marți, 24 iulie 2018

ESTE DE PLÂNS , FELUL CUM A AJUNS LUMEA !!!


                                             23  Iulie 2018,ora 23,11 !

                                        Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spune cu uimire si cu durere asa:

        "Este de plâns, felul cum a ajuns Lumea !
          Uite -asa a ajuns Lumea.
           Cum a ajuns Lumea !

Iar un alt glas incearca sa incurajeze ,sa mai inbunatateasca situatia grea si spune asa:
                
              Să ne rugam la Bunul Dumnezeu, public!
           Sa iesim in public ,si sa ne rugam la Bunul Dumnezeu !"

    Dragii mei,după mine aceste cuvinte inseamna ca trebuie sa fim uniti in Rugaciune! 
Trebuie sa fim cât mai multi care sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la MAICUTA DOMNULUI,si sa nu ne fie rusine a ne ruga oriunde ne-am afla.
Dragii mei,traim vremuri grele de tot. 
Zilnic auzim de crime si violuri in familii; zilnic auzim de atentate teroriste,de incendii si inundatii, de tot ce inseamna DEZASTRE naturale sau provocate de mâna omului.
Zilnic unele mame isi omoara pruncii nenascuti inca ,iar altele îi omoara cu buna stiinta ,cand sunt deja in viata si marisori.
Pămantul fierbe,apele se umfla,ghetarii se topesc,la Polul Nord sunt temperaturi cu plus de circa 30 grade.
Razboaiele sunt sporadice deocamdata; bombele atomice se înmultesc,etc etc.
Acum se da lupta dintre Bine si Rău.
Iata cateva exemple dureroase:     

Imagini pentru LUME DESFRANATA IMAGINIImagini pentru APOCALIPSA IMAGINI.

Avortul - imagini necenzurate

"Să nu ucizi" (Decalogul, porunca a cincea)
"Pedeapsa cu moartea este interzisă." (Constituția României, art. 22
Să privim aceste imagini și să încercăm să ne răspundem sincer, fiecare în forul său interior, la o întrebare:
Dacă avortul este un "drept al femeii", care erau drepturile acestui copil?
imagini avort
imagini avort
imagini avort




Acum, că știm, ce alegem să facem?
Întoarcem capul, prefăcându-ne că nu am văzut?
Oare cât sa ne mai rabde Bunul Dumnezeu rautatea noastra, necredinta noastra,mandria si orgoliu nostru?
Toate cate traim astazi,toate cate vedem si auzim,sunt Semne ca Venirea Lui Iisus Hristos este foarte aproape.Se apropie dreapta Judecata de catre IMPARATUL CERESC .
Fiecare vom primi rasplata după Credinta si faptele noastre.
Sa mai ridicam ochii nostri si catre Cer,iar cu inima curata si cu sufletul smerit sa cerem indurare si iertare pentru păcatele noastre,pentru necredinta noastra,pentru răul pe care l-am facut fratelui nostru intru Iisus Hristos.
De vom pleca genunchii nostri si cu lacrimi de pocainta si cainţă, vom cere mila si dragoste,vom fi iertati si mantuiti.
Înca mai avem timp,inca nu e prea tarziu !
Iata cateva povete :
Sprijină Pro-vita pentru a lupta contra avortului. Donează sau voluntariază sau spune altora despre noi.
Toate imaginile (c) Narcis Virgiliu 2011


Iartă-ne

iartă-ne Doamne
pentru că nu Ți-am dat haine când ai fost gol
și nu ne-a păsat de Tine în spitale

pentru că Ți-am lăsat trupul fără apărare
să fie înjunghiat în închisorile noastre de carne
și nu Te-am auzit plângând de durere și teamă

pentru că am tăcut când ai fost dat afară
precum un străin de nimeni dorit
fără mormânt și fără existență legală

Hristoase embrionule iartă-ne
că nu Te-am primit în inimile noastre bolnave
pentru acestea și mai mari ca acestea: iartă-ne.






VINO, DOAMNE ISUSE! (1)

