joi, 19 iulie 2018

FOAMETE ? L-AM VAZUT PE SFANTUL PROOROC ILIE TESVITEANUL, LA NOI PE PAMANT !


                        30 Aprilie 2016,ora 23,45 ,IERUSALIM ! 


               L-am văzut pe SFÂNTUL  PROOROC 


                            ILIE  TEZVITEANUL ! 


                       Image result for sfantul ilie imagini

                               Prieteni dragi, 

În aceasta noapte ma aflam in BETLEEM, la un Hotel.
Abia ma bagasem in pat si stateam cu ochii inchisi ca sa adorm .
Stand asa cu ochii inchisi, vad in faţa mea la doar un brat intins,vad o lumina aurie ca din Soare rupta.
Era dragilor, LUMINA DUHULUI SFANT.
În cealalta clipă, vad dragilor un MAGAZIN mare plin cu de toate,iar in faţa unui raft gol al Magazinului ,apare in carne si oase SFANTUL PROOROC ILIE TEZVITEANUL, cu ,CARUL SĂU de Foc ,la care, erau înhămati mai multe perechi de cai de foc.
SFANTUL PROOROC ILIE dadea bice Cailor de foc, circa 8 la numar,iar Caii, pur si simplu au luat-o la trap urcând la Cerul Sfant din faţa acelui raft mare si gol.
La cladirea MAGAZINULUI ,la orisice coltisor era arborat Tricolorul Romaniei, precum si Semnul Infinitului tot din Tricolorul României.

Image result for tricolorul romanieiImage result for semnul infinit..


                                  Dragii mei,
IERUSALIMUL pe care noi îl stim este pe cale sa dispară, iar ROMÂNIA  DUHULUI SFANT,ŢARA SFANTA A LUI DUMNEZEU, va deveni NOUL IERUSALIM.
În ROMANIA SFANTA,IISUS HRISTOS va veni pe norii Cerului insotit de Sfintii Sai Îngeri.
Prieteni dragi, în ziua de  26  Iulie 2014 , ora 23,45  L-am vazut pe SFANTUL PROOROC ILIE TEZVITEANUL acolo Sus în Ceruri!
Iata:
SFÂNTUL ILIE TESVITEANUL ! L - A M VĂZUT , PE SFÂNTUL ILIE ...

https://plus.google.com/.../posts/MVvepkA9CTt

Translate this page
Jul 19, 2016 - SFÂNTUL ILIE TESVITEANUL ! L - A M VĂZUT , PE SFÂNTUL ILIETESVITEANUL !

                                     26  Iulie 2014 , ora 23,45 !

Iată dragilor că, în timp ce scriam la calculator, într-o clipă Cerurile se deschid  şi văd acolo Sus în Ceruri unde eram şi eu, văd precum în această Iconiţă, pe Sfântul  Prooroc Ilie Tesviteanul !
Aşa cu aceste veşminte ca în Iconiţa de mai jos, Sfântul Ilie stătea între norii care făcuseră în jurul Lui ca o Chiliuţă. 
Stătea aşezat pe Norii care-l ocroteau si era tare trist şi îngândurat.
Sfântul Prooroc Ilie era viu,in carne şi oase. 
Privea în jurul Său, mişca mâinile şi picioarele, dar şi stătea sprijinit în mâna dreaptă ca un Om îngândurat. 
 Căci OM  a fost Sfântul Ilie Tesviteanul, care a fost ridicat la Ceruri cu tot cu trup, într-un Car de Foc. 
                             
                                 
                 
                                                                   
Şi iată dragii mei, ce este întrebat de un glas Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul :

                                        "Ce faci Ilie ?
(iar Sfântul ILIE  răspunde trist, foarte trist şi îngândurat ):
                Îmmm! Ce să fac ?
           Stau şi eu aicea !"

Şi-L văd stând trist şi tare îngândurat, asa ca şi în această Iconiţă : 
                                              

                  Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul !

                           Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul....

Apoi dragii mei, văd cum Cerul se face bleumaren şi prin norii acestui Cer, văd o Căruţă, un  CAR de  FOC cu mulţi cai în faţa CARULUI  de FOC. 
Şi Caii erau dragilor, tot de foc.
Acum, eram sub Bolta Cerească şi vedeam Cerul negru-bleumaren ,iar prin Cer, printre norii negri de la Apus la Răsărit, trece în mare grabă precum fulgerul, trece CARUL de  FOC cu multi cai în faţă,iar în Carul de foc era Sfăntul Ilie cu veşminte de foc care , ţinea în mâinile Sale frâiele de foc al Carului de foc şi mâna caii de foc cu viteza fulgerului. 
                                  
                                  ..

Sfântul Prooroc Ilie dragilor, era tare trist si ingandurat  deoarece ,trebuia să slobozească Cerurile din care ploile si furtunile vor cădea asupra Pământului.
Iar după ce a stat singur acolo Sus si S-a rugat la Dumnezeu, până la urmă ,Sfântul Ilie S-a suit în CARUL  său de FOC, ce avea Cai de Foc şi traversa Cerul de la Apus la Răsărit, şi se făcuse un zgomot în Cer care răsuna peste tot, şi care ,era cutremurător de înfiorător.  
SFÂNTUL  PROOROC  ILIE era hotărât ! 
Trebuia să facă VOIA  LUI  DUMNEZEU.
Dragii mei, putem să schimbăm Mânia Lui Dumnezeu ,prin Rugăciunile noastre, prin fapte bune şi fapte de milostenie.
Putem să-L îmbunăm pe DUMNEZEU mergând Duminica la Sfânta Biserică şi nu la târg. 
Trebuie să ne deschidem sufletul şi inima în faţa Lui Dumnezeu prin Sfânta Spovedanie.
Trebuie s- avem grija de suflet, să-l curăţim prin Rugaciuni prin Spovedanie curata, si -apoi sa ne învrednicim a primi Sfanta şi Dumnezeiasca Împărtăşanie.
Chiar putem fratilor ca sa schimbăm MÂNIA  LUI  DUMNEZEU ce este  asupra noastra, s-o schimbăm în Dragoste şi -n Iertarea păcatelor noastre. Nu este greu ! Sa luam doar cele 10  PORUNCI Dumnezeiesti si să le împlinim din dragoste si nu din frică. 
Unde alergăm noi toată viaţa ? Spre ce alergăm noi fraţilor ? Vă spun eu: alergăm ca să adunăm de toate, si când să ne bucurăm de ele, vedem că de fapt am alergat o viaţă întreagă,dar...spre Moarte ! 
Căci asta ne asteaptă fratilor, la capătul drumului,( al vieţii), Moartea trupului.
Şi atunci, nu vom mai avea timpul necesar ca să ne curăţim sufletul de păcatele lăcomiei, de păcatele mândriei si de toate păcatele care au întinat Lumina Lui Hristos din Sufletul nostru .
 Să ne trezim din aceasta stare fratilor , din dorinta de- a aduna Comori pe Pământ şi să -ncepem chiar din această clipă ca să ne adunăm Comori în Cer, împlinind cu toată dragostea sufletească PORUNCILE  LUI  DUMNEZEU.
                                           
Dar iata că,si-n zorii zilei de 20 iulie 2016  L-am vazut pe SFANTUL  ILIE.
Iata:

              20 Iulie 2016,ora 5,45 dimineața !

                                Dragii mei, 

În aceasta dimineață, treaza fiind și stând cu ochii închisi în pat, văd pentru câteva clipe ceva minunat de frumos.
Îl vedeam pe SFÂNTUL PROOROC  ILIE in Carul Său de foc, acolo sus in Ceruri.
Când Sfântul Ilie a pornit CARUL de FOC, dinspre Apus spre Răsărit,văd în stânga Sa, respectiv a CARULUI de FOC,  văd un perete ca din sticlă, ce este pur si simplu împroscat cu șiroaie de sânge adevărat. 
 .
Dragii mei, asa cum Sfantul Prooroc Ilie Tesviteanul a prezis regelui Ahab că nu va mai ploua trei ani si jumătate pe Pământ, si chiar asa s-a si întamplat, iata fratilor că ,Sfântul Prooroc Ilie vine si astăzi în zilele noastre si ne prezice o baie de sânge, sau un Razboi in care, sânge nevinovat va curge peste acest Pământ.
Peretele ca din sticlă  ce s-a ridicat intr-o taina nevazuta de mine, în stanga Sfantului Prooroc Ilie, era plin de sânge adevărat.
Dragii mei, aceast lucru cutremurator, pe mine ma duce cu gandul la izbucnirea celui de-al treilea Razboi Mondial sau la Atentate in lanț, prin toata Europa si -n lumea întreaga. 
Oricum ar fi, tot dureros este si extrem de trist.
Daca Lumea s-ar intoarce la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI, din dragoste si din iubire față de Aproapele, daca am deveni mai buni si ne-am ruga cu inima si nu numai cu buzele, cu siguranță aceste nenorociri nu ar mai avea loc; sau ,nu într-un ritm atât de intens.   
Numai de fiecare dintre noi depinde felul în care ,ne vom petrece zilele vietii noastre. 
Alegerea Binelui va birui Răul ce s-a dezlănțuit în lumea intreaga.
Asa sa ne ajute mult Prea Milostivul Dumnezeu si Măicuța Domnului,în veci, Amin! 
P.S.
VIATA SFANTULUI PROOROC ILIE :

Luna iulie in 20 zile: suirea la Cer, cu caruta de foc,
a Sfantului Prooroc Ilie Tesviteanul. (895i.Hr)
    Acesta era feciorul lui Sovac, preotul Legii vechi, locuind in cetatea Tesve, din Galaad, de dincolo de Iordan, de unde si numele Proorocului, Iliie Tesviteanul, si a trait cu peste opt sute de ani inainte de intruparea Mantuitorului, pe vremea lui Ahab, regele evreilor.
    Acest rege isi luase de sotie o printesa feniciana, Isabela din Sidon, femeie de alt neam si inchinatoare lui Baal, zeul fenicienilor. Si ea indemna pe rege sa paraseasca vechea credinta a iudeilor, in Dumnezeul cel adevarat, si sa se inchine lui Baal, nu numai el, ci sa sileasca tot poporul sa-l urmeze, intorcandu-se la paganatate. Deci, regele, pretuind mai mult desarta frumusete a femeii, decat mantuirea sufletului sau, a parasit credinta cea buna si imbratisand el insusi legea idoleasca, a dat porunca, si mult ajutor, spre aducerea poporului credincios la inchinarea idolilor, prigonind pe aparatorii dreptei credinte, ridicand capisti idolesti, pretutindeni pe pamantul lui Israel, si tinand in mare cinste pe preotii lui Baal.
    I-a ridicat atunci, la chemarea Domnului, Ilie Proorocul si, venind la curtea regelui, il mustra, prin cuvintele aspre, pentru ratacirea lui. Dar vazand ca nu poate aduce pe rege la calea cea dreapta a credintei stramosesti, l-a vestit ca se va abate asupra tarii o foamete mare, care va tine trei ani si jumatate, ca pedeapsa pentru lepadarea lui de credinta. Regele, cautand sa-l omoare, Proorocul Domnului s-a ascuns, in cele din urma, in Fenicia, unde mania regelui nu-l mai putea atinge.
    Dupa trei ani si jumatate insa Proorocul s-a intors la curtea lui Ahab. Cu jertfa adusa pe muntele Carmel, Proorocul a dovedit ca stravechea credinta, pe care o apara el, era credinta cea adevarata. Poporul insusi, vazand minunata dovada a Proorocului, a strigat: "Dumnezeul lui Ilie este Dumnezeul cel adevarat". Si, prinzand pe slujitorii cei mincinosi ai lui Baal, i-a ucis, ca sa nu mai insele pe nimeni. Si foametea a incetat, printr-o ploaie binecuvantata, la rugaciunea Proorocului.
    Marele Prooroc Ilie a savarsit multe alte fapte minunate: A inviat pe fiul vaduvei din Sarepta Sidonului, a vazut pe Dumnezeu, la muntele Horeb "in vant subtire", pe cat este cu putinta omului a-L vedea, a despartit Iordanul, lovindu-l cu cojocul, trecand ca pe uscat, si a stat inaintea lui Hristos, la Schimbarea Lui la Fata, pe Tabor. Iar, cand s-au sfarsit zilele Proorocului Ilie, a fost ridicat la ceruri intr-un vartej de flacari si intr-un car de foc. Sfanta Scriptura si traditia Bisericii ne spun ca Sfantul Ilie va veni, iarasi, pe pamant, la sfarsitul veacurilor, ca Inainte mergator, la cea de a doua venire a lui Hristos, in slava.
  
Intru aceasta zi, cuvant de lauda a Sfantului Prooroc Ilie, al Preacuviosului si de Dumnezeu purtatorului, Parintele nostru Efrem Sirul
    Liniste dati-mi mie, plecati-va auzurile voastre, ca sa talcuiesc povestirea Sfantului, slavitului Prooroc Ilie Tesviteanul, care a aratat ravna fierbinte, sarguindu-se totdeauna, ca sa-i induplece pe toti sa se inchine Unuia Dumnezeu. Caci, daca a vazut poporul facand multe nelegiuiri si abatandu-se de la Dumnezeu si inchinadu-se idolilor, umplandu-se de manie si ochiul ravnei, in sus, tintindu-l, sagetand cerul prin vorbire, a ajuns, prin cuvant pana la cer. Dupa ce a vazut poporul, atat de ratacit de draci, si avand nadejdea si incredintarea ca il va scoate din ratacire, dupa ce a vazut poporul smerit de multimea idolilor si pe toti proorocii mincinosi adunati acolo, Ilie, umplandu-se de ravna si de multa manie, a slobozit cuvant, cu juramant asupra poporului, celui fara de lege; cerul l-a legat, norii, ca sa nu ploua, i-a pecetluit, l-a induplecat pe Dumnezeu cel milostiv, sa implineasca rugaciunea robului Sau, vrand sa arate pacatosilor puterea si taria bunului Stapan, si s-a jurat inaintea Lui, zicand: "Viu este Domnul, a zis, Caruia ii stau inainte, ca nu se va pogori ploaie, nici roua pe pamant, decat numai prin cuvintele gurii si buzele mele". Si minune preaslavita s-a facut cu duhul, ca milostivul Dumnezeu, dupa ce a auzit cuvantul robului sau plin de ravna, indata a implinit proorocia lui, pe care a spus-o din ravna dumnezeiasca. Si, dupa ce s-a incuiat cerul si s-au pecetluit norii, s-au uscat toate cele de pe fata pamantului. Viile s-au uscat, graul nu a rasarit, toti pomii roditori si-au ascuns roadele lor, pamatul nu si-a mai dat roadele sale, pasune nu s-a aratat pe pamant, in scurt, s-a ascuns toata verdeata de pe pamant si copacii s-au uscat si, prin hotararea lui Ilie, si apele de pe el au secat Si era vedere cumplita si foarte dureroasa, precum odinioara, in vremea lui Noe. Ca nu numai oamenii mureau, ci si dobitoacele si fiarele si pasarile.
    0, Ilie, ravnitorule spre bine, gandeste-te ca numai oamenii au pacatuit, inaintea Domnului, fiind amagiti de vrajmasul, dar pruncii, ce au pacatuit ? Dobitoacele, fiarele si pasarile ce au gresit ? Ca, si pe acestea toate, le-ai dat la moarte. Macar pe acestea, care sunt nevinovate, miluieste-le si da ploaie pe pamant. Insa lui Ilie, celui fierbinte in rugaciune, nimic nu-i pasa de unele ca acestea. Cei bogati au pierit si ei de foame si de sete, nefiind ploaie. Cu toate acestea, Stapanul tuturor, Care, de-a pururea, vrea sa miluiasca neamul oamenilor, toate le foloseste, ca sa-l faca pe Ilie milostiv, iar, dupa ce a vazut ca nu se pleaca sa se impace si sa lase mania, atunci, l-a trimis pe Ilie, sa se roage de o vaduva, care era necajita si foarte saraca. Si, dupa ce a sosit, Ilie, acolo unde i s-a poruncit. a vazut o vaduva, adunand niste lemnisoare. Deci, cunoscad saracia ei, in care se afla, se rusina Ilie sa cuvanteze si sa graiasca spre ea. Insa, cu toale ca se rusina, a implinit porunca si, indraznind, cu sfiala a striga, zicand: "O, femeie, imi vei aduce mie putina apa sa beau ?" Ca legase apa, sa nu ploua pe pamant. Si vaduva a strigat catre Ilie. "0, ravnitorule spre bine, daca prin juramantul limbii tale, ai legat cerurile, ca sa nu ploua pe pamant, cum indraznesti sa ceri de la mine apa ? Daca prin limba ta, ai infranat-o si o tii uscand pamantul si ingropi toate cele de pe el, de unde-ti voi da tie apa ?" Iar el, indata, s-a umilit de cuvantul vaduvei si s-a pornit, intru el, partea milostivirii. Iar vaduva, auzind glasul Proorocului, a fagaduit sa-i dea lui apa, pe care el a cerut-o. Si, ducandu-se ea sa-i aduca, ce a zis Ilie, catre ea: "Imi vei aduce, in mana ta, si o bucata de paine, sa mananc". Iar ea, indata, a strigat catre Ilie: "Viu este Domnul Dumnezeu, ca nu am azima coapta in spuza, decat un pumn de faina in vadra mea, asemena, inca, si putin untdelemn intr-un urcior. Pentru aceea, am adunat aceste lemnisoare, ca sa fac o azima mie si fiului meu, sa mancam si sa murim". Si, dupa ce a auzit si sugrumat fiind de foame, Ilie cugeta in sine, sa aduca dezlegare de legaturi. Ca, auzind graiurile cele jalnice ale vaduvei, indata a grait catre ea cuvant plin de indurerare, zicand: "Intra, deci, si fa-mi, mie intai, o azimioara si, apoi, vei face si tie si fiului tau, ca acestea zice Domnul: Vadra de faina nu va lipsi, nici untdelemn din urcior nu va scadea, pana cand va da Domnul ploaie pe pamant si va odrasli, ca si mai inainte, hrana tuturor oamenilor". Incat, chiar si nevrand, a facut dezlegare legaturilor cerului. Caci osteneala foamei, l-a silit pe el sa faca aceasta.
