vineri, 13 iulie 2018

IISUS HRISTOS ASA - MI GRAIESTE : IMAGINEA MEA , TU ESTI !


                              8 Mai 2015, ora 8,30 dimineaţa !

                                           Hristos a Înviat !

                                               Dragii mei, 

                                  

În această dimineaţă de Mai, în timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu şi la Măicuţa Domnului ca să mă ajute ,pentru ca la randul meu si eu sa-mi pot ajuta Semenii,ceva uimitor şi cu totul minunat se întâmplă.

Dragilor ,îmi doresc ca prin toate câte scriu pe Blog, să ajung la sufletul Semenilor nostri si sa-i conving sa se intoarca la Credinţă. 

Şi tocmai când mă rugam la PREA SFANTA TREIME aşa, aud glas mirat care -mi spune :

             "Al tău Cuvânt ?

           Al tău Cuvânt este ,Cuvântul Lui Dumnezeu ! 

Cuvântul Lui Dumnezeu,sunt repetarea Poruncilor.

Şi -n acest moment  dragii mei, fără ca să deschid gura mea, aud glasul sufletului meu care strigă pur şi simplu aşa :

               Dumnezeu există ! 

           De ani de zile scriu despre Dumnezeu .

Dar un alt glas, mă-ntreabă asa  :

            De unde ?  

Şi iată ce răspunde glasul sufletului meu, fara ca eu sa deschid gura mea: 

              La insuflarea  Lui Dumnezeu şi- a Măicuţei  Domnului". 

Iar glas din Cer, îmi spune asa:

  "Lumina ,este ochii ! 

Închizând ochii Celui ,care ne-a arătat Lumina .

Şi mâine e Sărbătoare !

 A venit Dumnezeu la tine!

  Cuvântul tău , este Cuvântul Lui Dumnezeu !"                   

Ce puteam să mai spun ? Parcă nici nu mai eram cu sufletul la locul meu de Rugăciune, căci fără să scot vreun cuvânt din gura mea, aud din nou glasul sufletului meu care imploră pe Dumnezeu aşa :

 Umple inima mea de Dragoste pentru bunătatea Ta ; de ură pentru gresalele  mele şi de defăimare pentru deşertăciunile Lumii întregi.

Nu am voie pentru deşertăciunile 

                           Lumii întregi !" 

Lacrimile-mi curgeau râuri, râuri pe obrajii mei în aceste clipe ,şi asa am înţeles în această clipă ,care este Destinul meu şi ce am de făcut în continuare.

Desi au trecut 18 ani de când m-am dăruit Lui Dumnezeu trup şi suflet ,inimă şi cuget, la fel voi face în continuare toată viaţa mea.

Asa cum Însuşi Măntuitorul Lumii întregi mi-a spus mie roabei Sale într-o zi in care eram tare trista,El mi-a grait aşa :

               ”Tu ești Imaginea Mea!

               Imaginea Mea,tu esti !” 

Viaţa mea toată, fiecare clipă, fiecare gând şi fiecare dorinţă, sunt în Mânile Lui Iisus Hristos şi ale Maicii Sale, Pururea Prea Curata Fecioara Maria. 

Nicicând nu voi putea ca să-I răsplătesc Mult Prea Milostivului Dumnezeu si Maicii Luminii, pentru DARUL de nepreţuit pe care mi L-a dat mie roabei Sale. 

Am spus de nenumărate ori dragii mei, că eu nu am nevoie de nimic din Lumea aceasta. Ceea ce-mi doresc cu ardoare, este să pot convinge pe Semenii mei şi ai nostri, că DUMNEZEU EXISTĂ, că PREA  SFÂNTA  NĂSCĂTOARE de DUMNEZEU ne ajută cu Rugăciunile Sale la Prea Scump Fiul Său şi Mântuitorul nostru.                           

Iar noi ,trebuie să ne închinăm cu inima şi cu sufletul si s-aducem laudă şi cinstire , mulţumire şi dragoste infinită Prea Sfintei Treimi şi Maicii Luminii ,Pururea Prea Curata Fecioara Maria, Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin !

                                 Cu dragoste, Maria.

