luni, 16 iulie 2018

O LITERĂ SI - UN NOR ROSU -PORTOCALIU , PE BOLTA CEREASCA !

                                     Noapte de 15 Iulie 2018 ,ora 23,12 ! 

                                Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad dragii mei deasupra mea de parca as mai fi avut inca un ochi in crestetul capului,vad un Cer bleu -albastru senin fara nici un alt norisor pe el.

                Imagini pentru CER ALBASTRU   .

   Brusc ,pe Cerul senin apare un nor dens si foarte mare,de culoare rosie -portocalie.
Asa ca in imaginile de mai jos,cu aproximatie:

                                           Imagini pentru NOR OTRAVITOR IMAGINI.
Imagini pentru NOR OTRAVITOR IMAGINI.

Asa precum sta Soarele amiezii pe Cer,tot astfel apăruse si Cerul rosu -portocalie foarte dens si foarte mare.
Dragii mei, o forta nevazuta intinde ca pe un aluat varful norului portocaliu intens,(îi face o coada ovala )si astfel, vad cum se formeaza o litera mare de aceeasi culoare rosie-portocalie.
Mai intâi ,litera se formase la orizontal,apoi ,aceeasi forţă nevazuta intoarce litera cu bratele in sus,catre Cer (la vertical).
Aceasta litera care facea parte din norul (posibil toxic )portocaliu era: 

                      Imagini pentru litera u.

Dragii mei ,inchipuiti-va Cerul albastru stralucitor ca de oglinda si norul porotcaliu suspicios de gros si de intens colorat.
Acest Nor urias statea ca un palos deasupra pămantului, si avea crescut din el, cu deschiderea spre Cer,litera mare de tipar U.

                                             Imagine similară
                      Imagini pentru NOR OTRAVITOR IMAGINI.

Asa precum lingura are coada ,iar la varf are cupa din care mancam,tot asa si din Norul (cred eu )toxic s-a intins un brat portocaliu intens care,din cateva miscari si-a construit un U la orizontala cu varfurile spre rasarit,după care,din alte cateva miscari,litera U s-a ridicat si s-a intors cu bratele-i deschise spre Cerul albastru.
Prieteni dragi,ce inseamna toate acestea,eu nu stiu ca sa va spun cu certitudine.
Dar acest Nor rosu-portocaliu arata infricosator, si-ti dadea fiori reci pe sira spinarii.
Ce inseamna litera  U care facea parte din intregul norului extrem de suspect,iar nu stiu.
Daca voi aveti vreo idee fratilor,astept cu mare drag Comentariile voastre.
Pâna atunci insa,sa ne rugm la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,ca sa ne ocroteasca si sa ne apere de tot răul si de toata suferinta,si sa nu ne lase din Mâna Sa ocrotitoare si atottiitoare.
                           Cu dragoste,Maria.


46 de comentarii:

  1. Probabil se va intampla un accident industrial (chimic, nuclear, etc.) intro tara sau oras ce incepe cu "U".

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt semne.Semnele vor fi suficient de multe pana la venirea a doua a lui Iisus..Vor fi semne sus in ceruri si minuni jos pe pământ...O sa înceapă aparitia acestora si in Romania..monica meryah

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iisus nu mai vine,un alt mesager e pe Pământ, dar au unii grija sa nu fie crezut. Se numește Rael și spune ce a spus și Iisus acum 2000 ani

      Ștergere
    2. 21:35, nici chiar asa...! ;)

      Ștergere
    3. Romania asta va pati
      Isaia 51
      U =Paharul urgiei , potirul ametelii
      16.Pune-voi cuvintele Mele în, gura ta şi la umbra mâinii Mele te voi acoperi, ca să întind cerurile, să întemeiez pământul şi să zic Sionului: "Tu eşti poporul Meu!"
      17.Trezeşte-te, trezeşte-te, scoală-te, Ierusalime, tu care ai băut din mâna Domnului paharul urgiei Lui; potirul ameţelii l-ai băut şi l-ai sorbit.

