vineri, 20 iulie 2018

DOI TINERI VOR FI EXECUTATI, DE MARII EXECUTANŢI !


                                     19 Iulie 2018,ora 4,12 zori de zi !

                                             Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi, ma trezeste un glas care spune asa:

                   "Marii  executanţi !
               
           Doi tineri vor fi executati, de marii executanţi."
În aceasta clipă dragii mei, vad doi tineri in genunchi si cu faţa spre Rasarit.
Unul dintre ei se intoarce catre cel care urma sa-l execute ca sa ceara indurare. Acest baiat tanar sa fi avut vreo douazeci si ceva de ani ,avea chipul bland si inlacrimat,faţa alba ,si era imbracat cu o camasa alba cu maneca lunga,iar pe celalalt tanar nu l-am vazut la chip.
Putea fi baiat,sau ar fi putut fi si o fata. 
Cand spunem doi tineri,ne putem gandi la un cuplu(baiat si fata)sau la doi baieti tineri. 
Din păcate dragilor, vom auzi de aceasta executie care va avea loc,după" tiparul "teroristilor.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa nu ingaduie a se comite aceste crime,si sa fie descoperiti la timp ucigasii.
                                      Cu dragoste,Maria.

19 comentarii:

  1. Dragii mei,
    A venit clipa ADEVARULUI DUHULUI SFANT,a venit clipa anuntarii locului unde se va tine LANSAREA CARTILOR - ADEVARUL DUHULUI SFANT -ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM ,precum si , VIATA EXTRATERESTRĂ ,dar si zilele cand va avea loc Divinul Eveniment.
    LANSAREA va fi pe parcursul a 2 zile, in BUCURESTI la SALA DALLES.
    Aceste zile vor fi pe 11 si 12 august 2018,de dimineata si pana seara tarziu.
    Asadar,pregatiti-va sufleteste ,deoarece ,va fi minunat de frumos.
    DUHUL CEL PREA SFANT si MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA,va fi in mijlocul nostru, va fi intru noi cei care ,iubim pe DUMNEZEU si pe MAICA LUMINII si pe Aproapele nostru.
    Va rog din suflet,DISTRIBUITI si pe pagina voastra de Fb,si nu numai,pentru ca toata lumea sa afle de acest EVENIMENT DIVIN. Va multumesc din toata inima si va iubesc cu sufletul !
    Voi reveni cu amanunte ! Cu dragoste si pretuire,Maria Ghiorghiu

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria va iubesc.Abia astept sa ne vedem la Bucuresti..Succes. monica meryah

    RăspundețiȘtergere
  3. ieri in nori a aparut scris iowa https://www.msn.com/en-us/video/downtime/tornadoes-rip-through-iowa/vi-BBKQeLP?ocid=spartandhp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut video-ul postat de catre tine! 11:36, ce vrei sa zici cu "ieri in nori a aparut scris"?!

      Doamne fereste, cum s-a dezlantuit acolo Natura...!

      Ștergere
    2. diferenta de cam aproximativ 24 de ore inainte de eveniment

      Ștergere
    3. si tot in aceiasi zi era scris aci si ce am gasit?
      https://www.aciprensa.com/noticias/cientificos-demuestran-el-mismo-origen-del-sudario-de-oviedo-y-la-sabana-santa-63641
      iar acum pe digi https://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/descoperiri/un-nou-studiu-controversat-despre-celebrul-giulgiu-din-torino-967141 coincidenta?

      Ștergere
  4. http://www.foxnews.com/us/2018/07/19/injuries-reported-after-tornado-slams-iowa-factory.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Era un mesaj. Pt.13iulie.S_a mai adeverit cu aceea persoana?Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  6. ISAIA CAP 53 Cine va crede ceea ce noi am auzit şi braţul Domnului cui se va descoperi?
    2.Crescut-a înaintea Lui ca o odraslă, şi ca o rădăcină în pământ uscat; nu avea nici chip, nici frumuseţe, ca să ne uităm la El, şi nici o înfăţişare, ca să ne fie drag.
    3. Dispreţuit era şi cel din urmă dintre oameni; om al durerilor şi cunoscător al suferinţei, unul înaintea căruia să-ţi acoperi faţa; dispreţuit şi nebăgat în seamă.
    4. Dar El a luat asupră-Şi durerile noastre şi cu suferinţele noastre S-a împovărat. Şi noi Îl socoteam pedepsit, bătut şi chinuit de Dumnezeu,
    5. Dar El fusese străpuns pentru păcatele noastre şi zdrobit pentru fărădelegile noastre. El a fost pedepsit pentru mântuirea noastră şi prin rănile Lui noi toţi ne-am vindecat.
    6. Toţi umblam rătăciţi ca nişte oi, fiecare pe calea noastră, şi Domnul a făcut să cadă asupra Lui fărădelegile noastre ale tuturor.
    7. Chinuit a fost, dar S-a supus şi nu şi-a deschis gura Sa; ca un miel spre junghiere s-a adus şi ca o oaie fără de glas înaintea celor ce o tund, aşa nu Şi-a deschis gura Sa.
    8. Întru smerenia Lui judecata Lui s-a ridicat şi neamul Lui cine îl va spune? Că s-a luat de pe pământ viaţa Lui! Pentru fărădelegile poporului Meu a fost adus spre moarte.
    9. Mormântul Lui a fost pus lângă cei fără de lege şi cu cei făcători de rele, după moartea Lui, cu toate că nu săvârşise nici o nedreptate şi nici înşelăciune nu fusese în gura Lui.
    10. Dar a fost voia Domnului să-L zdrobească prin suferinţă. Şi fiindcă Şi-a dat viaţa ca jertfă pentru păcat, va vedea pe urmaşii Săi, îşi va lungi viaţa şi lucrul Domnului în mâna Lui va propăşi.
    11. Scăpat de chinurile sufletului Său, va vedea rodul ostenelilor Sale şi de mulţumire Se va sătura. Prin suferinţele Lui, Dreptul, Sluga Mea, va îndrepta pe mulţi, şi fărădelegile lor le va lua asupra Sa.
    12. Pentru aceasta Îi voi da partea Sa printre cei mari şi cu cei puternici va împărţi prada, ca răsplată că Şi-a dat sufletul Său spre moarte şi cu cei făcători de rele a fost numărat. Că El a purtat fărădelegile multora şi pentru cei păcătoşi Şi-a dat viaţa

    APOCALIPSA 11
    3. Şi voi da putere celor doi martori ai mei şi vor prooroci, îmbrăcaţi în sac, o mie două sute şi şaizeci de zile.
    4. Aceştia sunt cei doi măslini şi cele două sfeşnice care stau înaintea Domnului pământului.
    5. Şi dacă voieşte cineva să-i vatăme, foc iese din gura lor şi mistuieşte pe vrăjmaşii lor; şi dacă ar voi cineva să-i vatăme, acela trebuie ucis.
    6. Aceştia au putere să închidă cerul, ca ploaia să nu plouă în zilele proorociei lor, şi putere au peste ape să le schimbe în sânge şi să bată pământul cu orice fel de urgie, ori de câte ori vor voi.
    7. Iar când vor isprăvi cu mărturia lor, fiara care se ridică din adânc va face război cu ei, şi-i va birui şi-i va omorî.
    8. Şi trupurile lor vor zăcea pe uliţele cetăţii celei mari, care se cheamă, duhovniceşte, Sodoma şi Egipt, unde a fost răstignit şi Domnul lor.
    9. Şi din popoare, din seminţii, din limbi şi din neamuri vor privi la trupurile lor trei zile şi jumătate şi nu vor îngădui ca ele să fie puse în mormânt.
    10. Iar locuitorii de pe pământ se vor bucura de moartea lor şi vor fi în veselie şi îşi vor trimite daruri unul altuia, pentru că aceşti doi prooroci au chinuit pe locuitorii de pe pământ.
    11. Şi după cele trei zile şi jumătate, duh de viaţă de la Dumnezeu a intrat în ei şi s-au ridicat pe picioarele lor şi frică mare a căzut peste cei ce se uitau la ei.
    12. Şi din cer au auzit glas puternic, zicându-le: Suiţi-vă aici! Şi s-au suit la cer, în nori, şi au privit la ei duşmanii lor.
    13. Şi în ceasul acela s-a făcut cutremur mare şi a zecea parte din cetate s-a prăbuşit şi au pierit în cutremur şapte mii de oameni, iar ceilalţi s-au înfricoşat şi au dat slavă Dumnezeului cerului

    RăspundețiȘtergere
  7. S-a împlinit doi tineri au murit în masina în Vrancea

    RăspundețiȘtergere
  8. Normal, doar tu esti autoarea.

    RăspundețiȘtergere
  9. 20.54 vezi peste tot numai „impliniri”. Mintea v-o ia razna incet, incet!

    RăspundețiȘtergere
  10. Poate e vorba de Catalin Berenghi si prietenul sau, Catalin Ioan Gornic.

    Cautati postarea de pe pagina Catalin Berenghi ca sa intelegeti despre ce e vorba. Sunt prea multe caractere ca sa dau copy-paste aici.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma ,noi sa ne luam numa dupa . Sfantútul loan . Gura de . Aur si ni-i destul.daca íl vom asculta,nu ne-am mai prinde urechile ín . Apocalipsa lui loan.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  12. Or fi cei doi condamnati la moarte pentru trafic cu droguri pe undeva prin Indonezia sau Malaezia-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. Craciune,tu crezi ca n-or stiut ín ce se baga? Doara nu-s copi de tata. Ce o vrut o castigat. Era buna legea si la noi si nu se mai drogau atatia. Frica pazeste padurea.multumesc.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  14. https://stirileprotv.ro/stiri/socant/doi-tineri-au-murit-intr-un-accident-in-olt-un-barbat-si-un-copil-au-fost-raniti.html

    RăspundețiȘtergere