  in PENTRU ÎMPROSPĂTAREA MEMORIEI


Astăzi, 1 ianuarie 2001. Primul articol pe acest an, secol, mileniu. E întîia oară cînd am senzaţia că o cifră valorează mai mult decît un cuvînt. „La început a fost cuvîntul“ – aşa se deschide Evanghelia lui Ioan. „La sfîrşit va fi cifra“ – aşa ar fi trebuit ea să se închidă. Numai că Biblia, în ansamblul ei, nu se va termina niciodată. E singura carte care rămîne deschisă, fiindcă ea e însăşi inima lui Dumnezeu. Au fost făcute, în aceste zile, atîtea glume şi speculaţii pe tema Mileniului III în care am intrat (unele cam îndoielnice!), încît cei care au, cu adevărat, ceva de spus, preferă să tacă. Pentru unii dintre ei, voi vorbi eu, acum. Ce este important în acest eveniment cosmic al morţii unui mileniu şi al naşterii unuia nou? Faptul că Apocalipsa nu a avut loc, aşa după cum, sute de ani, s-a tot anticipat. Dar trebuia aceasta să se producă în anul 2000? Nu trebuia, nu reiese de nicăieri asta, decît din calcule apocrife, dar omenirea îşi fixează termene precise. Întîi a fost febra Anului 1000, cînd puţinii oameni care trăiau atunci au aşteptat sfîrşitul lumii. Există mărturii care atestă o isterie dramatică a acelei perioade.
A trecut şi Anul 1000. Ce-i drept, o Apocalipsă ceva mai mică tot a avut loc: schisma tragică a Bisericii Creştine, la anul 1054, de la care pleacă multe dintre relele omenirii. Nu trebuie căutaţi vinovaţii nici printre ortodocşi, nici printre catolici; singurul vinovat e Diavolul. Între două respiraţii ale lui Dumnezeu, a trecut şi Anul 2000. Apocalipsa, în sens biblic, nu s-a produs nici atunci, nici acum. Dar ce înseamnă ea? Învierea morţilor, judecarea oamenilor şi a neamurilor, apariţia lui Antichrist, precum şi, mai importantă decît toate, a doua venire a lui Isus Christos. Fiindcă El va veni, cu siguranţă. Iar cine nu crede asta, cine zîmbeşte, cu scepticism sau cu superioritate, e mai mort decît Nero, care fugea din calea poporului răsculat, pentru a-şi salva viaţa, apoi se ruga de gărzile sale să-l omoare, iar acestea nu vroiau.  El, Nero, care l-a dat morţii pe Sfîntul Petru… Poate că nici o viziune n-a valorat mai mult decît cuvintele rostite de călugărul florentin Savonarola, în 1493: „Mica noastră speranţă este ca Dumnezeu să lovească pămîntul cu sabia Sa“.
Numai focului putea să cadă pradă acest om sumbru, care a pus degetul pe rană – şi aşa s-a şi întîmplat, el fiind ars pe rug 5 ani mai tîrziu, în Piaţa Signoriei din Florenţa, iar eu am pus piciorul, în două rînduri, în 2 ani diferiţi, pe chepengul acela de fier medieval, ca mica arenă a unui discobol, care marchează locul auto-dafeului său. Şi ce părere aveţi despre vizionara germană Hildegarde (1098-1179), care a lăsat una dintre cele mai tulburătoare mărturii anticipative? Ea a descris Fiara (pe Antichrist), la fel cum a făcut-o Profetul Daniel, cu un amănunt în plus: Fiara ar avea 284 de dinţi. Or, Piaţa Sf. Petru de la Vatican are exact 284 de coloane, le-am văzut, săptămînile trecute, cu ochii mei. Atunci cînd călugăriţa cu pricina făcea această proorocire, coloanele nu existau, proiectul acestui simbol al creştinismului – Piaţa Sf. Petru – fiind realizat de Bernini 5 secole mai tîrziu. Ideea este că Dumnezeu a creat lumea, dar că trebuie să o pedepsească, deşi o iubeşte atît de mult (Evanghelia după Ioan). Şi asta din pricina răutăţii, şi trufiei, şi egoismului, şi cruzimii, şi gîndurilor urîte, şi lăcomiei, şi crimelor săvîrşite de oameni. Planul pe care îl are Dumnezeu cu această creaţie supremă a Sa – Omul – este greu de pătruns. De ce l-a făcut rău, dacă îl vrea bun? De ce i-a dat darul vieţii, dacă i-l ia înapoi? De ce îl lasă să se degradeze în mocirla păcatelor, dacă l-a făcut „după chipul şi asemănarea Lui”? Multe nu ştim noi, oamenii. Şi, pe măsură ce îmbătrînim, iar fluviul timpului se îndreaptă spre vărsarea în Marea Veşniciei, ştim tot mai puţine. Noi, oamenii, n-am avut şansa să fim de faţă la Facerea Lumii. De ce am avea-o, oare, pe aceea de a fi de faţă la Sfîrşitul Lumii? Dar, cum va arăta „Ziua Domnului”? În 13 versete din Capitolul 24, Proorocul Isaiia dă măsura harului său vizionar, vorbind la timpul prezent: „Pămîntul e cu totul sfărîmat. Pămîntul e făcut bucăţi. Pămîntul se zguduie cu putere. Pămîntul se clatină ca un om beat, se leagănă ca o colibă, păcatul îl apasă cu tărie, el se prăbuşeşte şi nu se va mai ridica. (…) Atunci Luna se va tulbura, iar Soarele se va ruşina. (…) Domnul Dumnezeu va şterge lacrimile de pe obrajii tuturor. (…) Morţii vor învia, trupurile se vor ridica. O, voi, care vă tăvăliţi în colb, treziţi-vă şi cîntaţi de bucurie! Căci roua e semn al luminii şi pe tărîmul umbrelor o voi lăsa să cadă”. În realitate, pentru fiecare om care moare, Apocalipsa are loc. Pentru victimele marilor cutremure de pămînt, ale inundaţiilor, incendiilor, epidemiilor, catastrofelor de tot felul, războaielor – sfîrşitul e apocaliptic. Pentru vietăţile ucise în abatoare sau în lupte armate – sfîrşitul este la fel de apocaliptic.
Am încheiat de curînd un secol care nu mai avea nevoie de nici un fel de Apocalipsă finală, întrucît făcuse deja două repetiţii decisive: e vorba de războaiele mondiale din 1914-1918 şi 1939-1945. Bine că l-am terminat noi pe el – dacă mai ţinea puţin, ne termina el pe noi. Am vizitat un loc unde s-a livrat şi un supliment la „meniul apocaliptic”: Hiroşima. (Nu vi se pare ciudat că Hiroşima şi Holocaust încep cu aceeaşi literă ca şi Hades?) Acolo au murit oameni şi animale fără nici o vină, în chinuri groaznice, topiţi de flama bombei atomice, contorsionaţi, smochiniţi, reduşi la cartilagii, magmă şi cenuşă. Am căutat să înţeleg de ce era nevoie de o asemenea lecţie. Pentru că, neîndoielnic, a fost o lecţie dată de Dumnezeu întregii omeniri. Poate pentru a o feri de un dezastru şi mai cumplit, care ar fi putut avea loc mai tîrziu, cînd armele nucleare ar fi devenit şi mai devastatoare? Ori poate pentru a ţine „cîinii războiului” în lanţuri, pînă la venirea adevăratului soroc al sfîrşitului şi învierii? Mă tem că nu voi afla. Tot ce ştiu este că preşedintele de atunci al Americii, Harry Truman, frecventase Şcoala Duminicală, era un om religios, se ruga şi avea convingerea că a făcut foarte bine ce a făcut. La fel după cum un urmaş al său, Bill Clinton, a bombardat, de-a valma, şi ţări musulmane, şi ţări creştine, dar e „veşnic tînăr şi ferice“, cutreieră lumea nespus de vesel şi se pregăteşte de o posteritate a gloriei prezidenţiale de invidiat, la vîrsta la care alţii abia intră în politică. Încerc să înţeleg cu ce scop a creat Dumnezeu America, aşa cum a creat-o, pe fundamentul prigoanei europene împotriva creştinilor. De ce, în tot ceea ce face, America se situează, întotdeauna, de partea cea bună a baricadei? Indiferent ce ar face America în lume – că bombardează, că pedepseşte, că înfometează, că ajută, că pacifică – e bine. E din ce în ce mai bine.
Aşa după cum Ludovic al XIV-lea spunea „Statul sînt eu”, tot astfel America poate exclama: „Planeta sînt eu”. Marele dramaturg francez Racine avea să moară, la numai 60 de ani, doar pentru că Regele Soare s-a uitat odată urît la el. (Am să scriu cîndva despre cele mai ciudate morţi din Istorie, cum ar fi, de pildă, acelea ale unor regi intoxicaţi cu piersici sau muşcaţi de maimuţe.) Dar nu se întîmplă, astăzi, acelaşi lucru cu şefi de stat care se pulverizează, efectiv, pentru că America s-a uitat chiorîş la ei, aşa cum s-a uitat Regele Soare la Racine, în 1699? Îmi pun toate aceste întrebări pentru că vreau să aflu de ce se întîmplă aşa şi nu altfel. De ce un posedat ca Hitler e pedepsit exemplar, iar un posedat ca Truman rămîne în arenă şi scrie Istoria. Care este etalonul de măsură? De ce triumfă răul, atît de des, sub masca binelui? De ce vrăjmaşi ai lui Dumnezeu, indivizi cu mîinile pătate de sînge (la modul propriu!), atei, pigmei, farisei, împărăţesc peste ţări şi popoare, în vreme ce copiii Domnului sînt surghiuniţi şi demonizaţi de parcă ei, şi nu Antichriştii, ar fi săvîrşit cele mai cumplite barbarii? De ce a lăsat Dumnezeu să-i scape din mînă glorioasa bazilică Sfînta Sofia, cu cetatea Constantinopol cu tot („regina celor două continente şi a celor trei mări”), pentru a statornici, la Porţile Europei, primul avanpost islamic? Puţină lume ştie, dar cei mai sîngeroşi asediatori ai cetăţii, în acel blestemat mai al anului 1453, cele mai crude animale de pradă cu care şi-a îndeplinit misiunea Mahomed al II-lea, la nebuneasca lui vîrstă de 22 de ani, n-au fost păgînii, ci creştinii: nu mai puţin de 30.000 de mercenari germani, italieni, sîrbi, unguri şi chiar greci, între care şi un căpitan de navă bulgar, pe nume Baltoglu, au luptat alături de turci la îngenuncherea cetăţii creştine, în vreme ce marele arhonte byzantin Notaras zicea: „Mai bine să văd domnind în Constantinopol fesul turcilor decît voalul papistaşilor”… Istorie… Fapte de viaţă şi de moarte. De-au fost ieri sau acum 1.000 de ani, ele sînt la fel de apuse şi ireversibile. Am încheiat un mileniu măreţ. A fost mileniul lui Dante, al lui Leonardo da Vinci, al lui Shakespeare, al lui Goethe, al lui Mozart, al lui Dostoievski, al marilor martiri şi reformatori Jan Hus, Ioana D’Arc, Martin Luther, Constantin Brâncoveanu.
(va urma)

Dumnezeu există - Mărturii.: LANSAREA CARTILOR VA FI LA ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/07/lansarea-cartilor-la-bucuresti-sala.html

Acum 4 zile - Nu am cuvinte de multumire pentru voi toti ,cei care,ati pus una ,doua sau mai multe caramizi la editarea acestor CARTI ale DUHULUI SFANT, ...

56 de comentarii:

  1. Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  2. GROAZNIC -CUM A PUTUT D-NA MARIA SA EXPUNA AVORTONI!?- POATE SUNT PERS CARE SUNT BOLNAVE SAU COPII SI VAD ASEMENEA ORORI---E DESTUL CA CELE CARE AU FACUT AVORT ISI VOR TRAGE PACATELE -----NU MAI EXAGERATI cu postarile

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cum oamenii pot sa faca asemenea fapte, tot asa si doamna Maria poate sa arate faptele oamenilor, respectic, uciderea de prunci. Cine vede acele imagini ar trebui sa se cutremure si sa nu se mai gandeasca vreodata la omorarea pruncilor nenascuti.

      Ștergere
    2. Publicând astfel de poze arăți ca nu te impresionează nimic. Esti o persoana rece, fără scrupule.

      Ștergere
    3. Isi vor trage pacatele zici ??? hmmmm . ALE CUI ? Exact .
      Isaia 55
      8.Căci gândurile Mele nu sunt ca gândurile voastre şi căile Mele ca ale voastre, zice Domnul.

      Ștergere
    4. Foarte bine ca le-a publicat fiindca femeile se mint pe ele insele cand se duc sa faca avort ca "nu e copil, e doar un ghem de celule", fiindca asa au auzit ele la alti criminali de copii. Lasa sa le publice, o sa le public si eu, sa vada toata lumea si sz se infioare de fapta aceasta care este avortul, ca sa realizeze toate femeile ce grozavie este si sa se fereasca toata viata de asta!!!

      Ștergere
    5. 23:50 Corect.
      Observ reactiile "fallowers" d-nei Maria, Au sarit cu pietre la d-voastra.
      Regula este : Nu judeca ,Nu da cu pietre,,,,pentru ca si TU la randul tau nu esti mai curat decat Camasa lui Hristos si lasa JUDECATA in mainile Domnului.

      Ștergere
    6. 06.29 dar Maria nu a gresit niciodata, sau tu nu ai gresit nimanui? V-a desemnat Dumnezeu pe voi sa judecati lumea cumva? Daca e asa atunci luati voi pacatele lumii in spate, ca Iisus caci El avea tot dreptul sa judece.

      Ștergere
  3. adevărat.le urăsc pe aceste femei care fac avort.viata nu face parte din deciziile unei femei care o poartă în pântec sa o ia.viata înseamnă cel mai prețios dar oferit de Dumnezeu uneori spre iertarea păcatelor noastre o înaltă responsabilitate pentru sufletul nostru care trebuie hrănită cu multa dragoste și înțelegere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu aruncam cu piatra, fiindca cine este oare fara de pacat?. Ura fata de aceste femei nu ajuta, mai degraba ajuta daca le ajuti sa constientizeze ce inseamna avortul in fata lui Dumnezeu.

      Ștergere
    2. Ce faci ? urasti ??? waw .
      Nu vorbi de Dumnezeu, IN URA ta .
      ps : E vreo diferenta intre un mort si un mort viu ? exact acesta e raspunsul la judecata ta .

      Ștergere
  4. Oameni buni eu citesc in fiecare zi acest blog si doar f rar scriu cate o idee.. de ce ii judecati pe altii? O fi bine sau o fi rau aceste poze ni stiu.. dar nu le pot judeca.. la sfârșitul zilei imi judec păcatele mele si sunt destule- unele mici altele mari , altele cu voie sau fără voie .. scrieti de Bunul Dumnezeu și păreri despre lucrurile care ar trebui să se întâmple.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DA!!! TATĂL CERURILOR ESTE CU NOI ȚARA ALEASĂ AMIN!!! IUBIREA ȘI DRAGOSTEA SĂ TRIUMFE AMIN !!!VĂ IUBESC NECONDITIONAT ȘI NECONDITIONAT IUBESC TOT CEEA CE NE ÎNCONJOARĂ ....DA !!! ESTE ADEVARAT!!! AM COMUNICARD CU TATĂL CERURILOR AMIN!!! DE 7 LUNI DE ZILE !!! ÎȘI VA COBORÎ TRONUL CEL CERESC ÎN BUCUREȘTI !!! DAR VĂ MAI DURA! ACUM A ÎNCEPUT LUPTA DIN PUNCT DE VEDERE SPIRITUAL ....ÎNTRE BINE ȘI RAU....DOAMNE AJUTA !!! PUTDM VORBI DACĂ DORIȚI!!!

      Ștergere
    2. 01:27, de ce nu impartasesti cu noi experienta ta?. Capacitatea ta de a comunica cu cerul va contribui la intoarcerea oamenilor cu iubire spre Dumnezeu Tatal atoate creator si spre creatia Lui. Trebuie doar sa stii sa comunici pentru a te face inteleasa si sa nu te opresti din cauza unora care te vor combate cu necredinta lor si cu si vorbele lor scrise aici. Maria poate fi un exemplu de tenacitate in a transmite mesajele venite de sus, chiar daca multi o combat in fel si chip.

      Ștergere
    3. De ce Bucuresti? Taman acolo!

      Ștergere
    4. Cata dreptate aveti an.01:06,Dumnezeu cu mila Lui pt.fiecare dintre noi!

      Ștergere
    5. 01:06Aceste poze sunt pt aducere aminte a pacatelor si a trezi constiintele adormite.Mai bine acum decat la Judecata!

      Ștergere
    6. Mesaj de la Iisus printr-o slujitoare a Domnului.
      Speak to my children,I know you are waiting for me. After many tests and trials. you stand tall proclaiming my power and glory. You show others what faith, trust and dedication to your GOD ,I AM can do. Mountains move hearts melt. sickness is healed.,families are mended. lives are restored. I control all things. Do not follow those in the world. Keep your focus and eyes on me. Destruction comes to the nations. The bridegroom is coming for his BRIDE. Keep your lamps trimmed.

      Ștergere
    7. Stop! Atatea mesaje de tip channeling v-au fost furnizate, ca nu va mai recunoasteti om cu persoana, vorba aia! Reveniti Acasa.

      Ștergere
    8. In curand religiile se vor uni intr-una singura ortodoxă si apostolica si sediul va fi la Bucuresti Noul Ierusalim prin guvernul spiritual mondial asta cred ca vrei sa spui anonim 01:27 nu-i asa ?
      Despre aceasta lucrare vorbeam eu in alte mesaje si e parte din planul Tatălui Ceresc pentru a se pregăti venirea lui Iisus la Bucuresti cand isi va aseza împărăția.
      Monica Meryah

      Ștergere
    9. Iisus vorbeste lumii si prin chaneling deci nu te mai inversuna atâta 17:50.
      El vorbeste lumii prin diferite moduri in functie de credinta fiecaruia de fapt n-ai cum sa stii tu lucrurile astea esti prea mic sa le înțelegi..

      Ștergere
    10. Pai asta e problema la voi la români ca nu luati nici un mesaj in seama de-a lui Iisus..le priviti foarte dubios pentru ca sunteti închisi la minte cu privire la deschiderea de nou.nu primiti nimic de la divinitate aveti frica..Si mie mi-a spus Dumnezeu Tatăl ca va pedepsi lumea toata dar nu contează prin ce sursa a venit mesajul ci important ca a venit..Iar in alt mesaj a spus tot Tatăl Judecățile mele vor începe acum .Si deja s-au pornit in multe tari incendii si alte catastrofe.Si mulți primesc acelasi mesaj fie prin chaneling fie prin viziune sau revelatie ca a dnei Maria.
      Deci fiti atenti la mesajele si atentionarile pe care le primiti ca vin sub forma de avertizari.Si cei din Grecia nu au ascultat ca si voi si a venit moartea peste ei repede...Si încă avertizarile circula in toata lumea dar cine sa le dea atentie ?

      Ștergere
    11. Mireasa lui Hristos va uni toate credințele lumii intr-una apostolica,duhovniceasca si soborniceasca credinta si apoi va veni la Bucuresti Noul Ierusalim cand va fi gata terenul...Iisus Hristos va veni in Romania la mireasa sa "biserica Noului Ierusalim".Si toate popoarele vor veni catre tara noastra.In curand toate se vor implini. Monica Meryah.

      Ștergere
    12. Este nevoie sa va intoarceti la iubire,dragoste si bunătate pentru ca Hristos va veni sa judece lumea de rautatea ei si sa restabilească ordinea pe pamant.Si de ce v-ati risca sa continuati in răutate cand mai bine cautam sa ne schimbam unii fata de alții? Sa fim buni,milosi si plini de iubire si compasiune fata de aproapele..Si astfel scapam si de Judecata.Doamne Ajuta. Monica Meryah.

      Ștergere
    13. 19.46 esti sigur ca mesajele sunt de la Iisus?

      Ștergere
  5. Focul de la greci a fost pus intenționat. Eu cred ca de aici pleaca conflictul razboiului.Nu e primul an când le ard pădurile, dar acum au ars oamenii. Si asta este de plans. E cumplit. Oamenii aceia au ars intr-un conflict mocnit, intr-un război care de fapt a început perfid si își ia in fiecare zi tributul.Ar trebui să fim constienti ca toți trăim astăzi efectele acestui altfel de razboi si sa ne rugam neancetat să ne apere Dumnezeu.Asta-i vreme de jale, de smerenie si de rugaciune, nu de distracție și de nepasare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Focul de la greci a fost pus intenționat. Eu cred ca de aici pleaca conflictul razboiului.Nu e primul an când le ard pădurile, dar acum au ars oamenii. Si asta este de plans. E cumplit. Oamenii aceia au ars intr-un conflict mocnit, intr-un război care de fapt a început perfid si își ia in fiecare zi tributul.Ar trebui să fim constienti ca toți trăim astăzi efectele acestui altfel de razboi si sa ne rugam neancetat să ne apere Dumnezeu.Asta-i vreme de jale, de smerenie si de rugaciune, nu de distracție și de nepasare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Iar furi imagini si texte?

    RăspundețiȘtergere
  8. Huooo hoata si mincinoasa

    RăspundețiȘtergere
  9. 01:27,Te rugam scrie tot ce stii !!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Asa este doamna Maria suntem pacatosi.
    Bunul Dumnezeu s-a ne ierte lumea este tare necajita.
    Cunosc familie cu 10 copii si mama lor la 82 de ani este singura 7 din ei sunt plecati in afara 3 mai aproape sa zic asa ca sunt in tara dar tot singura.
    Doamna Maria va scriu cu lacrimi in ochi ca este atat de greu pentru batrani singuri bolnavi.
    Ma rog la Bunul Dumnezeu s-a intoarca inimile cu dragoste parinti catre copii si invers. Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Omul a corupt natura si Pamintul

    RăspundețiȘtergere
  12. Dumnezeu sa va binecuvanteze pentru ca trageti semnale de alarma la pacatele atat de tolerate in lumea moderna! Asa e, suntem de plans... Ar trebui sa trecem cu totii "la lupta" crestina, cred ca asta e mesajul vorbelor. Oamenii, de frica sa nu fie ridiculizati, au inceput s se teama sa recunoasca ca ei cred in Dumnezeu. Cred ca ar trebui sa spunem cu totii public, ca Dumnezeu exista si este Domnul, sa nu mai fim lasi stand ascunsi de frica ateilor si dusmanilor lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  13. Monica,tu esti cu misiune pe bloguri crestine , pt ai indeparta pe cei slabi in credinta ....de Mantuire.
    Amesteci din Cuvantul Domnului cu alte New Age-isme, pt a fi crezuta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau dar nu stii ce vorbesti an 19:50.Nu ma cunosti ca sa afirmi asa ceva despre mine..Mai bine taceai ca era mai bine..Pana acum nu am facut decat sa atrag suflete catre Hristos si nu sa-i îndepărtez.La mine nu exista asa ceva.Multa lume am întărit in credinta pana acum si te vei convinge de lucrul asta intr-o zi pentru ca ma vei cunoaste..Am scris deseori despre apostolii care vor iesi public împreună cu mine si vom întoarce poporul roman la credinta..Este lucrarea miresei si timpul mesianic.
      Monica meryah.

      Ștergere
    2. 23:38, aha. Este care pe care... Concurenta intre aleasa si mireasa. Doamne fereste de fanatism!

      Ștergere
    3. 06:58, bine punctat!

      Ștergere
    4. 23:38
      TU vei iesi public, impreuna cu apostolii TAI si veti intoarce poporul roman la credinta ???...
      Ce te face sa crezi ca poporul roman nu are credinta?

      Probabil ca ai avut sau ai vise,premunitii,probabil ca te visezi "mireasa" aleasa, probabil ca ...,probabil TU crezi ca ai o misiune de indeplinit :incercad sa schimbi religia ortodaxa.
      Tu faci parte din Comunitatea evreilor mesianici?...de fapt nu conteaza din ce comunitate faci parte , e deranjant(ca sa nu spun jenant) sa iti asumi superioritatea:"vom intoarce poporul roman la credinta".Tu te auzi ce spui.Tu chiar crezi ca suntem fara credinta. GRESESTI.
      Iti dau un sfat:
      Roaga-te pentru PACE in ISRAEL (atunci va fi pace si pe pamant)
      SHALOM Monica, si nu uita ca nu esti superioara poporului roman

      Ștergere
    5. 06:58 poate fi si mai rau fara medicatie,dubla personalitate.

      Ștergere
    6. Cat de rea puteti fi an 16:43 nici nu stii ce spui referitor la persoana mea dar in urmatoarele săptămâni te vei convinge cu adevarat de cele spuse pentru ca se va confirma...Si sa vedem atunci daca iti mai menții parerea eronată despre mine.Sigur nu ai inteles nimic.Si apropo nu fac parte din nici o comunitate de evrei iar ai ratat aici din pacate.Eu sunt ortodoxă si nu voi schimba nimic cu privire la religie decat ca isi va face aparitia noi invataturi a lui Hristos din biblia cerească si toata lumea se va mantui dupa biblia aceasta,chiar si cei din alte națiuni care vor veni catre noi...Nu ai încă discernamantul momentan sa pricepi ce se pregateste decat la timpul potrivit.Si tu vei face parte din mireasa si toti care împlinesc Cuvântul lui Dumnezeu. monica meryah.

      Ștergere
    7. 16:43, bine punctat! Bravooo!👏👏👏👏👏👏👏

      Ștergere
    8. 17:25, o,da! Asa este!

      Ștergere
    9. 18:45, si daca nu va fi asa cum spui, iti vei cere scuze public? Sau o sa spui, asa cum va sta in fire, "eroare data, dar va fi ce spun"????

      Ștergere
    10. Nu inteleg ce vrei tu, Monica. "Dragoste cu forta"? Te impui fortat in fata noastra, arunci cu amenintari la adresa noastra etc.etc.etc. Convingerile tale sunt DOAR ale tale. Nu incerca sa intri in sufletul omului fortat, femeie!

      Ștergere
    11. Tot nu ai inteles nimic an 20:18,nimeni nu te va obliga sa treci de partea bisericii adevarate a lui Hristos.Nimeni nu-ti va impune cu forta sa iubesti biserica mireasa, doar ca spune Apocalipsa ca cei ce nu vor intra in biserica-corabie asa cum sa exprimat un sfânt părinte din Grecia nu vor putea lua sigiliul cetății miresei si cu numele lui Dumnezeu pe frunte.Apocalipsa vorbeste.Dar toti care vor face parte din biserica mireasa vor fi sigilati de îngerul Domnului cu pecetea lui sau cu cifra 888 care-i numarul lui Hristos..Daca nu alegi varianta aceasta inseamna ca alegi cealalta tabara unde se va lua semnul fiarei 666 cu numarul lui Anticrist..Acum va începe o lupta intre bine si rau intre sigiliul lui Dumnezeu si sigiliul Satanei..Bănuiesc ca daca il iubesti pe Dumnezeu cu inima curată si vrei sa-l urmezi in toate vei alege sigiliul sau..Dumnezeu va ridica mireasa la sfarsitul timpului si va pregati biserica pentru venirea fiului sau in Romania..Aceasta va fi ultimul test al omenirii in ultima mare recolta de suflete.M-as bucura daca ai inteles ceva si te rog sa lasi aceste expresii "amenințări si alte chestii"si daca nu ai inteles nici acum inseamna ca e o problema la tine.Sfatul meu este sa mai deschizi si biblia sfanta Cuvântul lui Dumnezeu pentru ghidare.Iar asa ca idee cum te-ai exprimat mai sus iubirea cu silă nu se face dupa parerea mea.Deci mai mult nu am cum sa te fac sa înțelegi..Doar v-am spus ce urmează sa se intample in lume cu privire la venirea lui Iisus si ce urmează sa se întâmple...Armata lui Hristos este gata sa iasă la lumina si inzestrata cu puteri supranaturale si vor face lucrări asemeni lui Iisus ba chiar si mai mari decat ale lui asa cum ne-a transmis in Cuvântul sau. .Veti vedea o mare trezire a bisericii adormite pentru ca ateismul a cuprins cam tot pământul,nu mai exista bunatate si iubire intre oameni dupa cum se vede,de aceea e nevoie de o mare trezire spirituala si intoarcere la credinta adevarata cu lacrimi,post si rugăciune..In rest Dumnezeu le va aranja pe toate cu puterea sa.monica meryah.

      Ștergere
    12. Si cum se numeste "biserica adevarata a lui Hristos", tanti Monica?

      Ștergere
    13. 18:45 Monica,ai auzit trambita de asta-noapte?
      OK sunt in asteptare-cateva saptamani, tu spui ca se va confirma iesirea ta publica insotita de apostolii Domnului ca sa intorci poporul roman la credinta.
      "Noi invataturi ale lui Hristos din biblia cereasca si toata lumea se va mantui dupa aceasta biblie"....deci exista o alta biblie?....deci va exista o singura religie pe planeta???...
      IN CATEVA SAPTAMANI ATATEA SCHIMBARI?....

      Ștergere
    14. 23:32 Pregatirea bisericii lui Hristos va începe anul asta la seceris pe la inceputul toamnei cand se intra in noul an ebraic 5779 si anul viitor pe tot parcursul lui 2019 se vor intampla cele mai multe miracole si minuni din istorie, dar anul acesta aparitia noastra va fi prin zbor ca si ingerii,ca atunci cand Iisus a plecat si va veni.Multi oameni in acel moment vor tremura se vor inspaimanta la vederea lucrurilor,brusc pe nepregatite va fi aparitia cand nimeni nu se va asteapta la coborarea lui Iisus din cer prin apostolii sai.Si atunci vor incepe minunile,prin parcuri,pe strazi,in public,apoi cu toti apostolii impreuna la vindecari.etc..Bolile vor fi vindecate indiferent de gravitatea acestora.absolut toate bolile vor fi luate cu mana ca la o porunca in numele lui Iisus.Vine Clipa Adevarului,si dezvăluirile vor fi sub ochii tuturor..Iisus deja pregateste scena pentru ridicarea armatei de apostoli care vor transforma Romania in Noul Ierusalim.Si ultimul se va întoarce la credinta.Este planul Tatalui care va declansa venirea fiului sau in Romania la Bucuresti..Da cu siguranta pe pamant va fi o singura religie si toate țările vor urma ortodoxia.Fiii si fiicele lui Dumnezeu vor aparea curand si vor invata oamenii despre nasterea din nou cu foc si duh sfânt.Anul 2018-2019 este timpul cand intram intr-o noua dimensiune a supranaturalului cu semne si minuni.Cerul se va uni cu pamantul.Semne ceresti vor fi in nori,stele,luna,soare,aparitii de cruci,îngeri vor cobora pe pamant sa le vorbească oamenilor si extraterestrii cu navele lor vor sosi. In ziua primirii darurilor voi primi si acest dar sa comunic si sa vorbesc limba internațională engleza pentru ca voi deveni misionară si voi fi trimisă in multe locuri de pe glob.Si astfel voi invata sa le vorbesc oamenilor in limba engleza dupa cuvântul bibliei cerești de pe pereții sufletului si al trupului lui Hristos.Prin glasul lui Dumnezeu ne va fi transmis cuvantul din biblia cerească prin insuflarea duhului sfânt.Si apoi vom transcrie tot adevarul pe notite din biblia cerească si toata lumea vor urma noile legi si porunci divine dupa cuvintele bibliei de sus sau cartea cereasca.Si toata lumea va invata cum sa dea inchinare lui Dumnnezeu in duh si in adevăr pentru a deveni Mantuit si nascut din nou a doua oară..Iisus a spus "Daca nu va nasteti din nou prin puterea Duhului Sfânt cu nici un chip nu veti intra in împărăția Tatălui meu".
      monica meryah .

      Ștergere
    15. ''si extraterestrii cu navele lor vor sosi. ''
      MONICA MERYAH = ANTIHRIST

      Ștergere
  14. A facut FF bine Maria pt ca a pus pozele cu avorturi, pt ce va suparati cind se arata ADEVARUL, acele femei care fac avort intentionat sint niste CRIMINALE, trebuie dezvaluite toate si nu ascunse la infinit.

    In legatura cu RUGACIUNILE, ar trebui ca preotii sa faca procesiuni pe strazi, prin orase,ar putea sa faca asta macar simbata cind persoanele sint mai libere, ar fi bine si pt preoti ca sa mai mearga si pe jos ca sa le scada un pic burta.

    RăspundețiȘtergere
  15. mi-a placut d-na MARI ca am raspuns an de la ora 05 si l-ati sters si pe el-PACATELE SE TRAG IN FUNCTIE DE FAPTE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raspunsul tau,mi-a atras atentia Comentariului jignitor,si fireste l-am sters. Multumesc !

      Ștergere
  16. 00:30, si inca ce pacate!

    RăspundețiȘtergere
  17. d-nei MARIA-nu raspunsul meu va atras atentia ci a acelui anonim caruia eu i-am raspuns cu argumente-DIN PACATE D-STRA IN MULTE CAZURI VA AGATATI DE PERSOANE CARE AU CE SPUNE CHIAR LEGAT DE CREDINTA-CLAAAAR NU VA PLAC PERS CARE VA CONTRAZIC SAU ADUC IN DISCUTII SI ALTI VAZATORI IN DUH ca dovada ca v-ati cerut scuze legat de PARINTELE BOCA--DREPTATEA ESTE LA DUMNEZEU SI VOM INVATA SA PRETUIM SI ALTI SEMENI

    RăspundețiȘtergere