vineri, 27 iulie 2018

ARHANGHELUL MIHAIL CU SABIA DE FOC !


                                       26 Iulie 2018,ora 6,34 zori de zi !   

                                                                   Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare foarte,si astfel, vad stand in pat cu ochii inchisi (asa vad eu cel mai bine )pe Însusi Arhanghelul Mihail ÎNGERUL DREPTATII si al LEGII LUI DUMNEZEU.
Sfantul Arhanghel Mihail era chiar sub plafonul camerei mele care disparuse ,statea in picioare si cu sabia de foc in mana Sa dreapta indreptata in jos catre piciorul Său stang.
Arhanghelul Mihail era imbracat cu vesminte rosii-grena si cu aripi mari maro inchis, aripi ce si le stransese catre faţă sub forma de Cerc.
                                             

                                   Imagini pentru ARHANGHELUL MIHAIL INGERUL DREPTATII.

Totul arata ca ,era gata de lupta in caz ca ar fi fost nevoie.
L-am privit cu infinita bucurie pe Arhanghelul Mihail,I-am multumit in gand (fara cuvinte),ca m-a vegheat toata noaptea. Cand eu am hotarat ca sa deschid ochii,Sfantul Arhanghel Mihail a disparut.
Dragilor,nu este prima oara cand vad deasupra patului meu ,Sfinti care-mi vegheaza somnul ,si care,nu lasa Duhurile rele ca sa se apropie de mine.
Cuvintele sunt prea putine ca sa-I pot multumi IMPARATULUI CERESC ,DOMNUL si MANTUITORUL nostru al tuturor pentru toate cate mi-a daruit si-mi daruieste,si nici pentru PREA CURATA FECIOARA MARIA ,Maicuta noastra a tuturor care ,se roaga pentru noi in fiecare clipa a vietii noastre.
Sa ne rugam si noi fratilor PREA SFINTEI TREIMI si MAICII LUI DUMNEZEU ca sa ne daruiasca sanatate,iertare si mantuire.
                                   Cu dragoste,Maria.

88 de comentarii:

  1. Doamna Maria nici nu stiti cat ma bucur pentru dv. pentru cea ce traiti. Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului va iubeste si sa stiti ca si eu va iubesc din tot sufletul.
    Daca ma ajuta Dumnezeu s-a fac ce am in gand ar fi cea mai mare bucurie dupa toate bucuriile pe care Bunul Dumnezeu ma binecuvantat.
    Am vazut un nr.de telefon doamna Maria va pot suna?
    Cu mult drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu sa ne aiba in paza sa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da.Incep judecățile împotriva celor ce au conspirat spre distrugere.Judecata va fi TRIPLĂ! In numele Sfintei Treimi se vor judeca la 3 nivele: țările națiunile(1),familiile,grupurile,partidele,biserica(nivel 2),indivizii(nivel 3)fiecare după faptele,gândurile și credința sa!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce le mai stii tu pe toate. Te pomenesti ca tu esti sfetnicul lui Dumnezeu.

      Ștergere
    2. Anonim 17:23 Sfetnic? Ieri am stat la o bere cu Dumnezeu și mi-a spus tot.

      Ștergere
  3. Niciunul din cei 4 inscrisi nu s-au calificat pentru conducerea DNA-uli.BRAVO TUDORELE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15.09 Slugarel al tau pe care, cu onor, il admiri in prostia ta, are ordin de la Dragnea sa taraganeze totul pana in septembrie cand se va da verdictul in cazul noilor modificari ale legilor penale. Dupa aceea va numi un apropiat PSD, devotat lui Dragnea care sa-l scape de puscarie.Cu alte cuvinte, iti admiri proprii calai, asa de jos ai decazut!

      Ștergere
  4. Ce chestie,numele meu este chiar Mihai

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Macar tu sa nu dai cu sabia ca sfantul ........ este tare amenintator.

      Ștergere
    2. Eu imi iubesc aproapele

      Ștergere
    3. Si cine este aproapele tau?.

      Ștergere
  5. Multumesc TATALUI CERESC, pt grija ce ne poarta si pt INGERII PROTECTORI per care ni trimite.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria va rog FF mult daca puteti Ca' sa imi raspunde la o intrebare pt ca dv stiti mai bine. Vreau sa stiu daca Biserica Ortodoxa Ucraniana din Romania Este eretica , pt ca asa mi-a zia o persoana din cadrul biserici. Daca vreti postati Sau nu comentul, pe mine ma intereseaza doar raspunde, un da Sau nu, multumesc anticipat Ika

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te speria si nu purta grija bisericii ca este cine sa o poarte. Daca sunt eretici, atunci sunt eventual unii preoti, dar nu biserica. Nu umbla dupa toate balivernele unor preoti sau calugari care spun ca doar ortodoxia si in speta cea romaneasca este cea buna si dreapta.

      Ștergere
    2. 16.24 Maria a facut pe dos. Ti-a publicat raspunsul dar nu ti-a raspuns. Multumita?

      Ștergere
  7. Dar ingerii cazuti , ce culoare a aripilor , au?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ingerii nu au aripi decat in inchipuirea unora. Ei nu au corp fizic, au corp spiritual (eteric). Ingerii nu sunt pasari.

      Ștergere
    2. INGERII AU ARIPI ca scris este :
      ISAIA 6
      2.Serafimi stăteau înaintea Lui, fiecare având câte şase aripi: cu două îşi acopereau feţele, cu două picioarele, iar cu două zburau
      3.Şi strigau unul către altul, zicând: "Sfânt, sfânt, sfânt este Domnul Savaot, plin este tot pământul de slava Lui!"

      mai studiaza ...

      Ștergere
    3. Ingerii cazuti au aripi , negre , de intuneric

      Ștergere
  8. Sebastian Ghita nu v-a fi extradat din Serbia ,din cauza probelor false au hotarit judecatorii ca ar putea fi persecutat in Romania ,ba mai mult a primit AZIL POLITIC in Serbia.
    Pe cealalta parte a Dunarii in Romania procurorii care i-au administrat probe false;Negulescu si Onea de la DNA Ploesti au primit interdictie judiciara si sint anchetati pentru probe false.
    Chiar spuneam atunci ca o sa dureze extradarea mai mult de un an,dar chiar la asa ceva nu m-am asteptat.
    Stie el si Ponta de ce si-a facut cetatenie sirba.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. 16,24 De ce ar fi eretica,asta e ledat de dogma crestina?.
    Dar eu cred poate e vorba mai mult de interesele KGB-ului in Romania ca si promotoare cu o parte ruseasca a ideilor PANSLAVISTE promovate de la Petru cel Mare citire,dar asta tine de ideologie si nu de crestinism.
    Eretici si persecutati au fost considerati rusii lipoveni ,motiv pentru care au emigrat gasind libertate religioasa in Dobrogea si Bucovina,ei find adeptii vechiului calendar si sarbatoresc impreuna cu unii moldoveni Craciunul la alta data in luna Ianuarie,dar ei nu pot fi considerati eretici fiind doar conservatori in pastrarea vechilor traditii rusesti-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. Pentru unele persoane care se dau rotunde pe aici sa stie ca credinta nu sta in inteligenta artificială si nici sa te dai mai interesant ca altu pe aici pentru ca am vazut aluzii la diferite persoane si in special la adresa dnei Maria.Chiar numai aveti respect de sine ati decazut atat? De ce pe sfinții părinți nu i-ati acuzat niciodată ca sunt prosti,inculți si ca au doua clase primare ca asa erau in acele vremuri si nu intelegeai nimic de la dansii si modul de exprimare cand cu greu te chinuiai sa intelegi doua cuvinte.Voi credeti ca nu mai sunt sfinți în zilele noastre a venit sfarsitul si o data cu ei au dispărut si preabunii parinti? Sfinti mai sunt si vor fi de acum inainte asa ca sa stiti.Nu au dispărut.Poate sa schimbat roata dar ei inca circula printre voi si ii atacati cum va vine la gura spurcandu-va de mizeriile ce le scoateți..Generatia veche a plecat dar au rămas sfinții tineri si de varsta mijlocie.Asa ca idee mai tapinarilor.Off..of.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sf. Arhangheli Mihail, al cărui nume înseamnă „cine este ca Dumnezeu?”, a condus armatele de îngeri care i-au aruncat pe Satana şi pe îngerii rebeli în iad; iar la sfârşitul timpurilor, el va ţine sabia dreptăţii pentru a-i separa pe cei buni de cei răi.

    Primii Părinţi ai Bisericii au recunoscut importanţa îngerilor şi a arhanghelilor, în special a lui Mihai. Teodor din Cir (393-466) în a sa „Interpretare la Daniel” scria: „Suntem învăţaţi că fiecare dintre noi este încredinţat grijii individuale a unui înger păzitor, care să ne scape de cursele celui rău.

    Arhanghelii au sarcina să păzească neamuri, aşa după cum ne spune Fecioara Maria, şi cum Daniel confirmă; pentru că el vorbeşte despre ‘căpetenia împărăţiei perşilor’ şi puţin mai încolo de ‘căpetenia grecilor’, în timp ce pe Mihail îl numeşte căpetenia Israelului.”

    Părinţii Bisericii îl pun pe Sf. Mihail ca paznic la porţile paradisului după ce Adam şi Eva au fost daţi afară de acolo; tot el este îngerul prin care Dumnezeu a transmis Cele Zece Porunci, care a blocat trecerea lui Balaam şi care a distrus armata lui Sennacherib.

    Sf. Arhanghel Mihail a fost invocat în apărarea noastră cu diferite ocazii.

    În 590, Roma a fost lovită de o gravă plagă. Papa Grigore cel Mare a condus o procesiune pe străzi, ca act de penitenţă, căutând iertare şi ispăşire de păcate.

    La mormântul lui Adrian (acum Castelul Sant’Angelo de lângă Bazilica SanPietro), Sf. Mihail a apărut şi şi-a scos sabia din teacă, indicând sfârşitul plăgii. Sfântul Părinte a construit mai apoi o capelă în vârful mormântului şi acolo până şi astăzi se află o mare statuie a Sf. Mihail.

