joi, 26 iulie 2018

SFINXUL ??? MUNŢI CARE ARD !!!


                                                     26 Iulie 2018,ora 17,23 !

                                            Dragii mei,

În aceasta după amiaza, in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad dragilor in spatele meu inspre Sud,Sud-Est chiarun varf de munte care se asemana extrem de tare ,cu SFINXUL nostru din Muntii Bucegi.
Asa :

Imagini pentru muntii bucegi.
Pe sub acest varf de munte ce se asemana cu SFINXUL,flacari mari au inceput sa se extinda din piatra,de parca ar fi fost stropit cu benzina.
Apoi, vad o incapere ca a unui hotel (cabana),unde era un pat pe mijloc. 
Brusc,patul de pe dedesupt este cuprins de flacari de parca ar fi fost si acesta stropit cu benzina. Flacarile veneau dinspre usa ,spre patul din incapere.
Usa acelei incaperi era larg deschisa,iar vantul puternic de-afara a tras flacarile inafara camerei ,iar un INCENDIU urias incepe a se extinde peste padurea muntilor.

Imagini pentru muntii bucegi.
Acum vedeam cum ardea "Sfinxul ", camera de hotel sau cabana, si tot ce insemna copaci de la varful muntilor in jos.
Un INCENDIU urias cu un vant foarte puternic afara,se extindea cu repeziciune.
Dragii mei,eu nu stiu daca SFINXUL (Bucegii nostri) vor fi in pericol. Dar ceea ce am vazut ca ardea,se asemana izbitor de tare cu SFINXUL Bucegilor nostri.
Daca DOAMNE fereste asa se va intampla,sa stiti ca totul va fi fost pus la cale de o mana criminala. Intai va arde SFINXUL,apoi camera de hotel (cabana),după care va incepe urgia.
Sa nadajduim ca AUTORITATILE romane vor fi la datorie ca si pana acum, iar tentativa cuiva de -a face asa ceva,sa fie curmata din faşă.
                                      Cu dragoste,Maria.

P.S.
  Prieteni dragi,



               În zilele de 11 si 12 August 2018,va astept cu mare drag la Sala Dalles -Bucuresti, unde va avea loc LANSAREA Cartilor : 
ADEVARUL DUHULUI SFANT -ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM si 
VIATA EXTRATERESTRĂ !
Ne apropiem cu ajutorul LUI DUMNEZEU si-al MAICII DOMNULUI de LANSAREA mult dorita si mult asteptata. 
EDITURA KITCOM lucreaza "la foc "continuu si ma bucur sa va arăt cum vor arata copertile Cartii -ADEVARUL DUHULUI SFANT- ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM ,precum si -VIATA EXTRATERESTRA ! 
Nu am cuvinte de multumire pentru voi toti ,cei care,ati pus una ,doua sau mai multe caramizi la editarea acestor CARTI ale DUHULUI SFANT, si nicidecum ale mele.
Eu am fost si sunt, doar Condeiul Duhului Sfant !
Va multumesc din inima pentru ajutorul vostru financiar,moral si sufletesc ,si va asigur ca ,ma rog pentru voi toti la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ca sa va rasplateasca bunatatea inimii voastre.
Dragii mei,a venit clipa ADEVARULUI DUHULUI SFANT,a venit clipa anuntarii locului unde se va tine LANSAREA CARTILOR - ADEVARUL DUHULUI SFANT -ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM ,precum si ,
VIATA EXTRATERESTRĂ ,dar si zilele cand va avea loc Divinul Eveniment.
LANSAREA va fi pe parcursul a 2 zile, in BUCURESTI la SALA DALLES,adresa: Bd. Nicolae Bălcescu nr. 18, Sector 1, Bucureşti.
         Imagini pentru sala dalles adresa.
                   Imagini pentru sala dalles imagini
              Imagini pentru sala dalles adresa

                Imagini pentru sala dalles adresa
Aceste zile vor fi pe 11 si 12 august 2018,de dimineata si pana seara tarziu. 
Cartile vor costa in felul urmator:
Primul volum din 2016 Adevarul Duhului Sfant - 28 leiRomania Viitorul al Doilea Nou Ierusalim  35 lei (vol .2), precum si Viaţa Extraterestra 15 LEI (vol.3).
Dar fiecare cititor si iubitor de Dumnezeu si de Maica Domnului ,va cumpara ce volum doreste!
DONATORII vor primi toate cele 3 CARTI total GRATUIT ! 
Asadar,pregatiti-va sufleteste ,deoarece ,va fi minunat de frumos.
DUHUL CEL PREA SFANT si MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA,va fi in mijlocul nostru, va fi intru noi cei care ,iubim pe DUMNEZEU si pe MAICA LUMINII si pe Aproapele nostru.
Va rog din suflet,DISTRIBUITI si pe pagina voastra de Fb,si nu numai,pentru ca toata lumea sa afle de acest EVENIMENT DIVIN. Va multumesc din toata inima si va iubesc cu sufletul !
Pe parcurs ,la nevoie, voi reveni cu amanunte !
Iata dragii mei :

ADEVARUL 
.DUHULUI SFANT- ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM ,precum si VIATA EXTRATERESTRĂ! 