    Deci, a trimis Dumnezeu moarte copilului vaduvei, tragand pe Ilie ca sa porunceasca dezlegare legaturilor, iar vaduva, cand a vazut moartea fiului ei, venind cu lacrimi la Prooroc, i-a zis lui: "Vai mie, Proorocul al lui Dumnezeu, ravnitorule, mai mult decat toti, ai adus aceasta durere si plangere nevindecata sufletului meu. De ce mai traiesc pe pamant, eu ticaloasa, daca pe fiul meu, pe care il aveam l-ai dat mortii ? Am cunoscut, ca, din pricina ta, a murit fiul meu. Mai inainte de a veni tu aici, era sanatos fiul meu. Caci in foamete cumplita si in sete neasemanata, pe care tu le-ai adus asupra pamatului, am trait, iar acum, dupa ce ai venit tu la mine, datator de hrana aratandu-te, te-ai facut pierzator al fiului meu unul-nascut si, scapand de foame, lesin de bocete. Si, socotind ca te voi avea ajutor, te-ai facut vanzator. Impreuna locuitor primindu-te pe tine, am fost lipsita de fiul meu. Hranindu-ne pe noi, in foamete, pe el l-ai dat mortii. Ai hranit si ai omorat pe unul nascut fiul meu; m-ai lipsit pe mine de nadejdea mea. Pe ochiul batranetelor mele, pe care il aveam. L-ai stins cu moartea. Mangaierea mea, pe care o aveam, venind tu, am pierdut-o. La intalnirea ta, am fost lipsita de copilul meu. Ca ce folos imi este mie, avand faina si untdelemn si saturarea de bucate, dupa ce fiul meu a murit ? Mai de folos imi era mie ca, impreuna cu toti, sa pier, decat, satula, sa ma lipsesc de fiul meu. Ca cine va manca acestea, pe care mi le-ai dat ? Ce castig imi este mie, sa am hrana, spre saturare, dupa ce am fost lipsita de slava unuia-nascut fiului meu ? Pier tanguindu-ma, si suspin pentru el. O, de nu te-as mai fi vazut pe tine, nici n-as mai fi auzit vorbirea ta".
    Si se vedea vaduva, graind acestea cu tanguire si lacrimand la picioarele lui Ilie. Dar Ilie, ravnitorul spre bine, dupa ce a auzit-o, s-a sarguit spre rugaciune, mahnindu-se cu sufletul; si, stand, ruga pe Dumnezeu, zicand: "Dezleaga, Stapane, legaturile mortii de la fiul vaduvei; si-l inviaza pe el". Iar Preamilostivul Dumnezeu a zis, prin cuvant catre dansul: "Dezleaga si tu cerul, pe care, cu limba ta, l-ai legat; si, atunci, prin cuvant, voi dezlega si Eu legaturile mortii, pe care, cu intelepciune, pentru tine, le-am adus asupra-i. Cauta si vezi Ilie, cata multime de batrani si de tineri, de prunci si de maici au pierit, cauta si vezi lacrimile lumii intregi, cum cad, plangand si cerand ploaie. Tu, vazand o singura femeie lacrimand, pentru fiul ei, ti se pare ca esti milostiv, dar toata lumea, tanguindu-se, lacrimeaza, ca toata piere, si vazand-o, tu o treci cu vederea. Stiu ca, ravnind pentru Mine, ai adus asupra ei certare. Stiu, Ilie, ca nu este altul asemena tie". Atunci a zis Ilie catre Stapanul sau: "Da viata copilului si dezleaga cerul, numai izbaveste-ma de lacrimile vaduvei; ca sa nu ma mai intristeze, plangand". Si, inviind copilul si luandu-l pe el, Ilie l-a dat mamei sale. Iar vaduva, luandu-si pe fiul ei, a zis, cu bucurie mare, catre Ilie: "Acum te-am cunoscut ca esti, cu adevarat, omul lui Dumnezeu si grai adevarat este in gura ta". Atunci a zis Dumnezeu catre Ilie: "Mergi si spune lui Ahab, ca voi da, si Eu, ploaie pe pamant". Si, venind catre Ahab, Ilie a zis catre el: "Domnul va da ploaie pe pamantul Sau". Si, adunand tot poporul lui Israel, au fost injunghiati preotii cei ce jertfeau lui.
         "Baal. Si, intorcandu-i pe toti, sa creada in Dumnezeul cel viu, Ilie s-a inaltat, in car de foc, spre cer, intru cutremur mare, lasandu-si cojocul asupra lui Elisei. Iar Dumnezeului nostru sa-I fie, de la noi, slava si cinste in vecii vecilor! "Amin.


12 comentarii:

 1. Sfantul Ilie in acest moment este pe pământ gata pentru misiunea pe terra.Va lucra o perioada de timp cu semne si minuni la Ierusalim dar si in Romania..Si va fi directionat in multe locuri de pe pamant lucrand cu putere fiindca timpul va fi scurt.El va fi prezent in acelasi timp si acolo la Ierusalim si aici.Minunile care vor fi văzute la Ierusalim se vor petrece simultan si in Romania prin sfintii apostoli.
  Vor fi vindecari de toate tipurile de boli pana la cele mai grave.Si vor fi Si invieri din morți..Si gloria lui Dumnezeu va fi văzută de toata lumea.
  Dupa venirea lui Anticrist care e si el gata sa apara va veni foametea.Si va pune tuturor sigiliul sau cu numarul 666,doar pentru aceia care il urmează.
  Dar noi vom urma lui Hristos si vom lua sigiliul sau cu numele Tatalui Dumnezeu pe frunte,deoarece lumea va fi impartita in doua.Ingerul sau va veni sa ne semneze cu sigiliul.Sigiliul Duhului Sfânt. monica meryah .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am citit undeva ca sigiliul Domnului nostru IISUS HRISTOS e numarul 888...asa e??? mai stie cineva acest lucru ???

   Ștergere
  2. E scris că Sf Ilie o sa vina in ultimii 7 ani înainte de sfârșitul lumii . Am intrat deja în cei 7 ani ? Doamne ajuta !

   Ștergere
  3. Suntem deja in ultimii 7 ani tribulatia* necazul a inceput anul trecut in toamna 2017 si Iisus a confirmat acest lucru totusi suntem in ultimii 7 ani 2017-2024...Acestia sunt ultimii ani.Suntem acum in zilele din urma si judecățile au inceput.monica meryah

   Ștergere
  4. Sigiliul va fi un semn scris de mana îngerului pe fruntea noastra asa mi-a revelat îngerul intr-o revelatie,ingerul lui Dumnezeu va pune sigiliul cu mana sa si se spune ca va fi scris numele cetății Noului Ierusalim si numele lui Dumnezeu..
   monica meryah

   Ștergere
  5. Anonim20 iulie 2018, 10:33
   Am citit undeva ca sigiliul Domnului nostru IISUS HRISTOS e numarul 888...asa e??? mai stie cineva acest lucru ???

   Da si este steaua lui David desfacuta ,adica crucea, 888

   Ștergere
 2. iata va spun un fapt autentic-in ROMANIA prin anii comunismului pe un camp pe langa BOTOSANI a fost lasat din cer un baietel ca de 5 ani-EL A FOST SF ILIE INTRUPAT el a marturisit unui grup restrans de crestini-dar cine l-a botezat l-a numit Nicolae-la maturitate a inceput sa propoveduiasca dar cand intalnea un suflet necredincios ii vorbea raspicat-A FOST BATUT CRUNT DE FOSTA MILITIE PENTRU CA SPUNEA ADEVARUL CURAT nu se stie unde a plecat la cer pentru ca era misionar--asadar acest pamant binecuvantat are f multe mistere

  RăspundețiȘtergere
 3. Cei care au tangenta cu economia stiu ca Romania se sustine din împrumuturi din ce in ce mai mari, a.i aparitia unei crize este doar o problema de timp.
  Spre deosebire de greci, pe români nu o sa-i ajute nimeni din occident deoarece liderii politici au sfidat si mintit organismele europene si SUA.
  12 state occidentale au atras atentia ca in Romania sa nu se legalizeze furtul.
  La fel Comisia de la Venetia si OLAF.
  Cum au reactionat politicienii stiti de la Antena 3.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 02:54, exgerezi ca de obicei.

   Ștergere
  2. 12.43 tu dormi linistit mai departe ca PSD-ul vegheaza la fel cum a „vegheat” si FNI-ul. Cand o sa te trezesti n-o sa-ti vina sa crezi ca si naivii care au investit in FNI.

   Ștergere
 4. O mare foamete nu este asociata perioadei de domnie a lui Anticrist ?
  In ce tara se pregateste Codul Penal pentru a fi legala hotia ?

  RăspundețiȘtergere
 5. 12:43, inca dormi, trist si adevarat !!! Deschide ochii sufletului pana nu-i prea tarziu !!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere