sâmbătă, 14 iulie 2018

UN INCENDIU URIAS SPRE EST !


                                        Noapte de 13-14 Iulie 2018,ora 2,05 !

                                              Dragii mei,

În aceasta noapte in timp ce scriam aici pe BLOG, desi eram cu ochii pe monitor,vad in sptele meu inspre Est,vad cum mai multe case,sau casa si anexe a luat foc.
Era un INCENDIU urias dragilor.
Imagini pentru incendiiImagini pentru incendii.
Prieteni dragi, vom auzi din nefericire de un astfel de INCENDIU urias,dar sa nadajduim ca nu vor fi si pierderi de vieti omenesti.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,ca sa apere cu Mila si cu Dragostea Sa ,pe toti cei care, se vor afla in acel moment in mijlocul focului.
                                       Cu dragoste,Maria.

22 de comentarii:

  1. Un doctor face praf Guvernul! Lovitura de proporții pe care o primesc pensionarii, după ce pensiile le-au fost mărite


    Dezvăluire neașteptată a unui medic de familie! Acesta face praf Guvernul și Coaliția aflată la Putere! Conform doctorului, pensionarii au primit o lovitură de proporții, după mărirea pensiilor.

    Doctorul Valentin Pantea, din județul Bihor, susține, citând o colegă, că, după mărirea pensiilor, pensionarii care depășesc limita de 900 de lei, chiar și cu un leu, nu mai pot benefecia de compensarea cu 90% a medicamentelor.

    „de la o colega, medic de familie (e bine sa stie pensionarii carora le-a crescut pensia peste 900 lei)
    Care mama voastra cresteti pensiile dar nu le spuneti pensionarilor care v-au votat ca nu mai pot beneficia de compensarea de 90% daca depasesc cu 1 leu limita de 900 lei??!! De ce ne lasati, ma, pe noi, cei care intra in contact primul cu pacientul sa ii explicam asta?!

    De ce trebuie, ma, scarbelor ordinare sa inghit eu toate insultele si nemultumirile pacientilor ca v-ati gindit voi, niste paraziti, sa -i mintiti ca le cresteti caliatatea vietii cu 5 lei, dar vor plati ,de fapt mai mult pentru medicamente?! de ce eu, medicul de familie trebuie sa explic toate marsaviile pe care le faceti voi? De ce sa platim , ma, noi, penalizari ?? De ce ne impuneti ma, limite in activitatea noastra?
    Ne cunoastem limitele stim ce, cum, cind sa dam, sa trimitem catre alte specialitati !

    De ce sa ma injure pe mine mama copilului pe care ortopedul nu l-a primit la spital pentru ca nu i-am dat al doilea bilet de trimitere in aceeasi luna??

    De ce sintem noi medicii de familie cei care luam toate bobirnacele?

    Unde sinteti toti cei care ne reprezentati ??

    Unde sintem noi, toti medicii de familie si ce ne dorim? Sa inghitim in continuare toate insultele sau mai avem o urma de coloana vertebrala ?”, a postat medicul bihorean, pe o rețea de socializare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cati creduli mai sunt, fara sa ia in calcul ca inainte sa le dea acei banuti , se scumpeste gazul, lumina, mancarea si acum adio medicamentelor compensate . Ceausescu a fost impuscat cand in piata spunea ca le mai da 100 de lei pensionarilor . Cu astia ce facem ? Dragnea pune silicoane amantei de 20 de ani , se dau legi de gratiere pentru penali , pensii ultraspeciale acum pentru primari si viceprimari ....


      https://stirimondene.fanatik.ro/cum-arata-iubita-lui-dragnea-irina-alexandra-tanase-dupa-operatiile-estetice-18205569?img=0&utm_source=antena3HPMondenA&utm_medium=referral&utm_campaign=afisari&utm_content=antena3HPMondendeskmobil

      Ștergere
    2. In sfarsit ajungem la ce s-a tot spus de un an de zile.

      Ștergere
    3. O sa ajungem sa umblam cu milioanele dupa noi si sa nu mai aiba valoare . Suntem intr-un program grila unde suntem tinuti in viata ca sa platim doar facturi si medicamente.

      Ștergere
  2. Dosar penal pentru abuz în serviciu pe numele ministrului Tudorel Toader

    Un dosar penal pentru abuz în serviciu pe numele ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, este pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în cauză fiind declanşată urmărirea penală in rem, anunţă Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP).

    "Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor informează că un dosar penal referitor la abuz în serviciu și restricționarea dreptului de reprezentare sindicală pe numele ministrului Tudorel Toader se află deja în lucru la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, fiind decalnșată urmărirea penală in rem", se arată într-un comunicat de presă al Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP).

    Sindicaliştii mai transmit că săptămâna aceasta, reprezentanții părții vătămate, respectiv Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor, au fost audiați, Tudorel Toader urmând a fi chemat în perioada următoare pentru a fi chestionat în legătură cu acuzațiile de abuz în serviciu și de restricționare a dreptului de reprezentare sindicală.


    Marţi, Federaţia a anunţat că pregăteşte o nouă plângere penală pentru abuz în serviciu pe numele ministrului Justiţiei, Tudorel Toader. Sindicaliştii îl acuză pe ministrul Justiţiei că întârzie semnarea unui ordin prin care angajaţii din penitenciare să îşi primească banii pentru orele suplimentare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hai ca MACANE iohanistule.
    E lupta in institutiile statului pentru putere=LOVITURA DE STAT .
    Tot ce spui e doar 'politica penala' ,gen Orban delatorul fiu de maior securist comandantul regiunii STALIN=BRASOV care vrea puterea cu orice pret si delatiune si procuroarea care se mindreste cu radacini familiei sale de procuror comunist al Kovesei in regimul de OCUPATIE COMUNISTA ,invinsa de TUDOREL TOADER cel'mic la stat ,mare la sfat'.
    BRAVO TUDORELE

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu înțeleg ce legătură au comentariile de mai sus cu subiectul de pe acest blog. As prefera sa se discute strict la subiect, sunt alte bloguri și locuri unde se poate face politica, comenta, înjura, etc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cum strang bani cersetorii romani in tarile scandinave

    https://www.youtube.com/watch?v=FAksuIksTpA

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu vor sa munceasca , vor sa traiasca din ajutor social . Minutul 24.28 . Ciobanii stau o saptamana si pleaca , cer mancare , bautura, tigari si internet. Prima intrebare e : ce conditii aveti la stana ?


    https://www.youtube.com/watch?v=odtbZLulm6A

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu va sfirsi guvernul asta bine dupa cum se vede,cu o mina da,cu zece ia inapoi!Asa sa-i ajute Dumnezeu,mai ales ca au jurat si cu mina pe biblie!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Păziți-vă de prooroci mincinoși. Ei vin la voi îmbrăcați în haine de oi, dar pe dinăuntru sunt niște lupi răpitori. Îi veți cunoaște după roadele lor. Culeg oamenii struguri din spini, sau smochine din mărăcini? Tot așa, orice pom bun face roade bune, dar pomul rău face roade rele. Pomul bun nu poate face roade rele, nici pomul rău nu poate face roade bune. Orice pom, care nu face roade bune, este tăiat și aruncat în foc. Așa că după roadele lor îi veți cunoaște. (Matei 7:15-20)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21.31 mult adevăr în aceste vorbe dar cine sa priceapă?

      Ștergere
  9. Si in concluzie,orice politician nu cade departe de cel ce o fost,adica marul nu cade departe de al lui copac!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. 01,40 Toti oamenii au in baza creirului un program subconstient format functie de familia si obiceiurile parintilor,acest program involuntar iese la iveala ca actiuni reflexe in situatiile stresante rapide ,involuntare se vede cel mai repede la soferii nervosi.
    E cea ce cunosteau si comunistii si o numeau'origine sociala 'sanatoasa' doar ca o aplicau la un sistem comunist gresit in alt principiu.
    La unul ca Iohanis in subconstient sint probabil programe de nazist si snobism etc,la Kovesii programul de la tatal ei e de 'procuror' revolutionar limitat comunist,Orban cu un tata securist comunist si asa mai departe etc
    Romanii au niste vorbe ;''Aschia nu sare departe de trunchi'' ,sau'' cum e turcul si pistolul''.

    RăspundețiȘtergere
  11. 14.30 Dar la Dragnea ce program e? De infractor care da foc la tara ca sa scape de puscarie? Iar tu ce program ai, de psd-ist tradator de tara?

    RăspundețiȘtergere
  12. 22,44 n-ai nimerit-o,n-am votat niciodata PSD-ul si nici alt partid care a iesit vreodata la putere in Romania si sint pensionar din Iohanesburg-adica Sibiu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 09.20 dupa referirile care le faci, esti cu psd, altfel i-ai fi bagat si pe ei in aceeasi oala.

      Ștergere
  13. 14,30 Asta nu inseamna ca o sa-l votez pe Iohanis altfel decit pentru suspendare, iohanistule.

    RăspundețiȘtergere
  14. 23,13 Din pacate nici opozitia nu are oameni curati as putea continua cu multi daca ii cautam la origine,dar e bine ca se elimina intre ei.Trebuie oameni noi.
    Cit despre hotiile lui Dragnea si IIsus a fost ingaduitor cu hotul de pe cruce intr-un imperiu condus de opresori cum a fost si ocupatia comunista.
    Hotiile sint de multe ori forme de lupta si rezistenta.De multe ori cei care striga si arata hotii sint din sustinatorii ,beneficiarii ca urmasi ai ocupatiei in cazul nostru comuniste,tot asa cum Iohanis s-a declarat in tribunal urmas al Grupului Etnic German creeat de baronul Ribbentrop cel care a vindut rusilor/strainilor ceea ce nu era a lor,jumatate din Romania,iar istoricul lui nu il arata demn de a conduce Romania..

    RăspundețiȘtergere
  15. din cate vad pe aici sunt numai catastrofe

    RăspundețiȘtergere