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..




Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.



Doresc ca sa va reamintesc  dragii mei,ca toti DONATORII vor primi absolut GRATUIT CARTILE dorite ! 

Atunci cand voi incepe sa le distribui ,adica ,după LANSARE,am rugamintea ca sa ma contactati la nr de tel : 0747226236  sau pe maill : mariatecuci61@yahoo.com,sau pe :http://adevarulduhuluisfant.ro/,precum si pe BLOG,sau Facebook.

Va imbratisez cu mult drag si cu multa pretuire sufleteasca ! 

                                      Maria Ghiorghiu.

22 de comentarii:

  1. Tot ce este posibl.satan se foloseste de nebuni

    RăspundețiȘtergere
  2. In relatarea cu Sodoma și Gomora, Avraam a întrebat pe DOMNUL dacă va distruge cetatea în cazul în care El ar găsi 50 de oameni buni în cetate. Și Domnul a zis: ,,Dacă voi găsi în Sodoma 50 de oameni buni în mijlocul cetății, voi ierta tot locul acela din pricina lor." Geneza 18:26. Filmul,,Corpus Christi"urmează să fie lansat în acest an, în iunie-august. Este un film dezgustător care urmează să apară în America, mai târziu în acest an, care-L descrie pe DOMNUL IISUS HRISTOS și pe ucenicii lui ca homosexuali! Ca un joc nesăbuit, acesta a fost deja în teatre pentru un timp. Este numit,,Corpus Christi,"care înseamnă Trupul lui Hristos. Este o bătaie de joc a Domnului nostru. Dar voi creștinii puteți face ceva. Iată de ce eu vă trimit acest mesaj. Dacă-l trimiteți mai departe, am putea prevenii ca acest film să fie prezentat în Canada și America și Europa. Haideți să ne unim pentru credința noastră și să oprim această bătaie de joc de DOMNUL IISUS HRISTOS, Salvatorul nostru!
    Eu trimit acest mesaj la toți cei care cred că vor aprecia faptul că sunt informați. Vă rugăm să ne ajutați să prevenim astfel de ofensă împotriva lui Dumnezeu.Nu e o petiție să o semnați, nu e nici o limită de timp, sau număr minim de persoane pentru a trimite acest mesaj mai departe altora. Vă ia mai puțin de 2 minute pentru ca să faceți acest lucru, să nu ne plăngem dacă Dumnezeu nu o să aibă timp pentru noi!!!
    Imaginați-vă ce s-ar întămpla dacă acest film l-ar ilustra pe Mohammad în același mod...lumea islamică ar fi în flăcări. Aparent, unele regiuni din Europa au interzis deja cu succes acest film. TRIMITEȚI MAI DEPARTE!!!. Și va găsi Dumnezeu cel puțin 50 de oameni buni care sunt dispuși să-și arate preocuparea și să-și spună părerea lor împotriva acestui act de blasfemie?!?!?! Doamne ajută.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu poti opri nebunii sa nu fie nebuni...dar vor plati pentru nebunia lor constienta...

      Ștergere
    2. Oauu, acest scenariu de "film"(de fapt o mizerie) a fost scris in 1997 si debutat prima oara in New York(tara libera la exprimare)in 1998. A fost cenzurat cativa ani, apoi premiat la Festivalul de Film din 2011 Atlata.
      In Grecia si Anglia a fost primit cu bratele deschise de o anumita categorie de oameni(homosex),DAR huiduit de majoritatea si INTERZIS.
      Nu exista nici o sansa aici in Romania acestui act de blasfemie.

      Ștergere
  3. In Berlin pădurile au inceput sa ardă acum la aceasta ora.E focul si fumul pana la cer.Judecățile lui Dumnezeu au inceput in Europa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Unul din efectele incalzirii globale,deocamdata la noi ploua si in alte parti sint incendii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adica suntem binecuvantati in aceste momente, aici in Romania, si ar trebui sa ne inchinam si sa pupam pamantul pentru ca suntem protejati. Uitati-va doar ce se intampla in alte parti ale lumii.

      Ștergere
    2. Nu exista nici o incalzire global!!! se schimba poli pamantului, se schimba erele....

      Ștergere
  5. Sunt maini criminale cele care pun focul in Europa . Asta este efectul migratiei musulmane , vin cu teroarea sa destabilizeze tarile care ii gazduiesc . : focuri vor mai fi daca veti urmari in Spania, Italia, Germania , Franta , Suedia , tarile de Nord , sunt toate tari ce gazduiesc azilanti si africani . In Italia si Germania au inceput deportarile masiv ale acestora , sa vedeti ce va fi .

    RăspundețiȘtergere
  6. Vam spus!!! Sa vedei de acum incolo incendi dupa incendi.Nebunia fuge de la unul la altul.satan se foloseste de bolnavi mintal.democratia asta e libertatea satanei,nimeni nu mai asclta de nimeni.Multi din cei ce au copii nui pote stapini.vai de capul nostru

    RăspundețiȘtergere
  7. Fii politicienilor PSD care habar n-au pe ce lume traiesc, sunt pusi in functii de stat, iar tinerii inteligenti trebuie sa plece din tara .Sa ardeti cu PSD -ul vostru cu tot ca Dumnezeu nu va mai poate suferi cat santeti de parsivi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. draga doamna pretinzi ca esti credincioasa..asa inteleg....atunci de ce blestemi.......olimpia mihailescu....MA NUMESC.....doamna Maria succes....dumnezeu este cu noi..AMIN

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    3. Daca te referi la mine,afla ca eu nu blestem niciodata ! Ci le spun celor care ma blesteama ,ca sa le de DUMNEZEU lor, ceea ce-mi doresc ei mie, iar ce le doresc eu lor ,sa-mi dea BUNUL DUMNEZEU mie. Deci,gasesc ca este corect ! Daca eu le doresc bine, sa-mi dea BUNUL DUMNEZEU numai bine;daca eu le doresc sau gandesc rău pentru ei,atunci sa-mi dea Dumnezeu numai rău mie.
      In felul acesta ,cei care nu stiu decat sa injure si sa blesteme,poate se gandesc de o mie de ori inainte ca sa deschida gura lor. Nu se poate ! Nu cunosti omul,nu ti-a facut nimic, si arunci catre el si peste el toate injuriile,toate blestemele si cuvinte si gesturi obscene care nu pot fi reproduse aici. Este strigator la Cer ! In ce Tara traim? Sau se cred in jungla? Adica,daca "tu" ma-njuri si-mi vorbesti la modul cel mai jignitor,eu ce sa fac? Sa te iau in brate? Nu ! O sa spun ,ok ! Ceea ce-mi doresti tu mie,sa-ti dea DUMNEZEU tie!Iar ce-ti doresc eu tie,sa-mi dea DUMNEZEU mie ! DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    4. Parsiv esti tu care ai treaba cu PSD-ul!!! este bun basescu, ciolos, boc, iliescu, roman care au taiat si au distrus? PSD-ul ajuta tara si poporul, nu este lasat de iohanis sa guverneze. Dar Bunul Dumnezeu sa le dea tuturor tradatorilor de tara si de neam dupa faptele lor!!!!

      Ștergere
    5. Asa este 15:40!

      Ștergere
    6. 15.40 Doamneee, cata prostie poti sa emani din creierul tau! Fereasca-ne Dumnezeu de creaturi asemenea tie!

      Ștergere
    7. SUNT OLIMPIA ...LA acei ce a blestemat psd sa arda la aceia m-am referit nui frumos si crestinesc sa blestemi........nu vreu sa se inteleaga gresit sunt olimpia mihailescu.....respect si multumire ....va iubesc
      MARIA

      Ștergere
  8. Ace le Morarului au mai luat foc.
    Cu bani de la buget in 2 saptamani se reimpadureste zona.chiar si mai putin.

    RăspundețiȘtergere
  9. D-na Maria , un om care PRETINDE ca este Crestin si este jignit , are datoria Crestina sa se roage pt indreptarea lui , si NU spunand sa i se intample cu aceeasi moneda,ca sai dea Dumnezeu ...etc.
    Doar atat trebuie sa faceti, si sa nu le postati jignirile care nici noi nu vrem sa le auzim.
    Dar mai aveti o mica problema;comentariile de bun simt , care contin opinii, doar opinii diferite de cele ale d-voastra, le cenzurati.
    Incercati sa le lasati , ca Dumnezeu sa vada in d-voastra un bun Crestin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18.41 Nu ai cu cine sa te intelegi! Orgoliul e foarte mare!Ce nu intelege deloc este ca cea care va pierde credibilitate este chiar ea. Se vede dupa putinatatea comentariilor ca nu-i convine mai nimic din scrie lumea pe blog. Asta este un semn ca si-a pierdut credibilitatea si de aceea este atat de disperata sa cenzureze tot.

      Ștergere
  10. am intrat in postul ADORMIRII MAICII DOMNULUIce-ar fi sa nu mai scriem deloc pe blog!-sa scrie doar d-na MARIA ca al ei este blogul

    RăspundețiȘtergere