luni, 9 iulie 2018

MORTII DE VII , ÎŞI LEAPADA MORTII DE MORTI !

Imagini pentru SFANTA TREIME
                             

                         9 Iulie 2018,ora 4,57 zori de zi !

                                       Dragii mei,

În aceasta dimineata m-a trezit un glas din CERUL SFANT,un glas divin care mi-a grait asa:

                                  "Căci numai morţii de vii,îşi leapadă mortii de morti !"

Greu MESAJ nu -i asa dragii mei?
Dar iata ce inseamna "mortii de vii ": sunt acei oameni complet ATEI convinsi care, nu respecta toate cele oranduite de BISERICA LUI HRISTOS pentru Mortii de morti.
Adica,pentru cei care nu mai sunt printre noi.
Câţi dintre semenii nostri ,care nu au niciun Dumnezeu si-au abandonat părintii morti,bunicii sau pe oricine din familia sa.
Acestia spun că mortii nu beau,ca mortii nu mănânca, că nu exista Viata după Moarte,etc etc.
Astfel de oameni sunt mortii de vii, care nu au credinta,care au in sufletul lor doar intunericul diavolului.
Pe acesti oameni ATEI ,diavolul este cel care-i conduce,diavolul este cel care salaşluieste in sufletul lor.
Tron si-a facut diavolul in al lor suflet si face ce vrea cu ei. 
Îi indeamna numai la rele, îi tine departe de tot ce inseamna BISERICA LUI HRISTOS,de tot ce reprezinta DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI .
Dragii mei,sa nu ne pierdem CREDINTA in PREA MILOSTIVUL DUMNEZEU si-n MAICUTA DOMNULUI, sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine,si nu in ultimul rand ,sa mergem macar in ziua Sfintei Duminici la SFANTA si dumnezeiasca LITURGHIE care, ne va aduce pace si liniste in suflet si ne va intari in Credinta , ne va ajuta ca sa urcam treapta cu treapta SCARA mantuirii sufletului.
                               Cu dragoste,Maria.



91 de comentarii:

  1. D-na Maria nu ateii ci majoritatea celor activi din societate. Am ajuns să fiu ptivita ca o ciudata dacă am sf.cruce la gât, pun icoana în birou sau amintesc de slujba de duminica , de împărtășanie sau de pomana pentru morti.

    RăspundețiȘtergere
  2. ohoo,sint multi din astia care incearca sa te convinga ca nu exista DUMNEZEU,nu exista viata dupa moarte,ei nu cred nimic.vor fi judecati si aruncati in iad

    RăspundețiȘtergere
  3. EXISTA DUMNEZEU si viata de dupa moarte,dar ateii nu vad acest lucru

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar d-voastra de unde stiti ca exista Dumnezeu si viata dupa moarte?

      Ștergere
    2. 18.47
      Din sfintele carti lasate calauza de marii duhovnici . Pune intrebari destepte si nu mai umbla cu fofarlica .
      Asteptam cu nerabdare sa gasesti in schimb tu martori la ,,nasterea'' Universului .


      Graniţa dintre viaţă şi moarte,
      Precum graniţa-ntre zi şi noapte.
      Când steaua vieţii apune,
      Noi intrăm în altă lume.

      Ștergere
    3. Exista Dumnezeu

      Nu, nu suntem un vis, o intamplare,
      un lut de sine insusi framantat.
      Ci ne-a zidit o Forta creatoare,
      o-Ntelepciune fara de hotare.
      Exista Dumnezeu cu-adevarat!

      Nu, nu suntem jivine-ntunecate,
      gonite de un bici ne 'nduplecat.
      Ci noi avem un duh si-o libertate
      Si-o inima ce pentru ceruri bate.
      Exista Dumnezeu cu-adevarat!

      N-ar fi simtit in veci de veci tarina
      Surasul unui crin imaculat,
      de n-ar fi-ntins Atotstapanul mana
      sa umple-n noi de simtamant fantana-
      Exista Dumnezeu cu-adevarat!

      Avem cu noi Scriptura ca dovada,
      avem minuni si semne ne 'ncetat.
      Iar cine vrea pe Dumnezeu sa-L vada
      sa stea In fata Lui pe baricada!
      Exista Dumnezeu cu-adevarat!

      Nu-i calea noastra vesnic insorita,
      nu-i viata totdeauna un palat.
      Dar o traim, caci merita traita,
      cand, peste lumea asta marginita,
      Exista Dumnezeu cu-adevarat!

      Nu, nu suntem neant! Ce fericire!
      Supremul adevar s-a revelat.
      Iisus e-n noi, lumini si iubire.
      Iar moartea e un sbor spre nemurire.
      Exista Dumnezeu! Ce minunat ....

      Ștergere
    4. stiu ca mai studiez biblia,asa ar trebui sa faceti si dumneavoastra anonim 18.47,si mai duceti-va pe la slujba la biserica duminica

      Ștergere
    5. Multumesc de sfat, dar prefer sa fac altceva mai util duminica.

      Ștergere
    6. 00.21 Du-te sa joci la pacanele si nu mai sta degeaba pe acest site , oricum iti depaseste nivelul si nu este pentru cei care doar vor sa-i comenteze pe altii .

      Ștergere
    7. Nu spune biserica ortodoxă ca nu exista nimic pună la judecata de apoi? Deci-nu exista viata după moarte, decit pentru citiva aleși sa repopuleze planeta după distrugere. ADN lor e păstrat undeva( un laborator si o memorie electronica)

      Ștergere
    8. Si cam ce faci tu util dumininca si diferit de restul saptaminii ??? exact . NIMIC . asta e diferenta intre un credincios si un ateu .
      ps nu te chinui sa pricepi .

      Ștergere
    9. Ce fac eu duminica nu e treaba dumitale, de fapt a nimanui. Atitudinea asta de atotstiitor si detinator a adevarului absolut nu impresioneaza pe nimeni, nici chiar pe Dumnezeu-l vostru. Anonim 08:43, incearca sa te chinui sa pricepi

      Ștergere
    10. Anonim 08:43, ai prins ideea din zbor. Esti foarte "perspicace". Chiar si sa faci "NIMIC" e mult mai util decat a merge la biserica. Nu sunt ateu, cred in creatie, nu cred insa in religie, secte, biserica si popi. Parerea mea este ca religia nu are nici o legatura cu spiritualitatea. Nu stiu insa de ce va atacati cand cineva spune ca este ateu. Ce treaba aveti cu ei? Sau de ce aveti treaba cu ei? E clar ca nu va intereseaza "salvarea" lor din iubire de aproape, pentru ca la ce limbaj si ce jigniri scoateti, nu aveti nici o legatura cu spiritualitatea. Sunteti doar religiosi, chiar extremisti unii. Fiecare crede ce vrea,in ce vrea sau in cine vrea. Nu e nici o diferenta intre talibanii musulmani jihadisti si voi,doar ca ei au arme,iar voi nu. Ca daca ati avea,ati omori in primul rand ateii. Iar crima nu e de la Dumnezeu. Jignirile de genul "Du-te sa joci la pacanele", denota o calitate slaba a intelegerii lucrurilor, un nivel de dezvoltare chiar subuman. Cu mine nu va atingeti targetul jignindu-ma, pentru ca nu ma afecteaza.