27 de comentarii:

  1. Oaau! câtă blasfemie pură, nu glumă! Numai că: Adevărul Lui Dumnezeu NU se schimba după cum bate "vântul" prin mințile rătăcite ale celor trufaşi. Înainte de orice învățați să vă rugați CORECT şi apoi Dumnezeu cel Atotputernic va desluşi celor sinceri şi smeriți lipsiți de orice mărire de sine Adevărul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este!!! "Dracii slavei deşarte sunt în visuri prooroci. Ei închipuiesc ca nişte vicleni cele viitoare şi ni le vestesc mai dinainte. Împlinindu-se vedeniile ne minunăm şi ne înălţăm cu gândul ca şi cum am avea darul preştiinţei. În cei ce ascultă de dracul acesta, el s-a făcut adeseori prooroc. Iar faţă de cei ce-1 dispreţuiesc, el pururea minte. Căci fiind duh, el vede cele dinlăuntrul aerului acesta şi cunoscând pe cineva că moare, prooroceşte prin visuri celor mai uşurei la minte.

      Dracii nu ştiu nimic din cele viitoare, dintr-o cunoştinţă de mai înainte. Ei se prefac adeseori în îngeri de lumină şi în chipuri de mucenici şi ne arată pe aceia venind la noi, în visuri. Iar când ne deşteptăm, ne scufundă în mândrie şi în bucurie. Dar acesta să-ţi fie semnul înşelăciunii, căci îngerii ne arată osânde, judecăţi şi despărţiri. Iar o dată treziţi ne fac să tremurăm şi să ne întristăm.

      Când începem să credem în vis dracilor, ei îşi bat joc de noi şi când suntem treji. Cel ce crede visurilor e cu totul necercat. Iar cel ce nu crede nici unora e înţelept.”[3]

      Ștergere
  2. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=166%2C10

    RăspundețiȘtergere
  3. Greu de crezut asa ceva !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. SFÂRSITUL LUMII APARE LA UȘĂ !
    Tot in aceasta noapte dragilor, tot in fața monitorului fiind, aud o conversatie intre două glasuri.
    Citez:
    ”Zici că vine sfârsitul?
    La care un alt glas, spune cu gravitate asa :
    Sfârsitul Lumii,apare la ușă!”

    RăspundețiȘtergere
  5. DOAR O LUNA DE ZILE A MAI RĂMAS ! OARE ACEASTA ,SA FIE CUMPLITA VESTE ?
    O luna de zile mai e pana începe Apocalipsa.
    https://mariaghiorghiu.blogspot.com/2016/08/doar-o-luna-de-zile-mai-ramas-oare.html?m=0

    RăspundețiȘtergere
  6. ” Dinspre Apostoli, vine sfintenia României si a poporului român .
    România ,va fi Noul IERUSALIM!

    https://mariaghiorghiu.blogspot.com/2016/08/romania-sfanta.html?m=0

    RăspundețiȘtergere
  7. http://www.lovendal.ro/wp52/oamenii-reprezinta-o-specie-amnezica-hipnotica-de-asta-civilizatiile-extraterestre-avansate-ne-ignora-trebuie-mai-intai-sa-iesim-din-iluzia-cosmica/

    RăspundețiȘtergere
  8. am scris despre cuvantul ROABA pe care-l folositi frecvent si scriam ca DUMNEZEU N-A CREAT ROBI DE CE N-A APARUT MESAJUL???

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim 10:50 te obligă cineva să ziua de sărbătoare duminica ??? Când eram mic ,bunica și străbunica mergeau la biserică DUMINICA !!! De ce crezi că deții adevărul absolut??? Cine îți dă dreptul să judeci alți oameni ??? Nu ar fi mai bine să ai grijă de sufletul tău că nu ești cu nimic mai bună decât alții ? SINGURUL DEASUPRA NOASTRĂ (eu sunt ortodox) ESTE MÂNTUITORUL IISUS HRISTOS CARE A PĂTIMIT PE CRUCE pt.noi !!! Așa e religia noastră ortodoxă !!! Alții au alte religii ,nu judecăm pe nimeni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu judec pe nimeni ci doar atrag atentia Mariei sa aibe grija de la cine primeste mesaje,pt ca are impresia ca e ceva sau cineva,are impresia ca ea detine adevarul absolut,ca doar la ea pe blog se gaseste Adevarul,dar nu-i asa,adevarul absolut nu-l detine nimeni in afara de Dumnezeu,pe mine Dumnezeu nu m-a trezit pe blogul ei,ci in propria mea persoana,pe blogul Mariei gasesc foarte multe lucruri impotriva Sfintei Scripturi,ex:lumina aurie a Lui Dumnezeu,cand stim ca Dumnezeu are lumina alba,nu aurie,dracii au lumina aurie,extraterestrii,microcipare,Romania al Doilea Ierusalim,plus faptu ca ea sustine sus si tare ca l-a vazut pe Dumnezeu Tatal,cum poate pretinde asa ceva cand nici marii prooroci Ilie si Ioan Botezatorul nu l-au vazut pe Pamant din trup de pe Pamant Dumnezeu Tatal,sfatul meu e sa cercetati Sfanta Scriptura,si sa terminati aceasta femeie falsa,care spune ca-L iubeste pe Dumnezeu,dar se comporta lumeste,si atrage si alte mii poate milioane in inselari demonice,mie Sfanta Scriptura imi spune clar unde minte Maria,si minte in multe,desi nu-si da seama,isi va da seama la Judecata,cand se va trezi la stanga Lui IIsus in iad,pt ca ea continua sa sustina sus si tare ca de la Dumnezeu primeste toate mesajele,cand e scris clar ca si diavolul e cel mai mare imitator sau copiator al Lui Dumnezeu,prefacandu-se chiar intr-un inger de lumina!Trezeste-te Marie esti inselata de diavol si duci mii, poate milioane in inselare!

      Ștergere
    2. Anonim15 iulie 2018, 10:34
      TREZESTE-TE !!! Eu sunt treaza de cand am venit pe aceasta lume ! Spui ca nu judeci! Dar oare randurile tale nu sunt spre a ma judeca? Lasa ,nu duce tu grija Lumii! Lumea stie ce sa aleaga ! Mai lasa mandria si egoismul jos !Tu esti cel care nu vede de vălul intunericului diavolului ! Daca nu-ti place acest Blog, esti liber sa cauti ce doresti si ce-ti fcae placere. Nu mai purta grija Lumii ! Ai grija doar de sufletul tau ! Cei care citesc aici pe BLOG, IL vor cunoaste mai bine pe DUMNEZEU si pe MAICUTA DOMNULUI,fată de cât si cum ne reda SFANTA BIBLIE. Intreaba-i pe cititorii fideli ai Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII si vei vedea ca nu sunt inselati cum spui. Oamenii IL cauta pe DUMNEZEU si pe ,MAICUTA DOMNULUI iar aici gasesc tot ce au nevoie pentru suflet si pentru indrumarea spre SFANTA BISERICA a LUI HRISTOS.Niciodata nu am pretins ca eu detin ADEVARUL absolut! Ci ma bucur de ADEVARUL DUHULUI SFANT atat cât vrea BUNUL DUMEZEU ca sa-mi descopere. Nu ai gasit si nici nu vei gasi LUCRURI impotriva SFINTEI SCRIPTURI,ci numai completari.
      Aceste completari sunt necesare deoarece,nu au fost scrise corect,sau nu au fost traduse corect,si nu in ultimul rand,nu s-a dorit a se scrie corect si toate cate le-au fost descoperite Sfintilor Părinti.
      Te rog nu-mi purta grija mea,deoarece ,are cine sa mi-o poarte: DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI. Si ce daca voi sta la stanga LUI IISUS HRISTOS, ce grija ai tu? Voi sta exact acolo unde MANTUITORUL va crede ca merit sa stau. Ca un amănunt:
      Culorile divinitatii sunt : Roşu culoarea DUHULUI SFANT,a Puterii Sale,a Sangelui lui IISUS HRISTOS; auriu si alb culorile cu,care se inconjoara TREIMEA SFANTA;albastru este culoarea Cerului Lui Dumnezeu iar verde si bleu culoarea (Lumina) SFINTILOR care fac Minuni . În aceste LUMINI Sfintii vindeca ! LASA-I pe draci! Ei nu au treaba cu mine si nici cu tot ce scriu eu, căci se ard cu PUTEREA DUHULUI SFANT care lucreaza prin mine. Oare cine a scris cum spui tu: ,cand e scris clar ca si diavolul e cel mai mare imitator sau copiator al Lui Dumnezeu,prefacandu-se chiar intr-un inger de lumina! Oare nu tot minte si mâna de om? A scris fiecare după trairile sale, după vremurile timpului si după mintea de -atunci. Dumnezeu si Maica Domnului sa te binecuvinteze si sa-ti lumineze mintea si calea ADEVARULUI DUHULUI SFANT,căci esti in mare intuneric; in mare inselare.

      Ștergere
    3. 10:34, asa este!!!

      Ștergere
    4. Multumesc pt avertizare,dar nu sunt in inselare,m-a luminat Dumnezeu in viata mea la 21 de ani,nu aici pe blogul dumitale,si de atunci stiu sa disting binele de rau,si sm inceput in viata mea o lupta apriga cu un pacat mai vechi din viata mea,care ma lupta si acum dupa 4 ani si jumatate,multumesc ca te rogi pt mine Marie,ma voi ruga si eu pt tine,important e sa nu ne credem zei sa ne recunoastem greselile,si sa ne pocaim de pacate,si ai grija,doar prin Dumnezeu,putem sa-l biruim pe diavol,noi singuri nu avem nici o putere,doar prin Duhhul Sfant putem face asta!

      Ștergere
    5. doamna maria,iartai pe acei care va jignesc,nu stiu ce fac,satana ai chinuie

      Ștergere
    6. Bravooo, an.15:45!!! Jos palaria!!!

      Ștergere
    7. Paraschiv, Maria nu e Iisus! El trebuie sa ne ierte pe toti, chiar si pe Maria care se crede mai presus de noi toti!

      Ștergere
    8. Sigur ca i-am iertat din clipa in care le sterg Comentariile jignitoare.

      Ștergere
    9. Si ce mai am de spus Marie e sa ai grija ce adaugi sau completezi in Sfanta Scriptura sau in alte carti lasate de cei 12 Apostoli si mai ales de sfantul Ioan evanghelistul si de apostolul Pavel si ma refer in special la microcipare,extraterestrii ca fiinte care vor binele omenirii si la faptu ca tu spui ca Ierusalimul nu vine din Cer de la Dumnezeu ci ca e Romania,ai grija!,pt ca uite ce spune aici in Cartea Apocalipsa lui Ioan Cap 22 Vs 18 si 19: 18. Marturisesc oricui aude cuvintele prorociei din cartea aceasta ca, daca va adauga cineva ceva la ele, Dumnezeu ii va adauga urgiile scrise in cartea aceasta.
      19. Si, daca scoate cineva ceva din cuvintele cartii acestei prorocii, ii va scoate Dumnezeu partea lui de la pomul vietii si din cetatea sfanta, scrise in cartea aceasta."

      Ștergere
  10. Iacov 3:14. “În orice caz, nu cumva să vă lăudaţi că sunteţi înţelepţi şi buni, dacă, dimpotrivă, sunteţi plini de invidie şi egoism; ar fi cea mai josnică dintre minciuni.”

    RăspundețiȘtergere
  11. anonim 10:50 de ce esti asa rau sau rea
    as vrea sa te vad in locul Mariei

    RăspundețiȘtergere
  12. Intr adevar folositi mereu roaba dar Dzeu nu ne a facut robi, suntem facuti dupa chipul si asemanarea Lui, suntem copii lui nicidecum robi. Dar imi racesc gura devpomana dvs nu vreti sa invatati nimic despre Dumnezeul cel ce va graieste. Ganditi ortdox or repet Dzeu nu este religie. Chiar nu realizati?

    RăspundețiȘtergere
  13. An 22;05 , tocmai deaceea "vocile , glasurile " , spun ca se va intampla nenorocirile , in una din cele PATRU ZARI, pt a nu putea fi un loc , o tara , ....etc.

    RăspundețiȘtergere
  14. An 22;05 , tocmai deaceea "vocile , glasurile " , spun ca se va intampla nenorocirile , in una din cele PATRU ZARI, pt a nu putea fi un loc , o tara , ....etc.

    RăspundețiȘtergere
  15. oameni buni,lasati ura deoparte,nu mai faceti jocul satanei,fiti mai buni unii cu altii,ca daca sinteti dusmanosi cu altii sau tineti ura fata de altii,atunci DUMNEZEU se va supara pe voi

    RăspundețiȘtergere
  16. oameni buni,credeti sau nu aproape tot ce a postat doamna maria ghiorghiu s-au cam adeverit unele,mai sint si alte profetii care vor urma sa se implineasca,cine are ochi sa vada vor vedea multe,si cine are urechi vor auzi multe,asa ca lasati rautatea deoparte,si mai mergeti pe la biserica la slujba duminica,mai cititi o biblie,seara inainte de culcare spuneti tatal nostru,sau satana nu va lasa sa mergeti la biserica si sa va inchinati

    RăspundețiȘtergere