vineri, 13 iulie 2018

PĂMÂNTUL FĂGĂDUINȚEI L -AM VĂZUT , SUB PLANETA PĂMÂNT !



                               3  Aprilie  2014  zori de zi !

                                              Dragii mei,

Dormeam, dar o LUMINĂ  albă orbitor de stralucitoare mă trezeşte ,şi astfel, văd cu ochii închişi un CER de noapte senina, iar jos pe Pământ se întîmplă ceva uimitor şi pentru mine. 
Brusc ,nu mai sunt în pat ci sunt pe o pajişte verde care era acoperită cu crengi uscate,iar aici, se află o groapă în pământ de circumferinţa  unei fântâni.
O forţă  nevăzută îndepărtează crengile uscate de la gura acele gropi, şi în clipa următoare sunt atrasa ca de un magnet puternic în interiorul  Pământului.
Când să  intru  în  inima  pământului, vedeam în jurul  meu multe  umbre negre  dense ca niste  siluete, care îsi intindeau mâinile  lor ca să mă prindă, ca sa mă tragă spre  peretii  tunelului din inima pământului . Acestea siluete negre le văzusem încă de la intrarea în tunelul din pământ. Incă de aici, intindeau mâinile lor de sub mantiile negre ca sa ma apuce. 
Dar nu reauseau sa ma atinga deoarece ,o lumină albă ma ocrotea, eu o vedeam in jurul meu.
Înaintam prin TUNELUL întunecat din inima pământului, cu viteza  gândului !
Şi în drumul meu prin inima Pământului, zăresc precum O STEA pe Cerul nopţii, O  LUMINIŢĂ  albă, orbitor de strălucitoare.
Cu cât înaintam prin TUNELUL  din Pământ, cu atât mai mult LUMINIŢA  de la capatul TUNELULUI , devenea mai mare, şi mai mare si astfel,am ajuns la capătul PLANETEI  PĂMÂNT ! 
Aici, la gura TUNELULUI prin care am fost adusă, simt în dreapta mea că este cineva în acea LUMINĂ  albă, era cineva care, nu mă lasă să înaintez; nu mă lasă sa ies din Pământul nostru.
Am fost lasata doar, până la gura din capătul Tunelului unde puteam vedea ceva uimitor de frumos. Dumnezeiesc de frumos !
Din LUMINA  albă în care eram, văd un alt PĂMÂNT, (mi s-a spus acum de un glas ca sa scriu asa : 

                          "ESTE  PĂMÂNTUL  FĂGĂDUINŢEI "!

Deci, vedeam  o CÂMPIE  verde si plina de iarba curată ,imaculată, neatinsă de nimeni şi de nimic !
Cerul de deasupra PĂMÂNTULUI  FĂGĂDUINŢEI, era un CER alb-bleu senin cu stralucire ca de oglindă !
Iarba stralucea într-o LUMINĂ aurie, transparenta si foarte plăcută, extrem de linistitoare această LUMINĂ aurie ce se asternea pe iarba imaculată. 
Nu vedeam Soare, dar totul arăta ca şi cum ar fi fost un SOARE nevazut pe Cerul nou ca de oglindă.
Faptul că ,nu aveam voie sa trec dincolo de Tunel, poate să fi fost motivul de nu vedeam Soarele nou de pe CERUL PĂMÂNTULUI  FĂGĂDUINŢEI !
Ceea  ce vedeam acolo, nu poate mintea  omului să-şi închipuie şi nici inima si sufletul nostru nu pot bănui imensitatea  bucuriei în trăirea aceasta dumnezeiască .
Aud  un GLAS în dreapta mea, ce părea că vine din LUMINA  care mă ocrotea si care glas îmi spune aşa :


                    "PĂMÂNTUL  FĂGĂDUINŢEI !

                  PLANETA DE  SUB  PLANETA  PĂMÂNT "!

Acest Pământ al Fagaduinţei nu era locuit ! Ci era gata pregatit de BUNUL  DUMNEZEU pentru noi FIII  SĂI  !
Dragii mei, DUMNEZEU a promis oamenilor un alt PĂMÂNT, un alt CER si un alt SOARE !
Să avem Credinţă şi dragoste faţă de DUMNEZEU şi faţă de MAICA  DOMNULUI ,faţă de Semenii noştri şi ne vom mântui sufletul , ne vom putea bucura de toate  MINUNILE  LUI  DUMNEZEU şi ale MAICII  DOMNULUI pe care, le revarsă  asupra noastră din belşug, numai ca noi să credem şi să nu ne îndepărtăm de CREDINŢĂ !
Dragii mei ,dăruiţi  Dragoste , faceţi fapte bune, mergeţi la SFANTA  BISERICA în zilele de sarbatoare, spovediţi-vă la Parintele duhovnic şi astfel, veţi ţine CALEA  cea dreaptă şi bineplăcută LUI  DUMNEZEU.
                               Cu dragoste şi preţuire, Maria.

25 de comentarii:

  1. Fain!Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fain! Marinel, esti simpatic! :))))

      Ștergere
    2. Tu zici ca-i "fain"? Serios? Tu ştii ce spui? Doamne câtă rătăcire... ați citit Sfânta Scriptură cumva? De îndrăzneşti să "zici" aberații? Mai citeşte să vezi cu ochii tăi cine este şi ce este [...sub pământ] acolo este... exact invers față de ce credeți voi aici. Doamne fereşte ce vremuri... s-a ajuns ca întunericul şi minciuna să fie numite lumină şi adevăr! Câtă decădere

      Ștergere
  2. Probabil cel mai frumos mesaj.
    In interiorul pamantului - Radu Cinamar

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da.planeta de "sub" pământ(ca și sol) este conștiința ei..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Madus, iarta-ma ca-ti spun dar tu habar n-ai pe ce lume traesti...

      Ștergere
  5. Dacă o să conștientizați asta ..o să aveți un alt Pământ...al păcii între voi dar și cu el...acum sunteți în război cu el.armatele voastre vor avea rolul să vă scoată din apele învolburate,de sub moloz,....nu vor mai avra timp de răzbel între ele..

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca nici macar un medium planetar precum d-na Ghiorghiu nu poate accesa Shambhala, noi astia, muritorii de rand - ce sa mai zicem ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Este vorba probabil despre interiorul Pământului, pe care l-a vizitat și amiralul Byrd. Și care are un alt Soare, central, cu un alt tip de lumină. Găsiți multe informații pe internet.

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamna Maria va cred din tot sufletul.
    Cu ani in urma am visat ca cineva ma invitat intr-o casa cu trei nivele am intrat am ramas singura am urcat si am intrat in toaye camerele care ierau foarte frumos aranjate .
    Cand am ajuns la etajul 3 s-a facut o poiana frumoada cu iarba ca de catifea un verde frumos lumina blanda dar fara sa vad soare flori de nu am vazut aici pe pamant si un tril de pasarele.
    Urcand mai mult pe o panta blanda am dat de o Sf. Biserica cu usa deschisa deasupra usii era Maicuta Domnului cu pruncul,ma imbiat sa intru am intrat nu am vazut preot in schimb slujea cineva nevazut niste cantece de o frumusete rara ce nu au auzit urechile mele era sublim.
    Am ingenunchiat ma rugam la Maicuta domnului pentru iertarea pacatelor mele si alor mei mi-a zambit si m-am trezit cu lacrimi in ochi si nu uit niciodata ce frumusete am putut sa vad.
    Doamna Maria va cred din tot sufletul cea ce traiti nu se poate spune in cuvinte Bunul Dumnezeu s-a va dea rabdare sanatate si sa fiti cu noi aici. Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ati avut privilegiul sa fiti o clipa in lumina lui Dumnezeu.

      Ștergere
  9. Sub Planeta Pamant e iadul!

    RăspundețiȘtergere
  10. D-na Maria , din toate calatoriile dvs. , ati fi putut cumva ramane in alta dimensiune , ati simtit lucrul asta ? Unde anume ? Langa E.T. , in pamantul fagaduintei, langa astrii, langa sfinti, langa cei dragi trecuti in lumea cealalta ...etc? Este permis cuiva, odata ce trece de o bariera , de un canal de comunicare , de o linie temporala, sa si ramana in acea dimensiune ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Categoric ,da ! Am stat la picioarele Sfintei Treimi in timp ce multuimea de oameni se minunau ca sunt la picioarele TREIMII SFINTE, am stat langa MAICA DOMNULUI pe marginea patului meu,cand MAICA DOMNULUI mi-a aratat unde-L tine pe PRUNCUL IISUS in burtica Sa. MAICA DOMNULUI imi aratase ca de la buric in jos,burtica-I era goala, iar de la buric in sus burtica era plina,rotunda si tare. Acolo ,la partea superioara a abdomenului PRUNCUL IISUS a fost zamislit,acolo a stat 9 luni ca pe un Tron.Apoi am stat in CERUL SFANT pe marginea unui pat de Lumina alba pe cre IISUS HRISTOS statea intins. Am fost dusa la MANTUITORUL de doi INGERI in vesminte de lumina alba.
      INGERII au ramas la poarta din Cer,iar eu am stat de vorba cu IISUS. La final,IISUS si-a scos un lantisor cu Cruciulita de şla gatul Sau,si mi-a grait asa: "SA NU-TI PIERZI NICIODATA CREDINTA !" Am stat deasemenea si-n fata SFINTILOR ARHANGHELI MIHAIL si GAVRIIL; apoi,si-n fata SFANTULUI IOAN BOTEZATORUL, a SFINTILOR PĂRINTI DUMNNEZEIESTI IOACHIM si ANA.Am stat in GRADINA MAICII DOMNULUI,apoi am mers pe picioarele mele pe PLANETA MARTE,si exemplele pot continua. Toate acestea le am scrise in caiete si le voi scrie in urmatoarele volume.

      Ștergere
    2. Foarte frumos, doamna Maria, inaltator si incredibil in acelasi timp . Sunteti dovada vie ca si cei simpli pot face parte din bucatica divina . Multumesc pentru raspuns.

      Ștergere
    3. inseamna ca sunteti la acelasi nivel cu Enoh si Ilie cu Sf Pustiei (din Paterice)s.a.m.d. daca nu peste..doar ca acestia stiau sa vedeniile inselatoare (de la diavoli deghizati in 'ingeri de lumina' de cele adevarate.permiteti sa fiu putin sceptic..
      Cristi.

      Ștergere
    4. doamna maria,cit de curind va fi dreapta judecata a lui DUMNEZEU,nulti care jignesc pe blog si cei care nu cred in DUMNEZEU daca nu se vor intoarce la credinta vor fi aruncati in flacarile iadului

      Ștergere
  11. Eu cred ca nu este nimic in invertorul pamintului,se mai zice ca sint intraterestri,dar sa fie soare di de astea,nu cred!Pai satelitii se invirt in jurul pamintului,e sistemul nostru solar, cu planetele; de ce sa asvinda Dumnezeu in pamint aceste lucruri frumoase! ?N-are nici o logica!

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca io am zas ca-i . F. A. I. N. Íí . F. A. I. N.. Ce-i fain si . Dumnezaului din cer lí place. Ma,ala cu lumina,tu nu o stií deosebí,ca nu aí fost lipsit de ea,ori nu-ti mai aduci aminte.la fain nu-i pot spune urat. Bag sama tu poti,ca nu stií ce-i fain,tu nu stii decat ce vezi cu ochii fízicí.,sub pamantul pe care stam este alta lume cu capul ín jos si toate cele 99 de specii sunt mai inteligente decat noi. Sub tot perimetrul lantului carpatic traiesc 22 ooo ooo.de agatarsi, au lasere si ogive nucleare de pot termina lumea de deasupra intr-o ora si nu o fac! Multumesc.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.23.01. e foarte interesant ce spuneti. As avea cateva intrebari : care este originea acestor agatarsi ? De ce s-au retras sub Carpati ? Exista persoane de la suprafata Pamantului care sunt in contact cu ei ( prin telepatie sau in alt mod ) ? Exista o legatura intre ei si actualul popor roman ? Ce interese are aceasta civilizatie avansata ? Multumesc anticipat pentru un eventual raspuns. PS. Inca o intrebare : ce stiu ei despre Iisus Hristos in plus de ceea ce stim noi,oamenii obisnuiti ? Ce cunostinte au despre Sufletul Romaniei ?

      Ștergere
  13. ca sa ajungem la acest pamant ar insemna sa trecem de la viata pamanteasca -dincolo-unii se amagesc ca schimbarea de la DUMNEZEU se va face intr-o clipita - nimeni nu stie cum va fi-in aceasta viata toti suntem datori cu suferinte-asa cum a fost si cu IISUS HRISTOS

    RăspundețiȘtergere
  14. D-na Maria,mă bucur că aţi văzut luminiţa de la capătul tunelului și mai ales ce se află dincolo de ea.Asta ne promitea și Ciorbea în guvernarea lui.Numai că tunelull și luminiţa de la capătul lui se sfârșeau în iadul pe care-l trăim...sau nai bine zis suntem încă în același tunel.Trăim într-o lume care nu ne mai vrea și într-o alta care nu ne primește.

    RăspundețiȘtergere
  15. Intradevar , sa ajuns sa se spuna lumina intunericului , si intunericului lumina.

    RăspundețiȘtergere
  16. daca pamantul este rotund si cel al fagaduintei la fel atunci ce este sub acestea?! curios nuuuu!

    RăspundețiȘtergere