marți, 17 iulie 2018

UN CUTREMUR DE PĂMANT ÎNSPRE SUD - EST !


                                                17 Iulie 2018 ,ora 6,06 ! 

                                           Dragii mei,

În aceasta dimineata m-a trezit o lumina alba si stralucitoare,si astfel vad inspre Est ,Sud -Est o incapere cu mobila de bucatarie.
Brusc,incepe un Cutremur cu pasi marunti dar usor mai intens,in sensul că, se legana destul de tare dulapul greu din bucatarie.

                             Imagini pentru SEISMOGRAF.

La doar cateva secunde ,mi se arata din nou acelasi loc si acelasi Cutremur.
Prieteni dragi, vom auzi de un astfel de Cutremur ,posibil sa fie cu replici,altfel,de ce mi s-ar fi aratat inca o data acelasi loc in care se clatina dulapul de bucatarie.
Dar noi stim fratilor ca, Romania este ocrotita si ocolita de Cutremure devastatoare,chiar daca auzim la tot pasul ca vine Cutremurul mare in Romania.
Acest lucru se tot spune de ani si ani,unii incercand chiar sa dea si date "precise".
Sa ramanem la fel de buni la inima si la suflet,la fel de credinciosi si iubitori,si nu avem a ce ne teme.
                                Cu dragoste,Maria.

14 comentarii:

  1. Până la urmă care sunt rostul acestor anunțuri? Dumneata ai făcut anunțuri cum că va fi cutremur în România ca după puțin timp să anunți că suntem protejați. Anunți și că va fi și că nu va fi.....mda sănătoasă abordare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa fie oare la noi doamna Maria?
    Am cateva zile de cand nu prea dorm si asta se intampla si cand sunt cutremure de pamant.
    La noi vad ca se intimpla in fiecare zi de mici dimensiuni dar sunt mereu
    Ma gandesc cum s'a intamplat cu Vezuviu pana a rabufnit si la noi sunt munti vulcanici nu stiu ce s-a zic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca sar fi produs atatea cutremure cate a scris Maria, atunci DUMNEZEU ar fi trebuit sa refaca pamantul.

    RăspundețiȘtergere
  4. 17 iulie 19:29-pai tot spun ca nimeni nu a dat o data exacta despre seisme-japonezii care sunt asa incercati si au aparatura performanta, n-au reusit sa spuna data fixa a seismelor bajbaim si noi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu te-ai saturat sa minti oamenii?

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim18 iulie 2018, 07:50
    Dar tu nu te/ai saturat sa scrii tot felul de mizerii si sa nu le vezi publicate?
    Nu-ti place acest Blog, mergi te rog mai departe,nu mai arunca cu piatra si cu tot felul de cuvinte vulgare. Esti liber sa alegi ce vrei ca sa te documentezi.Sau te crezi buricul pamantului? Ce tot imi scrii comentarii jugnitoare si vulgare? Chiar nu ai frica de DUMNEZEU? Sa-ti fie rusine !

    RăspundețiȘtergere
  7. 00:31, „Nu toţi au credinţa”, adică nu toţi câţi pretind că slujesc lui Dumnezeu, sunt credincioşi. Credinţă este oare aceasta, când; în Numele lui Dumnezeu, iei viaţa sau bunul nume al cuiva? Să fim foarte atenţi la ceea ce scrie Cartea Sfântă; „Va veni vremea când, oricine vă va ucide, să creadă că aduce o slujbă lui Dumnezeu. Ei se vor purta astfel cu voi, pentru că n-au cunoscut nici pe Tatăl, nici pe Mine.”(Ioan 16:2-3).
    Vouă când nu va convine ceva, imediat vă dați arama pe față. Sunteți foarte răi. Oare asta inseamnă sa fii credincios? Știi, credincioşii sunt de două categorii: unii cred, iar ceilalţi, cei mai mulţi, cred că cred. Credinţa din inimă e un HAR. De multe ori avem impresia că omul se naşte cu ea, dar nu. Mult mai credincioşi (în necredinţă) sunt necredincioşii: ei cred că nu cred şi de aceea nu cred că cred, necredinţa fiindu-le unica credinţă, într-un anume sens credinţă şi ea. Credinţa este puterea care îl trage pe om în sus. Acest lucru nu se simte la Maria, nici la tine, dar nici la cei care credeti in ea. Credința nu e de ochii lumii, nu e de fală, nu e o imagine pe care o postezi pentru beneficii materiale. Credința e ceea ce respirăm zi de zi și clipă de clipă. Credința e ceva practic, vital și are continuitate.

    ”Pentru cel care este creștin, idealul este să se mântuiască, să dorească mântuirea. Adică eliberarea de rău, de întuneric, de ură, de tot ceea ce este rău cu adevărat. Să se elibereze și să intre în lumină, în lumina lui Dumnezeu. Pentru aceasta trăim noi oamenii, pentru această mântuire.” (Părintele Sofian Boghiu).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 09:25, cred ca nu ar trebui sa judeci oamenii si sa le pui etichete. Asta nu se numeste rod al adevaratei credinte. A judeca semenul este un "rod" stricat rezultat al unei credinte denaturate. Mai gandeste-te in ce te priveste, caci o autoevaluare trebuie sa ne facem fiecare, inainte de toate.
      Maria are dreptate. De ce are dreptate? Un mesaj batjocoritor si ironic este o violenta, o agresiune asupra semenului. Stiai asta? Anonimul care scrie mesaje batjocoritoare ar trebui sa se traga pe seama si sa incerce sa-si identifice problemele interioare cu el insusi. Poate astfel reuseste sa cladeasca ceva bun in sufletul sau.

      Ștergere
    2. 09.25 Bravooo! Foarte bine ai sesizat nuantele! Asa este, cum spui tu despre adevarata credinta!Cred ca nimeni n-a spus-o pana acum asa de limpede aici pe blog.
      Iata cat de repede a aparut o „crestina” care sa te combata! Atat a inteles ea din tot ce ai spus!Ea vede mesaje batjocoritoare si ironii acolo unde se spune limpede un adevar! Cred ca numai cei care se simt vizati reactioneaza astfel!Nu toti au puterea sa suporte adevarul!

      Ștergere
    3. Da, 09:25 a punctat perfect si 02:05 a observat si a inteles perfect!

      Ștergere
  8. vad multi pe acest blog ca au multa rautate in suflet,sufletul lor e negru de atita rautate .

    RăspundețiȘtergere
  9. pai APIS PARASCHIV si domnia ta ai mesaje sterse --oare de ce!?

    RăspundețiȘtergere