      Ștergere
    11. Jigniri ieftine, caractere slabe. Adevaratii crestini nu vorbesc asa precum anonim 08:43, 07:15, 20:19. Doar ca acestia sunt crestini de duminica, merg si ei cate o duminica la biserica si se dau rotunzi pe bloguri incercand sa uimeasca audienta cu "inteligenta" lor sclipitoare si cu cunoasterea lor despre Divinitate. Ca acesti anonimi sunt majoritatea crestinilor. Cei care cred cu adevarat in Hristos nu pot, efectiv nu pot sa jigneasca pe cineva. In felul acesta se pot deosebi oamenii crestini adevarati intru Hristos,si cei de fatada,de pamplezir, care cred ei ca stiu. In realitate nu stiu nimic pentru ca nu ar jigni nici macar cu un cuvant pe cineva. Nici chiar pe cei mai aprigi atei.

      Ștergere
    12. Sunt de acord cu 00:21 nu trebuie sa mergi duminica la biserica ca sa fi un crestin bun, trebuie doar sa faci o rugaciune acasa si sa sa crezi in DUMNEZEU, el nu sta sta in biserica chiar daca cand te duci la biserica un loc sfant rugaciunea pe care o faci e mult mai puternica.

      Ștergere
    13. 18:47, insasi existenta ta si a tot ce ne inconjoara confirma existenta lui Dumnezeu. Trebuie doar sa accepti ceea ce-ti vad ochii ca de la Dumnezeu sunt. Intreaba-ti propriul suflet/spirit/duh si vei avea raspunsul.

      Ștergere
    14. Anonim10 iulie 2018, 00:21
      Multumesc de sfat, dar prefer sa fac altceva mai util duminica.

      Ce fac eu duminica nu e treaba dumitale, de fapt a nimanui. Atitudinea asta de atotstiitor si detinator a adevarului absolut nu impresioneaza pe nimeni, nici chiar pe Dumnezeu-l vostru. Anonim 08:43, incearca sa te chinui sa pricepi

      raspuns
      ha ha ha
      serios ??? dubla personalitate si o dezvolti pe a treia
      nu e treaba mea ??? ia sa vedem daca devine.
      Smecheras raspuns '' altceva mai util duminica.'' , e al tau ???sau ai memorie scurta ... cind te abtii DE LA ASTFEL DE RASPUNSURI ieftine si PROSTESTI POATE TAC , dar LUPULE IN PiELE DE OAIE NU TE VICTIMIZA CA AICI SE APLICA LA TINE SI TE CITEZ ''Atitudinea asta de atotstiitor si detinator a adevarului''

      ASADAR ORI NU AI LOGICA DELOC , ORI TE ABTII SA CONTINUI ca eu sunt genul CARE MA distrez copios pe astfel de '' argumente fara argumente '' care se traduce PROSTIE ... CAPISCI , ??? nu te chinui sa pricepi cum ai priceput in cele 2 PERSOANE DIN TINE ca ESTI TOTAL HAOTIC .... tipic astora FARA STRUCTURA INTERIOARA dar ''guralivi parerologi '' ha ha ha
      deci taci sau te invit la lupta in continuare
      ps marginea RELAXATI-VA , beti un suc sau interveniti si patiti ca aici :

      https://www.youtube.com/watch?v=1t9ShjZnSxE

      ha ha ha

      Ștergere
    15. 13.06Nu e nevoie sa te jigneasca nimenipt ca singur te jignesti si mai mult te condamni la pieire prin negarea Unicului Dumnezeu care te-ar putea salva.Mandria ta e pacatul lui Lucifer si ai legiunii lui carora le e pregatit focul de veci.Nu va mirati cei ce cititi demonii sunt printre noi.Credinta noastra si rugaciunile ii ard de aceea nu suporta biserica.Locul lor e rezervat peste putin timp iadului.Mai au o sansa sa se smereasca si sa se intoarca la Dumnezeu cat mai e timp.

      Ștergere
    16. Anonim10 iulie 2018, 08:36
      Nu spune biserica ortodoxă ca nu exista nimic pună la judecata de apoi?

      raspuns
      NU , NU SPUNE decit imaginatia ta asta .
      este judecata particulara cind mori singur si dai cu subsemnatul si nu te salveaza decit biserica daca esti ORTODOX iar daca nu esti faptele tale IN NECREDINTA , chiar bune fiind nu se pun . de ce ? simplu
      daca citesti in pomul CUNOSTINTEI exista BINELE ( cu care atei se lauda si se autosmintesc ca sunt buni etc etc etc) si MOARTEA BINELUI ca mor ... deci JUDECATA NECREDINTEI va fi simpla : iad direct , ca acolo au ales inca din timpul vietii NEASCULTIND si fiind surzi si orbi , sa ajunga . cind te minjesti cu rahat doar murdari te recunosc ( dracii) ca esti de-al lor . judecata e intotdeauna dreapta si ai ales murdaria si ai luptat in viata fiind impotriva curateniei vrind sa o minjesti , nu ai facut decit sa te adincesti in mizeria ta si a diavolilor a carui sclav esti . lanturile mizeriei te vor trage cind mai in adincurile iadului si dreptatea o vei intelege atunci SUFERTIND VESNIC . acolo nu mai e nici un ateu ... ha ha ha ... acolo e doar plinset si scrisnirea dintilor .

      Ștergere
    17. Creștin ortodox, era mai bine fără tine aici

      Ștergere
    18. 20:06De ce te deranjeaza ca spune adevarul in felul sau dar tu de ce nu lupti pt credinta?Daca o faci nu trbuie sa te deranjeze un credincios chiar daca e un pic mai manios.Multi ne-am saturat sa vedem atatea pacate in lume!

      Ștergere
    19. Crestin ortodox, vorbesti mult si prost, nonsensuri si aberatii. Iar nu ti-ai luat pastilele.

      Ștergere
    20. Crestin ortodox, sa inteleg ca de fapt tu esti diavolul cu masca de crestin?! Diavolul se comporta exact ca tine. Rautate, rautate, rautate! Scrii mesaje fara cap si fara coada, pentru a induce in eroare crestinul. Esti manjit de sus pana jos. Cum ne-ai pacalit!!! Inapoia noastra satana!!!! Amin!

      Ștergere
    21. Numai atunci întrebuinţăm mânia potrivit cu firea, când o pornim împotriva gândurilor pătimaşe şi iubitoare de plăceri. Aşa ne învaţă Proorocul zicând: „Mâniaţi-vă, dar nu greșiți” (Ps. 4, 4); adică aprindeţi mânia asupra patimilor voastre şi asupra gândurilor rele şi nu păcătuiţi săvârşind cele puse de ele în minte.

      Ștergere
    22. 2 Timotei
      12.Şi toţi care voiesc să trăiască cucernic în Hristos Iisus vor fi prigoniţi.
      13.Iar oamenii răi şi amăgitori vor merge spre tot mai rău, rătăcind pe alţii şi rătăciţi fiind ei înşişi.
      14.Tu însă rămâi în cele ce ai învăţat şi de care eşti încredinţat, deoarece ştii de la cine le-ai învăţat,
      15.Şi fiindcă de mic copil cunoşti Sfintele Scripturi, care pot să te înţelepţească spre mântuire, prin credinţa cea întru Hristos Iisus.
      16.Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu şi de folos spre învăţătură, spre mustrare, spre îndreptare, spre înţelepţirea cea întru dreptate,
      17.Astfel ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârşit, bine pregătit pentru orice lucru bun.

      Ștergere
    23. Anonim10 iulie 2018, 20:06
      Creștin ortodox, era mai bine fără tine aici

      Raspuns
      ioan 8
      34.Iisus le-a răspuns: Adevărat, adevărat vă spun: Oricine săvârşeşte păcatul este rob al păcatului.

      https://www.youtube.com/watch?v=ZAg9Ge_q4bE


      Ștergere
    24. Anonim10 iulie 2018, 22:13
      Crestin ortodox, vorbesti mult si prost, nonsensuri si aberatii. Iar nu ti-ai luat pastilele.

      raspuns
      daca mi=as lua pastilele SI TE=AR AJUTA PE TINE SA PRICEPI NU AS EZITA nici o clipa sa o fac , dar intelepciunea si credinta NU SE TRASMIT ASA ci asa :
      Romani 10
      16.Dar nu toţi s-au supus Evangheliei, căci Isaia zice: "Doamne, cine a crezut celor auzite de la noi?"
      17.Prin urmare, credinţa este din auzire, iar auzirea prin cuvântul lui Hristos.
      18.Dar întreb: Oare n-au auzit? Dimpotrivă: "În tot pământul a ieşit vestirea lor şi la marginile lumii cuvintele lor".

      ps : multi prosti , putini destepti . faci parte din gloata ??? ha ha ha . ce ma mai inveti in afara de nonsensuri , aberatii ??? ha ha ha .
      pilde 1 Solomon
      20.Înţelepciunea strigă pe uliţă şi în piele îşi ridică glasul său.
      21.Ea propovăduieşte la răspântiile zgomotoase; înaintea porţilor cetăţii îşi spune cuvântul:
      22."Până când, proştilor, veţi iubi prostia? Până când, nebunilor, veţi iubi nebunia? Şi voi, neştiutorilor, până când veţi urî ştiinţa?
      23.Întoarceţi-vă iarăşi la mustrarea mea şi iată eu voi turna peste voi duhul meu şi vă voi vesti cuvintele mele.

      Ștergere
    25. Anonim10 iulie 2018, 14:07
      Jigniri ieftine, caractere slabe.

      Dedicatie
      https://www.youtube.com/watch?v=uurvSYiSjvA
      https://www.youtube.com/watch?v=ihtln2cgLsI

      Ștergere
    26. Crestin ortodox, sa inteleg ca de fapt tu esti diavolul cu masca de crestin?! Diavolul se comporta exact ca tine. Rautate, rautate, rautate! Scrii mesaje fara cap si fara coada, pentru a induce in eroare crestinul. Esti manjit de sus pana jos. Cum ne-ai pacalit!!! Inapoia noastra satana!!!! Amin!

      RASPUNS :
      serios?? sunt minjit de sus pina jos DE RAUTATILE VOASTRE . cit despre diavol scrie aici raspunsul Sfintei Scripturi :
      48. Au răspuns iudeii şi I-au zis: Oare, nu zicem noi bine că Tu eşti samarinean şi ai demon?
      49. A răspuns Iisus: Eu nu am demon, ci cinstesc pe Tatăl Meu, şi voi nu Mă cinstiţi pe Mine.
      50.Dar Eu nu caut slava Mea. Este cine să o caute şi să judece.


      oglinda NU ISI SCHIMBA LUMINA DIN EA oricit de mult ai acoperi-o ci TE REFLECTA PE TINE .... HA HA HA ... cit despre pacaleala STAI LINISTIT , ca pacalicii sunt deja pacaliti de ei insisi ASCULTIND DE INVATATURILE SATANICE

      asta e diferenta dintre mine si tine . tu rege inchipuit si eu .......
      remember the time
      https://www.youtube.com/watch?v=LeiFF0gvqcc

      Ștergere
    27. ''Nu e nici o diferenta intre talibanii musulmani jihadisti si voi,doar ca ei au arme,iar voi nu. Ca daca ati avea,ati omori in primul rand ateii.''

      CE DUH A VORBIT AICI ??? asa pentru ACESTA care afirma SI CITEZ
      '' Rautate, rautate, rautate! Scrii mesaje fara cap si fara coada, pentru a induce in eroare crestinul. Esti manjit de sus pana jos. Cum ne-ai pacalit!!! Inapoia noastra satana!!!! Amin!''


      diavole , jocul asta nu merge .... ha ha ha ...
      ps eu nu folosesc arme pentru a omori ci MOARTEA INSASI vine . E mai dur ca PACATELE TALE ADUC MOARTEA si eu doar O RETIN CIT POT ca sa nu te ia nepregatit ...
      NU TE CHINUI SA PRICEPI dar poti retine
      moartea e REALA IN OASELE TALE si MULTI AU VAZUT-O IN DIRECT
      "Să nu mâncaţi din el, nici să vă atingeţi de el, ca să nu muriţi!"

      asadar mincarea poate aduce moartea ... upsss ... ai retinut da ? care mincare ? ia sa vedem
      Iisus le-a zis: `Luaţi seama şi păziţi-vă de aluatul Fariseilor şi al Saducheilor`. Ucenicii se gândeau în ei şi ziceau: `Ne zice aşa pentru că n-am luat pâini!` Iisus, care cunoştea lucrul acesta, le-a zis: `Puţin credincioşilor, pentru ce vă gândiţi că n-aţi luat pâini? Tot nu înţelegeţi? Şi nici nu vă mai aduceţi aminte de cele cinci pâini pentru cei cinci mii de oameni, şi câte coşuri aţi ridicat? Nici de cele şapte pâini pentru cei patru mii de oameni, şi câte coşnite aţi ridicat? Cum nu înţelegeţi că nu v-am spus de pâini? Ci v-am spus să vă păziţi de aluatul Fariseilor şi al Saducheilor?` Atunci au înţeles ei că nu le zisese să se păzească de aluatul pâinii, ci de învăţătura Fariseilor şi a Saducheilor." (Matei 16,6-12)

      SCUZA-MA ca nu sunt crestin adevarat IN CAPUL TAU ... ha ha ha






      Ștergere
    28. Esti doar un penibil frustrat care isi vomita ineptiile pe blog. Nu impresionezi pe nimeni, pentru ca nu ai cu ce. Se vede din modul in care scri ca-ti lipseste educatia de baza, iar indoctrinarea asta religioasa vine de la spalarea pe creier.

