le vom primi la inviere nu mai au moarte, iar trupurile pacatosilor vor arde in vecii vecilor si nu se vor topi, caci nu mai sunt trupuri materiale ca acestea care se frig de o lumanare si de un chibrit.
Ce fel de trupuri vom primi la Judecata, auzim pe Sfantul Apostol Pavel, ca zice : Seamana-se-va intru slabiciune, scula-se-va intru putere. Trupul pe care il primesc dreptii dupa Judecata stiti cata putere are ? Poate clatina lumea toata ca pe un mar; poate muta muntii din loc, poate birui toate ostirile lumii numai cu amenintarea. Atata putere au sa aiba dreptii. Seamana-se-va intru slabiciune, scula-se-va intru putere.
Si iarasi zice Apostolul, a doua insusire : Seamana-se-va intru necinste, scula-se-va intru slava. Ce semanam in mormant ? Viermi, putoare, mancare viermilor, tarana ... Du-te la un mort, dupa ce l-ai ingropat, pe cel mai iubit al tau, ca miroase mai urat decat toata murdaria lumii, la cateva zile. Ti-i greata, fugi de dansul !
Oare asa o sa se scoale la inviere ? Cei pacatosi se vor scula tot cu trupuri nestricacioase, dar intunecate si urate, care vor arata faptele lor; iar cei drepti, nu asa.
Se seamana intru necinste pe pamant, pentru ca dupa trup suntem mancarea viermilor si tarana si putoare. Dar maine, mai mult : Scula-se-va intru slava.Trupurile dreptilor vor fi mult mai stralucitoare decat soarele, cum spune Mantuitorul. Atunci dreptii vor straluci ca soarele intru imparatia Tatalui Meu.
ia inchiouiti-va acum, daca ar fi la amiaza si ai vedea soarele pe cer, si ai mai vedea un soare, si ai mai vedea o suta de sori, si ai mai vedea o mie de sori, atunci de groaza n-ai sti unde sa te duci. Mori de frica ! Dar cand vor veni milioane de drepti si vor straluci mai tare decat soarele, ce lumina va fi atunci ? Ce spaima, ce minune mare va inconjura tot pamantul, cand vor vedea atata slava a dreptilor care va veni ?
Asa vor veni dreptii la Judecata, cu slava mai mare decat soarele. Intre acestia, cel mai mult vor straluci sfintii din cer : Apostolii, Proorocii, Mucenicii, Cuviosii; toti calugarii, care au dus viata ingereasca pe pamant; pastorii de suflete, care au pastorit bine turma lui Hristos; cei ce au postit si s-au rugat cu inima curata; mamele cu copii, pe care i-au crescut in frica de Dumnezeu; copiii nevinovati, cei ce s-au nevoit in feciorie si curatenie, cei care au fost milostivi, smeriti si blanzi cu inima si toti cei ce au iubit pe Hristos si Biserica Lui si au trait cu sfintenie intru dreapta credinta.
Si iarasi zice marele Apostol Pavel : Seamana-se trup sufletesc, scula-se-va trup duhovnicesc. Nu se mai scoala trupul acesta de tarana asa. Trupurile duhovnicesti stiti cata putere au ? Stiti cata subtiratate au ? Cum arata marele Vasile si fericitul Ieronim si dumnezeiescul Parinte Ioan Gura de Aur. Trupurile duhovnicesti sunt ca trupurile ingeresti, nemuritoare, luminoase si pot sa mearga mai repede ca razele fulgerelor.
Asa va fi si sufletul noastru, dupa ce iese din trup. Ca zice proorocul Iezechiel : Alerga-vor, Doamne, in graba sufletele dreptilor si mai repede ca razele fulgerelor se vor intoarce la Tine. Credeti ca sufletul, dupa ce iese din trup, merge asa cum mergem noi ? Mai repede ca fulgerul merge, ca tot asa de repede merge si ingerul. Poate inconjura lumea, cat ai clipi din ochi.
Asa, trupurile duhovnicesti cum arata dumnezeiestii Parinti, ca fulgerul se vor purta. Intr-o clipeala de ochi trupurile duhovnicesti ale dreptilor se pogoara in iad sau se suie la cer, se duc la marginea lumii si nimeni nu-i mai poate opri, atat de subtiri sunt si atata putere de alergare au.
Auzi ce spune iarasi Sfantul Apostol Pavel : seamana-se intru stricaciune. Aceasta este a patra insusire a trupului inviat; scula-se-va intru nestricaciune. Pai, nu se seamana intru stricaciune, cand se zamisleste omul in pacat ? Apoi, nu vezi ca se strica mortul inca de pe pamant, daca nu-l ingropi repede ? Si apoi, in groapa trupul nu se face tarana si putoare ? Dar, dupa inviere, scula-se-va intru nestricaciune, zice marele Apostol Pavel.
Trupurile dreptilor, dupa inviere, au insusiri ingeresti. Nu mai mor, nu imbatarnesc, nu au dureri, nu le trebuie mancare, nu se pot taia de sabie, nu se ard de foc, nu se imbolnavesc, nu se mai pot tine de lacate, trec prin usile incuiate, cum a trecut Mantuitorul dupa Inviere. Aceste trupuri stricacioase, devin nestricacioase prin inviere.
Acestea sunt cele patru insusiri ale trupurilor mortilor dupa inviere, cand va suna trambita judecatii de apoi si de trei ori fericit este acela, care se va invrednici de insusirile acestea, ca sa fie drept inaintea lui Dumnezeu si sa primeasca aceste daruri, adica : nestricaciunea, cinstea, puterea duhovniceasca si slava.
Ingerii din cer care pazesc stihiile si care vor suna din trambite la Judecata ed apoi sunt ingeri pazitori, care-l pazesc pe om de la dumnezeiescul Botez si pana la moartea lui.
de aceea, sunteti datori totdeauna, cand va rugati lui Dumnezeu seara si dimineata, pe langa alte rugaciuni, sa faceti si cateva inchinaciuni sau metanii catre ingerul pazitor si sa ziceti asa :
" Sfinte ingere, pazitorul vietii mele, roaga-te lui Hristos Dumnezeu, pentru mine, pacatosul ".
Rugati-va la ingerul pazitor, caci el calatoreste cu noi toata viata, de la Botez pana la moarte, si insoteste sufletul prin vamile vazduhului patruzeci de zile, pana la judecata particulara, iar in vremea de apoi mijloceste mila pentru sufletul pe care l-a pazit. Amin.


P.S.
20 iul. 2018 - Dragii mei,a venit clipa ADEVARULUI DUHULUI SFANT,a venit clipa anuntarii locului unde se va tine LANSAREA CARTILOR - ADEVARUL ...


                             Prieteni dragi,


               În zilele de 11 si 12 August 2018,va astept cu mare drag la Sala Dalles -Bucuresti, unde va avea loc LANSAREA Cartilor : 
ADEVARUL DUHULUI SFANT -ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM si 
VIATA EXTRATERESTRĂ !
Ne apropiem cu ajutorul LUI DUMNEZEU si-al MAICII DOMNULUI de LANSAREA mult dorita si mult asteptata. 
EDITURA KITCOM lucreaza "la foc "continuu si ma bucur sa va arăt cum vor arata copertile Cartii -ADEVARUL DUHULUI SFANT- ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM ,precum si -VIATA EXTRATERESTRA ! 
Nu am cuvinte de multumire pentru voi toti ,cei care,ati pus una ,doua sau mai multe caramizi la editarea acestor CARTI ale DUHULUI SFANT, si nicidecum ale mele.
Eu am fost si sunt, doar Condeiul Duhului Sfant !
Va multumesc din inima pentru ajutorul vostru financiar,moral si sufletesc ,si va asigur ca ,ma rog pentru voi toti la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ca sa va rasplateasca bunatatea inimii voastre.
Dragii mei,a venit clipa ADEVARULUI DUHULUI SFANT,a venit clipa anuntarii locului unde se va tine LANSAREA CARTILOR - ADEVARUL DUHULUI SFANT -ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM ,precum si ,
VIATA EXTRATERESTRĂ ,dar si zilele cand va avea loc Divinul Eveniment.
LANSAREA va fi pe parcursul a 2 zile, in BUCURESTI la SALA DALLES,adresa: Bd. Nicolae Bălcescu nr. 18, Sector 1, Bucureşti.
         Imagini pentru sala dalles adresa.
                   Imagini pentru sala dalles imagini
              Imagini pentru sala dalles adresa

                Imagini pentru sala dalles adresa
Aceste zile vor fi pe 11 si 12 august 2018,de dimineata si pana seara tarziu. 
Cartile vor costa in felul urmator:
Primul volum din 2016 Adevarul Duhului Sfant - 28 leiRomania Viitorul al Doilea Nou Ierusalim  35 lei (vol .2), precum si Viaţa Extraterestra 15 LEI (vol.3).
Dar fiecare cititor si iubitor de Dumnezeu si de Maica Domnului ,va cumpara ce volum doreste!
DONATORII vor primi toate cele 3 CARTI total GRATUIT ! 
Asadar,pregatiti-va sufleteste ,deoarece ,va fi minunat de frumos.
DUHUL CEL PREA SFANT si MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA,va fi in mijlocul nostru, va fi intru noi cei care ,iubim pe DUMNEZEU si pe MAICA LUMINII si pe Aproapele nostru.
Va rog din suflet,DISTRIBUITI si pe pagina voastra de Fb,si nu numai,pentru ca toata lumea sa afle de acest EVENIMENT DIVIN. Va multumesc din toata inima si va iubesc cu sufletul !
Pe parcurs ,la nevoie, voi reveni cu amanunte !
Iata dragii mei :

ADEVARUL 
.DUHULUI SFANT- ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM ,precum si VIATA EXTRATERESTRĂ! 

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..



Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.

Doresc ca sa va reamintesc  dragii mei,ca toti DONATORII vor primi absolut GRATUIT CARTILE dorite ! 

