vineri, 13 iulie 2018

LANSAREA CARTILOR SE APROPIE CU PAŞI REPEZI !




                           Prieteni dragi,

Ne apropiem cu ajutorul LUI DUMNEZEU si-al MAICII DOMNULUI de LANSAREA mult dorita si mult asteptata. 
EDITURA KITCOM lucreaza "la foc "continuu si ma bucur sa va arăt cum vor arata copertile Cartii -ADEVARUL DUHULUI SFANT- ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM ,precum si -VIATA EXTRATERESTRA ! 
Nu am cuvinte de multumire pentru voi toti ,cei care,ati pus una ,doua sau mai multe caramizi la editarea acestor CARTI ale DUHULUI SFANT, si nicidecum ale mele.
Eu am fost si sunt, doar Condeiul Duhului Sfant !
Va multumesc din inima pentru ajutorul vostru financiar,moral si sufletesc ,si va asigur ca ,ma rog pentru voi toti la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ca sa va rasplateasca bunatatea inimii voastre.
Cand totul va fi pregatit,vă voi anunta si locul din BUCURESTI ,ziua si ora inceperii LANSARII CARTILOR : 
ADEVARUL DUHULUI SFANT- ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM ,precum si VIATA EXTRATERESTRĂ!
 
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.

Doresc ca sa va reamintesc  dragii mei,ca toti DONATORII vor primi absolut GRATUIT CARTILE dorite ! 
Atunci cand voi incepe sa le distribui ,adica ,după LANSARE,am rugamintea ca sa ma contactati la nr de tel : 0747226236  sau pe maill : mariatecuci61@yahoo.com,sau pe :http://adevarulduhuluisfant.ro/,precum si pe BLOG,sau Facebook.
Va imbratisez cu mult drag si cu multa pretuire sufleteasca ! 
                                      Maria Ghiorghiu.





3 comentarii:

  1. Facultatea, masteratul, armata și doctoratul vor fi considerate vechime în muncă

    https://www.stiripesurse.ro/lia-olgu-a-vasilescu-anun-a-noi-mariri-de-pensii-facultatea-masteratul-armata-i-doctoratul-vor-f_1277321.html

    ”În primăvara anului viitor, pensiile vor crește din nou. Punctul de pensie va urca la 1.250, de la 1.100 cât e acum, de la 1 iulie. Vor urma și o serii de corecții.

    Se va pune armata, masteratul și facultatea care a fost făcută la cursuri de zi, precum și doctoratul.

    Ministerul Muncii nu poate să lucreze pe pensiile militarilor și polițiștilor, care sunt pensii speciale. Acestea sunt în grija MAPN și MAI, care au în subordine casele de pensiile ale militarilor și polițiștilor. Aceștia au pensii decente și vom face ca și ceilalți pensionari să aibă pensii decente.”, a spus Lia Olguța Vasilescu.


    Lia Olguța Vasilescu anunță noi măriri de pensii: Facultatea, masteratul, armata și doctoratul vor fi considerate vechime în muncă


    Lia Olguța Vasilescu a anunțat, vineri seara, la România TV, într-un interviu acordat lui Victor Ciutacu, o nouă mărire a pensiilor! Totul, după ce de la 1 iulie, punctul de pensie a urcat la 1.100 de lei.

    În plus, ministrul Muncii a precizat că cei care au făcut facultatea, masteratul și doctoratul la cursuri de zi, precum și cei care au efectuat stagiul militar, vor beneficia de un avantaj. Perioadele de studii și armata vor fi considerate vechime în muncă.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ajuta doamna Maria abia astept .
    Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vor fii si taieri pina atunci,daca vine o criza economica peste noi! !

    RăspundețiȘtergere