    RăspundețiȘtergere
  12. Astfel, în tradiţia noastră catolică, Sf. Mihail are patru îndatoriri:

    (1) să continue lupta împotriva Satanei şi a celorlalţi îngeri căzuţi;

    (2) să salveze sufletele credincioşilor din puterea Satanei, în special în ceasul morţii;

    (3) să apere Poporul lui Dumnezeu, atât pe evreii Vechiului Testament, cât şi pe creştinii Noului Testament;

    şi (4) să conducă sufletele celor ce au părăsit această viaţă şi să le prezinte Domnului pentru judecata particulară, iar la sfârşitul timpurilor, pentru judecata finală.

    Din aceste motive, iconografia creştină îl prezintă pe Mihail ca pe un cavaler de război, purtând armură şi o sabie, stând triumfător pe un şarpe sau pe o altă reprezentare a Satanei. Uneori este prezentat ţinând balanţa dreptăţii sau Cartea Vieţii, ambele simboluri ale judecăţii finale.

    Catolicii nu au uitat în ritualurile lor liturgice de importanţa Arhanghelului Mihail, care ne apără de Satana şi de rău.

    Un vechi cântec de la ofertoriu, din Liturghia pentru morţi, atestă :”Doamne, Isus Cristoase, Rege al Gloriei, eliberează sufletele tuturor credincioşilor decedaţi de durerile iadului şi de groapa adâncă; scapă-i din gura leului pentru ca iadul să nu îi înghită şi să nu cadă în întuneric, şi fă ca purtătorul de sabie Mihail să îi conducă la lumina sfântă, pe care tu ai promis-o din vechime lui Avraam şi neamului lui.

    Îţi oferim, Doamne, jertfe şi rugăciuni; primeşte-le în numele acestor suflete pe care le comemorăm astăzi. Dă-le, Doamne, să treacă de la moarte la acea viaţă pe care a-i promis-o lui Avraam şi neamului său.”

    În Liturghia tridentină, din 1200, Sf. Mihail era invocat în Confiteor, alături de Fecioara Maria, Sf. Ioan Botezătorul şi Ss Petru şi Paul; invocarea acestor sfinţi i-a inspirat pe credincioşi să îşi amintească de chemarea la sfinţenie şi de curăţenia Bisericii triumfătoare din ceruri.

    În cea mai mare parte a secolului XX, credincioşii au recitat rugăciuni la Sf. Mihail la sfârşitul Liturghiei.

    Explicaţia o găsim într-un episod desfăşurat la sfârşitul secolului XIX, când Papa Leon al XIII-lea a avut o viziune profetică despre secolul ce urma.

    După ce a celebrat Liturghia, Sfântul Părinte vorbea cu Cardinalii săi. Brusc a căzut la pământ. Cardinalii au chemat imediat un medic.

    Cum Papa nu avea puls, cei prezenţi se temeau că a murit.

    Dar tot brusc, Papa Leon s-a trezit şi a spus: „Ce imagine oribilă mi s-a permis să văd!” În această viziune, Dumnezeu i-a dat Satanei posibilitatea să aleagă un secol în care să îşi dezlănţuie lucrarea cea mai cumplită împotriva Bisericii.

    RăspundețiȘtergere
  13. Diavolul a ales secolul XX. Atât de impresionat a fost Papa de această viziune, încât a compus o rugăciune: „Sfinte Arhanghel Mihail, apără-ne în bătălie! Fi protectorul nostru împotriva răutăţii şi şireteniei diavolului.

    Fie ca Dumnezeu să îl mustre, ne rugăm noi cu umilinţă, iar tu, Prinţ al cerurilor, cu puterea lui Dumnezeu, aruncă-l în iad pe Satana şi pe celelalte spirite necurate care rătăcesc în lume căutând să ruineze sufletele.” Papa Leon a ordonat în 1886 ca această rugăciune să fie spusă la finalul Liturghiei. (Când Papa Paul al VI-lea a dat „Novus Ordo” în 1968, rugăciunea Sf. Mihail şi lectura „ultimei evanghelii” la sfârşitul Liturghiei, au fost suspendate.)

    Mihail are un rol proeminent şi în ritualul exorcizării, în special în cazul locurilor infestate de prezenţe diabolice.

    colo preotul spune: „Prea glorioase Prinţe al armatei cereşti, Sfinte Mihaile Arhanghel, apără-ne în bătălia împotriva prinţilor şi puterilor şi domnitorilor întunericului în această lume, împotriva chinuirilor spirituale provocate de aceştia.

    Vino pentru a ajuta omul pe care Dumnezeu l-a făcut după chipul şi asemănarea Sa. El ne-a răscumpărat de sub tiraniei Satanei cu preţ scump.

    Biserica te venerează ca păzitor al ei şi ca patron. Domnul îţi încredinţează spre grijă toate sufletele celor răscumpăraţi, pentru ca să îi conduci spre fericirea cerească.

    Roagă-te Dumnezeului păcii ca El să îl zdrobească pe Satana sub picioarele noastre; pentru ca Satana să nu mai poată să ţină oamenii captivi şi să lovească Biserica. Oferă rugăciunile noastre Preaînaltului Dumnezeu, pentru ca îndurările Sale să vină asupra noastră. Fă captiv acest animal, acest şarpe străvechi, care este duşman şi spirit necurat, şi redu-l la nimic pe vecie, pentru ca să nu mai ispitească neamurile.”

    Privind înapoi spre secolul XX, putem vedea că lucrarea Satanei împotriva Bisericii a fost intensă.

    Vedem mult rău prezent şi astăzi, manifestat prin păcate grave precum avortul, eutanasia, genocidul, pornografia şi terorismul.

    Satana şi alţi îngeri căzuţi fac tot ce pot pentru a conduce sufletele la iad. Avem nevoie de ajutorul Sf. Mihail.

    De aceea, multe parohii au ridicat locuri speciale de rugăciune la Sf. Mihail, sau îi mai oferă încă rugăciuni la sfârşitul Liturghiei.

    RăspundețiȘtergere
  14. 18:51, "Căci inima ta singură ştie de câte ori şi tu ai defăimat pe alţii." [7:22]. Vezi tu (si maria), asa se intampla si in viata: cand ataci credinta altora va veni o vreme in care ti se va raspunde cu contraatac si altii vor ataca credinta ta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti intelept,an.07.10...respect pentru raspunsul dat.

      Ștergere
  15. Dar mai scrieți si din propriile voastre cuvinte nu numai sa dati copy-paste de pe toate blogurile.
    Voi nu aveti experiente de viata,vise,viziuni sa le expuneti si pentru cei necredinciosi ? Asta ca sa le fie mărturie la judecata..Treziti-va si nu mai dormiti e timpul sa iesiti la rampă,iesiti din frica care va domina.

    RăspundețiȘtergere
  16. 07.10 referitor la ultimile tale cuvinte: macar de-ar fi fost credinta si nu altceva mai urat.

    RăspundețiȘtergere
  17. 28 iulie 14:06-evreii asa i-au vazut pe ingeri in mintea lor-cu aripi pt ca in vremea aceea era supranatural tot ce se intampla-daca DUMNEZEU ESTE SPIRIT -ATUNCI SLUJITORII SAI CUM VOR ARATA??-nici noi nu suntem pregatiti sa vedem asa ceva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SERIOS ??? pe vremea aia ? ha ha ha ...
      SUPRANATURAL =Ceea ce se pretinde a fi mai presus de legile naturii

      ingerii SUNT MAI PRESUS de legile naturii DECI NU POT FI CONFUNDAti cind ii vezi CA NU INTELEGI daca NU TI SE EXPLICA DIFERENTA ... asadar MAI STUDIAZA

      Dumnezeu E DUH , spirit e asta si nu e dumnezeu
      SPÍRIT, spirite, s. n. I. 1. Factor ideal al existenței (opus materiei); conștiință, gândire; p. ext. minte, rațiune, intelect. ♦ Inteligență, deșteptăciune, istețime; capacitate de imaginație, fantezie.

      confuzie rau la tine dar vrei sa ma inveti despre cum arata ingerii ??? pe bune ??? ha ha ha \

      ps PUNE-TE LA PUNCT CU TERMENII si apoi trecem mai departe SI RETINE INGERII AU ARIPI
      SERAFIMII = 6 ARIPI
      HERUVIMII = 4 ARIPI
      DUHUL SFINT = 2 ARIPI
      si nu au nimic in comun cu pasarile
      Si corpul tau are aripi in interior ... descopera care sunt ...si ramine taina stiu ca nu vei reusi sa o faci . alta data , dupa ce te pui la punct cu ARIPILE INGERILOR trecem si la alte ADEVARURI

      ai retinut , da ??? ha ha ha si repeta dupa mine SI RETINE
      INGERII AU ARIPI , INGERII AU ARIPI , INGERII AU ARIPI ....
      INGERII AU ARIPI ca scris este :
      ISAIA 6
      2.Serafimi stăteau înaintea Lui, fiecare având câte şase aripi: cu două îşi acopereau feţele, cu două picioarele, iar cu două zburau
      3.Şi strigau unul către altul, zicând: "Sfânt, sfânt, sfânt este Domnul Savaot, plin este tot pământul de slava Lui!"

      Ștergere
  18. 30 iunie 19:21--unde ai disparut o vreme !-era liniste pe blog-ce te hlizesti- oamenii in trecut nu aveau cunostinte despre ingeri ca sa repet dupa tine ce spui n-as fi eu-nu te mai da desteptaciunea lumii ca repeti ce scrie in biblie-FII SMERIT SI TE CRED DAR FOLOSESTE CUVINTE BLANDE FARA JIGNIRI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ''oamenii in trecut nu aveau cunostinte despre ingeri ca sa repet dupa tine ce spui n-as fi eu''

      raspuns :
      serios ??? ha ha ha
      Profetii din vechiul testament nu au vazut ingeri zici ? ISAIA , IEZECHIEL , IOV etc etc etc nu stiau cum arata INGERII ?? PE BUNE ??? HA HA HA ..., si vii tu acum si spui asa ''nu te mai da desteptaciunea lumii''... APLICA-O LA TINE , INTAI ca TE DAI MAI TARE decit PROFETII CARE AU VAZUT INGERII CU ARIPI... ASADAR stiu ca '' nu mai esti tu , in prostia ta , daca repeti '' ingerii au aripi , ingerii au aripi , ca devii destept si e greu sa duci asta , nu ??? ha ha ha ...deci NU MAI FII TU CAZUT si INVATA SA TE RIDICI SI REPETA '' ingerii au aripi , ingerii au aripi CA VECHIUL TESTAMENT TE AstEAPTA SA IL CITESTI ... AI INTELES , DA ??? .....

      Cuvinte blinde , zici ???ha ha ha
      ia de aici , orbule
      matei 23
      33.Şerpi, pui de vipere, cum veţi scăpa de osânda gheenei?
      34.De aceea, iată Eu trimit la voi prooroci şi înţelepţi şi cărturari;

      asadar alte nelamuriri mai ai ??? ( esti confuz rau dar '' invataturile satanice ies din tine incet incet '' )

      Ștergere
  19. --ma refer la aspectul trupesc ingerii sunt trupuri de lumina-daca eu sunt orb tu esti un scelerat nerespectuos-ma faci prost! atunci tu esti crestin cum eu sunt budist-asa te invata ortodoxia ?iar d-na MARIA NU CITESTE CE SCRII -EDUCATIA TA LIPSESTE CU DESAVARSIRE -DOAMNE LUMINEZA-I MINTEA SA TACA PE VECIE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim31 iulie 2018, 18:59
      --ma refer la aspectul trupesc ingerii sunt trupuri de lumina-daca eu sunt orb tu esti un scelerat nerespectuos-ma faci prost!

      raspuns :
      serios ??? ha ha ha
      nu te fac eu , arati TU SINGUR cind scrii ... ha ha ha
      si trupurile de lumina NU POT AVEA ARIPI ca nu vrei tu , nu ??? ha ha ha ... cind incepi sa gindesti SEMNALIZEAZA ca pina atunci ramine ce am stabilit ... ha ha ha
      mai studiaza ORTODOXIA ce invata si apoi INVATA-MA daca ai ce , ''budistule ''...HA HA HA

      PS ai repetat da ???? ingerii AU ARIPI , INGERII AU ARIPI , INGERII AU ARIPI ....SI AI RETINUT . DA ???

      https://www.youtube.com/watch?v=wpnPS1B9hW4

      Ștergere
  20. du-te la preot in biserica si rade-i in fata vezi ce zice?ingerii au aripi de lumina dar ale tale sunt negre-se vede ca n-ai cu cine vorbi si repeti la nesfarsit

    RăspundețiȘtergere
  21. 2 aug 17:08-am scris asa:tu esti crestin cum sunt eu budist-pai nu sunt budist odata ce-s ortodox convins-interpretezi fara atentie nu toti oamenii gandesc la fel -altfel DUMNEZEU facea roboti nu oameni fii mai atent

    RăspundețiȘtergere

  22. Anonim4 august 2018, 01:06
    2 aug 17:08-am scris asa:tu esti crestin cum sunt eu budist-pai nu sunt budist odata ce-s ortodox convins-interpretezi fara atentie nu toti oamenii gandesc la fel -altfel DUMNEZEU facea roboti nu oameni fii mai atent

    raspuns :
    serios ??? ha ha ha

    Oamenii NU GINDESC , ci ASCULTA DE DUHUL LUMII ASTEIA SI SUNT LA FEL , ROBOTII AHTIHRISTULUI . deci ai inteles , da ortodoxule '' convins '' ??? ha ha ha
    deci caldiceii vor fi primii scuipati ca scris este :
    apocalipsa 3
    15.Ştiu faptele tale; că nu eşti nici rece, nici fierbinte. O, de ai fi rece sau fierbinte!
    16.Astfel, fiindcă eşti căldicel - nici fierbinte, nici rece - am să te vărs din gura Mea.

    https://www.youtube.com/watch?v=JaTLRmJGoDI

    RăspundețiȘtergere
  23. te-ai intrecut cu gluma mai ortodoxule--ce stii despre fiecare semen i-ai vazut in realitate? lasa nu mai critica vezi-ti de neamul tau caruia ii tragi si tu pacatele

    RăspundețiȘtergere
  24. Anonim7 august 2018, 20:20
    te-ai intrecut cu gluma mai ortodoxule--ce stii despre fiecare semen i-ai vazut in realitate? lasa nu mai critica vezi-ti de neamul tau caruia ii tragi si tu pacatele

    raspuns :
    serios ? ai gindit-o mult ?? ha ha ha
    raspunusul e simplu despre '' seaman'' ca scris este "
    Iisus Hristos =ADEVARUL este '' cine NU ADUNA CU MINE , risipeste '' deci seamanul meu este ORTODOX ca '' cine se aSEAMANa se aduna '' deci esti liber sa te '' semeni '' cu mine si atunci VEZI ce spun eu sau sa '' nu te semeni '' cu mine si sa te cari sau sa ramai si ne luptam ... simplu ...capisci , da ???ha ha ha ... eu nu trag pacatele neamului CA E SCRIS AICI '' FIECARE ISI VA PLATI PROPRIILE PACATE ''
    IEZECHIEL 18
    20.Sufletul care păcătuieşte va muri. Fiul nu va purta nedreptatea tatălui, şi tatăl nu va purta nedreptatea fiului. Celui drept i se va socoti dreptatea sa, iar celui rău, răutatea sa.

    alte intrebari ? HA HA HA

    ps daca vreau eu DIN IUBIRE sa platesc pentru neamul meu '' ca sa fiu desavarsit PRECUM TATAL ESTE '' asta DA o FAC LA ALEGEREA MEA , dar DUPA CE ard DEMONII DIN NEAMUL MEU cu CRUCEA LUI IISUS HRISTOS ... ai priceput , da ??? ha ha ha

    ALTE NELAMURIRI ? ( nu te da semanul meu decit cind esti ca mine , da ???) ha ha ha ... ca ai cetatenie romana , nu te face roman ci CETATEAN ... ha ha ha ... pina la roman mai e si stramosii nu inghit leprele .... ha ha ha ....

    RăspundețiȘtergere
  25. iar te-ai dat in stamba--ce este ala LEPRA-e clar te crezi f luminat si destept ---cum spui ca nu ma aseman tie--nici nu vreau PACATELE SE MOSTENESC PANA LA AL 4-LEA NEAM nu pentru ca ai vrea doar sa platesti pt neamul tau-las-o balta--ESTI RAU DE CLANTA-si vei da socoteala pt ce incepi sa declari-caci tu incepi totdeauna-sa fii sanatos si de-acum ia-i si pe altii la rost

    RăspundețiȘtergere
  26. Anonim9 august 2018, 00:30
    iar te-ai dat in stamba--ce este ala LEPRA-e clar te crezi f luminat si destept ---cum spui ca nu ma aseman tie--nici nu vreau PACATELE SE MOSTENESC PANA LA AL 4-LEA NEAM nu pentru ca ai vrea doar sa platesti pt neamul tau-las-o balta--ESTI RAU DE CLANTA-si vei da socoteala pt ce incepi sa declari-caci tu incepi totdeauna-sa fii sanatos si de-acum ia-i si pe altii la rost

    raspuns :
    ce e aia lepra ??? uite aici DESPRE MIRIAM , sora lui MOISE care se credea si ea profetesa ca e din '' neamul '' lui moise fiind CHIAR SORA LUI DE SANGE = SEAMANUL de care vorbesti SI CARE CU '' DREPTUL ASTA '' s-a crezut egala lui si a primit LEPRA pentru neascultare
    numeri 12
    1. Mariam şi Aaron vorbeau însă împotriva lui Moise pentru femeia etiopiancă, pe care o luase Moise, căci Moise era căsătorit cu o etiopiancă.
    2. Ei ziceau: "Oare numai cu Moise a grăit Domnul? N-a grăit El, oare, şi cu noi?" Şi a auzit acestea Domnul.
    3. Moise însă era omul cel mai blând dintre toţi oamenii de pe pământ.
    4. Atunci a zis Domnul fără de veste către Moise şi către Aaron şi către Mariam: "Ieşiţi câteşi trei la cortul adunării". Şi au ieşit tustrei.
    5. Atunci S-a pogorât Domnul în stâlpul cel de nor, a stat la uşa cortului şi a chemat pe Aaron şi pe Mariam şi au ieşit amândoi.
    6. Apoi a zis: "Ascultaţi cuvintele Mele: De este între voi vreun prooroc al Domnului, Mă arăt lui în vedenie şi în somn vorbesc cu el.
    7. Nu tot aşa am grăit şi cu robul Meu Moise, - el este credincios în toată casa Mea:
    8. Cu el grăiesc gură către gură, la arătare şi aievea, iar nu în ghicituri, şi el vede faţa Domnului. Cum de nu v-aţi temut să cârtiţi împotriva robului Meu Moise?"
    9. Şi s-a aprins mânia Domnului asupra lor şi, depărtându-Se Domnul,
    10. S-a depărtat şi norul de la cort şi iată Mariam s-a făcut albă de lepră, ca zăpada. Şi când s-a uitat Aaron la Mariam, iată era leproasă.
    11. Atunci a zis Aaron către Moise: "Rogu-mă, domnul meu, să nu ne socoteşti greşeala că ne-am purtat rău şi am păcătuit!
    12. Nu îngădui dar să fie Mariam ca cel născut mort, al cărui trup, la ieşirea din pântecele mamei sale, este pe jumătate putred".
    13. Atunci a strigat Moise către Domnul şi a zis: "Dumnezeule, vindec-o!"
    14. Domnul însă a zis către Moise: "Dacă tatăl ei ar fi scuipat-o în obraz, oare n-ar fi trebuit să se ruşineze şapte zile? Aşa dar să fie închisă şapte zile afară din tabără, după aceea să intre>.
    15. Şi a şezut Mariam închisă afară din tabără şapte zile şi poporul n-a plecat la drum până s-a curăţit Mariam.

    ASADAR AL PATRULEA NEAM NU MAI EXISTA cind ESTI BOTEZAT ORTODOX , si FIECARE E RESPONSABIL DE EL INSUSI CA MOARE SINGUR ... capisci , orbule ???

    alte nelamuriri ?

    ps vezi ca tu confunzi rautatea ta cu '' asprimea '' mea si te iert pentru asta '' dar sa nu mai pacatuiesti .... da , orbule ???
    cuvintul aspru este SURPA si eu il folosesc din plin sa ard demonii din voi .... doare stiu , dar la final bucuria va fi deplina ca scris este
    iezechiel 2
    4.Aceşti fii sunt neruşinaţi şi cu inima împietrită; la ei te trimit Eu, ca să le zici: Aşa grăieşte Domnul!
    5.Ori te-or asculta, ori nu te-or asculta - căci sunt un neam îndărătnic - să ştie însă că este între ei un prooroc.
    6.Dar tu, fiul omului, să nu te temi de ei şi de cuvintele lor să nu te sperii, deşi ei vor fi pentru tine spini şi ciulini, şi ai să trăieşti între ei, ca între scorpii; să nu te temi de cuvintele lor şi de faţa lor să nu te sperii, deşi sunt un neam îndărătnic,

    eu incep si sfarsesc intotdeauna ca scris este ca oricine, ORTODOX FIIND si CU, PRIN, PENTRU , IN IISUS HRISTOS devine '' inceputul si sfarsitul '' in ADEVAR , CALE SI VIATA ... NU TE CHINUI SA PRICEPI dar poti retine ... incep si sfarsesc eu .... ha ha ha

    RăspundețiȘtergere
  27. Anonim9 august 2018, 00:30
    iar te-ai dat in stamba--ce este ala LEPRA-e clar te crezi f luminat si destept ---cum spui ca nu ma aseman tie--nici nu vreau PACATELE SE MOSTENESC PANA LA AL 4-LEA NEAM

    raspuns :
    FALS ... pacatele SE MOSTENEAU inainte dar DUMNEZEU A SCHIMBAT ASTA PRIN IEZECHIEL ... deci ORBULE vezi CRONOLOGIA SFINTEI SCRIPTURI ca DUPA CE CA ESTI ORB , mai si te razvratesti IN ORBIREA TA
    deci RETINE ASTA ca era deja scrisa mai sus DAR TU NU CITESTI , guraliv si parerolog de profesie .... ha ha ha
    IEZECHIEL 18
    20.Sufletul care păcătuieşte va muri. Fiul nu va purta nedreptatea tatălui, şi tatăl nu va purta nedreptatea fiului. Celui drept i se va socoti dreptatea sa, iar celui rău, răutatea sa.

    vezi orbule ???

    Fiul NU VA PURTA nedreptatea tatalui ??? Tatal NU VA PURTA nedreptatea fiului ?
    asadar rautatea VA FI SOCOTITA CELUI RAU indiferent daca e tata sau fiu IN MOD PARTICULAR ... acum VEZI orbule ??? deci NEAMULUI ROMANESC nu ii sunt dator CU NIMIC , dar POATE , DACA VREA DUMNEZEU din IUBIRE il AJUT ... deci pot sa aleg FIE SA O FAC , FIE SA NU O FAC ... AI INTELES , DA ??? HA HA HA

    alte intrebari ??? ha ha ha

    RăspundețiȘtergere
  28. tu imi explici ce este lepra? din biblie dar o faci cu bataie lunga catre mine iar folosesti cuvantul orb-si vei avea parte de cum te-ai adresat lasa nu mai arde demonii ca ai si tu LEGIUNI-nu te-am intrebat nimic ti-am raspuns dupa cum ai scris-de la tine n-am avut ce intelege-am avut parte de mari duhovnici care m-au adus pe calea dreapta-intrebarea este ce lucrezi=serviciu ai in afara de comentarii din biblie?eu m-am prezentat intr-un comentariu-vorbesti de pacate ca s-au mostenit--preotii la care mergi REPETA MEREU SE MOSTENESC PANA LA AL 4-LEA NEAM-AICI NU VORBESTI DESPRE PACAT CI DE DREPATEA DIN BIBLIE-FALS ESTE TOT CE SCRII PENTRU CA TRECI PRIN FILTRUL MINTII TALE-hai sa rad si euHA HA HA ORBULE TI-AI UITAT ORIGINEA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim15 august 2018, 01:29
      tu imi explici ce este lepra? din biblie dar o faci cu bataie lunga catre mine iar folosesti cuvantul orb-si vei avea parte de cum te-ai adresat lasa nu mai arde demonii ca ai si tu LEGIUNI-nu te-am intrebat nimic ti-am raspuns dupa cum ai scris-de la tine n-am avut ce intelege-am avut parte de mari duhovnici care m-au adus pe calea dreapta-intrebarea este ce lucrezi=serviciu ai in afara de comentarii din biblie?eu m-am prezentat intr-un comentariu-vorbesti de pacate ca s-au mostenit--preotii la care mergi REPETA MEREU SE MOSTENESC PANA LA AL 4-LEA NEAM-AICI NU VORBESTI DESPRE PACAT CI DE DREPATEA DIN BIBLIE-FALS ESTE TOT CE SCRII PENTRU CA TRECI PRIN FILTRUL MINTII TALE-hai sa rad si euHA HA HA ORBULE TI-AI UITAT ORIGINEA


      raspuns :
      ai gindit-o mult ??? serios ??? ha ha ha
      ce repeta preotii la care merg DUPA ce merg NU MAI REPETA ca VAD ... dar asta e alta discutie .... ha ha ha ha ha

      Iezechiel REPETA si el CU GURA LUI DUMNEZEU , FIIND GURA LUI DUMNEZEU si IA VEZI ORBULE CA E SCRIS CLAR .... HA HA HA
      SFINTA SCRIPTURA CITIRE , DUMNEZEU INSUSI SPUNE . si preotii NU VAD ???? exact .. CA NU CITESC si repeta ce au invata de la alti orbi ca ei ...
      iezechiel , GURA LUI DUMNEZEU , DUMNEZEU VORBESTE, NU eu vorbesc :
      PILDA mostenirii pacatelor NU MAI EXISTA ... VEZI ORBULE cu '' preotii falsi ai tai '' ??/
      iezechiel 18
      1.Şi a mai fost cuvântul Domnului către mine şi mi-a zis:
      2."Pentru ce spuneţi voi în ţara lui Israel pilda aceasta şi ziceţi: Părinţii au mâncat aguridă şi copiilor li s-au strepezit dinţii?
      3.Precum este adevărat că Eu sunt viu, zice Domnul Dumnezeu, tot aşa este de adevărat că pe viitor nu se va mai grăi pilda aceasta lui Israel.

      deci cum e , acuzatorule demonic ??? ha ha ha ... am spus ca ard demonii tai si o fac .... mergi frumos la '' preotii tai '' si da-le niste lectii de CRONOLOGIE BIBLICA , nu de alta dar e scris '' VAI DE CEL PRIN CARE VINE SMINTEALA ''
      MATEI 18
      7.Vai lumii, din pricina smintelilor! Că smintelile trebuie să vină, dar vai omului aceluia prin care vine sminteala.

      daca e om si preot POATE SMINTI SI EL , stai linistit si nu e scutit CA INSUSI PAVEL SPUNE asta CA SA SE FEREASCA DE A GRESI DESI ERA APOSTOL . BAGA LA CAP ORBULE CA POTI ANATEMIZA tot ce nu corespunde Sfintei traditii si Sfintei Scripturi ca NIMENI NU E FARA DE PACAT SI SI INVATATURILE au pacatele lor ( de-a lungul istoriei bisericii ORTODOXE multe INVATATURI sau PARTI DE INVATATURI AU FOST ANATEMIZATE fiind considerate eretice INDIFERENT daca erau acei oameni preoti , episcopi etc , exemple ARIE , ORIGEN etc etc etc ...deci ce ma mai inveti ??? ha ha ha


      alte nelamuriri ????




      Ștergere
  29. pt ortodox-1-preotii mei monahi au plecat la cer2-tu doar citesti si-ti explici biblia --fara sa calci pe la biserica -e clar3-cine dintre preorti sau vazatori in duh foloseste cuvantul demonic, antihrist ,orb,lepra etc decat un ins fara suflet de OM-tu sa bagi la cap ORBULE CA NIMENI NU-TI ESTE DATOR CU CEVA TIE PERSONAL-NELAMURIREA MEA ESTE CUM A NASCUT O MAMA CA A TA TA UN MITOCAN-si de-acum daca mai scoti vorbe de ocara o sa gasesc o metoda sa nu mai umilesti lumea ca n-ai facut-o tu -gaseste-ti fraieri sa bata din palme pentru explicatiile tale si lasa-ne pe noi sa ne tragem pedepsele de la DOMNUL-INTELES!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim16 august 2018, 21:50
      vezi ca tu confunzi termenii
      eu sunt MISTOCAR , orbule si ia si vezi ce inseamna
      MIȘTOCÁR, -Ă, miștocari, -e, adj., s. m.
      substantiv masculin
      și f. (Arg.) (Om) care ironizează ceva sau pe cineva. – Din mișto.
      ha ha ha ha ha ha

      deci mitocan esti tu cind esti orb in ce spun eu dar guraliv si laudaros peste masura cu '' vazatorii tai in duh'' ...

      MITOCÁN ~i m. Persoană care vădește lipsă de educație; om cu apucături grosolane; bădăran; mârlan; mojic; mahalagiu. /mitoc + suf. ~an

      ps esti cam MITOCAN = LIPSA DE EDUCATIE in ORTODOXIA PROFUNDA , superficialule mitocan .... ha ha ha

      ai inteles termenii si diferenta lor , da ??? nu ma compara cu tine , ca mai ai mult de studiat ortodoxia pina a ajunge la mine si asta SPRE LAUDA SFFINTEI TREIMI care da MULTE DARURI celor smeriti CU INIMA dar DESAVARSITI LA MINTE ... nu e inca cazul tau ... ha ha ha ... deci am facut MISTO nu MITO(can), da ??/ ha ha ha .... credinta ta este moarta ca FAPTELE SCRISULUI TAU IN PROPOVADUIREA EI SUNT NULEEEEEE ... deci mai smerit ca iti sade bine ca daca mai deschizi gura o inchid simplu CA NU STII ORTODOXIE DELOC ... DUR ADEVAR STIU , DAR NU DORMI CA DEMONII Tai te inGHIT DE TOT ... ha ha ha

      alte nelamuriri ???
      Galateni 6
      7.Nu vă amăgiţi: Dumnezeu nu Se lasă batjocorit; căci ce va semăna omul, aceea va şi secera.

      ASADAR EU SECER CIND VREI TU ce seman eu , dar la tine nu se vede si nu ma lua cu credinta din sufletul tau '' smerit '' CA NU O AI ... ha ha ha ...

      Ștergere
  30. pt ortodox-mistocari sunt cei care vad in semeni batjocura -oamenii sunt smeriti daca nu intrec masura adresandu-te intr-un mod oribil ca al tau --poti citi si studia biblia 1000 de ani DAR DACA IUBIRE NU E NIMIC NU E-ai multe de invatat -probabil ai trecut prin viata ca gasca pe apa iar eu nu ma laud cu vazatorii mei in duh ci traiesc prin ceea ce m-au invatat --nu-mi doresc sa ma compar cu nimeni--OMUL ESTE UNICAT PE PAMANT-RAMAI MISTOCAR PANA LA JUDECATA CA NU SE PREA VAD FAPTELE DIN VORBE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim19 august 2018, 01:48
      pt ortodox-mistocari sunt cei care vad in semeni batjocura -oamenii sunt smeriti daca nu intrec masura adresandu-te intr-un mod oribil ca al tau --poti citi si studia biblia 1000 de ani DAR DACA IUBIRE NU E NIMIC NU E-ai multe de invatat -probabil ai trecut prin viata ca gasca pe apa iar eu nu ma laud cu vazatorii mei in duh ci traiesc prin ceea ce m-au invatat --nu-mi doresc sa ma compar cu nimeni--OMUL ESTE UNICAT PE PAMANT-RAMAI MISTOCAR PANA LA JUDECATA CA NU SE PREA VAD FAPTELE DIN VORBE

      raspuns :
      serios ??? ai gindit-o mult ??? ha ha ha
      ia si VEZI , orbule CA INSUSI DUMNEZEU va ride
      Psalmul 2
      1.Pentru ce s-au întărâtat neamurile şi popoarele au cugetat deşertăciuni?
      2.S-au ridicat împăraţii pământului şi căpeteniile s-au adunat împreună împotriva Domnului şi a unsului Său, zicând:
      3.« Să rupem legăturile lor şi să lepădăm de la noi jugul lor ».
      4.Cel ce locuieşte în ceruri va râde de dânşii şi Domnul îi va batjocori pe ei!

      pilde solomon 1
      22."Până când, proştilor, veţi iubi prostia? Până când, nebunilor, veţi iubi nebunia? Şi voi, neştiutorilor, până când veţi urî ştiinţa?
      23.Întoarceţi-vă iarăşi la mustrarea mea şi iată eu voi turna peste voi duhul meu şi vă voi vesti cuvintele mele

      in prostia ta il acuzi pe insusi Dumnezeu de NEsmerenie NEiubire , ANTIHRISTULE si te citez ''oamenii sunt smeriti daca nu intrec masura adresandu-te intr-un mod oribil ca al tau --poti citi si studia biblia 1000 de ani DAR DACA IUBIRE NU E NIMIC NU E-ai multe de invatat ''
      care masura ??? A DUHULUI LUMII DECAZUTE ??? a binelui din pomul MORTII ??? mai gindeste-te ce masori si cum masori ... ha ha ha

      ASADAR MAI STUDIAZA MULTTT '' unicatule '' dar VEZI , orbule CA ESTI PE ARATURA RAU DE TOT si RETINE despre IUBIRE
      evrei 12
      5.Şi aţi uitat îndemnul care vă grăieşte ca unor fii: "Fiul meu, nu dispreţui certarea Domnului, nici nu te descuraja, când eşti mustrat de El.
      6.Căci pe cine îl iubeşte Domnul îl ceartă, şi biciuieşte pe tot fiul pe care îl primeşte".
      vezi , orbule ??? ha ha ha ha ha
      alte nelamuriri ???
      ps : daca ai muri acum , la ce scrii NU TRECI DE VAMILE VAZDUHULUI ... deci compara-te cu sfintii , cu cei drepti , cu apostolii etc etc SI FA CA EI, exact CA SA AI VIATA VESNICA IN CU SI PENTRU IISUS HRISTOS si lasa mandria diavoleasca SI FALSA SMERENIE si te citez''nu-mi doresc sa ma compar cu nimeni--OMUL ESTE UNICAT PE PAMANT'' ... ca nu esti ...

      te iert ca nu stii ce spui ... ha ha ha

      Ștergere
  31. sa ma ierte DOMNUL nu tu care vesnic citezi mai ales din vechiul testement-tu ai mandrie diavoleasca- eu nu-mi mai doresc nimic din ce este pamantesc doar astept trecerea-

    RăspundețiȘtergere
  32. iti lipseste glanda pineala? NU VEZI CA ESTI IN SOCIETATE-ORBULE-LUMEA NU ESTE CONDUSA DE TINE DESI AI VREA SA-I PUI LA ZID---DIN PREA MULTA IUBIIIIIRE!

    RăspundețiȘtergere
  33. Anonim21 august 2018, 10:02
    iti lipseste glanda pineala? NU VEZI CA ESTI IN SOCIETATE-ORBULE-LUMEA NU ESTE CONDUSA DE TINE DESI AI VREA SA-I PUI LA ZID---DIN PREA MULTA IUBIIIIIRE!

    RASPUNS
    serios ???ha ha ha ha ha ha ha
    ai gindit-o mult ??? ha ha ha ha ha
    nu vad si nu sunt in societate , ORBULE ca scris este :
    ioan 15
    19.Dacă aţi fi din lume, lumea ar iubi ce este al său; dar pentru că nu sunteţi din lume, ci Eu v-am ales pe voi din lume, de aceea lumea vă urăşte.
    20.Aduceţi-vă aminte de cuvântul pe care vi l-am spus: Nu este sluga mai mare decât stăpânul său. Dacă M-au prigonit pe Mine, şi pe voi vă vor prigoni; dacă au păzit cuvântul Meu, şi pe al vostru îl vor păzi.

    asadar stiu BINE DUHUL LUMII care ESTE IN RAZBOI CU DUHUL LUI DUMNEZEU si STIU CAPRELE si OILE si diferenta dintre ele ... asadar capro , ce spui ??? ha ha ha

    alte nelamuriri ???? ha ha ha
    societatea e condusa DE DIAVOLI si nu ma deranjeaza deloc CA MORTII VII ISI INGROAPA MORTII si voteaza MORTII VII ... DEMONOcratia ma lasa rece si nu am mila deloc pt mortii vii si nici nu ma intereseaza sa conduc ZOMBII ... ha ha ha

    https://www.youtube.com/watch?v=VHdipo8R6IU

    RăspundețiȘtergere
  34. Anonim20 august 2018, 19:43
    sa ma ierte DOMNUL nu tu care vesnic citezi mai ales din vechiul testement-tu ai mandrie diavoleasca- eu nu-mi mai doresc nimic din ce este pamantesc doar astept trecerea-

    raspuns :
    SERIOS ??? ha ha ha
    sa te ierte DAR CU MINE SCRII si discuti SI DOMNUL NU TE IARTA DACA EU NU O FAC ... ha ha ha ... deci DOMNUL ASCULTA DE CEI CARE ASCULTA DE EL din VECHIUL TESTAMENT , NOUL TESTAMENT SI APOCALIPSA SI CARE SUNT IN BISERICA ORTODOXA , SINGURA ADEVARATA ... deci ce zici ??? uite facem un test CA ILIE si slujitorii lui baal DIN VECHIUL TESTAMENT si vedem pe cine ASCULTA DUMNEZEU ... TE BAGI ?? ha ha ha ... dar vezi ca finalul preotilor lui baal e moartea ... asadar orbule nu astepta trecerea CI PREGATESTE-O ... E MARE DIFERENTA CA MOARTEA NU IARTA PE NIMENI .... CAPISCI , DA ??

    https://www.youtube.com/watch?v=ZAg9Ge_q4bE

    RăspundețiȘtergere
  35. DUMNEZEU II ASCULTA PE TOTI CA SUNT TOTI AI LUI CU BUNE SI RELE--AI FOST DINCOLO SA VEZI CUM JUDECA DOMNUL?TI-AM ZIS ASCULTA-L PE PR PROFESOR CONSTANTIN NECULA PE YOUTUBE-SI-ATUNCI NU TE VEI MAI LAUDA CA SII SCRIPTURA DE LA CAP LA SFARSIT-ESTE UN MARE DOXAT SI SMERIT

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim22 august 2018, 12:50
      DUMNEZEU II ASCULTA PE TOTI CA SUNT TOTI AI LUI CU BUNE SI RELE--AI FOST DINCOLO SA VEZI CUM JUDECA DOMNUL?TI-AM ZIS ASCULTA-L PE PR PROFESOR CONSTANTIN NECULA PE YOUTUBE-SI-ATUNCI NU TE VEI MAI LAUDA CA SII SCRIPTURA DE LA CAP LA SFARSIT-ESTE UN MARE DOXAT SI SMERIT

      RASPUNS :
      nop ... eu ascult de ARSENIE BOCA care este DOXAT SI SMERIT si NIL DOROBANTU care este doxat si smerit ... de restul asculti tu pe youtube CA NU INTELEGI NIMIC DIN ORTODOXIE SI MULT CAN CAN care da bine la public dar NU MANTUIESTE ... ASADAR INVATA SFINTA SCRIPTURA DE LA CEI CARE O STIU , TRAIND-O , nu de la aceia care vorbesc CA SA ISI FACA FAIMA ... MARE DIFERENTA .... NU TE CHINUI SA PRICEPI ....

      ha ha ha

      CA TOT SE LAUDA Preot ''profesor'' NECULA CA ASCULTA ROCK , in smerenia lui desigur .... ha ha ha

      https://www.youtube.com/watch?v=x7bIbVlIqEc

      Ștergere
  36. hai sa-ti zic ceva ortodoxule--preotul care a scris cartile IEROSCHIMONAHULUI NIL DOROBANTU IMI ESTE APROPIAT-SI DUHOVNIC -ESTI MULTUMIT?DAR TU NU ESTI CA CEI DOI CARE NU ROSTEAU ASA CUVINTE NEORTODOXE SI NU CRED CA AI CULTURA LOR

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim22 august 2018, 20:45
      hai sa-ti zic ceva ortodoxule--preotul care a scris cartile IEROSCHIMONAHULUI NIL DOROBANTU IMI ESTE APROPIAT-SI DUHOVNIC -ESTI MULTUMIT?DAR TU NU ESTI CA CEI DOI CARE NU ROSTEAU ASA CUVINTE NEORTODOXE SI NU CRED CA AI CULTURA LOR

      raspuns :
      serios ??? HA HA HA
      preotul DUHOVNIC si apropiat care a scris CARTILE si NIL DOROBANTU CARE A TRAIT CARTILE NU SUNT la fel , esti constient da ??? ha ha ha
      NU CONFUNDAM SCRIEREA CU TRAIREA , ASTA UNA LA MINA
      iar a doua la mina , ce crezi sau nu crezi despre cultura mea in comparatie cu a lor singurul raspuns este : NU STII ( credinta e altceva si nici pe asta nu o stii )

      ai inteles , orbule ??? ha ha ha

      Ștergere
  37. un sfant ca ASSENIE BOCA SI NIL DOROBANTUL NEBUN DUPA HRISTOS -SE NASC ODATA IN MILENIU-dar nu cu biblia sub brat ci stand in meditatie crestina permanent-eu sunt pacatos dar sper in mila DOMNULUI sa-mi socotesca cele bune

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim23 august 2018, 11:46
      un sfant ca ASSENIE BOCA SI NIL DOROBANTUL NEBUN DUPA HRISTOS -SE NASC ODATA IN MILENIU-dar nu cu biblia sub brat ci stand in meditatie crestina permanent-eu sunt pacatos dar sper in mila DOMNULUI sa-mi socotesca cele bune

      raspuns :
      serios ??/ ai gindit- mult ???? ha ha ha ha ha
      retine si mai studiaza.
      1. AMINDOI ERAU DOXATI IN SFINTA SCRIPTURA SI SFINTA TRADITIEEE
      2.CITESTE VIETILE LOR si apoi vezi ce '' stateau in meditatie crestina '' , SI MEDITATIA NU E CRESTINA ... nu confunda RUGACIUNEA cu '' meditatia '' CA ESTI IN CAPCANA DIAVOLEASCA .
      ai inteles , da ???

      Concluzionam
      Arsenie Boca era CU SFINTA BISERICA ORTODOXA care cuprinde SFINTA TRADITIE ( INVATATURA PRIN VIU GRAI inainte de a apare Sfinta scriptura ) si SFINTA SCRIPTURA '' sub brat '' , picturile ORTODOXE sunt de O INVATATURA A SFINTETI TRADITII SI SFINTEI SCRIPTURI pe care tu si multi nu o intelegeti , etc etc etc

      NIL DOROBANTU mergea CU BISERICA DUPA EL , propovaduia peste TOT IN ROMANIA , aparea si disparea , etc etc etc si A FOST CALUGAR DUPA CE LA INTILNIT PE ARSENIE BOCA '' ca a simtit ca un curent trecut prin el '' DUPA CE L-A BINECUVINTAT ARSENIE BOCA

      mai studiaza VIETILE LOR , CA STIAU SFINTA SCRIPTURA SI SFINTA TRADITIE '' PE DE ROST '' in ei ....

      Ștergere
  38. la o conferinta preotul prof Constantin Necula spunea-CEI CARE VOR SA INTRODUCA RELIGIA CU FORTA SUNT MASINI DE DECAPITARE-si mai spui ca nu stim nimic despre tine -23 aug 23:44!-ortodoxia se traieste

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim24 august 2018, 02:08
      la o conferinta preotul prof Constantin Necula spunea-CEI CARE VOR SA INTRODUCA RELIGIA CU FORTA SUNT MASINI DE DECAPITARE-si mai spui ca nu stim nimic despre tine -23 aug 23:44!-ortodoxia se traieste

      raspuns :
      serios ?? ai gindit-o mult ???HA HA HA HA HA
      LASA VRAJELIE ASTEA
      AM MAI SPUS- SI O REPET ... UNDE exact a spus , CIND si UNDE ...HA HA HA ...
      https://www.youtube.com/watch?v=68tc6sn4cCk

      PS mai studiaza ca nu stii nimic despre mine ... ha ha ha

      Ștergere
    2. Anonim24 august 2018, 02:08
      la o conferinta preotul prof Constantin Necula spunea-CEI CARE VOR SA INTRODUCA RELIGIA CU FORTA SUNT MASINI DE DECAPITARE

      '' all i want to say , they do not care about us ''
      https://www.youtube.com/watch?v=QNJL6nfu__Q

      ''la o conferinta preotul prof Constantin Necula spunea''

      raspunsul meu :
      ha ha ha
      varianta soft
      https://www.youtube.com/watch?v=LeiFF0gvqcc
      varianta hard
      ha ha ha
      https://www.youtube.com/watch?v=G02-DiHqtwA

      Ștergere
  39. Anonim24 august 2018, 02:08
    la o conferinta preotul prof Constantin Necula spunea-CEI CARE VOR SA INTRODUCA RELIGIA CU FORTA SUNT MASINI DE DECAPITARE-si mai spui ca nu stim nimic despre tine -23 aug 23:44!-ortodoxia se traieste

    raspuns :
    serios ?? ai gindit-o mult ??? ha ha ha
    masini de decapitare au fost si aceia care L-AU DECAPITAT pe SF IOAN BOTEZATORUL ... si ACEIA CARE L-AU DECAPITAT PE SF BRINCOVEANU SI FIII LUI si nu se mai revolta preotul Necula ???? UNDE ERAU ORTODOCSII CIND ERA DECAPITAT BRINCOVEANU ??? HMMM
    data viitoare cind mai afirma ( daca a afirmat asa ceva ) sa il intrebi DE DECAPITATII ORTODOCSI ce spune ??? ... capisci , orbule = robule ??? ha ha ha

    PS ia de aici
    https://www.youtube.com/watch?v=ypyvcfnu4Gg

    RăspundețiȘtergere
  40. DIN PACATE ORTODOXULE -VIETILE CELOR DOI SFINI LE-AM APROFUNDAT-NU CITIT PAI TE INTREB SI EU UNDE ERAU ORTODOCSII CAND L-AU DECAPITAT PE IOAN BOTEZATORUL SI BRANCOVENII? -DACA VREI SA TE INFORMEZI AI INTERNET SI VEZI CONFERINTELE PR CONSTANTIN NECULA PE YOUTUBE care traieste in lume-TU UNDE TE AFLI DACA SCRII PE NET?- IN LUME SAU INAFARA LUMII!TE POMENESTI CA DEJA TE CREZI SFANT!-E CALE LUNGA-ABIA IL CANONIZEAZA PE PR ARSENIE BOCA-SA TE VEDEM orbule care dai versete din biblie si iubesti lumea ca Hristos Domnul -nu-i asa!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim25 august 2018, 03:00
      DIN PACATE ORTODOXULE -VIETILE CELOR DOI SFINI LE-AM APROFUNDAT-NU CITIT PAI TE INTREB SI EU UNDE ERAU ORTODOCSII CAND L-AU DECAPITAT PE IOAN BOTEZATORUL SI BRANCOVENII? -DACA VREI SA TE INFORMEZI AI INTERNET SI VEZI CONFERINTELE PR CONSTANTIN NECULA PE YOUTUBE care traieste in lume-TU UNDE TE AFLI DACA SCRII PE NET?- IN LUME SAU INAFARA LUMII!TE POMENESTI CA DEJA TE CREZI SFANT!-E CALE LUNGA-ABIA IL CANONIZEAZA PE PR ARSENIE BOCA-SA TE VEDEM orbule care dai versete din biblie si iubesti lumea ca Hristos Domnul -nu-i asa!?

      RASPUNS :
      serios ?? ha ha ha ha ha ha ha ai gindit-o mult ??? ha ha ha ha
      le-ai aprofundat ??? NUUUU amice ... ca daca ai fi facut-o ERAI SFINT ca scris este :
      ''cel care asculta de profet , PLATA de profeti va avea ''
      asadar TU DACA ASCULTAI prin APROFUNDARE trebuia sa primesti PLATA lor ... nu se vede ... ha ha ha ...deci lauda de sine , pute rau ... ha ha ha
      EU DACA SCRIU PE NET , MA AFLU PE NET , nici in lume nici in afara ei ..... ha ha ha ha ha .... alte intrebari STUPIDE mai ai ????? ha ha ha ha

      robule = orbule nu ma vezi cind vrei tu , CI DACA , CIND si CUM VREA DUMNEZEU ... ACUM asa vrea Dumnezeu ... alte nelamuriri ??? ha ha ha

      https://www.youtube.com/watch?v=n4RjJKxsamQ

      Ștergere
  41. du-te cu DUMNEZEUL TAU DIN CAPUL TAU-ESTI UN MARLAN NU CRESTIN-NU TI-AI SCANTIT LIMBA DE CUVINTE MURDARE? NU TE MAI TINE SCAI DUPA CEI CARE-TI RASPUND LA MOJICII CA-TI VINE RANDUL

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim26 august 2018, 02:25
      du-te cu DUMNEZEUL TAU DIN CAPUL TAU-ESTI UN MARLAN NU CRESTIN-NU TI-AI SCANTIT LIMBA DE CUVINTE MURDARE? NU TE MAI TINE SCAI DUPA CEI CARE-TI RASPUND LA MOJICII CA-TI VINE RANDUL

      raspuns :
      ia de aici si nu sta la rind :ha ha ha ha ha ha
      https://www.youtube.com/watch?v=0ZlEwy3OhZ0

      Ștergere
  42. stupid esti tu in exprimare ce sa comentez eu un pacatos asa sfant orgolios-eu nu alerg dupa sfintenie ca sunt multe de facut in lume daca esti asa brav desopera-ti identitatea nu te ascunde dupa anonimat te pomenesti ca-intreci pe sfintii romani si noi nu te stim?

    RăspundețiȘtergere
  43. Anonim26 august 2018, 03:24
    stupid esti tu in exprimare ce sa comentez eu un pacatos asa sfant orgolios-eu nu alerg dupa sfintenie ca sunt multe de facut in lume daca esti asa brav desopera-ti identitatea nu te ascunde dupa anonimat te pomenesti ca-intreci pe sfintii romani si noi nu te stim?

    raspuns :
    ha ha ha , pe bune ??/ ha ha ha
    identitatea = ORTODOX , descopera-ma ... ha ha ha
    https://www.youtube.com/watch?v=ZAg9Ge_q4bE

    ps eu nu ma pomenesc TU MA POMENESTI ''ca-intreci pe sfintii romani si noi nu te stim?'' ... SI NU MA STITI , ca de cunoscut NICI O SANSA ... ha ha ha ....

    https://www.youtube.com/watch?v=WL3KVomHjS4

    RăspundețiȘtergere
  44. Anonim26 august 2018, 03:24
    stupid esti tu in exprimare ce sa comentez eu un pacatos asa sfant orgolios-eu nu alerg dupa sfintenie ca sunt multe de facut in lume daca esti asa brav desopera-ti identitatea nu te ascunde dupa anonimat te pomenesti ca-intreci pe sfintii romani si noi nu te stim?

    raspuns :
    ha ha ha , pe bune ??/ ha ha ha
    identitatea = ORTODOX , descopera-ma ... ha ha ha
    https://www.youtube.com/watch?v=ZAg9Ge_q4bE

    ps eu nu ma pomenesc TU MA POMENESTI ''ca-intreci pe sfintii romani si noi nu te stim?'' ... SI NU MA STITI , ca de cunoscut NICI O SANSA ... ha ha ha ....

    https://www.youtube.com/watch?v=WL3KVomHjS4

    RăspundețiȘtergere
  45. daca insusi HRISTOS S-A ARATAT LUMII SI MARII SFINTI AI NEAMULUI -PE TINE CINE TE OPRESTE? STAI IN CONTINUARE DUPA MASCA SI VEI VEDEA CA SUNT DESTUI CARE TE POT DESCOPERI PE NET

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim27 august 2018, 13:28
      daca insusi HRISTOS S-A ARATAT LUMII SI MARII SFINTI AI NEAMULUI -PE TINE CINE TE OPRESTE? STAI IN CONTINUARE DUPA MASCA SI VEI VEDEA CA SUNT DESTUI CARE TE POT DESCOPERI PE NET

      raspuns :
      serios ?? ai gindit-o mult ??? ha ha ha ha ha
      IIsus HRISTOS s-a aratat lumii LA TIMPUL LUI , dat de DUMNEZEU INSUSI ... deci rabdare si post si rugaciune pina atunci DACA VREA DUMNEZEU ....si niste muzica de a parintelui necula .... ha ha ha
      https://www.youtube.com/watch?v=J0N1yY937qg

      Ștergere
  46. oricum parintele NECULA ESTE MAI UMAN DECAT TINE-PAZEZESTE PORUNCA A DOUA A MANTUITORULUI SI TE VOI CREDE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim28 august 2018, 22:19
      oricum parintele NECULA ESTE MAI UMAN DECAT TINE-PAZEZESTE PORUNCA A DOUA A MANTUITORULUI SI TE VOI CREDE
      raspuns
      ha ha ha ha ha
      dupa prima si a treia , vine a doua .... mai studiaza ...ha ha ha -si niste muzica neculiana umana ( si cea duhovniceasca cind e ???) ca PREA UMANA strica la credinta ORTODOXA care NU ESTE BASCALIE ... NU TE CHINUI SA PRICEPI ... ha ha ha
      https://www.youtube.com/watch?v=fPO76Jlnz6c



      Ștergere
  47. ca dovada ca ai propriile convingeri parintele NECULA L-AI SCRIS CU LITERE MICI-asa ca nu pazesti nici canoanele nici traditia ortodoxa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim28 august 2018, 22:22
      ca dovada ca ai propriile convingeri parintele NECULA L-AI SCRIS CU LITERE MICI-asa ca nu pazesti nici canoanele nici traditia ortodoxa

      raspuns :
      serios ? ai gindit0o mult ??? nu stiam ca parintele necula este canoanele si traditia ortodoxa ... il cheama parintele canoane necula , cumva ??? sau poate parintele traditia ortodoxa , necula ??? ha ha haaa ... lasa impresiile de doi lei '' smerite '' ca nu tin la mine .
      si convingerile mele NU LE STII dar poti citi aici , poate pricepi si literel mici SCRISE DE MINE nu INTERPRETATE DE TINE ... ha ha ha
      SFINTA SCRIPTURA CITIRE :
      Matei 20
      24.Şi auzind cei zece s-au mâniat pe cei doi fraţi.
      25.Dar Iisus, chemându-i la Sine, a zis: Ştiţi că ocârmuitorii neamurilor domnesc peste ele şi cei mari le stăpânesc.
      26.Nu tot aşa va fi între voi, ci care între voi va vrea să fie mare să fie slujitorul vostru.
      27.Şi care între voi va vrea să fie întâiul să vă fie vouă slugă,
      28.După cum şi Fiul Omului n-a venit să I se slujească, ci ca să slujească El şi să-Şi dea sufletul răscumpărare pentru mulţi.

      https://www.youtube.com/watch?v=j5-yKhDd64s
      ha ha ha ha ha ha

      Ștergere
  48. ortodoxule-fii si tu sluga la lume ca n-ai gandit-o mult- te repet-ca doar dai lectii de studiat-deci esti mai mare peste cei de pe blog!ASADAR PANA SI MANTUITORUL A VENIT SA SLUJEASCA LUMII-tu nu si nu!parca esti un preot razvratit-lasa-ti amprenta pe cele bune nu mai critica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim29 august 2018, 17:25
      ortodoxule-fii si tu sluga la lume ca n-ai gandit-o mult- te repet-ca doar dai lectii de studiat-deci esti mai mare peste cei de pe blog!ASADAR PANA SI MANTUITORUL A VENIT SA SLUJEASCA LUMII-tu nu si nu!parca esti un preot razvratit-lasa-ti amprenta pe cele bune nu mai critica

      raspuns :
      serios ? ai gindit-o mult ? ha ha ha
      IA SI CITESTE , poate pricepi orbule rob
      2 Timotei 1:7
      7.Căci Dumnezeu nu ne-a dat duhul temerii, ci al puterii şi al dragostei şi al înţelepciunii.
      si amprenta e aici :
      https://www.youtube.com/watch?v=bErRqum1dSA

      Ștergere
    2. Anonim29 august 2018, 17:25
      1 sa-si DEA SUFLETUL RASCUMPARARE pentru multi- asta O VEZI , orbule ???ha ha ha
      Matei 20
      28.După cum şi Fiul Omului n-a venit să I se slujească, ci ca să slujească El şi să-Şi dea sufletul răscumpărare pentru mulţi.

      https://www.youtube.com/watch?v=tVc9bfWjs1I

      Ștergere
    3. Anonim29 august 2018, 17:25
      1 sa-si DEA SUFLETUL RASCUMPARARE pentru multi- asta O VEZI , orbule ???ha ha ha
      Matei 20
      28.După cum şi Fiul Omului n-a venit să I se slujească, ci ca să slujească El şi să-Şi dea sufletul răscumpărare pentru mulţi.

      https://www.youtube.com/watch?v=tVc9bfWjs1I

      Ștergere
  49. paaaa chiorule care jignesti lumea-nu vreau sa ne vedem nici in duh niciodata-daca ma mai faci orb -rob etc o sa-ti scriu ceva urat chiar daca D-NA MARIA VA STERGE DE PE BLOGUL EI-LUMEA E LUME DU-TE LA CALUGARIE SI SLUJESTE INVATA-I PE CEI DE ACOLO CE NE SCRII NOUA-dar nu te primesc sunt sigur ca nu te lecui usor

    RăspundețiȘtergere
  50. DUMNEZEU SA TE IERTE PT TOT CE-AI SCRIS-e greu de tine nu te poti abtine esti crud la suflet -se vede ca nu-ti pasa de nimeni daaar daca-l iubesti pe DUMNEZEU trebuie sa te abtii-FIREA OMULUI N-O SCHIMBA DECAT HRISTOS DOMNUL DACA VA VREA-

    RăspundețiȘtergere
  51. Anonim30 august 2018, 13:23
    paaaa chiorule care jignesti lumea-nu vreau sa ne vedem nici in duh niciodata-daca ma mai faci orb -rob etc o sa-ti scriu ceva urat chiar daca D-NA MARIA VA STERGE DE PE BLOGUL EI-LUMEA E LUME DU-TE LA CALUGARIE SI SLUJESTE INVATA-I PE CEI DE ACOLO CE NE SCRII NOUA-dar nu te primesc sunt sigur ca nu te lecui usor

    Răspundeți
    RASPUNS :
    serios ? ai gindit-o mult ? ia o JEGnire si mai duRA DIN SFINTA SCRIPTURA , orbule si anume :ha ha ha ha ha ( am mai dat exemplul asta dar nu l-ai citit se pare si DUHUL SFINT din SOLOMON spune
    22. "Până când, proştilor, veţi iubi prostia? Până când, nebunilor, veţi iubi nebunia? Şi voi, neştiutorilor, până când veţi urî ştiinţa?
    23.Întoarceţi-vă iarăşi la mustrarea mea şi iată eu voi turna peste voi duhul meu şi vă voi vesti cuvintele mele.

    deci cearta-te si cu el , daca iti da mina dar inainte sa o faci vezi ca sta SCRIS CA CINE HULESTE DUHUL SFINT nu i se va ierta in veci

    vezi orbule ??? deci ARD toti demonii care ii scoti pe gura si nu ma sperie NICI DACA PUNE MARIA TOATE INJURATURILE voastre CA AM AC DE COJOC PENTRU TOATE .... ha ha ha

    dar stii ca a injura este a JURA CU DUMNEZEU MARTOR si daca va da mina ORICIND FACEM ASTA ... HA HA HA ... ORBILOR SI ORTODOCSI CU NUMELE ....
    https://www.youtube.com/watch?v=J5luey2Xz_Q

    Anonim30 august 2018, 13:35
    DUMNEZEU SA TE IERTE PT TOT CE-AI SCRIS-e greu de tine nu te poti abtine esti crud la suflet -se vede ca nu-ti pasa de nimeni daaar daca-l iubesti pe DUMNEZEU trebuie sa te abtii-FIREA OMULUI N-O SCHIMBA DECAT HRISTOS DOMNUL DACA VA VREA-

    serios ? ai gindit-o mult ?ha ha ha
    Dumnezeu ma iarta deja , stai linistit ... si ia de aici ca sa te ierte si pe tine .... ha ha ha

    https://www.youtube.com/watch?v=O-fweNp8D0U

    RăspundețiȘtergere
  52. Anonim30 august 2018, 13:23
    paaaa chiorule care jignesti lumea-nu vreau sa ne vedem nici in duh niciodata-daca ma mai faci orb -rob etc o sa-ti scriu ceva urat chiar daca D-NA MARIA VA STERGE DE PE BLOGUL EI-LUMEA E LUME DU-TE LA CALUGARIE SI SLUJESTE INVATA-I PE CEI DE ACOLO CE NE SCRII NOUA-dar nu te primesc sunt sigur ca nu te lecui usor

    Răspundeți
    RASPUNS :
    serios ? ai gindit-o mult ? ia o JEGnire si mai duRA DIN SFINTA SCRIPTURA , orbule si anume :ha ha ha ha ha ( am mai dat exemplul asta dar nu l-ai citit se pare si DUHUL SFINT din SOLOMON spune
    22. "Până când, proştilor, veţi iubi prostia? Până când, nebunilor, veţi iubi nebunia? Şi voi, neştiutorilor, până când veţi urî ştiinţa?
    23.Întoarceţi-vă iarăşi la mustrarea mea şi iată eu voi turna peste voi duhul meu şi vă voi vesti cuvintele mele.

    deci cearta-te si cu el , daca iti da mina dar inainte sa o faci vezi ca sta SCRIS CA CINE HULESTE DUHUL SFINT nu i se va ierta in veci

    vezi orbule ??? deci ARD toti demonii care ii scoti pe gura si nu ma sperie NICI DACA PUNE MARIA TOATE INJURATURILE voastre CA AM AC DE COJOC PENTRU TOATE .... ha ha ha

    dar stii ca a injura este a JURA CU DUMNEZEU MARTOR si daca va da mina ORICIND FACEM ASTA ... HA HA HA ... ORBILOR SI ORTODOCSI CU NUMELE ....
    https://www.youtube.com/watch?v=J5luey2Xz_Q

    Anonim30 august 2018, 13:35
    DUMNEZEU SA TE IERTE PT TOT CE-AI SCRIS-e greu de tine nu te poti abtine esti crud la suflet -se vede ca nu-ti pasa de nimeni daaar daca-l iubesti pe DUMNEZEU trebuie sa te abtii-FIREA OMULUI N-O SCHIMBA DECAT HRISTOS DOMNUL DACA VA VREA-

    serios ? ai gindit-o mult ?ha ha ha
    Dumnezeu ma iarta deja , stai linistit ... si ia de aici ca sa te ierte si pe tine .... ha ha ha

    https://www.youtube.com/watch?v=O-fweNp8D0U

    RăspundețiȘtergere
  53. Anonim30 august 2018, 13:23
    paaaa chiorule care jignesti lumea-nu vreau sa ne vedem nici in duh niciodata-daca ma mai faci orb -rob etc o sa-ti scriu ceva urat chiar daca D-NA MARIA VA STERGE DE PE BLOGUL EI-LUMEA E LUME DU-TE LA CALUGARIE SI SLUJESTE INVATA-I PE CEI DE ACOLO CE NE SCRII NOUA-dar nu te primesc sunt sigur ca nu te lecui usor

    Răspundeți
    RASPUNS :
    serios ? ai gindit-o mult ? ia o JEGnire si mai duRA DIN SFINTA SCRIPTURA , orbule si anume :ha ha ha ha ha ( am mai dat exemplul asta dar nu l-ai citit se pare si DUHUL SFINT din SOLOMON spune
    22. "Până când, proştilor, veţi iubi prostia? Până când, nebunilor, veţi iubi nebunia? Şi voi, neştiutorilor, până când veţi urî ştiinţa?
    23.Întoarceţi-vă iarăşi la mustrarea mea şi iată eu voi turna peste voi duhul meu şi vă voi vesti cuvintele mele.

    deci cearta-te si cu el , daca iti da mina dar inainte sa o faci vezi ca sta SCRIS CA CINE HULESTE DUHUL SFINT nu i se va ierta in veci

    vezi orbule ??? deci ARD toti demonii care ii scoti pe gura si nu ma sperie NICI DACA PUNE MARIA TOATE INJURATURILE voastre CA AM AC DE COJOC PENTRU TOATE .... ha ha ha

    dar stii ca a injura este a JURA CU DUMNEZEU MARTOR si daca va da mina ORICIND FACEM ASTA ... HA HA HA ... ORBILOR SI ORTODOCSI CU NUMELE ....
    https://www.youtube.com/watch?v=J5luey2Xz_Q

    Anonim30 august 2018, 13:35
    DUMNEZEU SA TE IERTE PT TOT CE-AI SCRIS-e greu de tine nu te poti abtine esti crud la suflet -se vede ca nu-ti pasa de nimeni daaar daca-l iubesti pe DUMNEZEU trebuie sa te abtii-FIREA OMULUI N-O SCHIMBA DECAT HRISTOS DOMNUL DACA VA VREA-

    serios ? ai gindit-o mult ?ha ha ha
    Dumnezeu ma iarta deja , stai linistit ... si ia de aici ca sa te ierte si pe tine .... ha ha ha

    https://www.youtube.com/watch?v=O-fweNp8D0U

    RăspundețiȘtergere
  54. cei ce sunt oameni daca sunt prosti te incadrezi si tu ca intre oameni traiesti pe pamant-nu te va ierta DUMNEZEU daca o tii intr-una asa-nu mai este timp pt omenire oricum nu treci tu toate vamile pt cuvinte vei da socoteala fii sigur-iar noi pt celelalte- nu mi-e frica de moartea fizica ci de intalnirea cu LUMINA-asa ortodocsi cu numele unii sunt mai bine primiti de DOMNUL decat un logoreic din biblie-SALUTARE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim1 septembrie 2018, 17:14
      cei ce sunt oameni daca sunt prosti te incadrezi si tu ca intre oameni traiesti pe pamant-nu te va ierta DUMNEZEU daca o tii intr-una asa-nu mai este timp pt omenire oricum nu treci tu toate vamile pt cuvinte vei da socoteala fii sigur-iar noi pt celelalte- nu mi-e frica de moartea fizica ci de intalnirea cu LUMINA-asa ortodocsi cu numele unii sunt mai bine primiti de DOMNUL decat un logoreic din biblie-SALUTARE

      raspuns :
      ai gindit-o mult ??? mandria e cel mai mare pacat asta cu "nu mi-e frica de moartea fizica '' ...AI VAZUT-O IN PERSOANA ?? dupa vorbeste ... vrajelile demonice nu tin la mine ca ard tot
      lumina nu o intilnesti DACA NU TRECI VAMILE ... vezi ca tu confunzi lumina cu intunericul ... ha ha ha
      mai studiaza ORTODOXIA ca esti departe , CALDICELULE ORB ... HA HA HA
      https://www.youtube.com/watch?v=dPQPKix8wSI

      ps desigur ca sunt sarac cu duhul ca scris este :
      “Fericiti cei saraci cu duhul, ca a lor este imparatia cerurilor” (Matei 5, 3).
      nu confunda prostiile ca una e duhovniceasca si unica , ortodoxa . RESTUL SUNT MINCIUNI DIAVOLESTI = PROSTIILE DUHULUI LUMII ACESTEIA

      https://www.youtube.com/watch?v=Lb40zFmmh3c

      Ștergere
  55. sa te arda pe tine lumina DOMNULUI -SARACIE FARA SUFLET-DUMNEZEU TE IARTA STII SIGUR?- SAU TE VA IERTA? am ce studia tu contiua sa te legi de oameni ca scabia esti sigur CA EU CONFUND LUMINA CU INTUNERICUL?prin minciunile diavolesti trece tot omul traitor pe pamant fiecare sa-si duca cocoasa de pacate-ai grija nu esti scutit-NU TE MAI DA CRET CA EU STIU CE ESTE DE LA DUMNEZEU SI DE LA DIAVOL VREAU SA MA SCUTESTI CA NU-TI MAI RASPUND nu ti-ai gasit omul

    RăspundețiȘtergere
  56. D-NA MARIA VA ROG SA MA IERTATI DAR ACEST ZIS CRESTIN ORTODOX A INTRECUT MASURA DEMULT--nu siu cum de l-ati lasat sa posteze--doar ca vorbeste de DUMNEZEU?-greseala mea ca i-am raspuns ---n-o s-o mai fac---sa fiti sanatoasa

    RăspundețiȘtergere