Atunci cand voi incepe sa le distribui ,adica ,după LANSARE,am rugamintea ca sa ma contactati la nr de tel : 0747226236  sau pe maill : mariatecuci61@yahoo.com,sau pe :http://adevarulduhuluisfant.ro/,precum si pe BLOG,sau Facebook.

Va imbratisez cu mult drag si cu multa pretuire sufleteasca ! 

                                      Maria Ghiorghiu.

22 de comentarii:

  1. Urgia si cernerea par a fi aici pe Pamintul corupt de om,urmeaza incalzirea globala cu medie de peste 2 grade,uragane de apa si futuni de foc,.Acum e doar inceputul-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Din toamnă începe cernerea pamantului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria, ce faci tu aici se numeste plagiat. Preiei texte scrise de altii si le prezinti aici ca si cum ti-ar apartine. Pune sursele de unde ai preluat textul pe care nu l-ai pus nici macar in ghilimele.

      Iata link-ul:

      https://www.sfaturiortodoxe.ro/pcleopa/13judecatadeapoi.htm

      Ștergere
    2. 14.33 nu stie, da cu presupusul. Dovezi ioc!

      Ștergere
    3. 21:17, ohooo, de cate ori nu am spus ce spui si tu! Sa vezi cand ii vor cere socoteala...pentru furt calificat.

      Ștergere
    4. Demonilor iesiti afara de pe blog.Sunteti aici sa băgați numai intrigi cum isi baga dracul coada..

      Ștergere
    5. 23.30 habotnic mai esti, demonii probabil ca te framanta pe tine. Mai bine taceai ca acum se vede prostia de la o posta.

      Ștergere
    6. Vezi ca porta e deschisa! Nu ai sarii gardul, an.23;30! Atentie!!!! Sper ca nu esti gtavida!

      Ștergere
  3. Oameni veniti de sus nu sant in cosmos ci oameni veniti de la Dumnezeu care traiesc pe Pamant si exista oameni care vin de jos adica din dimensiunile inferioare !Pt ca spune ca cei de sus se bucura de ce este aici nu pe alte planete !

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred doamna Maria cred ca asa va fi
    Razboiul Sfant Cernerea.
    Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  5. Voi cei care sustineti ca sunteti proroci alesi de Dumnezeu, daca nu spuneti o data fixa sau macar cu aproximatie cand va veni Iisus nu sunteti credibili. „Curand” poate insemna orice.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pt.mine luna, ziua și ora cînd va veni nu are importanta.Pt.mine contează faptul că în viața mea părintească va veni.Restul voi avea eu grijă să fac drepte cărările.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...in viata mea PAMANTEANA....

      Ștergere
    2. 22.16 „curand” poate insemna ca tu sa nu mai fii in viata atunci. De cand Iisus s-a ridicat la ceruri, de atunci se spune ca va veni „curand”. Dormi linistit ca nu se va intampla in cursul vietii tale.

      Ștergere
  7. Scuze am scris pământească dar văd că a ajuns părintească.Mi se întâmplă de multe ori acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma,v-am scris la... Brasovul sub ape ,comentarii,despre ínseptita venire a . Domnului,dar din pacate cutiutele voastre sunt prea pline. Daca v-am dat mura-n gura si nu pricepeti... Ilie . Cleopa si . Ioan . Teologul au mare bucurie ca amintim din ínvataturile lor insuflate de la . Sfantul . Duh. Toata fapta buna nu-i de la noi,asa ca mai lasati-o cu piagiatul la cele bune. Dupa ce va saturath setea,voi tulburati fantanita de cuvant dintre gradinita si drum,oricum a voastra nu este si nu va fi. Marioara surioara,multumesc frumos....

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma,aveam un prof de romana pe-a opta,ín 78,atatea tabele ne da sa facem la gramatica,de io m'-am saturat si i-am spus ca prea ne chinie cu limc romana cu tot. Era primul an de latina,íl piscam ca era pe langa,eu ínvatand-o de la altul mare pescar,pe malul . Visei. Haideti sa cautam esenta si sa nu ne pierdem ín amanunte si justifi2ri . Nu avem de ce sa cerem scuze,intentia conteaza. Bag de seama 2 so íntors fariseii din morti. Multumesc.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  10. Despre peara de la mama . Ana,mare ca sufletul dumneaei. O íntalnesc pe drum,cu o manuta tremuranda pe aceeasi carja de alun,cu ailaalta tinea de aceiasi surta petecita.-. Sarumana,mama . Ana,ce mai faci?.- . Ma copile, tu esti a lu llie.asei? Ia de la mama doua pere,ca si io ieam fost primit de la tusta . Veronica. Avea vreo zece. .-iau numa una mama . Ana,ca si cand niai hi dat un chelteu plin,sarumana.- . Ma copile,dar din dar sa face . Rai! . Mi-am adus aminte de mama mea . Paraschiva,fara cuvinte,cu lacrimi de multumire siroidu-mi pe obraji. Multumesc frumos. Credinta,nu gluma.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere