duminică, 22 iulie 2018

NORI APOCALIPTICI ! FURTUNI SI VIJELII CUMPLITE ! PLOI TORENTIALE !


                                         Noapte de 21-22 Iulie 2018,ora 2,14 !

                                            Dragii mei,

În aceasta noapte in timp ce scriam aici pe Blog, vad dragilor in spatele meu,înspre Est,vad un Cer senin de ziua,si brusc,acest Cer senin s-a transformat in noapte.
Asa precum cade din CER ploaia torentiala,tot asa dragilor, am vazut cum Norii grei,negri ,apocaliptici ,se lasau din Cer tot mai jos,tot mai aproape de Pămant.
Ziua se transformase in noapte.
Ploaia cadea din Cer, asa precum cade din cascada,iar strazile erau cu apa pana la genunchi.

Imagini pentru NORI APOCALIPTICI.
În timp ce priveam cu al treilea ochi nevazut,ochiul sufletului meu,Cerul de noapte in plina zi, aud glas care spune ceva tare ingrijorator.
Imagini pentru NORI APOCALIPTICI.

Glasul spunea asa:
                       "Nori apocaliptici ."

Prieteni dragi, sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa ne apere de tot ce ne aduce lacrimi si suferinta,de tot ce ne distruge munca noastra de fiecare clipa.
Sa multumim in fiecare clipă pentru faptul ca traim, ca avem pe cei dragi langa noi si ca ne bucuram de toate frumusetile LUCRULUI MÂINILOR LUI DUMNEZEU.
Sa multumim MAICII PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA, pentru ca ne ocroteste si se roaga pentru mantuirea Sufletului nostru,la Fiul Ei si Dumnezeul nostru ,Caruia I se cuvine toata cinstea,toata slava si inchinarea,Amin!
                                      Cu dragoste,Maria.

54 de comentarii:

  1. Dereglare a cursului circular al curentilor Jet ca urmare a incalzirii anormale in Artica si a dereglarii temperaturilor in aer si in curind si transportorilor oceanici bazati pe diferentele de temperatura in scadere-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Un film de o frumusete rara , din pacate este doar cu subtitrare in engleza . Doi oameni care nu s-au vazut niciodata, isi impartasesc sentimentele la distanta, dincolo de saracia lucie a fiecaruia in parte . Daruirea, sacrificiul unuia pentru celalalt , increderea reciproca, depasesc limitele realitatii . Finalul ingenuncheaza orice suflet .

    The Japanese Wife ( Sotia japoneza)

    https://www.youtube.com/watch?v=Br3K4fkt9fs

    Vizionare placuta !

    RăspundețiȘtergere
  3. Eee, uite ca a venit si ziua de 22 si nimic nu s.a intamplat din ce zicea Anonim 19 iulie 2018, 23:09, respectiv:
    "Duminică, 22.07, este ziua Sf. Mariei Magdalena întocmai cu apostoli. S-ar putea să aflăm niște răspunsuri. Iarăși cifra 22, ziua a VII-a, luna a VII-a..."

    Si asa va fi(adica NIMIC) indiferent de specutaiile voastre! Amin.

    RăspundețiȘtergere
  4. Puteți să vă construiți Arca lui Noe scuze în cazul vostru Arca Oii. Singura problemă este că la cât de hoți sunteți nu veți reuși să o terminați la timp. Apocalipsa peste România nici Dumnezeu nu vă mai suportă!

    RăspundețiȘtergere
  5. Da a fost in seara aceasta nori apocaliptici la vama veche.Doamna Maria Gheorghiu eu va cred.De 3 ani va urmaresc si multe multe sau implinit.Ati anuntat vremurile acestea aproape cu 2 saptamini in urma.Doamna Maria am si eu o intrbare pentru dumneavoastra! Daca va rugati personal pentru o persoana Dumnezeu poate da anumite mesaje penru aceea persoana??? Si daca nr telefonului din mesajul anterior este cu adevarat al dumneavoastra, va multumesc pentru raspunsurile pe care le voi primi din partea dumneavoastra

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ! Ma rog pentru toata Lumea,dar nu primesc altceva de la BUNUL DUMNEZEU si de la MAICA DOMNULUI ,decat mila si dragoste pentru persoana care ma rog. Da! Tel. 0747226236 este al meu personal, este tel public. Cu drag !

      Ștergere
    2. Multumesc Doamna Maria pentru raspuns.Dumnezeu sa va binecuvinteze

      Ștergere
  6. Monica Meriah!
    Scumpa mea,te rog sa nu pui la inima rautatile celor care nu au cei 7 ani de-acasa! Ai primit multe mesaje jignitoare ,dar eu nu le-am publicat. Majoritatea cititorilor primesc msj jignitoare,dar le sterg din clipa in care citesc primul cuvant,fara ca sa mai ajung la al doilea cuvant. Scrie Monica in continuare! Acum e lupta dintre BINE si RĂU. Dar îi vom invinge pe cei care aduc jigniri si intineaza CUVANTUL DOMNULUI. Cu drag !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. doamna maria,din pacate satana lucreaza prin acei oameni.si pe mine m-au jignit multi,dar nu ma las,sa nu creada acei anonimi ca daca scriu comentarii rautacioase si jignitoare ma vor invinge sau ca nu voi mai scrie aici pe blog.anonimilor,voi prin ceea ce faceti cind scrieti mesaje jignitoare la adresa mea imi dati si mai multa putere si voi da cu voi de pamint,ca asa meritati.

      Ștergere
    2. anonimilor,voi incepe un razboi impotriva voastra,voi nu ma puteti invinge nicioadata,nu va mai luati de doamna maria ghiorghiu,de monica meriah si nici de mine,oricum veti ajunge in iad,voi sinteti sub dominatia lui satan,deja au pus stapinire pe voi sa duceti un razboi impotriva crestinilor,impotriva lui DUMNEZEU SI A LUI IISUS HRISTOS.nu va merge mult tare acest razboi al vostru

      Ștergere
    3. anonimilor,cind scrieti impotriva mea lucruri neadevarate,voi singuri va autodistrugeti,nu pe mine ma veti distruge

      Ștergere
    4. 00.34 primesti exact ceea ce dai.Ce tot pozezi in victima?

      Ștergere
    5. Traiesti cu ura in suflet. Zi si noapte ura te stapaneste. Multa ura ai in tine 00:34!!! Sa fii atent la cernere.

      Ștergere
    6. anonim 08.32,ai grija,nu-mi sapa mie groapa,sigur vei cadea in ea,la fel si anonim 08.17.mare grija aveti de voi,nu-mi purta de grija

      Ștergere
    7. anonim 08.30,eu nu tin si nu am ura pe tine si nici pe nimeni.tu vad ca ai ura multa in sufletul tau,multa ura,sufletul ti-e negru de la atita ura,eu ma rog pt voi,chiar daca ma vorbiti de rau,nu tin ura si nici dusmanie pe nimeni.DUMNEZEU sa va lumineze mintea voastra ratacita.deschideti ochii pina nu e prea tirziu

      Ștergere
    8. anonimilor,comentariile voastra la adresa mea ma face sa rad tare de voi,nu ma cunoasteti dar va dati cu parerea despre mine,ce ziceti daca v-as invita sa ma cunoasteti sa vedeti ce fel de om sint?macar aveti curajul sa va spuneti numele vostru adevarat.intr-adevar,in voi zace foarte multa ura,dusmanie.eu cred ca voi ceti intra in cernere nu eu.eu nu am jignit pe nimeni,nu port dusmanie pe nimeni,nu marturisesc strimb aproapelui meu,nu judec pe nimeni.exact cum scrie in biblie,nu judeca ca sa nu fii judecat asa faceti voi.eu am sa ma rog pt voi sa reveniti pe calea cea dreapta,sa va deschid ochii,de voi depinde daca acceptati sa va ofer ajutorul,si va voi ajuta.lasati rautatea deoparte

      Ștergere
    9. anonim 08.34 nu pozez in nici o victima,asta e doar inchipuirea ta,asta e nivelul tau de gindire

      Ștergere
    10. raul vostru ma ocoleste,trece pe linga mine si tot la voi va ajunge

      Ștergere
    11. voi singuri va mintiti,va inselati.voi credeti tot ce spuneti? invatati sa va iubiti aproapele,nu sa-l huliti sau sa-l jigniti

      Ștergere
    12. APIS PARASCHIV daca te-ai chinuit sa dai atatea raspunsuri inseamna ca te deranjeaza rau comentariile, degeaba spui ca razi. Cat despre cunoasterea ta, nu e nevoie, se vede limpede ce fel de persoana esti. Nimeni nu-ti sapa groapa, poate tu singur o faci. Calea cea dreapta nu e calea ta, mintea ta iti joaca feste si e mult prea credula ca sa fii pe calea cea dreapta.

      Ștergere
    13. Boul APIS
      În mitologia egipteană, Apis a fost un zeu, asociat uneori cu Ptah sau cu Ra pentru celebrarea unui cult al fecundității. Apis era reprezentat ca un taur negru cu labele și cu burta albe, iar între coarne avea un disc solar. Conform legendei, zeița Isis, transformată într-o vacă, a fost fecundată de o rază de soare și i-a dat naștere lui Apis.

      Încă din perioada dinastică timpurie, preoții alegeau un taur care trebuia să posede 29 de semne specifice întrupării zeului pe pământ. Animalul ales trăia într-un palat, în Memfis, împreună cu 7 vaci sacre, care reprezentau cele 7 manifestări ale zeiței Hathor, timp de 25 de ani, moment în care taurul era strangulat într-un mod ritualic, deoarece, se considera că fiind un zeu, nu putea muri într-o formă naturală. În continuare, taurul era mumificat, și îngropat împreună cu mama lui și cu o dotă funerară bogată.

      ps : nici o legatura cu ortodoxia ,APIS

      Ștergere
    14. 12:04, nu amesteca lucrurile. Numele de Apis in cazul lui Paraschiv vine de la Apicultura, dansul ocupandu-se cu cresterea albinelor. Nu amesteca mitologia egipteana cu Paraschiv, anonim 12:04. Nu ai facut asocierile corecte.

      Ștergere
    15. Poate de la apiScultura , ca apicultura are API .Daca il chema API Paraschiv poate se purta ca albinele pe care zici tu ca le ingrijeste si raspunsurile erau de '' albine'' putin intepatoare, care nu deranjeaza , dar TAMADUITOARE , ceea ce NU AM VAZUT . Ramine ce am scris mai sus .

      Ștergere
  7. Monica Meriah , te rog sa nu renunti la comentarii , te citesc cu mult interes, așa după cum spune și doamna Maria, este lupta dintre BINE și RAU...va îmbrățișez cu drag !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. monica nu merita sa ai bagi in seama pe acesti nesimtiti,ignorai ca DUMNEZEU are pregatita o surpriza urata pt ei,nici nu se asteapta la aceasta surpriza,cind o sa le fie lumea draga atunci va veni asupra lor acea surpriza cam neplacuta pt ei

      Ștergere
    2. 00.43 ai vorbit tu cu Dumnezeu? Tu chiar crezi ca Dumnezeu judeca lumea cu mintea ta? Halal crestin!

      Ștergere
  8. Scrieti Doamna Maria.Dnezeu e drept.Fara frica spuneti tot adevarul pe care il auziti si il vedeti.Si va rog frumos Doamna Maria stergeti in Numele lui Isus toate comentarile care aduc rana si durere.nu publicati mesajele demonice ca multi scriu aicea fara sa aiba dea face nimic cu biserica si sfinta treime..cum zicea Isus ,,cine ma iubeste pe mine iubeste si pe Tatal si implineste poruncile lui,,asa ca e clar.Doamna Monica eu nu stiu cine sunteti dar daca aveti mesaje din partea celui prea inalt scrietile sa le fie marturie la judecata.multa sanatate va doresc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc frumos pentru sustinere dna Maria si dragilor cititori.Ma bucur sa aud ca sunteti încurajați de cuvintele mele..Dar eu nu pun la socoteala replicile lor de atac chiar daca sunt provocatoare si cauta sa le raspund in acelasi mod,dar sunt nevoită uneori sa le dau soc sa se trezească si sa ia aminte la cuvinte ,eu nu ma las induplecata de nimeni si de nimic. dar asa este in lupta cu cel rau trebuie sa fii tare si dur.iar eu asa sunt.Sunt puternica in lupta cu raul,Eu am inteles,sunt persoane care nu au deschidere catre nou,sunt tinuti special in propria captivitate si cineva a dorit sa-i transforme asa special sa nu poată ajunge la cunostinta lui Dumnezeu. Cineva ii tine in prostie si minciuna.Acela este raul,vrajmasul,dusmanul diavol..
      De asemenea mesajele doamnei Maria care sunt atât de pretioase
      si importante pentru noi toti nu sunt acceptate de catre aceste persoane incalcitrabile si foarte rele...Asta e.nu toti primesc adevarul sfant...Imi pare foarte rău pentru ei ca nu pot asimila lucrurile noi,adevaruri noi , timpurile pe care le traim sunt intr-o permanentă schimbare si ne indreptam catre o direcție fara sens. Multe pe care le stiam normale sunt pe cale sa devina anormale.Nimic nu va mai fi la fel ca inainte...Apar mesaje si informatii noi la care inainte nu aveam acces si asta datorita acestui blog pentru care multumim dnei.Maria pentru efortul depus..Sigur nu este usor de dus lucrarea Duhului Sfânt..Dar ca si orice inceput are si un sfarsit iar rasplata la final este mare. Sa ne rugam sa fie bine si sa o ducem pana la capăt.
      Din nefericire traim timpurile Apocalipsei zilele din urma cu evenimente tragice horror ca in filmele de groaza le vedem cum se intampla live si astea sunt datorate propriilor noastre creații care le'am dezvoltat cu propria minte si totul din cauza putinei noastre credinte.Credinta a scazut si raul sa intensificat enorm ca un balaur.Noi l-am creat cu perceptia noastra gresita de viata.Si Nu mai vedem din cauza negurii de pe ochi.Este ca un văl sau ca o pătură deasă întunecată.Ochii ni s-au întunecat.
      Vedem asadar ce se intampla in lume,pe tot globul,ce am putut creea noi.se intampla catastrofe,cataclisme,cutremure,ape care inghit totul in cale,localități întregi dispar, etc..,.deja lucrurile s-au agravat si intensificat la extrem.Trebuie sa ne intoarcem la credinta acum cat mai avem timp..Vine timpul noptii cand nu mai putem lucra la mântuire sa facem asta cât e ziua afara.Si cine mai poate lucra când e întuneric si groază afara? Nimeni.Din pacate nimeni numai poate fi salvat in ultimul ceas.Atunci e prea tarziu.
      Cei doi poli se schimba pentru ca ne-am razvratit impotriva naturii.Cei ce distrug natura e timpul sa plătească.Ea isi cere drepturile.Cere socoteala.Ne judeca..Se va razbuna pentru modul cum am tratat-o..Pentru ca este vie,Simte,aude ca si omul dar nu poate sa vorbească.Nu are glas.Natura este creatia vie a Tatălui Ceresc..
      Am distrus natura si ea ne va distruge pe noi si tot asa...Dar mai bine haideți sa ne schimbam noi acum si sa nu asteptam sa ne distruga ea pe noi sa nu-i dam ocazia asta, sa facem o schimbare in propriul sine sa punem casa in ordine sa lucram la suflet si la inima si asa vom schimba din nou lumea noastra.Putem sa oferim iubire semenilor.Suntem egali in fata Creatorului si nimeni nu este mai presus decat altul.Mândria nu-si are locul in lumea asta amara.Lucifer a cazut de pe tron din cauza mandriei desarte.Avem un exemplu,noi sa nu-l urmam ca altfel ne va costa scump..
      .Ii multumesc doamnei Maria încă o data pentru sprijin si pentru faptul ca mi-a acordat spatiu sa scriu acest mesaj si ii sunt recunoscatoare . multumesc frumos.
      monica meryah.

      Ștergere
    2. Monica, exista reincarnare?
      Raspunsul te-ar diferentia de Maria.

      Ștergere
    3. 16:27, buna intrebarea ta! Sa vedem ce va raspunde monica meryah!

      Ștergere
    4. An 16:27 nu am crezut niciodata in ideea de reîncarnare dar nici nu exista dovezi în acest sens.De unde aceasta idee dubioasă cu reancarnarea?Ce credeti ca azi ne nastem oameni si dupa aia venim lupi la a doua viata? Nu exista asa ceva.numai in tibet la vrajitorii aia care înseală lumea...Nu va lăsați inselati de minciunile new-ageiste orientale sfatul meu daca vreti sa va mantuiti...În curand minciuna asta va fi demontata si distrusă de insusi Dumnezeu pentru ca vine clipa Adevărului si se vor dovedi prin fapte reale cuvintele acestea in fata lumii intregi prin interventia directa a lui Iisus.
      Soc va fi când Iisus o sa va graiasca direct prin gura sfinților sai profeți ca reancarnarea este o înșelăciune a Satanei..
      monica meryah.

      Ștergere
    5. Monica, te rog, raspunde la intrebarea pusa de an.16:27! Multumesc!

      Ștergere
    6. Monica, raspunsul tau m-a lamurit.
      Daca esti cum zici mireasa lui Isus, a fi trebuit sa stii mai multe.
      Pana si in biserica crestina a existat in primele 5 secole doctrina reincarnarii, daca te-ai fi interesat un pic.

      Oricum, in legatura cu ceea ce prevestesti, ceva concret poti sa ne spui?
      O minune, o data, ceva?

      Ștergere
  9. Monica este un el nu o ea.

    RăspundețiȘtergere
  10. Indiferent ca este un el sau o ea , atata timp cat zice raspicat ca Sfintii Parinti sunt niste mincinosi , de aici denota cui slujeste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu toti, doar cu exceptia sfântului Părinte Arsenie Boca sfântul Ardealului,al doilea mare profet sfant dupa Iisus cam toti v-au mințit cu privire la existenta extraterestrilor.De ce au facut asta? Daca ii numiți sfinti de ce v-au ascuns adevarul despre mântuirea sufletului si al vieții extraterestre numindu-i pe toți diavoli fara nici o excepție !? Dar chiar toti sfinții parinti au vazut numai demoni in vise si viziuni nici unu nu a avut vreo experienta cu vreun înger sau extraterestru de lumina ? Ma îndoiesc. Puteau spune" Da copii sunt si buni si rai dar aveti grija sa-i cercetați inainte sa puteti vedea provenienta din partea cui vin si atunci va dati seama daca sunt de la Dumnezeu sau de la diavol.Ca pot veni si din cealalta tabără negativă dar pe aceia ii recunoasteti imediat prin prezenta unui rau malefic disturbandu-va aura energetică,iar raul se manifesta deobicei prin atacuri spirituale si stari de rau si frica.Chiar nu mai aveti discernămîntul sa distingeti binele de rău ? Ii băgați pe toți in aceeasi oala ? Ce fel de crestini ne cere Iisus sa fim? Sa stam cu capul aplecat in pământ si sa nu cautam răspunsuri când e de fapt tot universul in noi? Împărăția cerului este in fiecare om toate răspunsurile le găsesti in interiorul tau cand ai o relație cu Dumnezeu aflii totul..Nu exista intrebare fara raspuns..Doar cere sa-ti dea inspirație divina si ai răspunsul garantat...Din pacate Sfinții părinții pe care ii apreciez si eu nu ti-au oferit acest raspuns.Sfinți sunt si in prezent si poate mult mai evoluați in gândire decat cei din vechime..Si sunt cei pe care ii blamezi si batjocoresti zilnic.Acestia sunt sfinții..Pentru ca numai cunosti binele de rău.Si Hristos daca s-ar deghiza in fata voastră si vine cu învățături noi la voi l-ati confunda cu cel rau.L-ati alunga cu gândirea voastră.Cum ati procedat si acum 2000 de ani..Dar ati uitat.
      monica meryah.

      Ștergere
    2. Iisus Hristos este mirele meu si nu exista altu mai mare ca El.Si eu sunt mireasa sa.Te-am lămurit acum?? monica meryah.

      Ștergere
    3. Deci tu infiintezi acea biserica despre care tot scrii in mesajele tale?!

      Ștergere
    4. Eu si cu ajutorul lui Dumnezeu voi uni creștinii din toata lumea si toti vor deveni Unul in Iisus Hristos.Aceasta va fi misiunea mea.Si va fi o singura credinta pe pamant.Tot eu voi deschide calea venirii sale pe pământ romanesc prin puterile si darurile pe care le voi primi la coborârea Sfintei Treimi deasupra României..Iisus va veni in Romania cu totii sfinții si coborârea sa va fi in curând.
      Si la semnalul lui voi începe lucrarea împreună cu apostolii. Biserica se va numi" Noul Ierusalim Romania".
      M-as bucura daca m-am facut înțeleasă..Multumesc. monica meryah.

      Ștergere
    5. Cred ca s-a lamurit toata lumea,cine e Monicuta-draga de ea!Atat cat îi este de mare orgoliul,asa sa ne fie si noua de mare compasiunea pentu ea!

      Ștergere
    6. 00"07, pe la noi este-o vorba: "ai, ai...", monica, monica...
      02:28, ai sesizat bine ca,m cum sta treaba cu monica meryah...

      Acum, in aceste vremuri ciudate, chiar ca-i necesar ca toti sa fim compasionali, rabdatori, buni si calmi!

      Doamne ajuta!

      Ștergere
    7. An.15.07. as mai adauga ceva : cred ca ar trebui sa constientizam greselile facute,sa regretam sincer si sa incercam sa reparam,acolo unde se poate,ceea ce am gresit...De asemenea,sa incercam sa gasim acel necesar echilibru intre ratiune si inima...altfel pot sa apara derapaje serioase.

      Ștergere
  11. Cata rautate si venin ai in tine Apish Paraschiv.
    Daca o ti tot asa o sa ai mantuirea asigurata........

    RăspundețiȘtergere
  12. Alo ce tot aveți cu monica și dna maria? Stați liniștiți nu vă mai agitati atâta. Nu vă convine ceva uitațiva altundeva .

    RăspundețiȘtergere
  13. Monica surioara,si cu tine m-as duce dincolo de parapet,si mai sunt,. Gabriela . Naghi,sa n-o mai amintesc pe proorocta gazda noastra. Marioara,o vint o vrme la . Seica- . Mare ca atunci cand aveam ll ani. Trebuie sa spunem cu totii de trei ori,cum spune lrina . Loghin ín post fata cartíi dumneaei. Iarta-ma,. Dumnezeul meu! Multumesc frumos. Cu . Dumnezeu ínainte la bine si la greu. Amin.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Ilie..pentru mine esti un sfânt,nicidecum un bețiv cum te catalogheaza altii.Sa nu dai atentie oricarui cuvant zburat in vânt..o seara frumoasa sa ai. monica meryah.

      Ștergere
  14. Despre lrina . Loghin. Azi am dat de un baiat cu dizibilitati fizice si l'am íntrebat daca mai are ceva carti legate de credinta si mi-a raspuns negativ. Si vad dragíi mei trandafirii rosii ce i-am visat asta noapte ín bratele inegalabilei . Irina . Loghin pe coperta cartii. Viata mea este un cantec. . Va dati cu seama ce bucurie. Multumesc frumos.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  15. azi 23 iulie-a fost vijelii si ploi torentiale la CONSTANTA SI BUZAU

    RăspundețiȘtergere
  16. Ma albinarule, . Paraschive,numa tu stii cu cata truda sa tine stupu laolalta sa sa bucure toti de ea,te mai ínteapa albinele,adica mustele cum le zaceti voi,nu-i o suparare,da cand vin viespile ce dau tarcoale,íi alta. Tiu si la tine ma stuparule. Serb llie-sorinel. Domnul lisus . Hristos sa te ajute ín munca ta nobila facuta din inima ta curata. Mai lecuieste si cu o tara de venin,numa nu-l mai consuma pe naparcile prea pline de venin,ca-s imune. Multumesc frumos.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  17. S-or implinit un numar de ani de la punerea pietrei de temelie la . Biserica . Noului lerusalim. Baga ceva . Alexandre sa ne hie de suflet! Multumesc.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere