luni, 16 iulie 2018

MARIA ! ŢINE LUMEA MAI APROAPE !


                                       15 Iulie 2018,ora 13,23 !

                                        Dragii mei,

Astazi la pranz ,cand abia venisem de la Sfanta Biserica acasa,aud glas care ma striga pe nume .
Glasul spunea asa:

               "Să dea Dumnezeu si Maica Domnului ca prin tine ,Dumnezeu sa ozoneasca faptele....!
Maria, ţine Lumea mai aproape !"

Prieteni dragi, rămân uimita de toate cate aud, si scriu repede in caietul meu de suflet.
Iar acum, sunt prezenta aici trup si suflet,inima si cuget, pentru a scrie toate cate Bunul Dumnezeu imi ingaduie ca eu sa vad si s-aud.
Imagine similarăImagini pentru prea sfanta treime
Imi doresc din toata inima ca sa ţin Lumea mai aproape decat pana acum, prin ceea ce voi scrie aici de la Duhul Cel Prea Sfant,precum si prin Cartile pe care le voi scrie in continuare.
Dragii mei ,fie ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ocroteasca pe toti alaturi de toti cei dragi voua, si sa va daruiasca sanatate si multa Lumina in suflet.
                                   Cu dragoste,Maria.

60 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. DOAMNE ajuta-ne pe toti;AMIN!Aceeasi Minerva P.

      Ștergere
  2. Facase voia Tatalui Nostru...Așa sa Dea Dumnezeu Doamna Maria...sa ne ținem aproape unul de altul...Si sa incercam sa ne rugam mai mult...Doamne Ajuta

    RăspundețiȘtergere
  3. Facase voia Tatalui Nostru...Așa sa Dea Dumnezeu Doamna Maria...sa ne ținem aproape unul de altul...Si sa incercam sa ne rugam mai mult...Doamne Ajuta

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca s-a referit la comentarii ,sa le treceti mai des

    RăspundețiȘtergere
  5. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=62

    RăspundețiȘtergere
  6. Aici, Dumnezeu vă spune:"să ții lumea mai aproape". Dvs. o țineți departe.

    RăspundețiȘtergere
  7. S-a adeverit mesajul.Avion militar prăbușit în județul Bacău.Doi piloți s-au catapultat asa cum ati scris si in mesajul dvs.
    https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/avion-militar-prabusit-in-judetul-bacau-964665

    RăspundețiȘtergere
  8. Tu esti inainte mergator al anrihristului! Stii bine lucrul acesta ,dar Dumnezeu n-o sa te ajute sa pierzi suflete.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim16 iulie 2018, 15:37
      Multumesc ! Aceasta este părerea ta ! ANTIHRISTUL nu indeamna la bunatate,la Credinta, la spovedanie si la Sfanta Impărtasanie.
      Antihristul nu indeamna pe nimeni sa intRe in SFANTA BISERICA a Lui HRISTOS.Daca eu sunt antihristul asa cum spui tu,atunci,ce cauti aici pe Blog??? Te rog,intreaba-i pe cititorii fideli ai BLOGULUI DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, si vezi si părerea lor.
      Era sa uit ceva: antihristul nu-si face Blog ca sa dovedeasca ca DUMNEZEU EXISTA !

      Ștergere
    2. Mizerabil raspuns 16:26.

      Ștergere
    3. Maria,sa stii ca antihristul in primii 3 ani si 6 luni,impreuna cu ajutorul sau,profetul mincinos se vor da drept unele din cele mai religioase si bune persoane!Dumnezeu nu vrea forme de evlavie,si unitate pt cel rau,vvrea mai degraba sfintenie si dezbinare pt Numele Lui,antihrsitul uneste oamenii in numele lui Satan,dati seama Marie pana nu e prea tarziu ca esti una din profetii mincinosi si pocaiestete de pacate,timpul nostru expira,si Domnul Iisus va veni foarte curand sa rasplateasca fiecaruia dupa faptele sale!

      Ștergere
    4. Ai grija de sufletul tau ! nu mai purta grija mea sau a cititorilor !

      Ștergere
    5. 21:36, Ezechiel 13:6-9 Vedeniile lor Sunt înşelătoare, şi proorociile lor mincinoase. Ei zic: „Aşa vorbeşte Domnul!” cu toate că Domnul nu i-a trimis; şi fac pe oameni să tragă nădejde că se va împlini cuvântul lor. Nu Sunt înşelătoare vedeniile pe care le aveţi, şi nu Sunt mincinoase proorociile pe care le rostiţi? Voi ziceţi: „Aşa vorbeşte Domnul!” în timp ce Eu n-am vorbit. De aceea, aşa vorbeşte Domnul, Dumnezeu: „Pentru că spuneţi lucruri înşelătoare, şi vedeniile voastre Sunt minciuni, iată, am necaz pe voi, zice Domnul, Dumnezeu”. „Mâna Mea va fi împotriva proorocilor, ale căror vedenii Sunt înşelătoare şi ale căror proorocii Sunt mincinoase; ei nu vor rămâne în adunarea poporului Meu, nu vor fi scrişi în cartea casei lui Israel, nici nu vor intra în ţara lui Israel. Şi veţi şti că Eu Sunt Domnul Dumnezeu.

      Ștergere
    6. anonim 15.37,unde ai vazut tu ca antihristul iti spune sa te intorci la DUMNEZEU si sa incepi sa te rogi?zau nu te inteleg,pe ce lume traiesti,trezestete pina nu e prea tirziu,bati cimpii aiurea si scrii numai prostii,gindeste inainte de a mai scrie si alte prostii pe blogul asta

      Ștergere
    7. 22:54, in fiecare mesaj, pe care il scrii, aduci ofense celor care nu impartasesc acelasi punct de vedere ca si al tau. Ai impresia ca TU detii adevarul absolut. Esti un "crestin adevarat",Inganfatule! Ciudat, toti sunteti exagerat de uraciosi la suflet.

      Ștergere
    8. O7:36 Mai bine uită-te la tine!Si incetează odată cu"adevărul absolut" căci ai impresia cã doar tu il detii!Uită-te la sufletul tău si mai lasă oameii in pace!

      Ștergere
    9. anonim 07.36 tu te bagi in seama cu mine doar sa te faci remarcat,chiar nu ai alte treburi de facut decit sa te iei de mine,suferi de vreo boala sau esti plin de ura fata de altii,eu zic sa stai la locul tau si nu te mai lua de mine,eu nu am treaba cu tini si nici tu nu ai treaba cu mine

      Ștergere
    10. anonim 07.36,sufletul ti-e negru satana a pus stapinire pe tine,alta explicatie nu am de tot de te iei de mine fara sa ma cunosti,eu ma voi ruga la DUMNEZEU pt tine si pt familia ta,DUMNEZEU sa-ti lumineze mintea aia a ta ratacita ca tare mai trebuie.DOAMNE DUMNEZEULE,iarta-l pe robul tau ca nu stie ce face.ca sa-ti revii rosteste rugaciunea asta.DOAMNE IISUSE HRISTOASE FIUL LUI DUMNEZEU MILUIESTE-MA PE MINE PACATOSUL SI ARATA-MI CALEA TA CEA DREAPTA,si ai sa vezi ce bine te vei simti,si daca ma asculti iti va fi bine,sau hai pe pagina mea de facebook sa discutam in privat sa-ti explic niste lucruri,pagina mea de facebook tot apis paraschiv se numeste,intra si vorbim

      Ștergere
    11. bai anonim 07.36,am voie sau nu am voie sa-mi exprim si eu parerea aici pe blog?am vazut tu la mine vreun comentariu in care ma iau de alti oameni care posteaza comentarii aici pe blog? mai repet inca o data mesajul.satana niciodata nu te indeamna sa te rogi la DUMNEZEU si nici sa te duci la biserica,asta pt cultura ta generala,si mai am o rugaminte,pune mana si incepe sa te rogi la DUMNEZEU ca sa-ti ierte pacatele,si nu sint inginfat,nu-mi mai pune pumnu in gura,si voi mai comenta aici deacum inainte,doar DUMNEZEU ma poate opri nicidecum tu

      Ștergere
    12. Maleahi 2
      7.Căci buzele preotului vor păzi ştiinţa şi din gura lui se va cere învăţătura, căci el este solul Domnului Savaot

      asadar Duhul sfint NU e in profetii mincinosi care afirma ca biblia a fost modificata ca incalca ADEVARUL DUHULUI SFINT care spune:
      2 timotei 4
      16.Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu şi de folos spre învăţătură, spre mustrare, spre îndreptare, spre înţelepţirea cea întru dreptate,
      17.Astfel ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârşit, bine pregătit pentru orice lucru bun.

      asadar DUHUL MINCIUNII inseala necunoscatorii usor si il ARDE adevarul . de asta se infoaie la VERSETELE SFINTEI SCRIPTURI INSUFLATE IN TOTALITATE de DUHUL SFINT CARE PURCEDE NUMAI DE LA TATAL si NICIODATA DE LA FIUL ( CATOLICII GRESESC TOTAL )

      Ștergere
    13. 2 corinteni 2
      11.Ca să nu ne lăsăm covârşiţi de satana, căci gândurile lui nu ne sunt necunoscute.

      Ștergere
    14. Antihristul strica cuvintul lui dumnezeu si profetii mincinosi fac la fel , dar
      2 Corinteni
      17.Căci nu suntem ca cei mulţi, care strică cuvântul lui Dumnezeu, ci grăim ca din curăţia inimii, ca de la Dumnezeu înaintea lui Dumnezeu, în Hristos.

      Ștergere
    15. Diavolul are ca principala caracteristica viclenia, pentru ca se poate preface intr-un inger al luminii, si poate amagi. "Si nu este de mirare, caci chiar Satana se preface intr-un inger de lumina. Nu este mare lucru dar, daca si slujitorii lui se prefac in slujitori ai neprihanirii. Sfarsitul lor va fi dupa faptele lor." (2 Corinteni 11:14-15)

      Ștergere
    16. Biblia aminteste si ca diavolul a fost odata un inger in armatele lui Dumnezeu, care insa a decazut, savarsind pacatul trufiei. Lucifer a incercat sa fie asemenea lui Dumnezeu.

      "Cum ai cazut din cer, Luceafar stralucitor, fiu al zorilor! Cum ai fost doborat la pamant, tu, biruitorul neamurilor! Tu ziceai in inima ta: ,Ma voi sui in cer, imi voi ridica scaunul de domnie mai presus de stelele lui Dumnezeu; voi sedea pe muntele adunarii dumnezeilor, la capatul miazanoaptei; ma voi sui pe varful norilor, voi fi ca Cel Prea Inalt. Dar ai fost aruncat in locuinta mortilor, in adancimile mormantului! (Isaia 14:12-15)

      Ștergere
    17. In Biblie, diavolul mai primeste si numele zeilor pagani( extraterestrii de azi ), cum ar fi cel al lui Belial, cunoscut ca zeu al filistenilor, cu care israelitii erau in conflict: "Ce intelegere poate fi intre Hristos si Belial? Sau ce legatura are cel credincios cu cel necredincios?" (2 Corinteni 6:15)

      Ștergere
    18. Biblia aminteste si de Belzebut, divinitatea venerata de locuitorii altui oras filistean, pe care carturarii din Ierusalim incercau sa il asocieze cu Iisus, care vindeca bolnavi si scotea demoni din oameni.

      "Si carturarii, care se pogorasera din Ierusalim, ziceau: "Este stapanit de Beelzebul; scoate dracii cu ajutorul domnului dracilor." Isus i-a chemat la El, si le-a zis, in pilde: "Cum poate Satana sa scoata afara pe Satana? Daca o imparatie este dezbinata impotriva ei insasi, imparatia aceea nu poate dainui. Si daca o casa este dezbinata impotriva ei insasi, casa aceea nu poate dainui." (Marcu 3:22-25)

      Ștergere
    19. Tatal minciunii, ucigas

      Diavolul este legat de pacate care duc la nenorociri mari in viata oamenilor, precum crima sau minciuna: "Voi aveti de tata pe diavolul; si vreti sa impliniti poftele tatalui vostru. El de la inceput a fost ucigas; si nu sta in adevar, pentru ca in el nu este adevar. Ori de cate ori spune o minciuna, vorbeste din ale lui, caci este mincinos si tatal minciunii" (Ioan 8:44)

      Ștergere
    20. 09:51, multumesc pentru invitatie! In rest, daca ai sufletu curat, precum spui, AI RABDARE cu cei care nu impartasesc punctul tau de vedere! Fara ofense la adresa lor. Atat! Am cerut prea mult? Inca o data, multumesc!

      Ștergere
    21. Paraschiv, Proorocii vin cu Biblia, proorocii vorbesc despre naşterea din nou, despre Duhul Sfânt, despre vorbirea în limbi şi darurile Duhului Sfânt, despre miracole şi vindecări. Proorocul fals vorbeşte despre tot felul de lucruri pe care pretinde că le-a făcut, dar pe care tu nu l-ai văzut făcându-le. Ai observat asta? El vorbeşte despre unul de undeva, ai cărui ochi au fost deschişi, şi despre altul de altundeva ale cărui urechi au fost deschise, dar niciodată nu s-a întâmplat ceva în faţa ta. IISUS n-a fost niciodată aşa! El n-a vorbit despre ceva ce s-a întâmplat acolo sau dincolo, El a făcut lucruri chiar în faţa oamenilor şi aşa trebuie să fie un prooroc adevărat!

      Ștergere
    22. aoleu,s-a mai trezit un anonim 23.10 sa-mi spuna mie de religie.cite biblii ai citite de ma iei pe mine cu religia?mai dute si pe la biserica ,mai spovedestete si mai inchinate seara inainte de culcare,pun pareu ca nu spui rugaciunea de seara

      Ștergere
  9. Sfânta Evanghelie după Matei
    Cap. 7
    15. Feriţi-vă de proorocii mincinoşi, care vin la voi în haine de oi, iar pe dinăuntru sunt lupi răpitori.
    Cap. 24
    11. Şi mulţi prooroci mincinoşi se vor scula şi vor amăgi pe mulţi.
    24. Căci se vor ridica hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi şi vor da semne mari şi chiar minuni, ca să amăgească, de va fi cu putinţă, şi pe cei aleşi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si-atunci care sunt PROOROCII adevarati ? Sau ei nu mai exista in zilele noastre? Au existat numai pe vremea LUI HRISTOS,nu-i asa?
      Mai lasa-ne cu astfel de pasaje biblice. BIBLIA nu este ceea ce citim noi ! Nu este completa ! Totul s-a modificat intentionat sau nu !

      Ștergere
    2. Asa este Maria, Biblia actuala este o forma mult modificata fatza de ceea ce ar fi trebuit sa fie.

      Ștergere
    3. Mai anonim 17:12, in biblie este scris doar jumate de adevar ,stii ca este adaugata doar partea negativă a lucrurilor si restul lucrurilor adevarate au fost scoase referitoare la promisiunile si fagaduintele lui Dumnezeu? Da.din pacate sunt scrise doar lucrurile care persifleaza adevarul.Si astfel au gandit ei la vremea aceea ca e mai bine sa fie lăsat scris in biblia noastra doar descoperirea referitoare la persoana răului,a lui Anticrist si a perioadei de necaz..Ceea ce da de gandit din pacate e ca nu e scris mai nimic despre întâmplările care vor duce la stăpânirea si crearea noului pământ sau despre alesii care vor apare in zilele din urma si care vor pregăti calea Venirii lui Iisus si Noul Ierusalim.Despre aceste lucruri nu e mentionat mai deloc in biblie cred ca intentionat au fost scoase din biblie si de aceea spunem ca biblia nu e completa.Ai inteles acum ?
      Mai bine scoate din context aceste pasaje care se refera la profeți mincinosi caci nu este cazul la noi crede-ma .noi suntem ortodoxi ca națiune..Maria este instrumentul Duhului Sfânt si asa va ramane..Si o sa va convingeti ca spune adevarul intr-o buna zi si tare o sa va muscați buzele când Iisus o va prezenta cu mana lui lumii întregi...Si Iisus le va spune cu glasul sau " Ea este si a fost slujitoarea mea Maria Ghiorghiu.Prin ea cuvântul meu a fost zidit si rasplata ei este cu ea."...Si o va incununa cu coroana de măslini.(simbolul fiicei Sionului)

      Ștergere
    4. 22:24, Adesea, cei care nu au încredere în Biblie sau neagă valoarea ei nu au făcut personal cercetări în acest sens. Ei pur şi simplu repetă părerile altora. Totuşi, Biblia dă următorul avertisment: „Cel fără experienţă dă crezare oricărui cuvânt, dar cel prevăzător ia aminte la paşii lui“ (Proverbele 14:15).

      Ștergere
    5. 13.Iar oamenii răi şi amăgitori vor merge spre tot mai rău, rătăcind pe alţii şi rătăciţi fiind ei înşişi.
      2 Timotei 3
      .......
      7.Mereu învăţând şi neputând niciodată să ajungă la cunoaşterea adevărului.(2 TIMOTEI)
      ........
      9.Dar nu vor merge mai departe, pentru că nebunia lor va fi vădită tuturor, precum a fost şi a acelora.(2 Timotei )

      Ștergere
    6. Cel mai des, diavolul se arata sub forma omului care pacatuieste, si care se pune in locul lui Dumnezeu, incercand sa conduca lumea. "Nimeni sa nu va amageasca in vreun chip; caci nu va veni inainte ca sa fi venit lepadarea de credinta, si de a se descoperi omul faradelegii (Sau: omul pacatului); fiul pierzarii, potrivnicul, care se inalta mai presus de tot ce se numeste "Dumnezeu", sau de ce este vrednic de inchinare. Asa ca se va aseza in Templul lui Dumnezeu, dandu-se drept Dumnezeu. (2 Tesaloniceni 2:3-4)

      Ștergere
    7. Referintele biblice ne arata ca diavolul poate sa posede oamenii, sa ii ispiteasca, sa ii impinga catre rele, si sa lucreze prin ei. Diavolul ii foloseste pe oameni pentru a se lupta cu Dumnezeu. Il cunoastem cel mai bine prin ipitirea lui Iisus in desert: "Atunci Iisus a fost dus de Duhul in pustie, ca sa fie ispitit de diavol" (Matei 4:1).

      Ștergere
    8. Insa Iisus ii spune pe nume si il alunga, nu cedeaza ispitei: "Pleaca, Satano", i-a raspuns Iisus. "Caci este scris: ,Domnului, Dumnezeului tau sa te inchini si numai Lui sa-I slujesti." (Matei 4:10)

      Ștergere
    9. 22:24! Proorocii vin cu Biblia, proorocii vorbesc despre naşterea din nou, despre Duhul Sfânt, despre vorbirea în limbi şi darurile Duhului Sfânt, despre miracole şi vindecări. Proorocul fals vorbeşte despre tot felul de lucruri pe care pretinde că le-a făcut, dar pe care tu nu l-ai văzut făcându-le. Ai observat asta? El vorbeşte despre unul de undeva, ai cărui ochi au fost deschişi, şi despre altul de altundeva ale cărui urechi au fost deschise, dar niciodată nu s-a întâmplat ceva în faţa ta. IISUS n-a fost niciodată aşa! El n-a vorbit despre ceva ce s-a întâmplat acolo sau dincolo, El a făcut lucruri chiar în faţa oamenilor şi aşa trebuie să fie un prooroc adevărat!

      Ștergere
    10. 23:07,prorocii adevărați de care spui sunt chiar sub ochii tăi dar nu ai ochi sa-i vezi.Asemeni se va intampla si cu profetul Ilie mulți nu-l vor recunoaste de profet al lui Dumnezeu caci mândria la om este mare înțelegi acum? Deschide-ti ochiul si inima si vei intelege mai limpede lucrurile.
      Duhul Sfant este cel care discerne binele de rău iar tu care parte vezi? Vezi doar rau ? Te anunt ca ai o vedere gresită si ai mult de lucrat cu tine.Doamne Ajuta sa-ti deschidă Dumnezeu mintea.

      Ștergere
  10. 10:22, asa este. Cand va intelege acest lucru vom striga "minune"!

    RăspundețiȘtergere
  11. "Sa ozoneasca" nu se foloseste actual in limba romana. Forma actuala de exprimare este "sa ozonizeze", adica sa amestece cu ozon care este oxigen cu trei atomi in molecula si formeaza stratul de protectie a pamantului (deoarece reține o parte din radiația solară ultravioletă) si da culoarea albastra a cerului. Probabil spiritul care a transmis acest mesaj a trait demult, cand se folosea (probabil) in acele vremuri aceasta exprimare.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa ozoneasca......adica sa-i promoveze pe ET.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ET vor apare și vor confirma ca Rael a spus adevărul în cartea Design inteligent. Atunci,biserica va fi ridicată la cer,adica va dispare

      Ștergere
    2. Diavolul mai este numit si "cel ce are puterea mortii". Insa aceasta denumire nu este menita sa il glorifice pe diavol, ci mai degraba arata cum contrasteaza acesta cu Dumnezeu: diavolul are puterea mortii, pe cand Dumnezeu este cel care daruieste viata vesnica. "Astfel dar, deoarece copiii sunt partasi sangelui si carnii, tot asa si El insusi a fost deopotriva partas la ele, pentru ca, prin moarte, sa nimiceasca
      pe cel ce are puterea mortii, adica pe diavolul (Evrei 2:14)

      Ștergere
    3. In Biblie, diavolul mai este numit si stapanul lumii acesteia, "stapanul celor lumesti", pentru ca acesta este cel care ne ofera placeri trecatoare si ne indeparteaza de viata vesnica: "Acum are loc judecata lumii acesteia, acum stapanitorul lumii acesteia va fi aruncat afara" (Ioan 12:31)

      Ștergere
  13. 21:38!!!Sfintele Scripturi nu se interpretează (tâlcuiesc) după socotinţa fiecăruia. Ai inteles?!?!?!?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:06, calmeaza-te, ca nu sti nimic.

      Ștergere
    2. Dar cum se tilcuiesc,dupa cum vor altii? (popii)

      Ștergere
    3. Anonim16 iulie 2018, 23:41
      Dar cum se tilcuiesc,dupa cum vor altii? (popii)

      Exact : preotii tilcuiesc
      Maleahi
      7.Căci buzele preotului vor păzi ştiinţa şi din gura lui se va cere învăţătura, căci el este solul Domnului Savaot

      Ștergere
  14. la ora asta cind scriu aceasta postare,acum citeva minute la rasarit erau nori albi luminosi,care acum nu se mai vad,si o stea mergatoare se deplasa de la vest catre est

    RăspundețiȘtergere
  15. acuma la ora 03.31 dinspre rasarit a aparut o ceata de nu se mai vede soseaua E 85

    RăspundețiȘtergere
  16. 22,15 Cartea cea mai veche gasita la Qumran ,la m .Moarta cuprinde cea mai veche varianta din secolul 5 inainte de IIsus a celor zece porunci din Biblie.Confruntindu-le cu cele actuale arata modificarea primelor 5 porunci, cu referire la Dumnezeu, din cele 10 porunci totale,modificare facuta de Constantin cel Mare din motive ideologice ale imperiului Roman-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. cum sa tii lumea aproape daca ea nu vrea! fiecare cum s-a nascut- iar cuvantul OZONEASCA nu exista in DEX- si nici explicatii nu dati-ce sa intelegem?

    RăspundețiȘtergere