      Ștergere
    29. Crestin ortodox, da' te chinuisi mult sa copiezi pasaje din Biblie... E si asta o munca... Mda! Si daca tot e la moda..... Crestin ortodox,„Dar după împietrirea ta şi după inima ta nepocăită îţi aduni mânie în ziua mâniei şi a descoperirii dreptei judecăţi a lui Dumnezeu,” (Rm. 2,5) hahahahahaha

      Ștergere
    30. Dumnezeu este ateu. Pentru ca nu are nici o religie, si El crede in oameni nu in zei.

      Ștergere
    31. Anonim11 iulie 2018, 21:54
      Esti doar un penibil frustrat care isi vomita ineptiile pe blog. Nu impresionezi pe nimeni, pentru ca nu ai cu ce. Se vede din modul in care scri ca-ti lipseste educatia de baza, iar indoctrinarea asta religioasa vine de la spalarea pe creier.

      RASPUNS
      tinere , cum e corect si te citez ''modul in care scri '' Sau ''modul in care Scrii''???
      asadar RESCRIE modul corect si raspund sau taci si asculta ... ha ha ha
      https://www.youtube.com/watch?v=Oe2-kxe37A0

      Ștergere
    32. Anonim12 iulie 2018, 00:35
      Dumnezeu este ateu. Pentru ca nu are nici o religie, si El crede in oameni nu in zei.

      Dumnezeu raspunde :
      https://www.youtube.com/watch?v=Pr0g1Qt59MQ

      Ștergere
    33. ateu
      ateu= teva=eva t , diavolul e dumnezeu ateilor ca scris este :
      4.Atunci şarpele a zis către femeie: "Nu, nu veţi muri!
      si urmasii atei sunt de aici :
      Iar femeia a zis: "Şarpele m-a amăgit şi eu am mâncat".



      si astazi sunt aici :
      20.Şi a pus Adam femeii sale numele Eva, adică viaţă, pentru că ea era să fie mama tuturor celor vii.
      https://www.youtube.com/watch?v=oO6MkUPnAOk


      Ștergere
    34. 00:35In cine sa creada Dumnezeu pt ca EL e Absolutul Creatorul .Noi oamenii avwm nevoie de EL nu invers!

      Ștergere
  4. Pt.16'42 nu te rușina de faptul că ești creștin ci bucuros să fii și un exemplu ptr.altii sa_ti mărturisești credința ta.Lasa_i pe ei în plata lor.Curaj dragi oameni e atît de bun Dzeu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dacă credinţa în Dumnezeu este echivalentă pentru unii cu credinţa că morții beau și mănâncă este clară treaba.(,, Acestia spun că mortii nu beau,ca mortii nu mănânca,,)Sper că Dna Maria poate și dovedi cele spuse cum că morții beau si mănâncă că altfel vorbim ......vorbe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar mortii care invie in cu si pentru Iisus HRISTOS , beau , maninca si se bucura ca scris este:

      "Nu numai cu paine va trai omul, ci si cu tot cu vantul care iese din gura lui Dumnezeu"'' [Matei 4,4]. Nu numai cu paine, dar si cu paine. Chemarea lui Dumnezeu catre oameni este o chemare la Cina, la masa Sa unde Se ofera - Paine si Cuvant.

      1. asadar pomana data pentru cel mort este rugaciunea = cuvintul lui dumnezeu si mortul maninca DARUL acesta sub forma de MILOSTENIE implinindu/se '' fericiti cei milostivi .... ''
      2. mortul maninca prin binecuvintarea bucatelor de catre preot ca scris este la petru care a visat bucatele SFINTITE
      Faptele Apostolilor 11

      4.Şi începând, Petru le-a înfăţişat pe rând, zicând:
      5.Eu eram în cetatea Iope şi mă rugam; şi am văzut, în extaz, o vedenie: ceva coborându-se ca o faţă mare de pânză, legată în patru colţuri, lăsându-se în jos din cer, şi a venit până la mine.
      6.Privind spre aceasta, cu luare aminte, am văzut dobitoacele cele cu patru picioare ale pământului şi fiarele şi târâtoarele şi păsările cerului.
      7.Şi am auzit un glas, care-mi zicea: Sculându-te, Petre, junghie şi mănâncă.
      8.Şi am zis: Nicidecum, Doamne, căci nimic spurcat sau necurat n-a intrat vreodată în gura mea.
      9.Şi glasul mi-a grăit a doua oară din cer: Cele ce Dumnezeu a curăţit, tu să nu le numeşti spurcate.
      10.Şi aceasta s-a făcut de trei ori şi au fost luate iarăşi toate în cer.
      11.Şi iată, îndată, trei bărbaţi, trimişi de la Cezareea către mine, s-au oprit la casa în care eram.
      12.Iar Duhul mi-a zis să merg cu ei, de nimic îndoindu-mă. Şi au mers cu mine şi aceşti şase fraţi şi am intrat în casa bărbatului;
      13.Şi el ne-a povestit cum a văzut îngerul stând în casa lui şi zicând: Trimite la Iope şi cheamă pe Simon, cel numit şi Petru.
      14.Care va grăi către tine cuvinte, prin care te vei mântui tu şi toată casa ta.
      15.Şi când am început eu să vorbesc, Duhul Sfânt a căzut peste ei, ca şi peste noi la început.
      16.Şi mi-am adus aminte de cuvântul Domnului, când zicea: Ioan a botezat cu apă; voi însă vă veţi boteza cu Duh Sfânt.
      17.Deci, dacă Dumnezeu a dat lor acelaşi dar ca şi nouă, acelora care au crezut în Domnul Iisus Hristos, cine eram eu ca să-L pot opri pe Dumnezeu?
      18 Auzind acestea, au tăcut şi au slăvit pe Dumnezeu, zicând: Aşadar şi păgânilor le-a dat Dumnezeu pocăinţa spre viaţă;
      ps unde nu te pricepi intreaba mai intai ca sa nu ramai de ocara dupa ce te arati nestiutor , orbul nu poate calauzi alti orbi si sminteste pe multi .

      Ștergere
    2. 17:49Pt. a intelege camortii au nevoie de milostenii trebuie sa cunosti mai mult despre puterea spiritului.Mortii mu mai sunt trupesti dar padtreaza corpul lor spiritusl insusirile pe care le-au avut in trup,adica se hranesc dar cu insusirile spirituale (gustul , mirosul, aroma) mancarii si bauturii.La fel se intampla cu imbracamintea si incaltamintea daruite si alte fapte bune.Sunt insa f.importante rugaciunile pt iertarea pacatelor si asezarea sufletelor in imparatia cerului.

      Ștergere
  6. Doamna Maria aveti mare dreptate ca asa am auzit si se de multe ori la oameni care nu pot sa spun ca sunt atei dar nu cred ca mai are rost si zice: Nu a venit nimeni inapoi sa ne spuna ce est pe dincolo.
    Ce putem spune or sa vada dar va fi foarte tarziu atunci.
    Multumesc Bunului Dumnezeu ca atat cat am trait cu sotul meu Dumnezeu s-al odihneasca am facut multe lucruri pentru suflet iar eu la randul meu la fel. Nu este o lauda este un lucru firesc si facut cu mare dragoste pentru parinti bunici socri si acum pe tru al meu sot,ii multumesc Bunului Dumnezeu ca ma ajutat ca am putere de la Mantuitorul Nostru Iisus Hristos si de la Maicuta Domnului sa merg mai departe. Trebuie sa ne rugam pentru cei care sunt plecati de pe acest pamant ca ei sa fie iertati si la randul lor ei ne ajuta pe noi.
    Apropo doamna Maria cand a murit mama soacra la cateva luni am visat-o unde ne spunea ca a primit tot ce iam dat si era tare vesela,pe tatal meu la fel am facut toate pomenirile si nu am facut la pomeni mamaliga si am visat pe tata ca a zis s-ai fac o mamaliguta asa cum stiu eu. Consultandune am vazut ca intradevar nu am facut nici o mamaliga la pomeniri. Cred cu tarie doamna Maria pentru ca am trait multe ecperiente si cred si fac tot ce pot pentru pomenirea lor. Va imbratisez cu mult drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze si pe noi pe toti fii lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si vecina mea pentru sotul mort da mincare si bautura dar inainte de a muri sotul a golit toate depozitele bancare a acestuia La iesirea din indiviziune cu fata adoptata sa nu ii dea nimic nici un ban Totul tine doar pentru ea Dar face pomene in toate partile

      Ștergere
    2. Cam asa si cu ibovnica de mai sus:)))))))

      Ștergere
  7. Au fost salvați alți trei copii din peștera scufundată din Thailanda.
    Al şaselea, al şaptelea şi al optulea copil din echipa de fotbal blocată împreună cu antrenorul ei timp de peste două săptămâni într-o peşteră din nordul Thailandei au fost salvaţi, informează luni media locale, preluate de DPA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta o stim de la televizor, dar despre subiectul discutat aici pe blog n-ai capacitatea sa-ti exprimi opinia inafara de a ne spune ce spune TV la stiri?.

      Ștergere
  8. Asta e nimic fata de TRADATORII si COZILE de Topor ale acestui neam.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Maria as dori sa stiu si eu parerea dumneavoastra sincera in legatura cu cei care sunt pocaiti in diferite culte . Baptisti sau alte culte ? Ei nu fac pomeni sau alte lucruri pentru mortii l
    or ! Chiar si c
    atolicii.nu am vazut sa faca pomeni

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiecare cu religia si cu crezul sau, dar intre cer si pamant exista si va exista o legatura nevazuta dar simtita de toti traitorii pamanteni.

      Ștergere
    2. in iad e fiecare cu credinta lui . cazanele cu foc mistuitor sunt pline de faradelegile in care va complaceti acum . moartea nu vi le schimba si nici nu le va IERTA si diavolul e fericit ca sunteti '' in credinta lui in credintele multiple din '' istoria religiilor pagine'' ...
      mai era unu tot asa tare ca e scris despre bogatul nemilostiv si saracul lazar
      În puţine cuvinte: iad = foc, mare de foc, lac arzând; foc, care deşi arde, nu luminează. Iadul este întuneric, iadul este scrâşnirea dinţilor. Vor clănţăni din fălci. Iadul va fi foame şi sete de veşnicele bunătăţi; cei din iad "vor flămânzi ca un câine" (Psalmul 58, 7 şi 17), vor fi ca şi câinii flămânzi. Iad - va să zică - loc al mirosului greu, din cauza necurăţiei oamenilor.

      Ștergere
  10. Cind stie ce va fii,cum va fii si cind va fii!!Oricum s-o pornit niste lucruri in oameni si cale de intoarcere nu mai este!Mereu si in istorie s-au intimplat schimbari,au fost asupriti si asupritori!

    RăspundețiȘtergere
  11. Aici unde locuiesc,nu ai cui sa faci pomana,toți sant catolici si nu vor să primeasca!Ce pot face eu?Ma doare că,din tot sufletul vreau să dau dar,nu se primeste! Rot am împărțit dar,nimeni nu spune macar să fie primit.Maria H Mă doare sufletul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dna. Maria H poate aduna donatii la bisericile catolice si le dau ele celor care sunt in nevoi.

      Ștergere
    2. Dna Maria H poți da din iubire pentru Hristos oricui pe strada fie si unui copil sau bătrân de pomană si vei fi împlinită sufleteste.Orice ai la indemana chiar si un colt de pâine contează pentru cel amărât crede-ma,mai ales va sîntem o populatie atât de săracă si plina de nevoi.Din pacate sunt mulți copii care nu au ce mânca seara pentru ca asta e situația in Romania hoții au furat tot si au sărăcit tara ne-a scazut nivelul de trai ceea ce nu se permite si in alte țări.Ei reacționează dau cu parul politicienilor nu sunt mamaligari si fricosi ca poporul roman.Doamne ,sa se schimbe ceva in tara asta nu se mai poate s-a ajuns prea departe.

      Ștergere
    3. Anonim 09:13 tu ce naționalitate ai de zici că poporul român e format numai din mămăligari și fricoși???? Ce scârbă îmi e de cei care etichetează un întreg popor fără să se poată vedea pe ei cât sunt de lași și cretini !!!!

      Ștergere
  12. Ateu inseamna sa nu crezi in Dumnezeu. Daca nu crezi in biserica (care este doar o simpla institutie nimic mai mult) sau religie sau ca nu respecti niste evenimente sau sarbatori religioase asta nu inseamna ca esti ateu. Daca esti musulman sau budist asta nu inseamna ca esti ateu doar pentru ca nu esti ortodox sau catolic. Voi care credeti ca exista doar un singur drum catre Dumnezeu va inselati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ateu = teua =teva =eva t = eva dupa ce a mincat din t (copac cunostintei binelui si raului )si '' era goala si se rusina '' . asta e un ateu. un mort viu , fara har plin de pacate , cu care se lauda , ascultind de diavol . Nimic nou , e vechi si de la inceputuri .

      Ștergere
    2. Serios ? biserica e simpla institutie zici ?
      BISERICA ESTE TEMELIA SI STILP AL ADEVARULUI
      IA SA VEZI , orbule
      15.Ca să ştii, dacă zăbovesc, cum trebuie să petreci în casa lui Dumnezeu, care este Biserica Dumnezeului celui viu, stâlp şi temelie a adevărului.
      PS ai retinut , da ?

      Ștergere
    3. 10 iulie 2018, 11:48
      Dumnezeu nu are religie si nu are nevoie de biserica si de sclavi.
      Nu il mai creati pe Dumnezeu dupa asemanarea voastra si dupa nevoile voastre.
      Adevarul si dreptatea nu au nevoie de religii si nici de cladiri construite de catre oameni.

      Ștergere
    4. Fals
      Dumnezeu A CREAT BISERICA SI RELIGIA , SI ROB ESTI ORICUM , AL PACATULUI ... asadar baga la cap .
      tu te asemeni DIAVOLULUI ca si el e dupa asemanarea ta DUPA CE AI CAZUT DIN RAI DIN CAUZA LUI .

      asadar religia diavolului si sclavia lui E CU TINE , IN TINE SI PENTRU TINE si dreptatea DIAVOLULUI e MINCIUNA

      ps DUMNEZEU A FACUT CERUL SI PAMINTUL si tu te revolti ca O MICA PARTE DIN CE A CREAT EL E FOLOSITA PENTRU EL PRIN BISERICA CLADIRI ??? cred ca ESTI ORB rau .
      repet TOT PAMINTUL AR TREBUI INCHINAT LUI DUMNEZEU , ABSOLUT TOT si DACA DUMNEZEU ITI DA VREO PARTE DIN PAMINTUL LUI ca sa iti faci casa si altele AR TREBUI SA TE INCHINI FARA SA MA DESCHIZI VREODATA GURA TA PACATOASA ...capisci , da ???

      Ștergere
    5. Anonim 12 iulie 2018, 10:28
      In capul tau e un haos total. Se distinge asta dupa modul in care scrii, ba cu majuscule, ba cu minuscule, la gramada, fara o logica anume, cu semne de punctuatie puse aiurea, etc.
      Si cu toate astea ai tupeul sa ii obligi pe altii sa creada in aiurelile tale ca si cum adevarul tau ar fi adevarul absolut.
      Stii care e diferenta dintre o fiinta spirituala si una religioasa?
      O fiinta spirituala nu incearca sa convinga pe nimeni de spiritualitatea ei pentru ca stie ca fiecare trebuie sa isi urmeze drumul sau.

      Era un banc care suna cam asa:
      Stii de ce a trait bunicul meu aproape 100 de ani?
      Pentru ca isi vedea de treaba lui.

      Ștergere
    6. 17/41 Si eu care credeam ca bunicul manca ,,bio'' de aia a trait atat !!

      Ștergere
    7. Anonim12 iulie 2018, 17:41
      Anonim 12 iulie 2018, 10:28
      In capul tau e un haos total. Se distinge asta dupa modul in care scrii, ba cu majuscule, ba cu minuscule, la gramada, fara o logica anume, cu semne de punctuatie puse aiurea, etc.


      raspuns :
      serios ??? ha ha ha
      ideile sunt MULTE ca adevarul e PROFUND . orbule
      majusculele sunt CA SA VEZI importanta si sa iti ramina in CAP iar ''...'' sunt SA PRICEPI ca mai sunt multe de spus pe TEMA RESPECTIVA ... dar la cit de simplu esti in gindire STIU CA NU PRICEPI ... capisci acum ??? ha ha ha

      ''Si cu toate astea ai tupeul sa ii obligi pe altii sa creada in aiurelile tale ca si cum adevarul tau ar fi adevarul absolut.''

      Da exista un ADEVAR ABSOLUT ca scris este '' EU SUNT CALEA ADEVARUL ABSOLUT SI VIATA '' - SI ESTE IISUS HRISTOS ... MAJUSCULE SUNT ca sa VEZI , orbule .... sper ca de acum incolo nu mai dai replici de doi lei ... ha ha ha

      ''Stii care e diferenta dintre o fiinta spirituala si una religioasa?
      O fiinta spirituala nu incearca sa convinga pe nimeni de spiritualitatea ei pentru ca stie ca fiecare trebuie sa isi urmeze drumul sau.''

      serios ??? ha ha ha
      diferenta dintre cele 2 este :
      1 fiinta spirituala e MOARTA vie sau dupa vremea vietii PACATOASE moarta si in iad in credintele SATANICE
      2.una religioasa este LEGATA de DUMNEZEU ( RELIGIO inseamna a re lega ) cind e ORTODOXA sau legata de DIAVOL cind e SATANICA (TOATE RELIGIILE LUMII SI ORICE SPIRITUALITATE cu care te lauzi tu si toti orbii care cad cu totii in iad ). Din pomul cunostintei binelui si raului SUNT TOATE '' ADEVARURILE RELATIVE '' care in adevarul ABSOLUT sunt minciuni CA MORI DIN SI IN EL caci scris este '' daca veti minca din el ( pom ) MURITI . si murim . asadar ce ma mai inveti , tinere ???? ha ha ha

      cit despre bunicul care a trait mult vazindus-si de treaba lui PACATOASA , tot A MURIT si este OALE SI ULCELE ... HA HA HA ... era spiritual sau religios , bunicul asta MORT ??? ha ha ha ... nu de alta dar stii acum diferenta , da ??? ha ha ha

      aAsadar concluzionam CA SA BAGI LA CAP :
      1. LITERELE MARI sunt CA SA VEZI si sa iti ramina in cap ideea
      2. ''...'' sunt inca multe de spus pe tema respectiva
      3. in postarile mele sunt ADEVARURI simple si MULTE care arata profunzimea ADEVARULUI SUPREM UNIC .

      AI PRICEPUT , orbule ??? ha ha ha

      Ștergere
    8. Bunicul lui Bulă împlineşte vârsta de 80 de ani. Nepotul îi spune bunicului: – Bunicule, astăzi, pentru aniversarea ta, am să-ţi aduc două veşti, una bună şi una rea. – Care e vestea bună?, întrebă octogenarul. – Am angajat trei dansatoare pentru a anima petrecerea. – Ehe, foarte bine, nepoate. Şi vestea proastă, care e? – Toate trei au vârsta matale...

      Ștergere
    9. Bătrânul de 70 de ani i se plânge medicului: – La primul încă merge, la al doilea mai greu, la al treilea mă înec, iar la ai patrulea trebuie să mă opresc. – Omule, bucură-te că la vârstă dumitale ajungi la patru. – Sigur, domnule doctor. Numai că eu locuiesc la etajul cinci.

      Ștergere
    10. 1Corinteni 15
      34.Treziţi-vă cum se cuvine şi nu păcătuiţi. Căci unii nu au cunoştinţă de Dumnezeu; o spun spre ruşinea voastră.
      Ortodoxia raspunde:
      La mormint si in mormint sunt multi oameni spirituali . Nu a inviat nici unu in spiritualitatea lui . Si oasele lor sunt acolo . Cind o spiritualitate va invia un om discutam . Pina atunci , religia ortodoxa este singura care te invie ca scris este :
      1 Corinteni 15
      17.Iar dacă Hristos n-a înviat, zadarnică este credinţa voastră, sunteţi încă în păcatele voastre;
      18.Şi atunci şi cei ce au adormit în Hristos au pierit.
      19.Iar dacă nădăjduim în Hristos numai în viaţa aceasta, suntem mai de plâns decât toţi oamenii.
      20.Dar acum Hristos a înviat din morţi, fiind începătură (a învierii) celor adormiţi.
      21.Că de vreme ce printr-un om a venit moartea, tot printr-un om şi învierea morţilor.
      22.Căci, precum în Adam toţi mor, aşa şi în Hristos toţi vor învia.
      23.Dar fiecare în rândul cetei sale: Hristos începătură, apoi cei ai lui Hristos, la venirea Lui,
      24.După aceea, sfârşitul, când Domnul va preda împărăţia lui Dumnezeu şi Tatălui, când va desfiinţa orice domnie şi orice stăpânire şi orice putere.
      25.Căci El trebuie să împărăţească până ce va pune pe toţi vrăjmaşii Săi sub picioarele Sale.
      26.Vrăjmaşul cel din urmă, care va fi nimicit, este moartea.

      Ștergere
  13. CREDEȚI ÎNTR-UN SINGUR CREEATOR(BIBLIA =MORȚI SĂSI ÎNGROAPE MORȚI) VII SAL URMEZE....

    RăspundețiȘtergere
  14. 9 iulie 23:08-fiecare in ce religie s-a nascut s-o respecte-asa spuneau sf parinti vazatori in Duh -ca spune in biblie-IN CASA PARINTELUI MEU MULTE LOCASURI SUNT-asadar sa ne vedem de-ale noastre si sa CREDEM CA AVEM UN CREATOR pace voua

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sfintii vazatori cu duh , spui ???
      da numele lor si discutam . daca e asa '' dupa capul tau '' si bagi asta in gura sfintilor , cereti iertare si NU MAI PACATUI . astept sfintul care a spus , cind , unde etc ... altfel si eu spun ca minti .

      Ștergere
    2. in CASA PARINTELUI MEU MULTE LOCASURI SUNT si eu sunt calea adevarul si viata si NIMENI NU INTRA DECIT PRIN MINE si EU SUNT USA , EU CU TATAL UNA SUNTEM etc etc etc . asta stiu sfintii parinti INVENTATI DE TINE ???
      PS NU ITI MAI IMAGINA ca te joaca dracii de nu te vezi ..

      Ștergere
  15. Locuiesc in strainatate si exista o biserica orthodoxa insa eu nu ma simt bine cand merg... romanii vin acolo numai sa isi etaleze masinile de zeci de mii de euro, cu haine ai zice ca sunt staruri... nu mai vezi femeie sa isi acopere capul cum am invatat la Iasi... merg intr-o biserica catolica unde simt ca sunt ascultata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu du-te cu credinta la biserica si nu te uita dupa altii si nu judeca ca este cine sa judece. Faptul ca au masini scumpe conteaza mai putin daca ei se duc cu credinta si se roaga la biserica. Zavistia (invidia) pe faptul ca ei au masini scumpe nu te ajuta cu nimic. Roaga-te din suflet si vei fi mai castigat in casa lui Dumnezeu. Invige-ti propria neputinta si bucura-te pentru ei ca au masini scumpe si roaga-te la Dumnezeu ca sa te ajute si pe tine sa ai (masina scumpa) daca asta te face sa te simti mai bine.

      Ștergere
    2. Nu am fost si nu voi fi niciodata invidioasa insa cand pui piciorul intr-o biserica simti cand e spiritual sau diabolesc...

      Ștergere
    3. Anonim10 iulie 2018, 17:02
      Nu am fost si nu voi fi niciodata invidioasa insa cand pui piciorul intr-o biserica simti cand e spiritual sau diabolesc...
      .............
      da si ????
      Iisus a mincat CU PACATOSII .
      Matei 5
      44.Iar Eu zic vouă: Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă vatămă şi vă prigonesc,
      45.Ca să fiţi fiii Tatălui vostru Celui din ceruri, că El face să răsară soarele şi peste cei răi şi peste cei buni şi trimite ploaie peste cei drepţi şi peste cei nedrepţi.
      46.Căci dacă iubiţi pe cei ce vă iubesc, ce răsplată veţi avea? Au nu fac şi vameşii acelaşi lucru?
      47.Şi dacă îmbrăţişaţi numai pe fraţii voştri, ce faceţi mai mult? Au nu fac şi neamurile acelaşi lucru?
      48.Fiţi, dar, voi desăvârşiţi, precum Tatăl vostru Cel ceresc desăvârşit este.

      Ștergere
  16. Eu nu am dat nimic pentru mama mea decedata insa am trimis bani din munca mea surorii mele sa faca cele necesare in tara timp de cativa ani. Apoi in vise cand mi se atata, ma previne, stiu ca ma voi certa sau altcineva se va intampla

    RăspundețiȘtergere
  17. ISUS HRISTOS ESTE SINGURA POARTA SPRE CER SI IN NIMENI ALTUL NU AVEM MÂNTUIRE CACI DE ACEA A DAT DUMNEZEU PE FIUL SAU SA MOARĂ PENTRU NOI CA NOI SA AVEM INTRARE LIBERA IN CER PRIN JERFA FIULUI ,CARE A REFACUT IMPACAREA OMULUI CU DUMNEZEU SI NASTEREA DIN APA SI DIN DUH O PRIMESC CRESTINII AUTENTICI CARE IN URMA BOTEZULUI IN APA LA O VARSTA MATURĂ IL MARTURISESC PE FIUL CA UNICUL MANTUITOR .OMUL NASCUT DIN NOU PRIMESTE PECETEA DUHULUI SFÂNT.DAR OMUL TREBUIE SA SE STRĂDUIASCA SA NU PĂCĂTUIASCĂ IN VIATA PAMÂNTEASCĂ.SA SE ROAGE MULT LA DUMNEZEU IN NUMELE LUI ISUS HRISTOS SI SA CEARĂ INTELEPCIUNE DE LA DUHUL SFANT SA PRICEAPĂ SCRIPTURILE CACI NUMAI DUHUL SFANT TE POATE LUMINA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unknown -Iisus se scrie cu doi de i.El este Fiul lui Dumnezeu si al Maicii Domnului.nu stiu despre ce secta vb .

      Ștergere
    2. Isus este acelasi si ieri si azi nu stiu de ce faceti remarci la numele sau când de fapt nu contează cum ii scrii numele ci credinta si fapta ta vrea sa vadă ..Pai el nu-l deranjează pe tine de ce ? Oare tu il cunosti pe Isus cu adevarat ?

      Ștergere
    3. Isus = magar ( un singur i si il batjocoresti )
      Iisus = fiul lui Dumnezeu
      asta la scris ,dar mai sunt taine in nume si e cu DOI de I care formeaza CRUCEA si se intelege asta :
      IISUS = +SUS= CRUCEA SUS = 38.Şi cel ce nu-şi ia crucea şi nu-Mi urmează Mie nu este vrednic de Mine.(Matei 10)
      ps din graba se intimpla sa se scrie cu un i DAR SA NU MAI VAD ca nu conteaza ca raspuns ca BATJOCORESTI CRUCEA SFINTA a lui HRISTOS ( diavolul sectelor a schimbat in nume si nu exista crucea sa ii salveze si ei se afla aici :O lege deuteronomică privitoare la execuţii interzice lăsarea trupului unui condamnat "spânzurat pe lemn" pe a doua zi. "Trupul lui să nu rămână peste noapte spânzurat de copac, ci să-l îngropi tot în ziua aceea, căci blestemat este înaintea Domnului tot cel spânzurat pe lemn şi să nu spurci pământul tău pe care Domnul Dumnezeul tău ţi-l dă moştenire" (Deuteronom 21:23). lemnul este I simplu adica Isus = antihrist )

      Concluzia de retinut
      IISUS = Fiul lui Dumnezeu
      Isus = Antihrist

      Ștergere
  18. In curand nu o sa se mai pună la îndoială daca exista Dumnezeu sau nu ci se va arata pe fata asa cum e El cel adevarat.Minunate vor fi lucrarile sale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, se vor arata ET și nimeni n-o sa mai pună la îndoială ca biblia e de la ei. Cit despre Dumnezeu,daca pină acum nu a apărut, nu cred ca mai apare

      Ștergere
    2. O sa apara curand.O sa-i simti prezenta si in casa ta si atunci te vei cai de ce-ai spus.Nici nu stii ce vorbesti omule.Vei vedea ceva diferit acum fata de ce a fost inainte.Te vei ingalbeni la fata vei vedea.

      Ștergere

  19. https://www.youtube.com/watch?v=6krkZT-s5bg

    RăspundețiȘtergere
  20. pt 10 iulie 08:54 si 08:58--am incercat sa postez mesaje despre sf parinti cunoscuti de mine si fam mea si au luat in ras ce am scris--am preferat sa le tin pt mine ca si-asa ei nu mai sunt pe pamant-si pt 10 :58-dracii ii joaca pe mincinosi -eu am dat text din biblie-nu mai dati drumul la cuvinte ca sunt energii care se intorc impotriva voastra-e pacat! CUVANTUL =IISUS HRISTOS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu conteaza .
      Tu ai dat text din biblie si INTERPRETARILE TALE .
      NU TEXTUL E PROBLEMA ci asta :''fiecare in ce religie s-a nascut s-o respecte-asa spuneau sf parinti vazatori in Duh '' .

      Asta INCALCA FLAGRANT ce a spus IIsus '' eu sunt calea , eu sunt adevarul , eu sunt viata '' \
      concluzii posibile
      1 . nu sunt sfinti parinti
      2. nu au spus asta
      3. ai inteles tu gresit
      4. nu ai inteles ce au spus
      5. ai rupt din context

      PS cind spui cuvinte , dracii te invata sau duhul sfint . diferenta e data prin SFINTA SCRIPTURA SI SFINTA TRADITIE IN BISERICA care spune :ORTODOXIA este SINGURA SI UNICA ADEVARATA .
      ASTA SPUN SFINTII PARINTI , TOTI in SIMBOLUL CREDINTEI ORTODOXE
      Nu te mai amagi singur ascultind de dracii ARHICONI

      Proorociile Sfantului Ierarh Nou Mucenic Ermoghen al Tobolskului şi Siberiei cu privire la aceste zile pe care le traim :

      În vremurile antihristului locul idolilor va fi luat de stăpânire, care va cere închinare pentru sine, iar cel ce va respecta legile civice ale societăţii, deşi fără a aduce direct vreo atingere credinţei, va fi părtaş al acestei stăpâniri. Atunci se va face despărţirea celor buni de cei răi, potrivit voii lui Dumnezeu, a urmaşilor lui Hristos de slugile lui antihrist.

      Cei ce vor recunoaşte legile societăţii şi se vor supune, chiar cu neplăcere, se vor face părtaşi antihristului prin aceasta şi vor fi lepădaţi de la faţa lui Dumnezeu.

      ps_calinic În timpul stăpânirii antihristului va fi minte satanicească, ce va acţiona politiceşte, fără să se atingă de credinţă în chip brutal.

      Ștergere
  21. anon 11;57
    nu mai arunca margaritare la...fiecare va raspunde la judecata particulara de orice vorba aruncata pe net sau aiurea
    Cristi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iacov 5
      19.Fraţii mei, dacă vreunul va rătăci de la adevăr şi-l va întoarce cineva,
      20.Să ştie că cel ce a întors pe păcătos de la rătăcirea căii lui îşi va mântui sufletul din moarte şi va acoperi mulţime de păcate

      Ștergere
    2. 8:24Aceasta se face si aici!

      Ștergere
  22. VAI SI AMAR DE AIA CARE S-AU INDEPARTAT DE DUMNEZEU,CA VOR FI ARUNCATI IN IAD LA DREAPTA JUDECATA A LUI DUMNEZEU

    RăspundețiȘtergere
  23. pt 11 iulie 11:57-ai auzit de traditii si sf parinti vazatori in DUH care au perpetuat invataturile DOMNULUI IISUS HRISTOS CA SI APOSTOLII-bati campii cu gratie! ce preoti am cunoscut mi-au schimbat viata definitiv mie si multor persoane-pacat ca nu mai sunt in viata dar si-asa simt puterea lor si ajutorul

    RăspundețiȘtergere