      Ștergere
    4. anonim 21.35,se vede de la o posta ce bine esti documnentat.pune mana si mai citeste biblia si apocalipsa dupa ioan

      Ștergere
  3. Poate Ultima șansa pt omenire.. sa ne întoarcem la adevărata credință . U - unirea credincioșilor. Sau ceva urgent. O schimbare urgenta . Cineva a avut viziune despre norul roșu apocaliptic. Poate ne mai detaliaza . Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca despre aceasta vorbiti se potriveste cu ce scrie pe pagina anterioara.
      " Si tot atunci vine Iisus cu intreaga divinitate si se va face simțită si văzută prezenta lor in nori rosii apocaliptici..Atunci cerul se va întuneca si un nor negru cu rosu va acoperi Romania...Cred ca acesta e si evenimentul Marelui Avertisment.L-as asemui cu aceasta...Se poate sa fie acest mare avertisment venirea in nori si aparitia Sfintei Treimi în nori..pe acei nori vor fi văzuți niste forme de cuburi rosii simbolul Tatălui Ceresc dar si extraterestrii ascunsi prin nori..
      Cred ca este Avertismentul.

      Ștergere
    2. E un avertisment opriti Ura

      Ștergere
    3. 17:49, tu descrii aparitia navelor intergalactice?!

      Ștergere
  4. Posibil Ceva Ca' :. URGENT

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria, va rog FF frumos, am nevoie de RUGACIUNILE dvs pt sotul meu Alexandru bolnav, va multumesc anticipat Ika.

    RăspundețiȘtergere
  6. Uraniu,explozie nucleara,Daca e rasarit e Rusia sau China-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uluitor ! La acest lucru nu m-am gandit. Nu la URANIU !
      Din păcate,cred ca se apropie o astfel de CATASTROFA !
      Norul era usor spre SUD ,sau chiar SUD centru.

      Ștergere
    2. Ati luat-o razna, U poate insemna ORICEEEEE!
      De ce nu dati in bobi sau in carti, asa aveti mai multe sanse sa ghiciti!

      Ștergere
    3. Crăciun ai nimerit-o este vb despre uraniu simbol chimic U trioxidul de uraniu are culoarea galben-portocalie. Este vb despre un nor radioactiv provocat de o explozie necontrolată, accident sau controlată, armament.

      Ștergere
  7. http://www.mediafax.ro/externe/incendiu-de-vegetatie-in-statele-unite-un-pompier-a-murit-drumurile-de-acces-catre-parcul-national-yosemite-inchise-17357374

    RăspundețiȘtergere
  8. explicatiile sunt incalcite-si daca nu se explica f bine nu intelegem nimic!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ucraina , fratilor !

    1. Reactorul nr. 6 de la centrala nucleară din Zaporojie, din sud-estul Ucrainei .Ca distanta este la 800 de km. de Bucuresti .
    Are capacitatea de 6.000 de megawati, este cea mai mare din Ucraina si din Europa.
    "Daca pentru centralele nucleare de la Rivne, Hmelnitki si Yujno-Ukrainskaia, au fost efectuate studii privind riscul seismic, inca la momentul constructiei, la centrala de la Zaporojie acesta lipseste si nu putem sti pe cat de vulnerabila este aceasta in fata unui eventual cutremur", a declarat Kendzera,

    Acesta precizeaza ca nu se cunoaste nici tipul de teren pe care este construita centrala.


    2. Centrala nucleară din localitatea Iujnoukrainsk, regiunea Nikolaev (sudul Ucrainei).

    3. Sau din nou Cernobilul ? Centrala nu a fost renovata. Ca rezultat, a ramas un loc extrem de periculos.
    Niciun sit nuclear din Ucraina, intre care si cel de la Cernobil, nu beneficiaza de o protectie garantata impotriva tentativelor celor care si-au inlocuit batele cu arme automate, de a santaja Ucraina si tarile vecine cu aruncarea in aer a acestor bombe.

    RăspundețiȘtergere
  10. Accidentul de la Cernobîl a degajat între cinci și zece ori mai mult material radioactiv decât cel de la Fukushima (Japonia), de mai multe ori cantitatea de radiații emise de bombele de la Hiroshima și Nagasaki, dar mai puțin de 1 % decât au aruncat în atmosferă testele nucleare de suprafață ale armelor nucleare, până la interzicerea efectuării acestora în atmosferă.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ungaria

    Ungaria face cu ajutorul lui Putin o centrala nucleara la granita cu Romania - 120 de km de Timisoara . Mediul ar putea fi afectat avertizeaza Greenpeace .

    Autoritatile romane au avizat construirea unei noi unitati atomoelectrice la Paks, Ungaria, desi sunt analize care confirma ca mediul va fi afectat de centrala nucleara care se afla la 120 de km de Timisoara.
    Investitia, sprijinita de la Moscova cu zece milioane de dolari, va transforma Budapesta in cel mai important nod energetic din Europa de Est, iar Romania va ajunge sa depinda energetic de statul vecin.

    Cea mai importanta investitie a Rusiei condusa de Vladimir Putin in zona statelor din blocul comunist este prevazuta a se desfasura in Ungaria, la doar 120 km de Timisoara, si consta in doua noi reactoare nucleare (tehnologie VVER, unul de 1100 si altul de 1200 MW).
    Cele doua unitati atomoelectrice ar urma sa se adauge celor patru reactoare (de cate 500 MW) deja in uz de la aceasta centrala de la Paks inaugurata in 1982. Este vorba, practic, de dublarea capacitatii instalate.

    Lucrarile ar trebui sa demareze chiar la inceputul acestui an, asta daca este sa ne luam dupa declaratiile oferite de Vladimir Putin in anului 2017, cand presedintele rus s-a intalnit cu Viktor Orban, premierul maghiar.
    „Munca pe santierul de constructie ar putea porni deja la inceputul anului viitor”, i-a spus Putin lui Orban in timpul vizitei in capitala ungara Budapesta.

    Pro si contra

    Ministerul Mediului din Romania a avizat acest proiect in semi-clandestinitate, fara o dezbatere publica reala – s-a organizat o singura sesiune de consultari care a avut loc la Oradea, nu la Timisoara sau Arad, cum ar fi fost mai normal.

    Conform unor analize legate de acest proiect, centrala nucleara ar urma sa afecteze grav mediul, fapt pentru care si asociatiile de apararea a mediului din Ungaria si din restul lumii au cerut sa se renunte la acest proiect.

    Faptul ca Romania a fost nevoita sa acorde autorizatiile de mediu transfrontaliere az fost favorizat de faptul ca specialistii de la Bucuresti nu au gasit date din care sa reiasa ca mediul din tara noastra ar fi afectat de noile statii nucleare. „Pentru a rezuma, se poate spune ca, rezultatele studiilor suplimentare care s-au efectuat modificarii solutiilor tehnice arata faptul ca, nu s-a modificat in fond natura si marimea impactului asupra mediului fata de cele prezentate anterior pe parcursul procedurii, nu a putut fi identificata o noua parte afectata, respectiv nu se va modifica substantial nici incarcarea partilor afectate identificate in documentatia KHT. Nu exista modificari in ceea ce priveste impactul transfrontalier”, este ultima analiza a Ministerului Mediului legata de acest proiect.

    In schimb, Greenpeace contesta acest proiect. „Raportul de evaluare a impactului de mediu (EIA) pentru Paks II reprezinta o baza insuficienta pentru desfasurarea consultarilor publice pentru a respecta conditiile cerute de Conventia de la Aarhus, legislatia europeana si maghiara, cat si insuficienta pentru a lua deciziile necesare pentru construirea centralei nucleare Paks II.
    O analiza a potentialelor impacturi de mediu in urma unui atac terorist sau a unui razboi este vitala pentru orice raport EI pentru un proiect nuclear, insa aceasta lipseste. Nu exista o analiza pentru accidente la nivelul mai multor instalatii.
    Exista doar o analiza foarte limitata a impacturilor unui accident grav si doar unul fara emisii substantiale de substante radioactive.
    EIA nu evalueaza clar efectele intregului lant de combustibil. Planurile publicate in document nu furnizeaza informatii solide si garantii pentru procesarea, amplasarea si gestionarea stocarii finale, inclusiv a fondurilor necesare pentru aceste operatiuni”.

    http://www.aktual24.ro/ungaria-face-cu-ajutorul-lui-putin-o-centrala-nucleara-la-granita-cu-romania-mediul-ar-putea-fi-afectat-avertizeaza-greenpeace/

    RăspundețiȘtergere
  12. Iată ce mi-a arătat Domnul DUMNEZEU: iată, un coș de fructe de vară. Și a zis: "Amos, ce vezi?" Și am zis: "Un coș de fructe de vară." Atunci Domnul mi-a zis:
    "Sfârșitul a venit peste poporul Meu Israel;

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu prea are logica. Dar, știi de ce evreii sunt poporul Ales?

      Ștergere
    2. Dumnezeu nu s-a aratat niciodata pamantenilor.

      Ștergere
    3. 13:53, S-a aratat ca si Lumina Necreata, insa nu-ti pot descrie cum arata aceasta, deoarece nu sunt cuvinte care sa poata "reda'...!

      Ștergere
  13. Doamne Iisuse Hristoase, te rugam, arata-ne adevarul legat de Maria. Amin!

    RăspundețiȘtergere
  14. (NRS) First of all you must understand this, that no prophecy of scripture is a matter of one’s own interpretation.

    RăspundețiȘtergere
  15. Purtati-va civilizat si cu bun simț intre voi ca începe trierea sau marele test.De asta vine Iisus sa facă cernerea sa despartă neghina de grâu..Va veni sa vadă faptele voastre si sa dea rasplata pentru fiecare.Pentru unii Apocalipsa si pentru altii binecuvantari.Aveti grija de acum inainte...Timpul este aproape. monica mmeryah

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21.56 si faptele tale nu? Sau si tu esti absolvita de tot si de toate ca Maria?

      Ștergere
    2. Pai,cei care au murit,au scăpat de cerere? Monica, religia înseamnă anularea rațiunii? Nu vine nici un Iisus. El a fost un om de pe Pământ,caci a fost născut de o paminteanca.

      Ștergere
    3. Și de când începe cernerea ? Ați spus că din primăvara -vara asta vor începe semnele .

      Ștergere
    4. Iisus va veni pe pamant si vom declansa venirea lui in curand.Mireasa lui este gata sa-i deschida calea venirii in Romania cu semne si minuni.O sa vedeti in scurt timp manifestări ale puterii lui Dunnezeu,si multe lucruri uimitoare in toamna asta si pe parcursul anului 2019..Vor fi multe miracole si vindecari supranaturale si anul viitor va fi un an plin de lumina cu multe aparitii si minuni.Acum este acel timp promis al lui Dumnezeu cu un nou inceput de restaurare..Ceea ce ve-ti cere in rugăciuni se va realiza instant vor fi schimbari foarte rapide in viata fiecaruia..Doar cereți in rugăciuni ceea ce doriti si ve-ti vedea minunea cum se intampla..
      monica meryah.

      Ștergere
    5. adica iisus va veni cel tarziu in 2019??? si apropo dmn Maria a spus ca Iisus va veni vara,poate in vara anului 2019 sau 2020

      Ștergere
    6. 15:16, sau poate in vara anului asteapta sre deloc.

      Ștergere
  16. In unele tari au aruncat cu Aluminiu , Bariu si alte elemente toxice deja .

    RăspundețiȘtergere
  17. Analistii politici ,Diaconescu si prof Dundaciu acum pe DIGI 24 au tras SEMNAL DE ALARMA asupra pericolului din Discursul lui Putin dupa intilnirea cu Putin la Helsinki,mentionind ca Putin este singurul care a mentionat Ucraina si interesul pentru acordul de la Minsk si zona M Negre.
    Diaconescu a mentionat ca ministrul apararii al R Moldova desi invitat nu sa dus la summitul NATO de la Bruxelles iar Dungaciu a spus ca;'Rusia joaca in Siria soarta Ucrainei',eu as spune exact ca acum 200 de ani cind in Siria Rusii au cistigat soarta de atunci a Crimeei-craciun

    RăspundețiȘtergere
  18. imi pare rau ca v-am dat report la blog.mi-au blocat blogul pe google...e greu de grezut dar imi cer iertare.trecutul isi spune cuvantul.l-am refacut dar blogul meu nu apare cand cauti pe google.
    sunt doua posibilitati orasul sau tara sau compozitia norului...

    https://archangelmikail.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  19. Compozitia chimica a minereului de pechblenda, are formula chimica U3O8 si este un ... Trioxidul de uraniu, UO3, este o substanta de culoare portocalie,

    RăspundețiȘtergere
  20. LITERA U de la = U.F.O. - unidentified flying object

    Obiect zburător neidentificat- OZN

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, o intreaga flotila de OZN-uri, o sa soseasca anul acesta pe planeta Pamant, asa se spune cam peste tot...!

      Ștergere